De Italiaanse Vereniging van Huisartsen Fimmg en de organisatie Cittadinanzattiva hebben software ontwikkeld waarmee twee miljoen “ongevaccineerde” patiënten in Italië kunnen worden opgespoord die een “risico” zouden kunnen vormen, schrijft Freewestmedia.com.

Het Italiaanse dagblad La Repubblica berichtte over deze ontwikkeling.

Om die reden hebben de twee organisaties gevraagd om een ontmoeting met de Minister van Volksgezondheid Roberto Speranza en Generaal Francesco Paolo Figliuolo, om de mogelijkheden van een dergelijke technologie voor de gezondheid van de burgers volledig uit te leggen, wanneer die in handen van de algemene geneeskunde wordt gelegd.

Volgens La Repubblica hebben 520.000 80-plussers en 1,5 miljoen burgers van 70-79 jaar hun eerste dosis nog niet gekregen. Silvestro Scotti, secretaris-generaal van Fimmg, en Anna Lisa Mandorino, secretaris-generaal van Cittadinanzattiva, hebben over deze kwestie het volgende gezegd: “Minister Speranza en commissaris Figliuolo wilden ons onmiddellijk ontmoeten, wat getuigt van grote politieke gevoeligheid en aandacht voor een kwestie van enorm belang.”

Zoals La Repubblica uitlegt, heeft NetMedica Italia, het IT-bedrijf van Fimmg, in samenwerking met de afdeling Computertechniek van de Polytechnische Universiteit van Marche, een algoritme ontwikkeld dat gebaseerd is op kunstmatige intelligentie-oplossingen.

Toegepast op de klinische en gezondheidsdatabanken van de huisartsen, kan het algoritme aanwijzingen geven die, hoewel niet definitief, de arts kunnen helpen bij het bepalen van de prioriteit voor het toedienen van de injectie.

Het middel is “geïntegreerd met andere nuttige hulpmiddelen voor het volledige beheer van het actieve rekruteringstraject van de patiënt en het hele vaccinatieproces” en wordt al door veel artsen in het hele land gebruikt.

  Massavorming Hypnose Stoornis

Hoe zit het met de bijwerkingen?

Alleen al in Duitsland hebben tot eind 2021 zo’n 2,5 miljoen mensen medische zorg gekregen voor bijwerkingen van de experimentele injecties. Dat blijkt uit een schokkend rapport van de Duitse artsenorganisatie KBV.

Het Duitse parlementslid Martin Sichert (AfD) vroeg in maart aan de directeur van de KBV hoeveel patiënten door een arts waren behandeld wegens klachten na een prik.

Drie maanden later kreeg Sichert een zeer explosief document van drie bladzijden toegestuurd, dat de krant The Epoch Times heeft ingezien. Bijna 2,5 miljoen mensen moesten door een dokter behandeld worden nadat ze een injectie hadden gekregen, en dit betreft alleen de slachtoffers van de vaccinatie tot eind 2021.

Merkwaardig genoeg heeft het Paul-Ehrlich-Institut, de Duitse vaccinatie-autoriteit, verklaard dat er op 31 december minder dan 250.000 “vermoedelijke gevallen van bijwerkingen” waren gemeld. Dat is minder dan een tiende van het aantal dat in het KBV-rapport wordt genoemd.

Sichert, woordvoerder gezondheidszorg van de AfD, sprak van een schandaal.

“Als bijna 2,5 miljoen mensen een dokter hebben bezocht na een Coronavaccinatie, dan moet dat openbaar worden gemaakt. Dit moet consequenties hebben.”

Het parlementslid eiste dat artsen en patiënten in de toekomst over dit risico worden geïnformeerd. Hij zei dat de regering moet opdraaien voor alle schade die verbonden is aan hun gedwongen inentingscampagne. Als van de 60 miljoen gevaccineerden er 2,5 miljoen (4,2 procent) een behandeling nodig hebben voor bijwerkingen, dan is de bewering dat het vaccin veilig is, absoluut onjuist, benadrukte hij.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

MIT wetenschapster “We vergiftigen in feite alle mensen die geïnjecteerd worden met spike-eiwitten”Volg Frontnieuws op Telegram

  Eén op de 73 mensen die "gevaccineerd" werden voor covid, was DOOD in juni 2022, volgens gegevens van de overheid

Lees meer over:

Vorig artikelMainstream media: Pfizer proef wees uit dat gevaccineerde peuters “meer kans hadden om ernstig ziek te worden met Covid”
Volgend artikelDe westerse landen orkestreren een wereldwijde voedselcrisis en geven Rusland de schuld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

21 REACTIES

  • In nederland zijn alle wijze mensen die zich niet hebben laten prikken waarschijnlijk al bekend dankzij het computersysteem van RIVM en GGD. Dus je kunt smeren tot je een ons weegt. Zei de Jonge niet…..we weten je te vinden, we gaan van straat naar straat en van deur tot deur.

 1. Het zou zo maar kunnen zijn dat H. de Jonge na peter de V. het het volgend slachtoffer wordt van een aanslag op zijn leven door misleide gevaccineerden de rest van de smeerlappen zal volgen zodra hun macht en bescherming af gaat nemen omdat ze zich veilig voelen Dat deed P.R.d.Vries ook……… Er zijn nu geopereerde mensen ook al minder snel genezen omdat hun afweer systeem is verstoord door de twee eerste covid 19 spuiten de boosterspuiten hebben de nekslag gegeven………… Er zijn nog mensen die geloven in die spuitcampagne en lopen naar de priktent alsof ze iets gemist hebben!????

  • Ja hoor, ze pakken H. d. J. nog wel een keer. Als hij zich veilig waant. Dat kan niet anders. Mensen die alles verloren hebben door die dikke ijdele narcist zullen hun kans afwachten. Al duurt het jaren. Die hebben het oneindige geduld van een kat die zijn prooi bestudeert.
   Ik denk dat er wel meer politici gepakt zullen worden. Er gaan koppen rollen. Daar is geen twijfel over mogelijk. Vooral nu de politie mag doden, daar van hogerhand opdracht voor heeft gekregen. De wet daarvoor per 1 juli ’22 is veranderd.

 2. Als software word ontwikkeld om mensen uit groepen te halen dan word deze zeker gebruikt in de toekomst, en zoals alle machtsmiddelen zal het misbruikt worden…we krijgen dus gerichte razzia’s in de toekomst en mogelijk gevangenschap van groepen ‘onwelvalligen’….

  Laten we hopen op totale anarchie want de zogenaamde “orde” is een op ieder moment om kunnen slaande moordmachine.

 3. De vraag is nog steeds, hoeveel ingespotenen zijn er nu eindelijk achter om dat spuitprogramma in te laten storten? Ik hoor steeds vaker dat ze ‘nooit meer een spuit gaan nemen.’

  Maar als straks de gifspuit met de zgn “anti-bijwerkingen” en “anti-shedding” komt, dan rennen ze weer naar de trog om de eerste te zijn. Het komt niet in ze op dat ook deze anti-spuitjes dezelfde gifspuit is. En mensen die bang zijn voor ‘shedding’ gaan de anti-spuit ook halen.

  (Grappie. Maar niet echt. Het zou me niet verbazen als de globalisten met zoiets komen, omdat ze nu al een beetje aan het vrijgeven zijn dat er bijwerkingen gemoeid zijn met die vuile spuit. En het zou me ook niet verbazen als de kudde er weer hartstikke in trapt.)

  Al die ontwerpers van de spuit, die nu zo ‘verontrust’ de volkshelden spelen, wisten drommels goed wat er in die rotzooi zat. Dus Malone wist dat zeker! Hij MOET dat ongetwijfeld geweten hebben, want hij maakte het omhulsel voor de zooi. Dan moet je weten wat er in zit, en wat de chemische interacties zijn met je omhulsel. De rest van de volkshelden kan OOK lezen en BEGRIJPEN wat er IN de spuit zit, en wat het DOET. Het immuunsysteem berust zich op organen, klieren en vloeistoffen, i.a.w. dat gaat niet zomaar uit zichzelf naar de knoppen. Iets wat het immuunsysteem in stand houdt, is naar de knoppen geholpen. Vandaar de aids.

 4. Hier gaan ze vanuit dat iedere burger een patiënt is en geen mens met rechten. Daar het geen vaccin is, maar een experimentele vergiftigingsinjectie. Het enige waar ze mee experimenteren is de hoeveelheid vergif en in welke samenstelling het beste is voor een gecontroleerde dood. Want COVID-19 betekent niets anders dan C = certificatie O = of V = vaccinatie ID = identificatie en de 19 = 19 verschillende vergif varianten waaronder het cobra slangengif. Dit heeft helemaal niets met onze preventie tegen ziektes te maken. Maar meer over een bewuste goed gecoördineerde genocide op de mensheid. Het bedachte project van de tekentafel om de mensheid met 95% te laten afnemen. Zodat er meer rijkdom over blijft voor een klein clubje bluf kikkers, die zich zelf boven iedereen hebben geplaatst. De rest van de mensheid wordt niets gevraagd. Dus als we het eens andersom zouden doen, dat er maar 5% van de mensheid moeten verwijderen, zodat alle blufkikkers die het te hoog in de bol hebben gekregen eens de zelfde behandelingen krijgen, die ze andere willen op leggen.

  • Zeer juist beschreven.

   Maar wat gaan we nu verder doen?

   We zien het gevaar op ons afkomen maar…..

   (Wij zitten hier in de meest extreme spuitdwaasomgeving van dit land. En het is gewoon eng met zoveel gemaskerde zombies, eu vlagge en 2-kleurige fascistische vlaggen)

 5. Doet mij denken aan de analoge gebeurtenis van die in 1941, toen werden Cohen en Asscher door de Duitse bezetter aangesteld als voorzitters van de Joodse Raad voor Amsterdam. Zo werden zij ongewild het instrument in de vervolging en deportatie van vele Joodse Nederlanders. De Duitse bezetter had hieraan een makkie, samen met de naadloos samenwerkende politie aan het opsporen en deportatie.

 6. Software van de overheid heeft nog nooit gewerkt.
  En zal nu ook wel weer enkel gaan om de pegels te verdelen.
  Misschien een neefje die net een IT bedrijfje is gestart?

 7. Mensen mensen mensen………. pak je telefoon… laat je Bluetooth scannen.. en zie: 12 cijferige SLEUTEL adressen, GEKOPPELD aan JUIST de “gevaccineerden…..”

  NANO TECH…. Ze hebben letterlijk allemaal minstens 1 IP MAC adres….. en nee het zijn niet de tech devices.

  En het opent zich steeds meer; zoek ook maar eens op : “BLUETOOTH CHALLENGE”.

  Waar we ook in belandt zijn met z’n allen… we zitten er met zijn allen in !!!
  Maar de ON”gevaccineerde” mensen hebben GEEN NANO IP MAC ADRES waaraan ze te traceren zijn.

  Helaas.

  Als je BlueTooth niet werkt; download een BlueTooth scanner via de store….. je zal zien; TRACEERT elke gevaccineerde om je heen.

  Is natuurlijk net zo erg maar ook hebben zij een QR code…. opsporen van “gevaccineerde mensen” eerder (helaas!!!).

  FIN.

 8. Broodje AAP verhaal, in Italië werken de staats dingen totaal voor geen meter, zeker niet in het zuiden van Italië!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in