Deze week heeft Oostenrijk Covid-19-vaccins verplicht gesteld voor alle burgers van 18 jaar en ouder, wat in het hele land tot protesten heeft geleid.

Oostenrijkse burgers kunnen een boete krijgen van €600 tot €3.600 voor het niet naleven van het mandaat, straffen die volgens berichten in de Oostenrijkse krant Kleine Zeitung vanaf half maart van kracht zullen worden.

Vanaf 15 maart zal de politie beginnen met het controleren van de vaccinatiestatus van mensen die zij tijdens haar reguliere patrouilles aanhoudt. Later, in de derde fase, zullen grondiger controles worden uitgevoerd, zodra het vaccinatieregister operationeel is.

“Ik hoop dat we fase 3 helemaal niet nodig zullen hebben. Als gezondheidsdeskundigen zeggen dat het volgens hen niet nodig is, als grondwetsjuristen zeggen dat het niet evenredig is, zal fase 3 niet doorgaan,” zei minister van Volksgezondheid Wolfgang Mueckstein tegen de ORF-radio, enkele uren voordat het Hogerhuis het wetsvoorstel met 47 tegen 12 stemmen goedkeurde.

Het mandaat verstrijkt in januari 2024 en Oostenrijk is het eerste Europese land dat dergelijke tirannieke maatregelen invoert voor alle burgers. We hebben al gezien dat soortgelijke verplichte maatregelen werden ingevoerd voor ouderen, kwetsbare personen en medisch personeel in andere landen over de hele wereld, waaronder Oostenrijk.

Er zijn bepaalde groepen die zich niet aan het mandaat hoeven te houden, waaronder zwangere vrouwen en mensen die medisch zijn vrijgesteld.

Sinds december 2021 zijn er protesten aan de gang, waarbij duizenden mensen de straat opgingen om te strijden tegen de strenge covid-beperkingen en het vaccinmandaat, waarbij velen betoogden dat er keuzevrijheid moet zijn.

  Vruchtbaarheidsonderzoek na Covid-19 vaccinaties in Israël

Omar Haijawi-Pirchner, het hoofd van de binnenlandse inlichtingendienst van het land, heeft de demonstranten bestempeld als “rechtse extremisten” die “netwerken”, wat “zeer beangstigend” is.

Er wordt aangenomen dat Duitsland in de voetsporen van Oostenrijk zal treden nu het land is begonnen met de bespreking van een mogelijk vaccinatiemandaat.

Duitsland heeft bekendgemaakt dat het zijn doelstelling om 80% van de bevolking tegen eind januari te hebben gevaccineerd met ten minste één dosis van de covid-19 prik, niet heeft gehaald.

Uit de statistieken van maandag bleek dat 75,8% van de 83 miljoen inwoners van Duitsland ten minste één prik heeft gekregen, 74% is volledig gevaccineerd en 52,8% heeft ook een booster gekregen.


Copyright © 2021 Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Je wilt niet weten wat er komtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelJapanse studie heeft uitgewezen dat Ivermectine “veilig en doeltreffend” is voor de behandeling van Covid
Volgend artikelGoFundMe neemt 10 miljoen dollar van truckers protest fondsenwerving in beslag, zal in plaats daarvan aan liefdadigheidsinstellingen geven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

22 REACTIES

  • Sociaal psycholigisch…de massa blijft verdoofd kijken en wil pas wat doen als het te dichtbij kont en te laat is.

   Ongelofelijk hoe laf we zijn…. (beetje suf wandelen etc)

  • …schuld opbouw waardoor iemand niets meer kan opbouwen, beslag leggen op alle bezit en erfenissen die niet meer vrij komen….er is zoveel dat gebeurd als iemand eenmaal een schuld heeft….een hele industrie kan er van leven….

   De beste optie is de verantwoordelijke politici thuis bezoeken en uitleggen dat dit soosrt zaken niet door welke beugel dan ook kan. Eventueel met wat overredingskracht en hier en daar een voorbeeld van wat komen kan….precies wat politie bij burgers doet….geweld, het is het wisselgeld van de “democratie”….

   Als de muziek vals is moet je niet met het aapje in discussie gaan maar met de orgel draaier.

   Demonstreren is leuk maar heeft enkel effect als geweld zover als nodig en verder de rugdekking van protesten is…..vreedzaam demonstreren is een utopie, de uitlaatklep die de machthebbers in hun wetsysteem hebben ingebouwd voor hun veiligheid, niet voor het belang van de burger.

    • Ho Nehemia,

     We weten inmiddels wat de (internationale) verdragen, handvesten, grondwetten etc waard zijn. Niets, niet eens het papier waarop ze geschreven zijn. Verbazingwekkend vind (of vond zei ik hoopvol) dat wel prima.

     Enige voordeel is dat je inmiddels 2 jaar iedereen die roeptoetert dat we een democratische rechtstaat en bla bla bla zijn nu recht in zijn / haar gezicht kan uitlachen.

     Groeten,
     Hugo

      • Hoi Nehemia,

       Ik gok niet op Goddelijke interventie. Daarnaast hoop ik niet dat er een Franse revolutie komt. Dit aangezien die heel vervelend was om het mild uit te drukken.

       Wat ons rest? Burgelijke ongehoorzaamheid is wat mij betreft de weg voorwaards. Mooi is dat ze, zelfs volgens eigen zeggen, de boosters niet ingespoten krijgen bij voldoende mensen. Dat is een mooi begin. Een parallele samenleving optuigen is ook top.

       Wat ik eenieder kan aanraden als heel gemakkelijke eerste stap is ga over op zoveel mogelijk cash betalen. Vind het financiele systeem, waar de (r)overheid van afhankelijk is,niet leuk. Indien gewenst kan ik dat wel toelichten.

       Groeten,
       Hugo

 1. Lekker braaf een beetje blijven protesteren en zoals hier in Nederland met gele parapluutjes en hartjes gaan lopen. Daar zullen ze wel van schrikken en van gedachten veranderen. Nee, aanpakken dat tuig, zoek ze thuis op, gooi plat die regeringsgebouwen, de fik erin en die psychopaten zelf met pek en veren de straten doorjagen. Is twee jaar nog niet genoeg?? Niks hartjes, liefde en geduld. Dat heeft ons zo lekker ver gebracht ook. Als iedereen die oogkleppen toch eens afdeed…. Er is een wereldwijde GENOCIDE gaande! Gooi weg die pluutjes, pak een knuppel of een bijl!

  • Het bijschijnen van het huis op de openbare weg van heks Kaag heeft voor de vreedzame fakkeldrager een gevangenisstraf van 6 maanden opgeleverd…. De rechtelijke macht is KAAG (lees D66) SCHANDE

 2. Ik kan gewoon niet geloven dat er agenten zijn die hier aan meedoen, echt te walgelijk voor woorden. Nu maar hopen dat het daar net zo gaat als in Kazachstan… en dat die agenten hetzelfde lot toekomt als die in de straten van kazachstan nadat het parlement en het leger gevlucht was.

 3. Boetes onder geen enkele voorwaarde betalen en massaal aangifte doen tegen de overheid aldaar wegens schending van de lichamelijke integriteit.
  Krijgt de overheid het zo druk dat ze misschien ‘vastlopen’.

 4. Eens de fanatiekste nazi’s–en nog steeds.
  Aantal oostenrijkers bij SS was proportioneel hoog.
  En ze verbergen nog steeds vrachtwagens vol gestolen kunst.
  Lekkertjes.

 5. Wie nu nog niet begrijpt dat het geen medisch doel heeft ,maar een politieke revolutie. en niet die van rechts of racisten ,maar van de elite ,neen ook geen links wat je veel hoort ,maar aristocraten onder veel namen ,die willen gewoon de macht van de kasteelheer terug ,iedereen een slaaf voor hun ,en niet meer dan absoluut nodig .en dat is geen communisme.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in