Informatie van het Russische Ministerie van Defensie over door de VS gesponsorde biolabs op Oekraïens grondgebied. Foto : Russische Ministerie van Defensie

Het is nog niet zo lang geleden dat Mitt Romney de voormalige afgevaardigde Tulsi Gabbard bedreigde omdat hij gesuggereerd had dat de VS biolabs in Oekraïne financierden.

In maart beschuldigde RINO [Republican In Name Only] senator Mitt Romney de voormalige Democraat afgevaardigde Tulsi Gabbard van het verspreiden van “verraderlijke leugens”, omdat hij sprak over door de VS gefinancierde biolabs in Oekraïne, bericht Jim Hoft.

“Er zijn meer dan 25 door de VS gefinancierde biolabs in Oekraïne, die, als ze beschoten zouden worden, dodelijke ziekteverwekkers zouden vrijlaten en verspreiden in de VS/wereld.” zei Gabbard op zondag.

“Wij moeten nu actie ondernemen om een ramp te voorkomen. De VS/Rusland/Oekraïne/NAVO/VN/EU moeten nu een staakt-het-vuren rond deze laboratoria invoeren, totdat ze beveiligd zijn en de ziekteverwekkers vernietigd,” voegde zij eraan toe.

Tulsi Gabbard legde haar verklaring af op basis van een getuigenis van de staatssecretaris voor politieke zaken in Eurazië, Victoria Nuland.

Victoria Nuland gaf tijdens een getuigenis voor een commissie van de Amerikaanse Senaat het bestaan toe van biologische onderzoekslaboratoria in Oekraïne.

Nog geen 24 uur later zei de perschef van het Witte Huis, Jen Psaki, dat berichten over biolabs in Oekraïne nepnieuws waren, dat door Rusland gepropageerd werd.

Het Democratische nepnieuws-media complex viel vervolgens iedereen aan die over de biolabs in Oekraïne begon.

  Europese leiders blijven voorrang geven aan de belangen van de VS boven het welzijn van de burgers

Mitt Romney haalde uit naar Tulsi Gabbard en zei: “Tulsi Gabbard papegaait valse Russische propaganda na. Haar verraderlijke leugens zouden wel eens levens kunnen kosten.”

Toen gebeurde het volgende – Rusland gaf zogenaamd buitgemaakte documenten uit Oekraïne vrij, waarin bewijzen werden blootgelegd voor Amerikaanse militaire biolabs in Oekraïne.

Rusland uitte de beschuldigingen voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties.

Nu dit.

Het Pentagon heeft donderdag eindelijk in een openbare verklaring toegegeven dat er 46 door de VS gefinancierde biolabs in Oekraïne zijn.

Dit is na maanden van leugens en ontkenningen door de Democraten, het Biden-regime en hun nepnieuws mainstream media!

Het Pentagon heeft EINDELIJK schoon schip gemaakt.

De Verenigde Staten hebben ook samengewerkt om de biologische veiligheid, beveiliging en ziektesurveillance van Oekraïne te verbeteren, zowel voor de gezondheid van mensen als van dieren, door de laatste twee decennia steun te verlenen aan 46 vreedzame Oekraïense laboratoria, gezondheidsfaciliteiten en ziektediagnoselocaties. De samenwerkingsprogramma’s hebben zich toegespitst op de verbetering van de maatregelen voor de volksgezondheid en de veiligheid van de landbouw op het raakpunt van de non-proliferatie.

Hier is een screenshot van de website van het Amerikaanse Ministerie van Defensie.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Biolabs – Is er meer aan de hand met het Oekraïne/Rusland conflict dan men op het eerste gezicht zou denken?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne’s uitputtingsoorlog
Volgend artikelEXCLUSIEF: Schokkende microscopefoto’s van bloedklonters die onttrokken zijn aan degenen die “plotseling gestorven” zijn – kristalachtige structuren, nanodraden, krijtachtige deeltjes en vezelige structuren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Hoeveel idioten geloven dat het amerikaanse leger 46 “vreed(t)zame” biolababoratoria in de Oekraïne zou financiëren??
  Hoeveel van dit soort BIO laboratoria zijn er in Nederland? Wellicht met Nederlands management maar gefinancieerd door de USA ???
  De verrotting van de Nederlandse maatschappij in bestuurlijke kringen is zo diep dat je er biogas van kan maken.

  • Inderdaad Nederland heeft het uitgevonden die bio labs geen haar beter onze regering is helemaal verrot tot op het bot moordenaars zijn het en daar stemmen we op in maart WEDDEN???????????????

   wat een volk {goede terna gesproken}

 2. Als ze al kwaad worden dat je dat zegt dan is het waar! Anders kun je gewoon normaal doen als je niks te verbergen hebt!

 3. Als het leger, en in Amerika ook de luchtmacht, als die bio onderzoeks laboratoria financieren en er medewerkers hebben, dan is dat voor oorlogs voering. dus om met biologische wapens mensen te doden. Het is niet om eenandere reden, want ze weten donders goed welke beestjes er allemaal zijn en hoe je ze moet doodmaken. wat ze dus doen is verder gaan in het creeren van dood. Dat is het departement van moord en genocide, niks defensie…defensie is op je eigen grens vechten of iets erover om jou land te nsparen, niet drie zeeen en 25 landen verder, datis gewoon moorden….. De waarde van een verdrag getekend door Amerika is onder de Democraten tot onder nul gekomen, het vertrouwen in Amerika is wereldwijd kapot.

  Wat is uberhaupt de waarde van een overeenkomst, een ondertekening en ene handdruk en samen lachtend op de foto als een van de twee niet van plan is zichzelf daaraan te houden? Dit is de tendens bij onze politieke schoften, en eigenlijk trekt dit soort totaal laf gedrag door in alle overhedis instanties.

  We zijn toe aan een reset, maar dan darna zonder de huidige “elite” doorgaan, die moeten we nog geen goudvis meer laten beheren….

 4. Zoek eens op MKUltra.
  Door de jaren heen experimenten op gevangenen studenten en niets vermoedende mensen .
  Verbaast nix die gevonden labs .

  • Vergeet Angela Merkel (bondskanselier 2005 – 2021) niet, net als de Britse premier tussen 2016 en 2019 Therese May en ook the Beatles en the Rolling Stones hebben kennis gemaakt met MKUltra.
   Ook doen verhalen de ronde dat onkel Adolf (1889 – 1945) door het Tavistock Institute in Groot-Brittannië middels MKUltra onder handen is genomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in