Politici in de staat Montana dringen aan op een nieuw wetsvoorstel dat het doneren van bloed van personen die “gevaccineerd” zijn voor het coronavirus strafbaar stelt, bericht Ethan Huff.

Onder verwijzing naar verontreinigingssproblemen wil Rep. Greg Kmetz (R-Miles City), de sponsor van House Bill 645, van gevaccineerde donoren een misdrijf maken met een boete van 500 dollar als zij hun met spike-eiwitten doordrenkte bloed doneren.

HB 645 zou ook verbieden dat mensen met de diagnose “long covid”, medisch gedefinieerd als “postacute gevolgen van SARS-CoV-2 als gevolg van een chronische SARS-CoV-2 virusinfectie,” bloed doneren in Montana.

“De bloedvoorziening van Montana kan met 80% worden verminderd, wat leidt tot nadelige gevolgen voor patiënten, waaronder onnodig en gewetenloos overlijden,” aldus Cliff Numark, senior vice-president van Vitalant, de non-profit organisatie voor bloedinzameling, over de mogelijke gevolgen van de wetgeving.

De meeste bloedbanken hebben al moeite om aan de vraag te voldoen, en een vermindering van 80 procent van het beschikbare aanbod in het geval dat HB 645 wordt aangenomen, zou de zaken alleen maar erger maken.

Montana wil mensen geen vervuilde bloedtransfusies geven

Numark’s bekentenis over de afname van 80 procent aan beschikbaar schoon bloed is gebaseerd op statistieken uit Montana waaruit blijkt dat vier van de vijf inwoners minstens één injectie met een covid-“vaccin” hebben gekregen sinds de eerste uitrol van Operation Warp Speed.

Met andere woorden, de meeste Montanaas hebben vervuild bloed en zouden dat vervuilde bloed niet langer mogen delen met patiënten in nood. Hetzelfde geldt voor andere staten waar het gebruik van de prikken hoog was.

  Vaccinwaanzinnigen: Gevaccineerde Oostenrijker dreigt ongevaccineerde mensen neer te schieten

De nieuwe wetgeving van Kmetz bouwt voort op House Bill 702 van de vorige sessie. Dat wetsvoorstel verbood discriminatie op basis van vaccinatiestatus, hoewel een deel ervan in december werd verworpen als ongrondwettelijk.

Andere voorstanders van HB 645 zijn Lola Sheldon-Galloway, vice-voorzitter van de House Human Services Committee. Sheldon-Galloway’s broer is een begrafenisondernemer die haar vertelde dat covid-injecties problemen veroorzaken met de doorbloeding.

“Ik ben een van de velen die geloven in het door God gegeven recht op medische vrijheid, namelijk toegang hebben tot genetisch ongewijzigd bloed in tijden van nood,” zei Jo Vilhauer, een inwoner van Miles City die HB 645 steunt. “Dit is een essentieel onderdeel van de gezondheidsautonomie.”

Volgens Dr. Michael Busch, directeur van het Vitalant Research Institute, ligt het werkelijke percentage bezoedeld bloed in de Verenigde Staten dichter bij 90 procent dan bij 80 procent, wat betekent dat slechts één op de tien donoren schoon en veilig bloed heeft.

Dit is een ernstig probleem omdat mensen die een bloedtransfusie nodig hebben daar veel langer op zullen moeten wachten – als ze er überhaupt al een kunnen krijgen, nu het grootste deel van de Amerikaanse bloedvoorraad vol zit met giftige spike-eiwitten en andere prik-ingrediënten.

Een probleem met HB 645 is dat er geen manier is om bloedmonsters te testen op spike-eiwitten of enig ander bewijs van vervuiling van de covid-prik. Het is dus een op vertrouwen gebaseerd systeem dat in het beste geval onpraktisch is.

Rep. Jodee Etchart (R-Billings), die het wetsvoorstel heeft ingediend, heeft Kmetz gevraagd te overwegen twee verschillende bloedbanken op te richten: één voor gevaccineerd bloed en één voor ongevaccineerd bloed. Kmetz zegt dat kiezers tegen dat idee zijn.

  mRNA gevonden in harten van dode mensen, waarschuwt studie

“We gaan dat niet overwegen,” zei Kmetz.

“Zoals het er nu naar uitziet, zal niemand in aanmerking komen, en zal dit wetsvoorstel zo snel ten onder gaan dat het niet eens de moeite waard is om het in te dienen,” reageerde Etchart op de onwaarschijnlijkheid dat HB 645 wordt aangenomen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De vaccinatieschade is helaas veel groter dan wij ons kunnen voorstellen!! OVERSTERFTE (Nederlands)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMeer vaccins -> hogere kindersterfte
Volgend artikelZelensky pleit nu voor “strategische terugtrekking” uit Bakhmut na het inbrengen van een enorme hoeveelheid reservetroepen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. De besmette bloedproducten wijd verspreid uit de handel nemen zal niet gebeuren, omdat het opsporen en vernietigen hiervan enorm veel sommen geld kost.

 2. Tja, inderdaad, wie zal garanderen dat “Pure” wel degelijk puur is?
  Zoals er nu gelogen wordt uit winstbejag, zou ik voorlopig niet doen.

  • Ze hebben toch een vac bewijs. Ze staan in databanken, makkelijk te achterhalen lijkt mij. Trouwens gevaxte gewoon lekker gevaxt bloed geven.

 3. Nog altijd naast. Nog niks van biomechanische processen geleerd?. 1st, spike komt de bloedbaan niet in. Noch di van vaccine, noch die van het virus. Biomechanische proces stoot de spike van virus zoals van de vaccin buiten de cel. In de ruimte tussen de cellen of markeert gezonde cel waar in het in gemaakt was ( Gelieven te gaan leren) voor vernieling. ezels. Dat heeft niks met bloed baan te maken. 4 Als je bij inenting een ader raakt ,dan komt die spoel de bloedbaan in en dan krijg je bloed stolling. 3 eens het spike buiten cel gebracht is, blijft het daar ook. Het heeft geen energie noch manier met bagage vol van zever door lichaam te reizen, laat staan cellen penetreren, of overleven . Zulk biomechanische processen bestaan “niet”. Pas op om ons te verstaan, onwetendheid van biomechanische processen wordt verspreid door mainstream media ook ff veel. AUB grijze massa te gebruiken. Best beginnen met leren over antistof. Geen een van jullie weet wat de positie van antistof is. Waar wordt nu juist een antistof naar toe gebracht??? <Zeker niet in de bloedbaan!!! ondanks de gewoonte om zogezegd gehaalde van antistoffen in de bloed te kunnen meten, komt de antistof in werkelijkheid bloed baan niet in. Het is simpel. Spike wordt uit de cel gebracht. Dat wilt zeggen in de medium daar tussen. Tussen de cellen en tussen de aderen, niet daar in. Het word ook niet ader ingepompt. Hier voor moet mens gaan leren wat een doel , origine en de positie van een antistof ten bestrijding van lokaal infectie werkelijk is! Aileen mensen met onvoldoende kennis over functie van een viraal spike kunnen dit verzinnen. Studies zijn onjuist. Helemaal onwetend. Pas op, als dat toch doet wat hier en op andere alternatieve media verspreidt wordt dan is dat "niet" dat maar een ander "niet" genetisch materiaal dat zoiets gericht veroorzaakt. Natuurlijk dat het tegen ons vertelt gaat worden dat het een mRNA samenstelling is. Jullie hebben niks geleerd. Mens kan niet met een lokaal inenting in de schouder, lokaal elders (bij lokaal plaats van infectie bv longen) antistoffen produceren. DWZ dat je via inenting in de schouder onmogelijk cellen in longen bevel kunt geven om antistoffen aan te maken terwijl infectie niet bezig is. Voor degenen die het nog niet door heeft, antistof en het spike is een en dezelfde. Lokaal infectie en verkrijging van het spike of antistof (vice versa) via vaccine heeft niks met elkaar te maken. Lokaal infectie door beiden is een lokaal infectie. Iets dat zichzelf rondom cel zelf afspeelt. Respect voor het verzet maar vanuit mijn kenis weten jullie net zo als alle andere officiële instanties inc experts en dokters maar bitter weinig van! Succes met de waarheid naar boven te halen.

  • ´antistof en het spike is een en dezelfde.´ Gelukkig, na een duizend artikelen dat spike eiwit toxisch is, kan ik nu de mensen mededelen dat het goed is de spuiten te nemen want dan heb je meer antistoffen. Spike eiwitten zijn niet toxisch. Wat een paniek om niets is het alles dus geweest.

   • Nee, het S antigeen heeft wel degelijk effect. Dit is het zgn ‘spike eiwit’ aka S arrestin dat door die mrna troep gecodeerd wordt.

   • Bij deze wil ik dit gaarne onderschrijven.
    Het hele stuk prozaïsche rampzaligheid, doet uitsluitend, en van boven tot onder, zeer nopen tot diep doorleefde droefenis.
    Laten we vooral hopen dat het hier bij blijft.
    We hebben qua ondermaats niveau al met dan genoeg aan de van iedere vorm van intelligentie gespeende uitlatingen van Tjeerdje de Wormenfluisteraar…….en zijn stompzinnige soortgenoten van Demon-Kroten66.

  • Prof. Dr. Hockertz kan het precies uitleggen. Als u de link wilt ontvangen dan hoor ik het wel. U moet de Duitse taal daarvoor wel machtig zijn.

 4. Ze zouden daar ook een programma kunnen opzetten om de gevaxxineerden te helpen met ontgiften vh spyke eiwit. Als ze wakker zijn geworden natuurlijk.

  • Er wordt daar bij Sanguin gewoon keihard ontkend dat er überhaupt een probleem is met het gevaxte bloed!!
   En, zij hebben de bloedmarkt in handen dus ze kunnen doen of laten wat ze willen!

 5. Ook de satanisten en bv onze ‘volksvertegenwoordigers’ zijn ongevaxt en hebben wellicht ooit bloed nodig? Zij zullen dan in paniek op zoek gaan naar schoon bloed. Maar waar halen ze dat vandaan??

  Van de “purebloods” natuurlijk! Zouden de ongevaxten dan binnenkort onvrijwillige donoren gaan worden??

  Maar, als de zg ‘Shedding’ van het spike-eiwit werkelijk plaatsvindt dan is er geen ongevaxte meer die niet besmet is door de omgang en contacten met de verdoemden… Ik denk zelf dat het “pureblood” een waanidee is en intussen iedereen ongevraagd door kruisbesmetting is gevaxt. Besmetting heeft ook plaatsgevonden via de wattenstaafjes van de “covid-test” die niet werkt.

 6. ???
  Als dat spike-eiwit in het bloed blijft zitten…
  dan geeft de donor het door aan de ontvanger… is die dan ook gevaccineerd… ???

  • Daarom horen geprikte donoren enkel aan geprikte acceptoren te mogen geven, want die kunnen toch niet meer verpest worden want ze zijn het al. En daarom horen schone acceptoren alleen maar, om niet vervuild te worden, bloed van schone donoren te mogen krijgen. Een gescheiden systeem dus.
   Leuker kunnen we het niet maken.

 7. Hm…..tsja. ik heb nog nooit zo’n staaf in mijn neus gefrommeld….ga niet vreemd.
  Ik geloof geen barst van dit kruisbesmettings-gezever…..maar mijn bloed zou ik uitsluitend geven aan iemand die daar recht op heeft….en van zijn leven niet aan het schorum van deze regering.

 8. Keerzijde van minus 80% aan donorbloed is natuurlijk een navenante daling aan patiënten met schoon bloed. M.a.w.: er is geen probleem.
  Of is het zo, dat geprikte acceptoren, die dus vuil bloed hebben, ‘schoongewassen’ kunnen worden met schoon donorbloed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in