Dit is nu bevestigd en gepubliceerd in een peer-reviewed medisch tijdschrift. De medische gemeenschap zal het negeren omdat dat is hoe wetenschap werkt: ze negeren alles wat het narratief tegenspreekt, schrijft Steve Kirsch.

Samenvatting

Na een kritiek gepubliceerd op pre-print server door het Bailey Lab van BYU, deden klokkenluider Gary Goldman en Neil Miller een heranalyse van hun oorspronkelijke paper uit 2011 en vonden dat hun oorspronkelijke conclusie correct was: “Een positieve correlatie tussen het aantal vaccindoses en kindersterftecijfers (infant mortality rates, IMR’s) is in de hoogontwikkelde landen aantoonbaar.”

Oeps! Misschien is het nu tijd om al die kindervaccins te heroverwegen?

De originele, kritische en herbevestigende documenten

Origineel paper uit 2011 dat aantoont dat een hoger aantal vaccinaties geassocieerd is met een hogere kindersterfte: Kindersterftecijfers regressie met het aantal routinematig toegediende vaccindoses: is er een biochemische of synergetische toxiciteit? (peer-reviewed)

Kritiek geschreven door leden van het Miller Lab van BYU: Zuigelingenvaccinatie voorspelt geen verhoogde zuigelingensterfte: Misinformatie uit het verleden corrigeren (NIET peer-reviewed en is nu misinformatie)

Herbevestiging van het oorspronkelijke resultaat: Herbevestiging van een positieve correlatie tussen het aantal vaccindoses en kindersterftecijfers: Een antwoord aan critici (peer-reviewed)

Meer bewijs dat vaccins en kindersterfte met elkaar in verband brengt

Er is een eeuw van bewijs dat vaccins in verband brengt met plotselinge kindersterfte (dit is het duidelijkst aangetoond met het DPT-vaccin) en talloze activisten hebben decennialang geprobeerd de federale overheid te dwingen dit te onderzoeken. Het blijkt dat de vaccins (vooral TDP) microbeschadigingen veroorzaken in de hersenen in het gebied dat de automatische ademhaling regelt, zodat zuigelingen onderbroken ademhalingscycli krijgen, en tenzij ze op een ICU of ergens anders zijn waar ze worden bewaakt en kunnen worden gereanimeerd, is het fataal zodra de ademhaling stopt.

  Duitse vice-president eist autopsie van mensen die zijn overleden na COVID-19 prik

Veel vaccinactivisten voorspelden vlak voor de lockdowns dat de daling van het aantal COVID-vaccinaties tijdens de lockdowns zou leiden tot een daling van het aantal Sudden Infant Death Syndrome (SIDS) en dat is precies wat er gebeurd is.

Voor meer hierover: De eeuw van bewijs dat vaccins de dood van kinderen veroorzaken

Over Gary Goldman

Gary Goldman had de leiding over het grootste vaccinbewakingsprogramma van het CDC, maar toen hij problemen begon te melden, sloten ze hem letterlijk buiten zijn kantoor. Hij werd niet alleen ontslagen, maar mocht het gebouw niet in! Hij kwam naar zijn werk, ging buiten op de bank zitten en deed zijn werk op een bank!

Want zo werkt de wetenschap bij het CDC. Als je tegen het narratief ingaat, word je gestraft. Zo houden ze mensen op één lijn met het narratief, hoe absurd het ook is.

Bekijk dit gesprek over het waterpokkenvaccin:

Zou het niet geweldig zijn als dit soort zaken eenduidig waren?

De reden dat we discussies hebben over vaccins en sterfgevallen is dat de gezondheidsambtenaren het verband tussen vaccins en sterfte geheim houden, verborgen in databanken waar maar weinig mensen toegang toe hebben (en zelden zoeken naar hypotheses die de narratieven tegenspreken).

Zou het niet geweldig zijn als openbare gegevens daadwerkelijk “openbaar” waren, zoals el gato malo heeft voorgesteld in dit uitstekende Substack-artikel:

Gaat de staat Washington het in twijfel trekken van vaccins illegaal maken?

Het zou binnenkort illegaal kunnen zijn om “vaccins” in twijfel te trekken in de staat WA.

Bekijk dit nieuwe wetsvoorstel.

  Mensen in India vallen Coronapolitie aan - zeggen dat de mensen die sterven degenen zijn die zijn ingeënt

Tijdens de werksessie van 24 januari 2023 en de openbare hoorzitting over HB 1333 definieerde de ADL-vertegenwoordiger “extremistische standpunten” als zijnde standpunten die in twijfel trekken of maskers en vaccins werken. Deze interpretatie is echter NIET gecodificeerd in het wetsvoorstel dat NIET definieert wat er onder valt.

PBS Newshour zond al een segment van 6 1/2 minuut uit over dit wetsvoorstel (toen het nog niet eens door de commissie in het Huis was gegaan) waarin het “Modelwetgeving voor de natie” werd genoemd.

Samenvatting

Dus nu weten we: hogere kindervaccinatie wordt in verband gebracht met hogere kindersterfte. Denkt u dat dit iemand ertoe zal aanzetten zijn mening te herzien?

Denkt u dat hetzelfde verband geldt voor de COVID-vaccins? Is het mogelijk dat hoe meer vaccins, hoe meer sterfgevallen? Dat zeggen de gegevens.

Is het niet tijd dat we stoppen met het verbergen van de recordgegevens over sterfte en vaccins voor de COVID-vaccins en deze openbaar maken?

De CDC houdt deze gegevens over vaccinsterfte geheim omdat ze geen aarzeling over vaccins wil creëren. Dat is logisch; als iedereen erachter komt dat ze zijn bedrogen, zullen ze boos zijn.

Maar vroeg of laat zal één land de gegevens vrijgeven en dan zal de kat uit de zak zijn.

Elke staat in de VS kan zijn vaccin/dood gegevens openbaar maken. Het kan zelfs in elke provincie worden vrijgegeven.

Waarom verbergt elke provincie, staat en regering op aarde deze gegevens? Het is zelfs verborgen in Florida. Het is openbare informatie. Het komt het publiek niet ten goede als het achter slot en grendel wordt gehouden.

  Pas op voor Vaxzevria - het schandaalvaccin van AstraZeneca verandert van naam

Geef de gegevens vrij! Waar is iedereen bang voor? De waarheid?

Merk op dat het “privacy” excuus slechts dat is; een excuus. Ik wijs erop dat de gegevens gemakkelijk kunnen worden aangepast, zodat niemand zelfs zijn eigen record kan vinden zonder de analyse te beïnvloeden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Italiaanse psychiater: “Elites krijgen valse vaccinaties!” Hoe hij dit weet…Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWEF zegt dat het tijd is om seks en huwelijk met dieren te legaliseren om inclusie te bevorderen
Volgend artikelBezoedeld bloed: 80% van de bloedvoorraad is besmet met spike-eiwitten van mRNA-prikken, geven bloedbanken per ongeluk toe
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in