Oekraïne doet me met de dag meer en meer denken aan een crackverslaafde die afhankelijk is van zijn lokale drugsdealer om zijn verslaving te voeden, die hem langzaam doodt. Oekraïne is niet langer in staat zijn eigen wapens te produceren, op eigen grondgebied massaal troepen te trainen, de grote steden van elektriciteit te voorzien en een levensvatbare economie in stand te houden, schrijft Larry Johnson.

De ware verschrikking van wat Oekraïne meemaakt, is te zien in de volgende korte video:

Samen met de groeiende berg lijken staan de communicatielijnen met de frontlijntroepen onder druk om de soldaten van voedsel en munitie te voorzien. Ik kan niet garanderen dat de volgende video een accurate vertaling is (en ik laat me graag corrigeren als er Oekraïenssprekenden zijn die deze blog lezen), maar het geeft duidelijk aan dat er voedselproblemen zijn:

Naast voedseltekorten zijn de Verenigde Staten en de NAVO niet in staat de wapens te leveren die zij beloofd hebben naar Oekraïne te sturen. Joe Biden gaf in een zeldzaam moment van duidelijkheid in Californië toe dat een tekort aan chips zijn regering belet de beloofde zendingen Javelin-raketten aan Oekraïne te leveren:

“Eerder dit jaar was ik in de Lockheed Martin fabriek in Alabama, waar ze Javelin raketten maken.

Raad eens?

We hadden problemen met de levering van Javelin-raketten aan Oekraïne, omdat … ze geen computerchips hadden,” rapporteert TASS hem.

Biden benadrukte dat de actieve productie van halfgeleiders een zaak van nationale veiligheid is.

Op 27 oktober werd bekend dat Kiev in de nabije toekomst te maken kan krijgen met een tekort aan Amerikaanse wapens. – https://www.tellerreport.com/news/2022-11-04-biden-the-united-states-had-problems-with-the-supply-of-javelin-missiles-to-kyiv-due-to-a-lack-of-chips.BkZPhGbmHo.html

Wacht, er is meer onwelkom nieuws. Niet alleen heeft het Oekraïense leger een tekort aan bonen en kogels (en smeekt het dringend om meer middelen), zijn communicatiesysteem functioneert niet.

  Zelensky's Wunderwaffe Wapens

De vrees van Oekraïne dat zijn troepen de toegang verliezen tot de cruciale Starlink-internetdienst van Elon Musk is de afgelopen week toegenomen nadat 1300 van de militaire satellieteenheden offline gingen, aldus twee bronnen die bekend zijn met de storing.

De kleine, gebruiksvriendelijke satellietschotels van Musks privé-raketbedrijf SpaceX zijn alom geprezen als een game-changing communicatiebron voor het Oekraïense leger, dat daardoor kan vechten en online kan blijven, zelfs als de mobiele telefoon- en internetnetwerken in de oorlog met Rusland zijn vernietigd.

Maar de bezorgdheid over de betrouwbaarheid van SpaceX is de laatste tijd toegenomen nadat discussies over de financiering aan het licht kwamen en er uitval in de buurt van de frontlinies werd gemeld. – https://www.cnn.com/2022/11/04/politics/spacex-ukraine-elon-musk-starlink-internet-outage/index.html

Als de hulp uit het Westen wordt verstoord of afgesneden, kan Oekraïne de strijd tegen de Russen niet langer voortzetten. De Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk blijven stellig volhouden dat zij betrouwbare bondgenoten van Kiev zijn en de hulp zullen blijven toestromen. Maar die beloften worden met de dag holler naarmate de binnenlandse politieke en economische problemen in Washington en Londen toenemen. De Oekraïners zullen, net als de Vietnamezen en de Afghanen, in de nabije toekomst waarschijnlijk leren dat een westerse belofte om “achter je te staan” leeg is.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Verraad aan het volk – De koude oorlogswinter 2022Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMeer tekenen van de naderende storm
Volgend artikelOekraïne eiste 62.000 liter bloed van de NAVO voor de gewonden: 6,3% was besmet met AIDS
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Misschien moeten we het eens gaan hebben over de prijs die WIJ hier betalen voor die bende wef-beffers en oorlogszuchtige globalistische satanisten.
  Bakkers failliet, kwekers die stoppen, uitgeklede zorg, boeren pesten en kapot maken, torenhoge energieprijzen met miljarden kuub gas onder onze kont, gierende inflatie, incompetente en corrupte politici, ambtenaren en bestuur, enz. enz. In 2 jaar tijd van 1e wereld land naar het niveau onder 2e wereld land.
  Dat hele oekraïne kan me gestolen worden. En dan druk ik me zacht uit.

  • Goed gezien. Rutte vindt dat zijn oorlog die van ons moet worden. Maar de oekies vechten naar eigen zeggen voor de nwo. Dus deze oorlog is via een omweg eigenlijk een oorlog tegen de eigen bevolking van het westen.

 2. De kop boven dit artikel dekt de lading niet.
  Het artikel gaat over de totale afhankelijkheid van Oekraïne van het westen, niet de totale onafhankelijkheid, waarvan ( zoals iedereen weet) geen sprake kan zijn. Als er geen kanonslagen, vuurpijlen en rotjes meer geleverd worden, stopt het vuurwerk vanzelf.

 3. Rommel!
  Je zit er weer naast met je heading, makker. Het moet zijn: ‘afhankelijkheid’.

  Je graaft al zolang elke dag door de stront van de wereld, en dat kan niet goed voor je zijn.
  Neem volgend weekend eens een aangekondigde pauze van een paar dagen, maatje. Van vrijdag avond tot maandag ochtend geen gezeik voor je neus, en kwalitatieve tijd met je familie.

  Niemand hier gaat je dat kwalijk nemen…

 4. Dat er in 2022 nog landen zijn (USA+GB+DE+FR)die slaaf-landjes houden(oekraine) die hun oorlogje vechten–en daarbij ten onder gaan.

  Deze keer terecht; Oekie land verdient het vernietigd te worden.
  Misschien dat de snuiver nog wakker wordt voordat hij vermoord wordt….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in