De Britse artsen Karl Walsh en Ollie Fannell. Ze wilden ons als kanonnenvoer, zeggen Britse medische vrijwilligers die misleid werden om voor Oekraïne te vechten

De Britse artsen Karl Walsh en Ollie Fannell kregen een onaangename verrassing toen zij zich aan de kant van Oekraïne in de strijd voegden: hun paspoorten werden afgenomen en zij zouden naar het front van de strijdkrachten van Oekraïne worden gezonden.

Volgens de mannen besloten zij Oekraïne te helpen kort nadat president Vladimir Zelensky de vorming van het Internationale Legioen voor Territoriale Verdediging van de Strijdkrachten van Oekraïne had aangekondigd. Walsh en Fannel hadden medische ervaring, dus boden zij zich vrijwillig aan om de gewonden te helpen en humanitair werk te doen, nadat zij de verzekering hadden gekregen dat zij niet aan de vijandelijkheden zouden hoeven deel te nemen, schrijft Freewestmedia.com.

Daarna kwamen zij Oekraïne binnen via Polen, maar voelden zich gedwongen het land al na vijf dagen weer te verlaten, omdat hun groep na twee dagen versnelde training van Lviv naar Kiev zou worden gestuurd.

“Deze jongens, van wie sommigen geen militaire ervaring hadden, werd verteld dat zij na 48 uur training rechtstreeks naar de frontlinies zouden gaan. Ze gaan om te sterven. In de e-mails die wij ontvingen stond niets over het feit dat wij een contract van een jaar zouden moeten aangaan en dat onze paspoorten ons afgenomen zouden worden,” verklaarde Carl Walsh.

Volgens Japanse media ronselt Oekraïne Japanse burgers om in Oekraïne te vechten, terwijl de Japanse autoriteiten niets doen om dat tegen te houden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: Reddit Rambo Franse deserteur heeft zichzelf letterlijk huilend gefilmd terwijl hij vluchtte voor Russische bommenVolg Frontnieuws op Telegram

  De uitbreiding van de NAVO naar het Oosten: Rusland werd op schandelijke wijze bedrogen, voorgelogen, beetgenomen. Nu vecht het terug uit militaire zelfverdediging
Vorig artikelAftellen tot ineenstorting van de petrodollar… Amerika’s dollar dominantie komt tot een plotseling, catastrofaal einde… totale CHAOS zal volgen
Volgend artikelKomediant Zelensky zegt tegen het Duitse parlement dat zij de schuld zijn van een nieuwe Holocaust in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. En dan zeggen ze dat de Russische televisie leugens verkoopt aan haar burgers. Ze zijn nergens een haar beter. We worden constant voorgelogen over alles. Zoals ik er nu insta geloof ik nog eerder Putin dan Rutte.

 2. Nu komen ze er stilaan achter dat de “westerse propaganda” veel dodelijker is dan de Russische, die dermate onder censuur ligt dat die ‘moedige’ strijders geen idee hebben waarin ze terecht komen.
  Net zoals ze zich zo gemakkelijk lieten muilkorven laten ze zich nu net zo gemakkelijk doodschieten ter eer en glorie van dezelfde elites.
  Ik heb er geen compassie mee.

  • De krijgsmacht van de Oekraïne is een prima plek voor 🇳🇱 artsen om te gaan werken.
   Voor minimaal een jaar. 👋
   Deze 🥼, gingen direct terug
   Jammertjes zit men in 🇬🇧 weer mooi mee opgescheept.

 3. Verschrikkelijk hoe de meanstream media liegt. Als je MSN moet geloven, is het een en al liefdadigheid waar die morons met open armen warm worden ontvangen. De realiteit is slecht voor ze. Maar mss verdienen ze het wel. Uiteindelijk geloven deze idioten nu al een paar jaar de meanstream media.

 4. De Zuid-Afrikaanse president Cyril Ramaphosa zegt dat de NAVO Rusland willens en wetens geprovoceerd heeft zodat zij de oorlog tegen Oekraïne begon. Sprekende in het parlement zei Ramaphosa dat de oorlog voorkomen had kunnen worden als de NAVO niet zo achterlijk was geweest om continu naar het oosten uit te breiden.

 5. Ik verwacht iets op 22/03/2022

  223 is Skull and bones
  Maart is Mars de god van de oorlog
  2022 = 6

  22 Maart is op een Dinsdag
  Dinsdag is Mars

  3 x 6 = 666

 6. 2020- The Artificial Plague is coming
  2022- The Artificial War is coming
  2023- The Artificial Famine is coming
  2024- The Artificial Death is coming

  2025 You own nothing, be happy !

 7. You will own nothing and be happy!
  NOT WE will own nothing and be happy nono, YOU will own nothing and be happy.
  Iedere dag meer nazipraktijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in