Bijna 4 miljoen volledig gevaccineerde Oostenrijkers staan op het punt ongevaccineerd te worden verklaard nu de regering de geldigheid van de groene paspoorten van het land terugbrengt tot slechts zes maanden, bericht Cassie B.

Vorige week kondigde de regering, die onder het bewind staat van de ongekozen kanselier Karl Nehammer, nieuwe plannen aan die mensen zullen dwingen zich extra te laten vaccineren om hun groene pas te behouden. Dit ondanks het feit dat de vaccins en boosters de mensen in Oostenrijk of elders niet tegen het virus hebben beschermd.

In Oostenrijk mogen alleen mensen die de afgelopen zes maanden zijn gevaccineerd of hersteld van het virus, winkels, restaurants en hotels bezoeken en toegang krijgen tot sporthallen en gemeenschapscentra. Tegelijkertijd heeft de kanselier een maskermandaat uitgevaardigd waardoor burgers verplicht zijn N95-maskers te dragen in openbare locaties.

Nehammer zelf, die voldoet aan de regeringsdefinitie van volledig gevaccineerd en een booster heeft gekregen, is onlangs positief getest op het virus.

De nieuwe regels komen nadat de Oostenrijkers te horen kregen dat het virus in hun land geen probleem meer zou vormen als ze dubbele injecties zouden nemen. De regering drong erop aan dat het leven weer normaal zou worden als iedereen zijn deel zou doen om het virus in te dammen door de prikken te nemen. Natuurlijk is gebleken dat dit niet het geval is; zes maanden later is er nog niets verbeterd en woekert het virus voort.

Ongeveer 3,8 miljoen Oostenrijkers die beide vaccins hebben gekregen, worden nu niet langer als gevaccineerd beschouwd en voegen zich bij degenen die hebben geweigerd de risico’s van de vaccins op zich te nemen, die als “ongevaccineerden” werden bestempeld en behandeld alsof zij anderen in gevaar brengen, ondanks het feit dat gevaccineerde mensen net zo goed in staat zijn de ziekte op anderen over te brengen, zo niet meer, als het gaat om de nieuwste variant(en).

  Gevaccineerde mensen zenden MAC COMPUTER ADRESSEN uit; Wat veroorzaakt dit fenomeen?

Vanaf volgende maand zal Oostenrijk het eerste land in Europa zijn dat eist dat alle burgers volledig gevaccineerd zijn. Wie niet gevaccineerd is, ook kinderen vanaf 14 jaar, kan elke keer dat ze buiten in het openbaar worden betrapt zonder bewijs van vaccinatie een boete krijgen van maar liefst 2.000 euro.

Tienduizenden Oostenrijkers hebben geprotesteerd tegen deze extreme inbreuk op hun vrijheid, waarbij velen kanselier Nehammer de schuld hebben gegeven. Hij is ook onder vuur komen te liggen omdat hij het vermogen van militairen om hun mening in het openbaar te uiten wil reguleren, door een decreet uit te vaardigen dat soldaten verbiedt de federale regering te bekritiseren of wat hij beschouwt als ongepaste verschijningen op het internet te doen.

Sommige deskundigen hebben de wijsheid van het vaccinmandaat in twijfel getrokken, waarbij een van ’s lands top virologen, Gerald Gartlehner, heeft gezegd dat het “waarschijnlijk tijd is om het idee te heroverwegen” aangezien de hoge overdraagbaarheid van Omicron leidt tot ongekende niveaus van immuniteit. Andere deskundigen hebben gesuggereerd dat het plan moet worden heroverwogen in het licht van vragen over de doeltreffendheid van de vaccins tegen Omicron.

Vaccinmandaten breiden zich in heel Europa uit 

Elders in Europa heeft Italië het vaccin verplicht gesteld voor ongeveer 28 miljoen burgers ouder dan 50 jaar. De leraren en gezondheidswerkers in het land zijn al verplicht gevaccineerd, terwijl alle andere werknemers de prik moeten hebben of negatief moeten testen om hun werkplek te mogen betreden. Een vaccinatiepas is ook vereist voor het gebruik van het openbaar vervoer en de toegang tot sportscholen, restaurants en hotels.

  JoJo, "gevaccineerde" zilverrug gorilla in Chicago's Brookfield Zoo, is nu "plotseling gestorven" - de tweede gevaccineerde gorilla die de laatste 3 maanden in gevangenschap gestorven is

Griekenland is intussen van plan vaccinatie aan het eind van de week verplicht te stellen voor mensen van 60 jaar en ouder. Wie zich niet aan de regels houdt, krijgt een boete van 100 euro per maand. Ongevaccineerden mogen daar ook geen binnenruimtes betreden, zoals restaurants, sportscholen, bioscopen en musea.

De vrees neemt toe dat het slechts een kwestie van tijd is voordat ongevaccineerden volledig uit de samenleving worden geweerd, en zelfs velen die bereid waren de eerste injecties te nemen, raken steeds meer gefrustreerd door de voortdurend veranderende definitie van wat “volledig gevaccineerd” is en de noodzaak van steeds meer inentingen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een Nederlandse begrafenisondernemer stelt een onschuldige vraag: Waarom zien de lichamen er de laatste tijd zo vreemd uit?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWetenschappelijke gegevens tonen aan dat de gevaccineerden “superverspreiders” zijn geworden
Volgend artikelPfizer schandaal: CEO Albert Bourla onthult dat twee COVID-vaccinprikken ‘zeer beperkte bescherming’ bieden, nadat hij beweerde dat het vaccin ‘100% effectief’ was
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

  • Waarom?
   Ze zijn zelf akkoord gegaan met een levenslang abonnement. Dat was voor prikkie één al te verwachten.
   Niet terug laten krabbelen die milkakoeien.

   Maar de zuivere mensen….waarom helpen we elkaar niet over de “grenzen” (en hoe?)

  • Het volk is daar medeplichtig aan zij lopen als een stel ganzen achter Rutte zijn onzin aan als morgen Rutte zou zeggen die niet voor 2023 dood is gaan wij een handje helpen dan moet je zien hoe druk het is om een dodelijke injectie te halen van angst voor een boeten.

 1. Het ettert maar voort tot de hele bups onder controle is van een ongelofelijk rattengebroed.
  Of die stupiditeit lang duurt? Waarschijnlijk lang genoeg om een ongekende hoeveelheid leed te veroorzaken.
  Och, wat klets ik. Het interesseert ze geen reet. Sieg heil het wef!

 2. Geen enkele economie kan opeens 30 tot 50% van haar consumenten missen. Geen buurtwinkel of ander MKB maar ook gelukkig Amazon of BOL of andere online hurg niet.
  De logische conclusie is dus: totale economische wanorde, dat is het enige doel van deze marionetten.
  De hoogmoed verblind ze voor de woede van de massa, maar de puppeteer heeft dit ingecalculeerd (en het scheelt weer een opruim actie van de marionetten, het volk lost het wel op).
  De vraag is en blijft, aangezien daarna een slavernij systeem ook niet zal kunnen blijven bestaan of worden gehandhaafd, wat is wel het eind doel van de satanisten? Het begint er sterk op te lijken, dat de satanisten gewoon een soort prehistorie willen genereren (dat is alles tot 2020) en een Mad Max-Waterword-Book of Eli wereld willen zien. Het lijkt een extreem perverse gedachte maar wel een reele gedachte helaas.
  Ergo, tegengas blijven geven, en samen werken zoals het hoort, voor de mensheid in plaats van tegen.

 3. Volledig onbegrijpelijk dat mensen elke keer zich weer stukje verder laten duwen.

  Oostenrijk is inmiddels aan hun volgende nieuwe golf begonnen:
  De landen op de x-as: Nauwelijks Vax en/of gebruik van het verboden medicijn:
  https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?zoomToSelection=true&time=2020-03-01..latest&facet=none&pickerSort=asc&pickerMetric=location&Metric=Confirmed+cases&Interval=7-day+rolling+average&Relative+to+Population=true&Color+by+test+positivity=false&country=IND~ISR~JPN~IDN~ZAF~KEN~TZA~UGA~PRT~DNK~GIB~AUT

 4. Waarom?
  Ze zijn zelf akkoord gegaan met een levenslang abonnement. Dat was voor prikkie één al te verwachten.
  Niet terug laten krabbelen die milkakoeien.

  Maar de zuivere mensen….waarom helpen we elkaar niet over de “grenzen” (en hoe?)

 5. Weet je het ergste is dat het die psychopaten geen ene moer kan schelen. Het is een spelletje voor ze en wij zijn niets meer dan de proefdieren in het lab. Wij hebben nul waarde voor deze monsters. Ze zijn nieuwsgierig wat die vaccins doet in onze lichamen en ze willen kijken of wij halve robots kunnen worden. Net als Mengele in WO II. Ze lachen erom en kijken ernaar. Dit zijn géén mensen maar monsters zonder geweten en vol sadisme.

 6. Het vreemde is dat ze op de een of andere manier denken nog grote winsten te kunnen maken. Hun stakeholders zullen steeds meer geld willen. Als de bevolking uiteindelijk tot een half miljard is gedecimeerd, is hun winst ook zodanig gedecimeerd. Dan kunnen ze beginnen met elkaar te decimeren. Het einde van civilisatie.

  • Deze psychopaten zijn zo rijk, dat gaat een ieders voorstellingsvermogen ver te boven.
   Geld verdienen is allang geen uitdaging meer, dat hebben ze al meer dan zat.
   Ze willen macht en deze planeet als hun eigen speeltuin waar ze mee kunnen doen wat ze willen en ‘denken’ dan dat ze zich dan nooit meer hoeven te vervelen.

 7. De gevangenissen zijn niet groot genoeg om zoveel nonvaxxers op te sluiten gaat niet lukken en de boetes kan niemand /gaat niemand betalen..word val van alle kabinetten ter wereld

 8. Ik geeft niets af van geld voor boete en zouden ze het rechtstreeks in gaan houden dan steek ik alles wat ik tegen kom gewoon in de fik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in