Joe Biden: Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America (source: Joe Biden); User:TDKR Chicago 101 (clipping) Donald Trump: Shealah Craighead (source: White House) Сombination: krassotkin / Wikimedia / (CC BY-SA 2.0)

Een kwart van de Amerikanen heeft een negatieve mening over zowel de Republikeinse als de Democratische Amerikaanse presidentskandidaat in de aanloop naar de verkiezingen in november, het hoogste aantal in minstens drie decennia, volgens een peiling die het Pew Research Center vrijdag publiceerde, bericht RT.

Volgens Pew heeft 25% van de respondenten een ongunstig beeld van zowel president Joe Biden als zijn belangrijkste rivaal, de Republikeinse koploper Donald Trump; 36% van de respondenten zegt een gunstig beeld te hebben van Trump maar niet van Biden, terwijl 34% het tegenovergestelde zegt.

De peiling toont het hoogste aandeel ‘dubbele hater’ kiezers sinds de verkiezingen van 1988, en bijna twee keer zo hoog als in 2020 toen Biden en Trump voor het eerst tegen elkaar streden.

Tijdens de verkiezingen van 2020 lag het aantal Amerikanen dat zowel Trump als Biden niet mocht rond de 13%, aldus Pew.

“Toenemende negatieve partijdigheid is een belangrijke factor achter de daling van de voorkeur van kandidaten van grote partijen,” zei de opiniepeiler in een persbericht. “De voorkeurwaardering voor kandidaten is aanzienlijk negatiever geworden onder leden van de tegenpartij dan een paar decennia geleden.”

De peiling werd uitgevoerd van 13-19 mei, vóór de back-to-back uitspraken in de high-profile strafprocessen van Trump en Joe Biden’s zoon Hunter Biden. Op 30 mei bevond een jury in New York Trump schuldig aan het vervalsen van bedrijfsgegevens om de verkiezingen van 2016 te beïnvloeden. Op 11 juni bevond een jury in Delaware Hunter Biden schuldig aan het overtreden van de federale wapenwetgeving toen hij in 2018 een revolver kocht terwijl hij verslaafd was aan crackcocaïne. Zowel Trump als de jongere Biden ontkenden enig wangedrag.

  Aartsbisschop Viganò waarschuwt Trump: WEF achter moordaanslag - ze zullen het opnieuw proberen

De campagne voor de presidentsverkiezingen van 2024 is zeer omstreden gebleven, waarbij beide presidentskandidaten elkaar beschuldigen van het veroorzaken van onherstelbare schade aan Amerika en elkaars geschiktheid voor het ambt in twijfel trekken.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dagboek beschuldigt Biden van seksueel misbruik van zijn dochterVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOpperbevelhebber van het Franse leger: Het conflict met Rusland bewijst dat de publieke opinie moet worden gecontroleerd
Volgend artikelMensen, ik wil jullie niet bang maken, maar de tijd dringt…
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

  • Exact. Al decennia lang worden onder zowel Dem als Rep presidenten belachelijk veel hoge kabinetsposities bekleed door joden. Trump is overduidelijk een Israel aanhanger, maar dit kabinet van Biden heeft 90+ % joden op de belangrijkste plekken, iets wat gewoon helemaal nergens op slaat.

 1. Weer een “ onderzoek “ nu PEW
  Hokus pokus ,
  25% het kan mogelijk zijn dat men geen. vertrouwen heeft in beide kandidaten.
  Houdt in dat 75% vertrouwen heeft in de politiek,
  Mogelijk meer, als er een andere kandidaat komt.

  belabberd nieuws dus 🐑🐑🐑🐑🐑

 2. Mooi… laten we dit hele achterlijke circus maar afschaffen, want het werkt ons voor 98% tegen.

  Terug naar persoonlijk leiderschap, hoe we ooit, duizenden jaren voor de kerk, allemaal leefden… voordat we door de kerk tot slaven werden afgericht en daarna via het ONDERwijs zo dom mogelijk zijn gemaakt.

  Weg met deze hele matrix van leugens en terug naar de basis.

 3. Kiezen tussen een seniel en een debiel. Het volk is ook al geestelijk gehandicapt, dus gewoon dat continent van de kaart vegen.
  De wereld mist er niks aan.

 4. Duhhh,natuurlijk haten de Amerikanen beide presidenten omdat men in Amerika ook wel beseft dat dat land helemaal naar de klote gaat,als je echt een betere wereld wilt dan zal je iets aan het Joodse probleem moeten doen want zolang de Joden aan de touwtjes trekken zal de wereld altijd in oorlog zijn.
  Joden zijn de grootste oorlog stokkers op aarde,oveeral waar Joden aan de macht zijn daar ontstaan oorlogen,Israel,Ukraine,Amerika,letterlijk overal waar Joden aan de macht zijn!

  • In Nederland zijn en komen weer joden aan de macht.
   Je mag alleen niets slecht zeggen over joden.
   Want joden zijn zielig, hebben de holocaust (geschat nooit bewezen 6 miljoen slachtoffers).!
   Diegenen die hen gered hebben “De Russen”, 24 miljoen slachtoffers, moet verguisd worden.!
   Een jood vertelde mij dat zij God op hun blote knieën danken, voor die holocaust….!!!!!
   de jood kan dat nu overal en elk moment “GEBRUIKEN”……!!!!!!!

 5. Hilarisch natuurlijk, wie stemt er nu op dode mensen en het zijn niet de enige die dood zijn. Er zijn er nog veel meer die door alle media in leven gehouden worden. Zij die nieuws brengen voeren enkel hun job uit, maar iedereen denkt er zo niet over. Wie loopt er dus gevaar!

 6. Ik zag gisteren een gesprek tussen een Poolse politicus, hij was uit een partij gezet, naam en partij weet ik niet maar in het Engelse gesprek bleek dat hij voor vrede is met Rusland, hij wil geen mensen uit Polen naar het front en dat zijn Polen zelf gaan over hun eigen beleid zonder te moeten buigen voor Brussel, in een bepaalde regio van Polen hebben zij hem hun stem gegeven ondanks het compleet negeren van deze man, het geeft hoop, je ziet het wel meer, maar we weten een zwaluw maakt nog geen goede zomer.

 7. Als het over de geestelijke gezondheid van de president gaat zijn we toch snel klaar dacht ik.
  En ja, de achterlijke injecties verdienen geen schoonheids prijs, maar de economie, de zuid grens, en uit de WHO, en de klimaatleugens, en GEEN OORLOGHITSERIJ!!! PRATEN MET ELKAAR, dat deed hij wel, en dat kan Biden helemaal niet. Anders Robert Kennedy maar.

  • Robert F. Kennedy jr. (1954) is een volbloed zionist die slechts bevelen opvolgt van B’nai B’rith (1843) & AIPAC (1963) en hij laat zich bovendien zeer denigrerend uit over ‘klimaatontkenners’. Van zijn zussen & broers (hij komt uit een gezin van 11 kinderen) moet hij het niet hebben en ook van zijn moeder Ethel ben ik nog geen ondubbelzinnige steunbetuiging tegen gekomen.
   Vooralsnog wil hij de rol van de CIA (1947) bij de moord op z’n vader RFK sr. en oom JFK voor het voetlicht brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in