Mensensmokkelaars: “We hebben onze undercover-mensen op NGO-schepen”

0
"...en opgepikt worden door een NGO-schip." - Screenshot: VoxNews

Mensensmokkelaars verzekeren hun klanten dat de verschillende niet-gouvernementele organisaties (NGO’s) met hen samenwerken. En het bewijs stapelt zich op.

Zo legde Abu Ajela Abdelbari, commandant van de Libische kustwacht, de verwikkelingen tussen mensensmokkelaars en NGO’s uit:

Ze hebben contactpersonen op de NGO-schepen en nemen vaak telefonisch contact op als de passagiers nog op het strand zijn om af te spreken waar de migranten moeten worden opgehaald.

De mensensmokkelaars uiten zich ook duidelijk in hun online “reclame”. Zo schrijft de mensensmokkelaar Imad Algari: “Wij bieden een comfortabele overtocht naar Italië aan voor 2.000 dinars (ongeveer 450 euro). Over 6 uur sta je aan de andere kant”.

Wat betreft de leugens over de “wanhopige mensen die de oorlog ontvluchten” en de “Libische chaos”: uit Misurata (Libië) komen voornamelijk “betalende passagiers” uit Bangladesh. Uit Zlitan, Marokkanen en Malinezen. Uit Homs, uit Soedan, Niger, Nigeria en Burkina Faso. Maar geen Libiërs: want Libië is het land van waaruit ze de overtocht naar Europa hebben geboekt, maar niet het land waar ze uit vluchten, meldt Unser Mitteleuropa.

Er zijn criminele bendes die ooit betrokken waren bij de drugs- en oliehandel en die vanuit Malta worden gesteund om de mensenhandel te vergemakkelijken: “Met name in Valletta is er een groep die bestaat uit een Italiaans echtpaar samen met twee Maltezen die zorgen voor de brandstofvoorziening voor de boten die op weg zijn naar Italië. Het kan ook gebeuren dat halverwege de route, min of meer op de hoogte van Malta, de Libische boten terugkeren nadat ze de migranten op andere motorboten hebben geladen die vanaf de Italiaanse kust varen. Meestal varen deze boten in grote aantallen, zelfs een dozijn tegelijk. Op deze manier kunnen we, zelfs als we ze onderscheppen, hooguit een paar van hen tegenhouden: de anderen slagen erin om erdoor te komen”.

 

  Illegale bootmigranten worden na de aanlanding onmiddellijk naar luxe hotelresort overgebracht

Steeds meer mensensmokkelaars geven toe dat ze contacten hebben met NGO’s:

 

Deze onthulling kwam na de getuigenis van een illegale migrant:

 

En laten we duidelijk zijn: het zou niet eens nodig zijn dat er direct contact is tussen de mensensmokkelaars en de NGO’s. Alleen al de aanwezigheid van de NGO’s vergemakkelijkt het werk van de mensensmokkelaars. Zij zijn afhankelijk van NGO’s om het verkeer en dus de inkomsten te verhogen. Men kan op Twitter lezen waar de NGO’s de aankomst van hun schepen aankondigen; op gespecialiseerde websites van mensensmokkelaars kunnen dan de vervolgstappen worden gevolgd.

Het onmogelijke mogelijk maken: Cyprus stuurt Arabische migranten terug

Vorig artikelCorona-bedrog aan het licht gebracht: PCR-tests zijn volledig nutteloos en dienen alleen om te manipuleren
Volgend artikel11-jarig Duits blank jongetje door asielzoekers het ziekenhuis ingeschopt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in