In een toespraak ter gelegenheid van zijn ambtsaanvaarding heeft de Hongaarse premier Viktor Orbán gewaarschuwd dat het Westen zich onderwerpt aan “zelfmoordgolven” van verval in de vorm van zelf toegebrachte economische wonden, massamigratie en een obsessie voor identiteitspolitiek, bericht Newswars.com.

Orbán’s conservatieve Fidesz-partij heeft vorige maand de verkiezingen gewonnen met opnieuw een twee derde meerderheid, ondanks een massale poging van globalistische belangengroepen om zijn kandidatuur te doen ontsporen.

Tijdens een toespraak in het parlement waarschuwde Orbán dat het continent hachelijke tijden te wachten staan.

“Alles wat er sinds 2020 gebeurd is, wijst in één richting: Europa en het Hongaarse volk daarin zijn een tijdperk van gevaar binnengegaan,” zei Orbán. “Het decennium begon met de coronavirus epidemie en ging verder met de oorlog. De sancties van de oorlog brachten een economische neergang.”

“De oorlog en het sanctiebeleid veroorzaakten een energiecrisis, en de renteverhogingen van de V.S. brachten een tijdperk van inflatie,” voegde hij eraan toe.

De Hongaarse leider klaagde verder dat Europa een “tijdperk van economische neergang” ingaat en een verergerend massamigratieprobleem.

Orbán zei dat we nu getuige zijn van de “zelfmoordgolven van de westerse wereld”, die gekenmerkt worden door de vervanging van het christendom door een inhoudsloze cultus van identiteitspolitiek.

“Dat is het programma van de grote Europese bevolkingsuitwisseling, waarvan de essentie is de ontbrekende christelijke kinderen te vervangen door migranten. Zo’n experiment is een programma van gendergekte en een liberaal Europa dat de natiestaten en het christendom overstijgt, en niets in hun plaats stelt,” zei Orbán.

“Ze vergeten dat de mens alleen nooit vrij kan zijn, alleen eenzaam,” voegde hij eraan toe.

  Voormalige Russische president waarschuwt NAVO voor 'Apocalyps'

Orbán sprak de hoop uit dat zijn eigen volk zou kunnen terugvechten, “want de Hongaren zijn uit hard hout gesneden, dus verzetten wij ons hardnekkig tegen het verval.”

Zoals wij al eerder benadrukten, heeft de EU Hongarije sancties opgelegd, die de armen rechtstreeks treffen, omdat de Hongaren durfden te stemmen op een leider die de globalisten niet aanstaat.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Bisschop onthult: Achter de schermen werd besloten de Europeanen uit te roeienVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMeerdere Hitlergroeten op het Songfestival – “rechtsextremisme-deskundigen” zwijgen
Volgend artikelVS viersterrengeneraal “militair analist” twittert videospel als echte oorlogsstrijd in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Misschien moeten we maar met zijn allen naar hongarije gaan emigreren en onder de bescherming van putin daar wonen. Alle wappies en niet geenten.

 2. ik begin Orban steeds meer en meer te waarderen. Een man uit één stuk, met een hart voor zijn mensen, en goed door-en inzicht. Hij laat zich niet omkopen. Dat mensen hun identiteit kwijt zijn, waardoor de gender-gekte, het niet meer bezig zijn, met andere hogere onzichtbare krachten, de goddelijke werelden waarvan we deel uitmaken…(en ik heb het hier niet over dogma’s en indoctrinaties : deze zijn zuivere machtspoolen van machtsbelustigen). zo loopt de mensen verloren, en is eenzaamheid het gevolg.
  Ik heb vroeger in hem alleen maar een dictator gezien, bij voorbaat verafschuwend. Misschien is in deze tijd een dictator ook een wegbereider om alles weer in het belang van de mensen te herstellen . Misschien is dit een ijdele gedachte…

 3. Orban is een FANTASTISCHE leider van zijn volk!! Hij ziet zijn volk nog graag, ook het Christendom ziet hij graag én hij is tegen bruine en zwarte (= negers) oelewappers en profiteurs die het Westers sociaal systeem doen ineenstuiken!
  Weg met de immigratie én met het vuige, vuile profiteurbeest : DE EU!!!!
  Orban is stukken eerlijker en beter dan het rotwijf en oorlogsstoker Von der Leyen en consoorten!! Zelfs onze eigen politici van nul waarde ( behalve het Vlaams Belang !) verbleken bij het aanschouwen én aanhoren van de politiek van Orban!!
  Lang Leve Orben, De Grote!! zoals hij nu al genoemd wordt.
  Weg, naar de brandstapel met Biden, Soros (= Schwartz ) en alle Amerikaanse en Britse oorlogsstokers, AD INFERNUM EIS888

 4. Al vaker opgemerkt : Hadden wij maar een “halve” Orbán, i.p.v. mestkevertjes als Yasser Feras, Robje Jetten, Troll Ollonkreng, Quag en/of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in