Vandaag zal ik, zoals ik vaak doe, een paar krantenkoppen noemen en bij elk daarvan wat commentaar geven, schrijft Andrei.

Daar gaan we dan:

 • Biden ‘verontwaardigd’ over Russische zet: of we het nu hebben over de werkelijke, echte Biden, of de collectieve “Biden” maakt geen verschil: de Engelsen gebruikten de graanovereenkomst om Rusland aan te vallen en Biden is verontwaardigd over het feit dat Rusland hier een probleem mee had. Je moet het ze nageven: westerse leiders zijn de meest verbazingwekkende hypocrieten in de geschiedenis. Het is niet eens dat ze geen moreel kompas hebben, het is erger dan dat: hun morele kompas wijst recht op het pure kwaad.
 • Biden adjudant spreekt van “een laatste waarschuwing”: en nee, de waarschuwing is niet gericht aan Rusland, China, Iran, de DVK of UFO’s. Het is een waarschuwing aan het volk van de VS “je kunt maar beter juist stemmen of anders…”.
 • Anti-Russische alliantie breekt nadat Japan besluit om in het Russische Sakhalin-1 energieproject te blijven: ik kan me zo ongeveer de afschuw voorstellen die de Japanse industrieleiders (die het land echt besturen) voelden toen de Hegemonie NS1/NS2 opblies en zij besloten dat zij niet het “volgende Duitsland” wilden zijn. Ze zeiden blijkbaar tegen oom Shmuel “zo sorry” en keerden snel terug naar de Russische energiemarkt. Beter laat dan nooit denk ik.
 • De VS, Frankrijk en Groot-Brittannië hebben de oproep van Rusland om “militair-biologische” activiteiten in Oekraïne te onderzoeken afgeslagen: oh jee, wat een verrassing! Om eerlijk te zijn is het logisch dat de VS hun veto hebben uitgesproken over deze resolutie van de Veiligheidsraad. Maar het is ontroerend om te zien hoe Frankrijk en Groot-Brittannië, beide Europese landen, GEEN onderzoek willen doen naar biolabs in Europa. Ik denk dat ze de VS echt, echt vertrouwen. Ik sta versteld van de ontaarde domheid van de EU-leiders.
 • Slechts één land steunt de VS in de VN-stemming over Cuba: dat “ene land” is natuurlijk Israël. Maar nee, de constante stijging van het “antisemitisme” wereldwijd die door de zionistische propaganda wordt gemeld, heeft daar absoluut niets mee te maken, noch met de situatie in Palestina, noch met de voortdurende daden van agressie die de zionistische entiteit dagelijks pleegt. Nee. Het is gewoon dat goyim inherent slecht zijn. Dat is alles.
 • Voormalige Pakistaanse premier neergeschoten in ‘moordaanslag’: dat krijg je als je pro-Russisch en pro-Chinees bent. Of zelfs als je wilt dat je land soeverein is. Dit is een “boodschap” van Oom Shmuel aan elke politieke leider die de AngloZionistische Hegemonie durft te trotseren.
 • Servië schiet drone neer: de Hegemonie heeft de Serviërs gewaarschuwd – gehoorzaam of anders. Blijkbaar hebben de Serviërs meer overtuiging nodig, vandaar de UAV-operaties. Het is vrij duidelijk dat de EU genoeg heeft van Servië en Hongarije – de EU-leiders waarschuwen zelfs voor “gevolgen”. Dat is “people power” aan het werk. Het probleem in Servië is niet het (nogal compradoristische) leiderschap, maar het volk dat ondanks alles een geest van verzet blijft handhaven. Zoals Brecht zou zeggen: het Servische volk heeft het vertrouwen in zijn leiders verloren en moet worden ontbonden en een ander volk in zijn plaats worden gekozen.
 • Standbeeld van Russische keizerin vernield in door haar gestichte stad: dat is een echt probleem voor de Ukronazi’s. Zij beweren dat Odessa een “Oekraïense stad” is, maar het werd gesticht door een Russische vorstin. Ik wed dat de Oekraïners “geïnspireerd” zullen raken door de “moed” van hun vrienden in de 3 dwergen en Oost-Europa en uiteindelijk ook dat standbeeld zullen neerhalen. Om, je weet wel, “Poetin een lesje te leren!”. Het winnen van “oorlogen tegen standbeelden” is het beste waartoe deze gedegenereerde en onbeschaafde schurken in staat zijn, zowel in de Oekraïne als in de VS!
  Van Rule Britannia naar aftandse oude bulldog

Ik kan nog wel even doorgaan, maar ik denk dat de punten gemakkelijk te verbinden zijn. Er gebeuren drie dingen tegelijk:

 1. De leiders van de Hegemonie gaan door het lint en voelen zich erg geïsoleerd (zowel in eigen land als internationaal).
 2. De Hegemonie haalt uit, provoceert en bedreigt steeds meer landen (alsof een botsing met Rusland, China en Iran op hetzelfde moment nog niet genoeg was!)
 3. Rusland bereidt zich voor op meer grote escalaties, zowel in Oekraïne als internationaal.

Tot nu toe is de evacuatie van burgers tot minstens 15 km achter de contactlijn zinvol. Het lokale bestuur is zelfs verder weg geëvacueerd, buiten het bereik van de Amerikaanse HIMARS-systemen. Volgens kolonel Douglas MacGregor heeft Rusland zijn mobilisatie nu voltooid en is het klaar voor iets, maar niemand buiten de Russische regering weet wat (zoals het hoort, natuurlijk).

Er zijn ook steeds meer tekenen dat het VK in het vizier van het Kremlin is. Waarom het VK? Het is de zwakste schakel in de VS-UK-EU-NAVO-structuur: de Britse economie is in vrije val, het land wordt duidelijk geleid door een klasse van domme gedegenereerde narcisten en de Britse strijdkrachten zijn een lachertje. Maar HOE Rusland Londen precies zal laten boeten voor zijn oneindige arrogantie is voor iedereen een raadsel.

Ik denk dat de komende weken veel duidelijkheid zullen brengen in dit alles. En we weten zeker dat welke “actie” er ook plaatsvindt, deze zorgvuldig zal worden verpakt in de gebruikelijke PSYOPS, leugens, propagandapraatjes, enz. Ik heb het in het verleden al eens gedaan, maar ik wil een paar namen noemen van mensen die volgens mij de situatie begrijpen en de moeite waard zijn om naar te luisteren (in alfabetische volgorde):

  7 FAKE NIEUWS verhalen die uit Oekraïne komen

Andrei Martjanov: https://smoothiex12.blogspot.com/
Bernhard: https://www.moonofalabama.org/
Big Serge: https://bigserge.substack.com/
Dmitri Orlov: http://www.cluborlov.com/
Douglas MacGregor: http://www.douglasmacgregor.com/
Gonzalo Lira: https://www.youtube.com/channel/UCa6Kdqw2zP6r0QnIxCAsUvw
Larry C Johnson: https://sonar21.com/
Pepe Escobar: https://vk.com/pepeasia of https://t.me/rocknrollgeopolitics

Er zijn natuurlijk nog veel meer goede bronnen, maar dit zijn de Engelstalige die ik regelmatig controleer voor informatie, analyse en commentaar. Dat betekent *niet* dat ik iemand “onderschrijf” of dat ik het eens ben met hun standpunten. Maar ik zou ze zeker “gezond verstand in een absoluut krankzinnige wereld” noemen en ik moedig u aan ze regelmatig te lezen, vooral wanneer de door PSYOPS veroorzaakte hysterie weer de kop opsteekt (en dat zal gebeuren, PSYOPS is alles wat de Hegemonie nog heeft).


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het westen is in Oekraïne in zijn eigen val gelopenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLuidsprekers: “Verlaat de stad VÓÓR 7 november”
Volgend artikelOekraïne betaalt een zware prijs voor zijn totale afhankelijkheid van het Westen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Opnieuw Dank voor wat U deelt met ons en Velen onder ons….met oprechte Liefde…en zeer zeker voor Uw/onze… mensen die alleen maar kunnen wachten en Bidden ook en vooral voor U mensen/Soldaten aan het Front en Hun Families…❤️‍🔥❤️🔝🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺♥️♥️🌹🌹🌹🌹😁

 2. Mooi artikel met goede verwijzingen

  Mijn gevoel zegt mij dat dit niet zo’n gemakkelijk te doorgronden wereldsituatie is.

  Waarom UK aanvallen?
  Samen met Washington is dit voor het westen dé financiele trigger, het geldparadijs.

  Als dat in de kern word venietigd, dan zijn de ngo’s koningshuizen en superrijken in het hart vernietigd.

  Complete chaos, precies wat WEF en NWO willen, Rusland speelt hen in de kaart.

  Maar willen de lui in de top v.d. piramide dit écht?

  Hun macht zullen ze gedeeltelijk kwijt raken, en geld is een enorme afgod.

  Hongarije en Servië, zijn voor de EU moeilijke landen, die ze nu beter buiten de EU hadden kunnen houden.
  Tunnelvisie van enorme proporties.

  De bevolkingen, zijn afhankelijk van hun regeringen, dat hebben ze goed geregeld.
  Maar het is in het verleden nooit anders geweest.

  Mensen met de juiste invloeden en contacten, die samen komen om dit op allerlei manieren te bestrijden, zijn de hoop v.d. bevolkingen, die nu weinig of geen invloed op hun besturingscultuur hebben.

  Inderdaad er hoort een enorme omwenteling te komen in de bestuursculturen,

  Nu zet men alles op alles om hun z.g.n. “gecontroleerde” vernietiging uit te voeren.
  Maar dat is onmogelijk onder controle te houden.
  M.i.z. vergaat de wereld als dit zo door gaat, vernietigd men alles, door hun bedachte crissesen.

 3. Een goede oplossing zonder veel slachtoffers vanuit rusland en intern zou kunnen zijn:
  Bugeroorlog in de VS. Gerechtvaardigd voor wat de doorsnee Amerikaan is aangedaan na al die valse oorlogen en jonge veteranen met protheses die aan hun lot worden overgelaten en experimentele mRNA mandaten.
  Gerichte aanslagen op WEF leden, het zijn hun poppetjes. Andersom doen ze het ook zelfs intern (Kobe) En dan ook iedereen dus ook Leonardo di Caprio en Will i Am en consorten.
  Hier in Europa/Canada hetzelfde met huidige leiders,de russen kunnen hun elimineren. Het zijn allemaal wef aanhangers die op hun smalle narratieve opportuniteit positie zitten ook in GB die aap met flaporen Sunek die “knap” wordt genoemt is een grote WEFslet. Werk aan de winkel voordat er zo geen 1 meer is zou ik zeggen.

  • Rusland gaat de inwoners van het westen helpen om zelf op te staan, Rusland is de inwoners van het westen wakker aan het schudden. Het westen is de vijand van de mensheid en al het leven op aarde. Als wij dat zelf doorkrijgen, gaan we al onze leiders arresteren en ter dood veroordelen voor de gruwelijke misdaden die onze westerse leiders, in opdracht van de elites, allemaal tegen de mensheid hebben gepleegd. Het westen is een tumor die leven op aarde onmogelijk maakt.

   • Putin valt de UK en USA aan voor oorlogsmisdaden door hen in WW II tegen Duitse burgers gepleegd, maar verzuimd de oorlogsmisdaden te noemen van de Bolsjevieken. Massaverkrachtingen van vrouwen, mannen, kinderen. Opgeroepen daartoe door joodse russische bolsjevist. Docu Hellstorm, Europe the last battle. Wat er in die regio 1000 jaar geleden tot nu allemaal gebeurd is hebben we niet op school gehad. Stalin heeft hij het ook niet echt over. Holodomor ook niet. Bolsjevistische revolutie, Lenin en consorten, getraind in de USA ook niet. Verdeel en heers de strategie.

    • Bolsjewieken , staan buiten de Rusland politiek in eerste aanvang destijds romanovs, dat was Rusland , deze zijn vermoord door bolsjewieken
     Bende van criminelen wat men nu zou kunnen omschrijven als
     Regenboog 🌈 idioterie die infiltreren, manipuleren, en de beest uithangen op naar een volgende zet in de agressie spiraal
     Hetzelfde spel wordt gespeeld, met marxisme als heilstaat.
     Daar heeft de Rus niet om gevraagd, het wel gekregen.
     Zo zal het Europa ook vergaan als meesmuilend EU burgerij niet in actie komt.
     Nederland gebrainwasht, met shit co2 , autogordel, fietshelmpje , klimaat onzin ,camera’s hoge belastingen marxistische rechte paden, anders moet je betalen ! Deurwaarder is vast uitvinding van Karl Marx

   • Heb je gehoord hoe streng de lockdowns etc. in Rusland waren tijdens die neppandemie? Dan viel het bij ons nog mee. Rusland is geen haar beter.

  • Men zou ook de WEFfers offspring kunnen aanpakken om de meest sterke boodschap over te brengen.
   Alle koters Von der Leyen in de gulags in Siberië zou een sterke vuist op tafel zijn…

 4. Hongarije en Servie: de enige nog normale landen in europa, die het gebeuren in oekieland nog in juiste perspectief zien; nou ja, Andoora misschien ook nog.
  Natuurlijk zijn hun leiders geen heiligen, maar overall handelen ze in belang van hun populatie; bij ons is het 180 graatjes anders.

  Er staan grote dingen te gebeuren; groot offensief tegen de russen; of door uSA/GB biowapens gebruik.
  Als dat laatste gebeurt id de beer los; dan krijgt London en Washington een hypersonice verassing denk ik.
  Of Kiev een taktische atoombom.

  Maar ik verwacht binnekort ook een wraakactie ;opblazen pijplijn, aanval schip kan niet ongestraft blijven.

  Wie een scheet laat, zal hem ook moeten ruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in