jensenartofficial / Pixabay

Zoals eerder vandaag op deze site gemeld, heeft de president van Polen publiekelijk voorgesteld om Rusland op te delen in “200 etnische staten.” Hij deed dit in Zwitserland in het bijzijn van 78 andere landen die de “Vredesconferentie” voor Oekraïne bijwoonden. Dat zijn dus 78 landen tegen Rusland … oftewel een “wereldoorlog,” schrijft Hal Turner.

Dit idee om Rusland op te delen werd voor het eerst voorgesteld door Gunther Fehlinger, voorzitter van de Oostenrijkse NAVO niet-gouvernementele organisatie (NGO), in april van 2023 ( Origineel verhaal hier). Zijn idee was om Rusland op te delen in 41 afzonderlijke landen en hij was op dat moment op reis in de Verenigde Staten (Hudson Instituut in Manhattan) om zijn idee door te drukken. Hij maakte zelfs een “kaart” waarop te zien was hoe hij zich het uiteenvallen van Rusland voorstelde:

Destijds vond ik zijn idee zo belachelijk dat het lachwekkend was. Nu zie ik dat het officieel ingang heeft gevonden, met de president van Polen die officieel aan 78 andere naties op de lopende Zwitserse “vredesconferentie” heeft voorgesteld om Rusland niet in 41 landen op te delen, maar in 200 etnische landen. Het idee van Gunther Fehlinger heeft niet alleen aan kracht gewonnen, het is nog veel erger geworden!

Heeft iemand van de mensen die deze conferentie bijwonen, of die het idee om Rusland op te delen hebben omarmd, er ooit bij stilgestaan dat de Russen hier misschien wel iets over te zeggen hebben?

Begrijpt een van de 78 landen die aanwezig zijn dat Rusland het vermogen heeft om AL deze landen met kernwapens te bestoken?

Denken ze dat Rusland ook maar zou aarzelen om precies dat te doen als het met geweld gedwongen zou worden om uit elkaar te vallen?

Ik twijfel er geen moment aan dat Rusland alles zal doen wat nodig is om zichzelf te beschermen. Daar twijfel ik geen moment aan.

Gezien de realiteit van wat er zich de afgelopen maand in het conflict tussen Rusland en Oekraïne heeft afgespeeld, ben ik tot de conclusie gekomen dat de wereld op weg is naar een DAADWERKELIJKE “Wereldoorlog” en als je niet voorbereid bent – of je niet actief voorbereidt – hebben jij en je gezin geen enkele kans om te overleven.

Alleen wij in het Westen hebben hier schuld aan en daarom zullen wij in het Westen waarschijnlijk het eerst en het hardst getroffen worden als de oorlog waarbij wij betrokken zijn, begint. Waarom zullen wij het hardst getroffen worden? Hier is waarom:

Wij hebben in 2014 de democratisch gekozen regering van Oekraïne omver geworpen. We hebben die omverwerping gestimuleerd, gefinancierd en gefaciliteerd. Victoria Nuland van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken gaf in een onderschept telefoongesprek toe dat we er “5 miljard dollar” voor hebben uitgegeven.

  MH 17 - Vlekkeloos worden oude leugens herhaald

We installeerden een pro-West “marionetten” regering in Oekraïne.

We namen deel aan de “Minsk Conferentie” om vrede terug te brengen in Oekraïne in 2014 – en ondertekenden zelfs het Minsk Akkoord om precies dat te doen – alleen om erachter te komen nadat de oorlog tussen Rusland en Oekraïne begon, dat de toenmalige Franse president Francois Hollande en de toenmalige Duitse bondskanselier Angela Merkel opzettelijk fraude pleegden. Ze gaven allebei in tv-interviews publiekelijk toe dat ze het Minsk-akkoord hadden ondertekend terwijl ze wisten dat Oekraïne zich NIET aan de voorwaarden zou houden, maar ze ondertekenden het akkoord toch “om tijd te winnen voor Oekraïne om zich te bewapenen voor een oorlog met Rusland”.

Wij in het Westen hebben Rusland dus misleid met een nep Minsk-akkoord.

Toen Rusland “IJzersterke, wettelijk afdwingbare veiligheidsgaranties” voorstelde via diplomatieke inspanningen, lachten wij in het Westen hen uit en gooiden hun voorstel weg.

Een week of wat later, toen Rusland een soortgelijk voorstel deed, waarschuwden ze iedereen: “Als we geen ijzersterke, wettelijk afdwingbare veiligheidsgaranties kunnen krijgen via diplomatieke middelen, dan zullen we die bereiken met militaire of militair-technische middelen.”

Rusland waarschuwde iedereen dat ze geweld zouden gebruiken. Wij in het Westen lachten.

Rusland gaf Oekraïne toen een laatste waarschuwing: Oekraïne had vijf uur de tijd om in te stemmen met het niet toetreden tot de NAVO en het niet toestaan van Amerikaanse raketten op Oekraïens grondgebied. Toenmalig president Zelensky belde het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken en het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, die hem allebei vertelden dat hij het ultimatum moest negeren.

Zelensky volgde ons advies op en negeerde het.

Toen de vijf uur voorbij waren, wachtte Rusland nog twee uur langer en daarna stak het Russische leger de grens met Oekraïne over.

Wij in het Westen hebben dit hele probleem veroorzaakt; toch hebben we de ballen om te beweren dat de inval van Rusland in Oekraïne “niet uitgelokt” was. Het __werd__ uitgelokt. Door ons. Wij zitten hier fout.

Toen, niet voldoende tevreden dat we een echte oorlog hadden veroorzaakt, begonnen we Oekraïne te voorzien van wapens, munitie en geld om tegen Rusland te vechten.

Toen de Russen dat allemaal overwonnen, verhoogden we de inzet weer met raketten met een groter bereik, geheime inlichtingen, doelselectie via lucht- en satellietverkenning.

Toen dat mislukte, verhoogden we de inzet weer door Amerikaanse/NAVO-troepen in te zetten om wapensystemen met een nog groter bereik te bedienen. Het zijn ONZE mensen die de knop van de raketlanceringen in Oekraïne indrukken en toch hebben we het lef om te beweren dat “we geen partij zijn in het conflict.” Alles wat uit ONZE mond komt, zijn leugens.

  Nederland sluit zich aan bij Duitsland en laat "groene" agenda varen, start kolencentrales opnieuw op om in energiebehoeften te voorzien bij aanhoudende crisis

We begonnen met het leveren van M1A1 Abrams tanks en daarna M1A2 tanks. Die bleken zo slecht te zijn dat Oekraïne ze uit dienst nam omdat ze zo vaak kapot gingen, enorm veel onderhoud vereisten en … de clou: Hun o zo geheime pantser . . . wordt opgeblazen door Russische antitankwapens. De tanks zijn bijna waardeloos!

Deze maand nog hebben we Oekraïne “toestemming” gegeven om door het westen geleverde wapens te gebruiken om diep in Rusland toe te slaan. Nou, luister goed: Als wij dat hebben “toegestaan,” dan zijn WIJ partij in het conflict. Rusland heeft al het recht om ons aan te vallen!

De volgende stap zijn F-16 straaljagers. Maar daar is een probleem mee: Oekraïne heeft geen levensvatbare vliegvelden die gebruikt kunnen worden om die vliegtuigen bij te tanken, te herbewapenen of te onderhouden. Dus nu zeggen we dat de vliegtuigen op NAVO-bases buiten Oekraïne zullen staan, Oekraïne binnenvliegen, Russische troepen of Rusland zelf aanvallen en dan terugvliegen naar die bases buiten Oekraïne. Rusland heeft duidelijk gemaakt dat al deze vliegtuigen, als ze van buiten Oekraïne vliegen om Russen aan te vallen, een legitiem doelwit zijn – en dat geldt ook voor de luchtmachtbases waar ze opstijgen of landen.

Dus op het moment dat één van die vliegtuigen vanuit Roemenië of Polen binnenvliegt, Russen aanvalt en terugvliegt, is de kans groot dat de basis waar ze vandaan of naartoe vliegen door Rusland wordt aangevallen. Op dat moment schreeuwt de NAVO “We zijn aangevallen door Rusland” en is het oorlog.

Aan het begin van de speciale militaire operatie van Rusland om Oekraïne te demilitariseren en te detnazificeren, maakte de Russische president Poetin duidelijk: “De conventionele strijdkrachten van Rusland zijn niet opgewassen tegen die van de NAVO. Maar Rusland is ook een nucleaire macht, en de nucleaire capaciteiten van Rusland zijn superieur aan die van de NAVO.” Hij zei verder: “Als artikel 5 (Collectieve Zelfverdediging) tegen Rusland wordt afgekondigd, zal dat een oorlog zijn die niemand zal winnen.” De enige oorlog die niemand zal winnen … is een nucleaire oorlog.

Nu zeggen wij in het Westen openlijk en publiekelijk dat Rusland moet worden “opgedeeld in 200 etnische staten”.

We praten openlijk over het gedwongen uiteenvallen van Rusland.

Hoe lang denk je dat de Russen nog zullen wachten voordat ze het Westen BOEM vertellen?

Ik vermoed niet al te lang meer.

HAAL NU NOODVOORRADEN OF JIJ – EN JE FAMILIE – ZULLEN STERVEN

Dat brengt me op het volgende: ALS JIJ nog niet in het bezit bent van noodvoedsel, water, medicijnen om van te leven, een generator, brandstof voor die generator, communicatieapparatuur (CB- of HAM-radio), zaklampen, draagbare radio, batterijen voor de lampen en de radio, en ___ALLE ANDERE DINGEN__ die je nodig hebt als de Shit Hits the Fan (SHTF), dan ga JIJ dood.

  De visie van Poetin decoderen: De reis van München naar een multipolaire wereldorde

Het spijt me dat ik zo bot ben, maar de tijd van schattige eufemismen is voorbij.

Als een enkele nucleaire bom __ergens__ in de hele Verenigde Staten inslaat, roept het plan van de federale overheid op tot onmiddellijke invoering van de staat van beleg. Niet alleen waar de bom insloeg, maar overal. Het hele land.

Op dat moment zal alles stoppen. Geen handel meer. Je zult niet in staat zijn om iets online te BESTELLEN en het te laten verzenden. Er zal geen verzending meer zijn. Geen post. Geen UPS. Geen FedEx.

Daarom VERPLICHT ik JOU om alles wat je nodig hebt te kopen en wel NU.

Als je niet alles in je bezit hebt wat je nodig hebt om jezelf en je gezin een paar maanden (op zijn minst) door te komen, dan ben je de lul. Want dan kun je niet naar de winkel. Je zult geen dingen kunnen bestellen en laten bezorgen.

Alsjeblieft, in Godsnaam, zorg NU voor noodvoorraden, nu het nog kan. Want als de SHTF eenmaal toeslaat, houdt het leven zoals wij dat kennen op. En als je niet hebt wat je nodig hebt, zul je het NIET kunnen krijgen.

Gebruik je hoofd: als het land wordt getroffen door een atoombom en de staat van beleg wordt afgekondigd, zul JIJ niet naar buiten kunnen. Het zal zijn zoals de COVID lockdowns, alleen afgedwongen door troepen met geweren. Geen winkelruns. Niets online bestellen en laten bezorgen. JE ZULT NIETS KUNNEN KRIJGEN.

Voor wat het waard is, ik verkoop GEEN van de dingen die ik je vertel om te kopen. Ik heb er NUL financieel belang bij om je te vertellen wat ik hier heb gezegd.

Als je met je hoofd in je kont zit en deze realiteit ontkent, hebben jij en je gezin geen enkele kans om te overleven.

Haal wat je kunt, NU. Zorg dat je het in je bezit hebt. Als het niet binnen handbereik is, dan heb je het niet.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Poetin geeft toe dat hij “naïef” was over het Westen. Wat het echt wilde was het uiteenvallen van RuslandVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRecordaantal Amerikanen heeft een hekel aan zowel Biden als Trump – peiling
Volgend artikelKritisch denken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

84 REACTIES

 1. Ik maak mij niet langer druk om het domme klootjes volk die nu allen in oranje de voetballers toejuichen.

  Voor de echt wakkere, zorg goed voor jezelf. Zorg dat je voor 2 jaar potgroenten, blikvlees in huis hebt. Zorg dat je voldoende verwarmingsbronnen hebt, hout, gas, benzine. Zorg dat je platen hout in huis hebt zodat je ruiten en deuren kunt barricaderen. Zorg dat je magnesium sticks hebt zodat je vuur kunt maken. Zorg dat je filtermateriaal in huis hebt houtskool en chloor. Oud dekbed waar je de voering van kunt gebruiken voor bovenste waterfilter. Verdiep je in overleven.
  Zorg dat je solar opladers hebt plus aggregaat.
  Ik heb hier al 2 jaar geleden in geïnvesteerd.

  • Ja, je kunt proberen deze ellende te overleven, maar is het dat wel waard? Ik heb als prep slechts NaN3 in bezit, samen met een anti-braak middel. Als WWIII echt gaat gebeuren dan hoef ik hier niet meer te zijn.

   • @Simon…
    Eens… als de wereld zo wordt dat je alleen preppend nog kan overleven, dan heb ik geen probleem om te sterven. Ik heb me voorbereid om een half jaartje te kunnen eten, ik heb waterfilters, ik heb genoeg kleding om het altijd warm te hebben en genoeg kaarsen om een paar jaar savonds even wat licht te hebben bij een praatje en het tandenpoetsen. Veel preppers maken het machtig ingewikkeld en slaan helemaal door.

    Blijf bij de basis. En als je dan toch voor jaren wil voorbereiden is het simpel… blikken haricot verts en zakken rijst gaan makkelijk 10+jr mee… klaar. Als dit een hel wordt die jarenlang aanhoudt, geef ik liever alles weg aan mensen die graag in de hel willen overleven en dan ga ik wel lekker zsm hemelen.

  • Ik las ergens dat Oekraïne deel neemt aan EK voetbal in Duitsland.
   Om de drieminuten sterft een Oekraïner in een oorlog tegen Rusland.
   Dan zijn er Oekraïense mannen die hier in Duitsland een potje voetbal spelen.
   Ook las ik dat Oekraïne zich niet had geplaatst door kwalificatie, maar als gastland aanwezig is!
   Op het Eurosongfestival was er ook al een optreden van Oekraïense Clowns, tijds hun oorlog..!!
   Een vraag zijn er straks in Parijs op de Olympische spelen Oekraïners, en ook als gastland..!!
   Rijden er straks ook Oekraïners mee in de Tour de Frans, ook als gastland ..!!
   Moet je voorstellen, honderden zijn een beetje aan het sporten in Europa, terwijl Oekraïne zonder militaire zit..!!
   En nu komt het alle gekste..!!
   De NAVO Landen vragen aan hun mannen of ze “STERFBEREIDZAAMHEID HEBBEN”…!!!!
   Want de mannen van Oekraïne hebben geen tijd, die zijn aan het sporten in Europa….!!!!
   En waarschijnlijk als “GASTLAND”…!!!
   Hoe leg ik dit aan mijn kleinkinderen uit ???????,
   Waarschijnlijk zullen ze zeggen, Opa doe normaal, wat U daar verteld is een verhaal voor achterlijke “Mensen”, c.q. “Achterlijk Volk”……!!!!!

  • Die Europese Leiders zijn met die Paddenstoelen Bom, die ze duidelijk gevraagd c.q. om geroepen hebben, van “ALLE SCHULDEN AF”, precies waar mee ze in hun maag zitten..!!

 2. Dit soort domme mensen kunnen beter in 78 stukjes verdeeld worden. Kunnen ze tenminste nog een goed doel dienen. Wat gedacht van de grote katten in de dierentuinen?

 3. Tja, leuk advies èn zéér op zijn plaats, er is maar een hèèl klein detail wat mankeert hieraan!
  Gebrek aan geld!!! Ik zou het advies direct opvolgen, ik ben tenslotte niet gek en zie ook wel waar dit alles toe gaat lijden. Maar gek genoeg lijken de maanden steeds langer te duren dan mijn banksaldo toelaat.
  Het is niet anders, wij kunnen het ongeveer drie tot vier weken uitzingen. Maar waarvoor?
  Iedereen die wij kenden zal dood of stervende zijn, wat moeten wij hier dan eigenlijk nog doen?

  • Inderdaad Lucifer. Wonende op een 35-tal km van het hoofdkwartier van de NAVO zal ik zodra de eerste nuke’s beginnen te vliegen, mij gezellig installeren in mijne hof. Een frisse donkere Leffe inschenken en het schouwspel aanschouwen tot er ene op mijn dak valt.

   • Cheers mate, zo begin ik er ook wel steeds meer in te zitten. WSHTF pak ik er een lekker biertje bij, heb ik het gezin ik me heen en proberen we nog een paar keer te lachen en mooie herinneringen op te halen. Deze shit kan je toch niet tegenhouden. Let wel, mocht het meevallen dan heb ik genoeg in huis om het 2 maanden vol te houden en dan maken we er het beste van

   • idd de USA staat al op instorten, wellicht dat ze daarom ook zo doordrukken… tot aan de JewSA daar is (is er al)

    er zijn rare plannen op de achtergrond, Bolsjewieken en AshkeNazi’s.

 4. Europa gebombardeerd

  De bombastische muziek in het Chinese clipje klinkt als een typisch oorlogszuchtig strijdlied. Beelden van het blauw/gele Oekraïense team dat tegen in het zwart geklede tegenstanders speelt worden afgewisseld met verontrustende beelden van militaire gevechten en oorlog. Door propellers aangedreven bommenwerpers – waar Rusland er nog diverse van in gebruik heeft, (type Tu-95 Bear, al ziet deze er anders uit) – bombarderen Europa*. (* In realiteit zullen deze bommenwerpers vanaf zeer grote afstand kruisraketten op hun doelwitten afschieten.)

  https://youtu.be/Fgg8a41qeBU

  Een bom in of bij een voetbalstadion veroorzaakt een flits en een paddenstoelwolk, waardoor dit beeld erg lijkt op een kernexplosie. Voetbalspeler met rugnummer 10 kijkt ernaar. 2012 + 10 = 2022, het jaar waarin het Russische leger het oosten van Oekraïne binnenviel om een einde te maken aan de etnische zuiveringsoorlog tegen de Russisch sprekende bevolking die het fascistische regime Zelensky met Westerse instemming en steun uitvoerde.

  • Haha… wat de fuck… bizar. Bedankt voor het delen, ik stuur hem door naar de laatste paar mensen die ik nog ken 🤭😂

   Het EK zou een fals flag plek kunnen zijn. Als Rusland zo’n aanval doet, gaan ze echt niet voor burgerdoelen, dan gooien ze logistiek ende energie plat.

   Ik besef me ook heel goed dat dit filmpje niks met China te maken heeft, maar meer met de FIFA, de brood en spelen tak van de satanisten.

   • Theme juni 17, 2024 Bij 17:45

    Wanneer een false flag operation niet tijdens het EK gebeurt dan vormt de Olympische spelen ook mogelijk een mooi doelwit.

  • Surrealistisch filmpje. Het zoveelste filmpje dat je doet denken dat de makers op de hoogte waren van wat er zou gaan komen in de nabije toekomst. Ik geloof niet in toeval.

   • Ik zit er naar te kijken. En wat moet ik nou zien? Ophitserij, meer is het niet. Als niemand naar het front gaat is er geen oorlog. En als niemand naar de stembus gaat is er geen legitimiteit voor gezag.

    Maar ja, wie ben ik, degene die altijd aan het kortste eind trekt

 5. Waarom zou je proberen om een kernoorlog te overleven? Het lijkt me extreem onaangenaam om een paar jaar in ondragelijke stank in een bunker diep onder de grond te moeten zitten om er doorheen te komen. Mocht Rusland Nederland binnenkort van de kaart vegen, dan zou ik het Rusland niet eens kwalijk kunnen nemen, dankzij het volkomen achterlijke op oorlog aansturen van idioten als Rutte. Wanneer je niet kunt leven zoals het leven bedoeld is, dan kun je maar beter helemaal niet meer leven. Het motto van New Hampshire is ‘live free or die’. Geweldig motto.

   • @Patriot…

    Dan stort de financiële wereld van het westen de afgrond in.

    De enige manier voor de mensheid om deze shitzooi te stoppen is als de elites en hun slaven hun verlies toegeven en ALLES opgeven… en dat gaan ze nooit doen. In de wereld houdt dat in dat de NAVO niet gaat inbinden, ze willen alles en iedereen in de gehaktmolen gooien voordat wij ons tegen hen kunnen keren. Wij moeten gewoon dood, heel eenvoudig. Dus die oorlog… die gaat er komen. En die financiële crisis ook. Want WIJ zijn hun vijand. Ze beseffen alleen niet dat ze om ons kapot te maken, ze hun hele matrix kapotmaken.

    Cojona was een openingsact, de echte achtbaan moet nog beginnen.

   • Een beperkte kernoorlog behoort ook tot de mogelijkheden.
    Sowieso komen er vormen van burgeroorlog, zoals de opstand vorig jaar in Frankrijk, maar dan erger en van langere duur.

   • Ik ben geneigd te denken dat er geen kernoorlog komt wanneer en alleen wanneer Rutte geen hoofd van de NAVO wordt. Ik hoop dat Rutte niet het hoofd van de NAVO wordt. Mocht dat toch gebeuren, dan hoop ik dat ik geen gelijk krijg. Net zoals ik hoop dat er geen nieuwe pandemie komt, geen CBDC, geen nieuwe mRNA-‘vaccins’, geen oorlog in Taiwan, geen hongersnoden ook en tevens dat de genocide in Gaza vandaag nog stopt.

    • Helaas Edo, helaas. Shit zal toch op ons afkomen, one way or another.
     En of Rutte nu hoofd van de NAVO wordt of niet, dat zal niets uitmaken.
     Het “hoofd van de NAVO” is op dat moment het gezicht van de NAVO, niets meer.
     Het is zoals Larry Fink, de CEO van BlackRock.
     BlackRock is een van de vehikels van de deepstate. Je denkt toch niet dat Larry Fink zo maar kan doen wat hij wil zonder de goedkeuring van de deep state;-)

     • Weet ik Frank, ben ik echt wel realistisch genoeg voor, ik schreef het totaal niet realistische ‘vandaag nog’ om dat duidelijk te maken.
      Het verschil tussen Stoltenberg en Rutte is dat Rutte wél in staat is om op tv zonder blikken of blozen Rusland uit te dagen om te escaleren naar een allesvernietigende nucleaire eindfase van de oorlog. Dat is de grote duivelse wens van de deep state, vanuit een intense op God gerichte haat.

  • Laten we ieder het leven leven zoals het bedoeld is, in vrede, vrijheid en vreugde en met respect voor elkaar en alle leven, waarbij we in eenheid, begrip en respect zorgen voor de ouderen en minder bedeelden onder ons. Dat is de wereld zoals die bedoeld is….

  • Vind ik ook..ik pluk de dag en ga Niet onozel-weg inkopen doen.. omdat Morgan Freeman… achteraf verkondigd dat alles weer goed komt… Hollywood gewijs 🤣😂

  • Als er atoombommen op Londen, Frankrijk, Berlijn en Brussel vallen, ben jij dan dood Isabel?
   Het hangt er vanaf hoever je bij de dichtsbijzijnde atoomontploffing op dat moment hé Isabel.

  • Beste Malou,
   Bang worden of juist niet, dat doe je helemaal zelf.
   Anderen kunnen wellicht een poging doen, maar of dat lukt ligt niet aan die ander maar aan jezelf.

   • Hi Tigron, Daar heb je gelijk in natuurlijk. Maar het greep me toch naar de keel, werd er ineens zo somber van. Als men zich veiliger voelt om voor twee jaren te preppen, tenminste als je goed bij kas zit dan, is dat begrijpelijk. Maar als de hel los breekt, denk ik, dan is het gedaan. We weten niet hoe, waar en/of wanneer, nee. En dan krijg ik allerlei afschuwelijke beelden in mijn hoofd, moeilijk te kanaliseren, die mogelijk niet nodig waren. Volgens mij is Rutte het bangst! 😁

     • Precies! Die geprivilegeerde souvereiniteit en onschendbaarheid die meneer Rutte en aanverwante criminelen genieten maakt dat ze tot alles in staat zijn en als trots lachende moordenaars voor de rest van hun leven handenschuddend overal welkom zijn. Tot het moment dat hun riante privilege, de onschendbaarheid, hen wordt afgenomen…
      Dan zijn ze now where to be found…
      De ergste lafaards!

 6. Ik ga helemaal niet preppen of wat dan ook. Veel bewegingsvrijheid heb ik niet. Als het tijd is, hoop ik niet dat ik weer in de shitzooi terechtkom. 😂

 7. NU zit ik voetbal te kijken Oekraïne tegen Roemenië….

  En als ik zie hoe extreem veel Oekraïners er op de tribune zitten weet ik niet wat te denken…

  Zijn die allemaal gevlucht? Zijn dat allemaal vluchtelingen in Duitsland / NL/ BE etc. Want ze mogen Oekraïne niet uit ????

  • Er zijn miljoenen oeki’s naar polen gevlucht. Die kunnen makkelijk naar duitsland reizen, denk ik, om het brood en spelen bij te wonen.

  • Idd, alle mannen tussen 18 en 60 jaar moeten in Oekraine blijven vanwege verplichte dienstplicht. Maar al die dienstplichtigen mogen nu ineens dus het land uit om op de tribune live naar voetbal te kijken…haha.

 8. Ik kan me nog steeds niet voorstellen dat Tusk op een eerlijke manier de Poolse verkiezingen heeft gewonnen. Net zo min als Zelensky dat heeft gedaan.

   • Omdat jij niets weet over Poetin of Rusland en hun pragtige cultuur, en natuurlijk de mensen zelf, het zelfde geld voor mensen die denken wat te weten over China of andere landen die niet in de maat van het westen meelopen, ik lees veel over dit soort zaken en wij het westen zijn maar goed in 2 dingen onderdrukken of oorlog.

   • Verschil is dat Rusland nog nooit een oorlog zelf begonnen is in tegen stelling to het westen. EU/VS dat inmiddels op een ruime 200 staat die ze zelf begonnen zijn.
    KORT voorbeeldje:

    1941-1952: Japan
    1941-1949: Duitsland
    1941-1946: Italië
    1944-1946: Frankrijk
    1945-1948: Zuid-Korea
    1947-1949: Griekenland
    1948: Costa Rica
    1949-1953: Albanië
    1949: Syrië
    1950-1953: Birma en China
    1952: Egypte
    1952-1955: Oekraïne
    1952-1954: Guatemala
    1952-1953: Iran
    1956-1957: Syrië
    1957-1959: Indonesië
    1959-1963: Irak
    1959-1963: Zuid-Vietnam
    1959-1962: Cuba
    1959: Cambodja
    1960-1965: Congo-Leopoldstad
    1960: Laos
    1961: Dominicaanse Republiek
    1964: Brazilië
    1965-1967: Indonesië
    1970-1979: Cambodja
    1970-1973: Chili
    1971: Bolivia
    1974-1991: Ethiopië
    1975-1991: Angola
    1975-1999: Oost-Timor
    1976: Argentinië
    1979-1992: Afghanistan
    1980-1989: Polen
    1981-1982: Tsjaad
    1981-1990: Nicaragua
    1983: Grenada
    1989-1994: Panama
    1986-1991: Sovjet-Unie
    1991-1996: Irak
    1991: Haïti
    1994-1995: Haïti
    1996-1997: Zaïre
    2000: FR Joegoslavië
    2001-2021: Afghanistan
    2003-2021: Irak
    2004: Oekraïne
    2005: Kirgizië
    2006-2007: Palestijnse gebieden
    2005-2009: Syrië
    2011: Libië
    2014: Oekraïne
    2012-2024: Syrië

   • trust me, I know from someone who lives in Russia: Putin is loved by most of his citizens! You know why? Because they know he will do EVERYTHING possible to keep Russia as it is, independant, RUSSIAN and without messing of foreign rulers. Even immigrants HAVE to adapt and behave like Russians or they are completely shunned. They are not accepted if they don’t adapt!
    I wish our leaders would think and act like that!!!
    I will not say that the election was totally fair, what elections are these days???? Not here in my country, not for a hundred years!
    But believe me, Putin is loved because of his PRO RUSSIA ideology.

 9. Alsof je kan overleven door binnen te blijven, wie wil er sowieso 2 jaar binnen zitten met een kaarsje en blikvlees. Sorry hoor, maar dan heb je je wel héél erg bang laten maken om te sterven. Ik denk dat het hiernamaals beter is dan een verkoolde aarde, dus laat mij maar bij de eerste bom gaan.

 10. Het plan 1 overheid 1 leger wordt door 3 pijlers tegengehouden namelijk China, Rusland en Iran. Zijn begonnen om Rusland af te breken en straks ook China en Iran. Alleen doordat Rusland hun plan doorzag en zelf als eerste heeft toegeslagen zit dit plan van deze elite in het slob. Daarom zie je dat ze alles op alles willen zetten om toch tot dat einddoel te komen.

  • Nope, hebben NIET als eerste toegeslagen, dat was de VS/EU op het maidan-plein in 2014, en zelfs daarvoor al want Oekraine was zelfs geen eigen land, net zoals de EU eerst naar de euro moest om alles in één keer failliet te laten gaan ipv per land.

   En Poetin is vanaf dag één begonnen om Rusland terug te brengen naar een wereld macht, eerst de oliechargen aangepakt, toen alle bedrijven weer aan de gang krijgen want er werd nul winst gemaakt, eigenaren kregen de keus door starten met een contract met de overheid, inclusief belastingvrijstelling(tijdelijk), of het bedrijf kwijt zijn, hij is persoonlijk honderden bedrijven langsgeweest om die contracten te laten tekenen. Vervolgens is hij goud gaan kopen om de roebel te ondersteunen n is hij gestart met de BRICS

   De bedrijven die hij langs geweest is zijn nu van onschatbare waarde als wapen fabrikant of metaalbewerkers en ondersteuning van het volk zodat er werk en omzet gemaakt werd, nog geen winst, en dus weer een samenleving, Want geen eten is chaos.( zie daarvoor de grote steden in Amerika, of Australie) Sinds hij aan het roer staat is er elk jaar een loonsverhoging geweest en gaat het bbp omhoog, en tijdens de oorlog zelfs nog harder.
   Vrouwen krijgen 3 jaar baby verlof tm het 4e kind, en het gezin krijgt bij elk kind 25% belasting verlaging, dus bij 4 koters geen belasting meer betalen. Als buitenlander kan je gratis grond krijgen, maar wel bewerken, in sommige gevallen zelfs behuizing. ( boeren van Nederland ! en er zijn er al met heel veel succes naar toe gegaan, en geen gezeik met bayer/ monsato zaad, verboden zelfs)

   Ik wou dat ik nog kon gaan te oud en hoop dat het mijn tijd nog wel zal duren.

 11. Ik ga toch maar preppen! effe op mijn lijstje kijken, ah 5 flessen Ricard, tien kratten bier, 5 flessen l’eau de vie eh ben ik wat vergeten? O ja twee flessen water. Ricard drink je tenslotte niet puur, toch?

  • Goed lijstje Lucifer ik ben al onderweg naar de slijter om dit aan te schaffen, daar ik de Ricard puur drink doe ik nog maar een extra flesje, het water laat ik maar zitten, en hiervoor in de plaats neem ik 100 gram Russische kaviaar. Kunnen we samen proosten op Putin als het zover is. Proost Lucifer see you on heaven.

  • Hahaha…

   Tip; koop een bierbrouw setje, dan kan altijd nieuwe maken en heb je meteen een handeltje om met de preppers te ruilen.

   • Drank zal het idd wel worden, als je het niet eerst zelf opzuipt, maar voedsel en hygiene zal een grote uitdaging worden.
    Heb een kennis die de oorlog in Joegoslavie heeft meegemaakt, Water eten en wapens wapens en nog eens wapens en de moed om ze te gebruiken. De eerste weken komt iedereen roven nar drie dagen en dan is een klein ploegje die elkaar kan helpen top, niet groot want dat valt op . Daarna weer hygiene want daar zijn uiteindelijk de meeste slachtoffers door gevallen. Alle soorten van hygiene want de vuillnisman kom niet meer dooien blijven lang liggen en wat je zelf verder nog kan bedenken. Na een week of twee is er altijd wel wat te ruilen, laat alleen niet merken dat jij veel hebt om te ruilen ….

  • Maak er maar een grap van. Wil je nog wel een zien na drie dagen niet eten of drinken.
   Kijk op het moment maar naar Australië waarde boeren hun land en dieren vernietigt worden en ware n op rantsoen is CDBC al ingevoerd inclusief verplicht ID, En hun wapens hebben ze al in moeten leveren…

   Als de overheid zegt dat je geen wapens nodig hebt, moet je ze juist aan schaffen.

   Maar dat zijn ze daar al vergeten, En de kampen die ze gebouwd hebben geen nu gebruikt worden, ne tals de fema kampen in de VS waar ze nu wetgeving invoeren dat je niet meer op straat mag wonen in een tent o.i.d. .
   De eerste die ik tegen kwam:
   https://www.franklinterhorst.nl/FEMA%20kampen.htm

   En wat dacht je in NL van de geluids-schermen waar bij na geen deuren in zitten en die mooie voetbal kampjes met die hoge hekken, snelwegen waar je nergens meer afkan vanwege alle vangrails

   In het gooi hebben ze een kopie neergezet van het ijzeren gordijn langs de A27 inclusief slotgracht op twee of drie plaatsen afsluiten en niemand kan er nog in of uit. ik weet zeker dat dat op veel meer plaatsen in NL geld

   • De afsluiting van wijken door zgn geluidschermen is mij ook al enkele keren opgevallen.
    Ook op de A12 en bij toegangswegen tot wijken nieuwe “verkeerslichten” plaatsen.
    En waarom deze zomer zoveel werkzaamheden aan de wegen waardoor deze regelmatig zijn afgesloten. En maar liefst op allerlei plaatsen tegelijk. Wat jammer voor de vakantiegangers, allemaal vertraging. Nou als dat nou het ergste was, zou het wel meevallen.
    Maar is al veel langer aan de gang. Want waarom zijn- en worden- alle nieuwbouwwijken zo gebouwd dat je er maar op 1 of hooguit 2 manieren in en uit kan?
    Je gaat het pas zien als je het door hebt, zei Johan. Een wijs man!

    • In hen en zie het ook, allemaal stegen. Je kan geen kant meer op. In Amsterdam hebben ze het geoefend tijdens Corona. Mensen vast zetten tussen appartementen en water.

 12. ik denk dat de mens het toch in zich heeft om te overleven al wordt het nog zo moeilijk.

  als je mij vraag wil in die wereld leven dan is het gemakkelijk om te zeggen nee.
  ik weet zeker dat het zal proberen.

 13. Tja, dat kunnen ze allemaal wel willen maar dat gaat gewoon niet gebeuren. De kans is vele malen groter dat het westen in 100 miljoen stukjes wordt verdeeld. Maar dat snappen die geestelijk gestoorden op die conferentie helemaal niet.

  • Idd, dat is ook de reden dat Rusland geen haast heeft met die oorlog, veel slachtoffers aan de UA kant al vind hij dat heel erg, hij maakt nog steeds geen burgerslachtoffers, zeer bewonderenswaardig.

   Poetin is een perfect schaker strateeg, mocht hij verliezen op het slagveld (gaat nooit gebeuren) dan doet de BRICS zijn werk nog wel, die dollar heeft verloren. En wat we nu zien is een kat in het nauw VS/NAVO/EU, verwacht nog veel hele rare zaken !!

   Tis gewoon schaakmat. nu nog zien dat wij het overleven zonder letterlijk slaaf te worden zoals nu in Australie het geval al is! In NL is al een wet dat je het land al niet meer uit mag, in de maak of zelfs al aangenomen….

 14. Judocus in de wandelgangen in Brussel uit zeer betrouwbare bron zojuist vernomen dat het toch echt gaat over 200 opgedeelde staten met de World Coin als betaalmiddel.

 15. De vraag is :
  Wat doen de overlevenden, die tegen dit alles zijn, wanneer ze naderhand globalisten en verantwoordelijke politici tegenkomen ?

  Ze denken aan de dode mensen die ze lief hadden en…
  1: ze feliciteren de globalisten
  2: ze vragen of de globalisten een hapje bij hun komen eten
  3: ze informeren naar de aandelen
  4: ze worden ongezellig
  5: vrije keuze

 16. Het is niet mijn oorlog maar ik word er wel ingetrokken door die mafklappers die geleid worden door extreme blinde haat.
  Meelopers of gehypnotiseerde regeringsleiders… of chantabel gemaakte zwakkelingen.

  Wel weet ik dat de meerderheid van het volk, de ingelezen mens, volledig tegen elke militaire bijdrage is..

  Laten wij bidden voor vrede! En bekering. Want als de bom valt is het gedaan , in 1 keer.. dan heb je geen tijd meer om tot geloof te komen..

  • Niet alleen bidden maar wijgeren de wapens op te nemen…weigeren mee te gaan in hun waanzin. LIEFDE voor alles wat leeft is de enige redding voor ons allemaal. En als we met velen zijn die dit willen dan kunnen de heersers hun koffers pakken ! Het Goede zal het kwade overwinnen maar dit kan dus alleen als dit onze WIL is.

 17. ik heb al aardig wat voedsel aangekocht en doe nog verder.
  niet om enkel om te overleven als er een bom zou vallen maar eerder als belegging want het voedsel word met de dag duurder.
  het is alleen een kwestie te blijven leven , als je dood gaat heb je aan een vooraad eten niks maar aan geld ook niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in