Er is iets enorm mis en het lijkt erop dat er echt iets kwaadaardigs in de maak is. Overal in Kherson rijden auto’s met luidsprekers die de burgers waarschuwen dat ze de stad moeten evacueren “VÓÓR 7 november”, bericht Hal Turner.

De evacuatie van de stad is al meer dan een week aan de gang. Het belangrijkste bestuursgebouw heeft zijn Russische vlag weggehaald, zoals op de afbeelding hieronder te zien is:

Stadswerkers zijn van deur tot deur gegaan om de burgers te vertellen dat “het Oekraïense leger eraan komt en dat u onmiddellijk moet vertrekken.”

Russische soldaten hebben hun controleposten in Chornobaivka, Stepanivka, Bilozerka en het Korabelnyi-district ten zuiden van de Kosheva-rivier verlaten – of het bevel gekregen deze te verlaten. Onderstaande kaart toont de nu lege controleposten:

Er wordt al wijd en zijd gespeculeerd – zelfs in de media – dat dit misschien een poging van Rusland is om een “niemandsland” van 15-30 km te creëren om de Oekraïners in de val te lokken. De kaart hieronder toont het gebied dat wordt leeggehaald:

Andere mensen speculeren – en ik benadruk dat dit SPECULATIE is – dat Rusland de Oekraïners naar dit gebied zal lokken, het vervolgens zal verdampen met tactische atoombommen en tegen de NAVO zal zeggen: “Als jullie Oekraïne binnenvallen, krijgen jullie landen dit ook.” Diezelfde speculaties beweren dat Rusland van plan is voor eens en altijd zijn gelijk te halen: dat het kernwapens zal gebruiken om “Russisch grondgebied” te verdedigen. Nogmaals, dit is SPECULATIE.

  Terreuraanslag in Moskou is wraak van VS/NAVO voor het verliezen van de proxy-oorlog tegen Rusland in Oekraïne

Wat er ook werkelijk gebeurt, het staat nu vast dat er auto’s met luidsprekers door Kherson rijden om de burgers te vertellen dat ze WEG moeten zijn… vóór 7 november, speelt in op de verkiezingen in de VS.

Amerikaanse tussentijdse verkiezingen – 8 november

Veel mensen hebben gespeculeerd dat de Democraten iets zullen doen om hun afstraffing bij de tussentijdse verkiezingen op dinsdag 8 november te voorkomen. Als Rusland op 7 november Kherson bombardeert, zou er die dag wel eens een echte nucleaire uitwisseling kunnen plaatsvinden.

De Democraten zouden dan een kernoorlog gebruiken als excuus om aan de macht te blijven, ook al staat er niets in de Amerikaanse grondwet – of in de wet – dat zoiets toestaat. De ambtstermijnen voor leden van het Congres lopen af. Zodra de datum in januari aanbreekt, zijn zij überhaupt geen gekozen ambtsdragers meer. Hun termijn eindigt. Niets wat zij doen, door “noodgevallen” of “presidentieel bevel” kan het feit veranderen dat de eerste week van januari hun termijn voorbij is en zij niet langer gekozen ambtenaren zijn. Tenzij ze proberen de kwestie door de loop van geweren te dwingen.

Dan is er ook nog de zeer terechte vraag waarom 7 november? Waarom zou Rusland die datum kiezen om de Amerikaanse verkiezingen te beïnvloeden?

Het kan geen toeval zijn. Er zijn geen toevalligheden.

Al geruime tijd beweren sommige mensen die tot de “marge” worden gerekend dat dit allemaal theater is. COVID, de oorlog in Oekraïne, alles. Zij beweren dat het allemaal jaren van tevoren is gepland door de machthebbers, ofwel als brood en spelen voor de massa, ofwel als een echte poging om de wereld via catastrofe en angst in een “nieuwe wereldorde” te storten.

  Hypermoderne T-14 Armata ingevoerd in Donbass - Bezorgdheid in het Westen over Russische tank "revolutie"

Als je dan ook nog bedenkt dat Rusland de volledige “COVID-19” heeft uitgevoerd met een vaccin en lockdowns, lijkt het nu heel goed mogelijk dat de zeer kleine groep mensen die ons al jaren vertelt dat alle grote gebeurtenissen op aarde “gescript” zijn, gelijk heeft. Als er op 7 november een uitwisseling van kernwapens plaatsvindt, dan is het allemaal gescript.

Wie er ook gelijk heeft, al deze dingen lijken ons te vertellen, dat er iets boosaardigs deze kant op komt.

Als het waar is, hebben we tot maandag 7 november.

Vergeet niet dat het Congres zijn ambtstermijn niet kan verlengen onder DEZELFDE omstandigheden. Na de eerste week in januari zijn zij niet langer verkozen ambtenaren en hebben zij niet langer de naar behoren gevormde macht. Als zij na de eerste week van januari aan de macht blijven zonder verkiezingen, is er sprake van echte tirannie.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Generaal Surovikin nam de scalp van Zelensky: Enorme Oekraïense nederlaag bij Kherson – Russische luchtlandingstroepen & mariniers verpletterden golven van Oekraïense tegenaanvallen (Video’s)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelToespraak over volledige desintegratie van het huidige Oekraïne – Poetin: Wij zullen ons vaderland verdedigen zoals onze heldhaftige voorouders – De infiltranten zullen 1917 niet herhalen!
Volgend artikelMeer tekenen van de naderende storm
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Ja ja. Horrornieuws.
  Maar geen nucliaire wapens.!!!
  NOOIT.
  Wel misschien zeer zeer geavanceerde wapens. Die niet bekend zijn buiten Russia!
  Met hulp van buitenaardse technologie gemaakt.

  • Wat bedoel je met ” buiten aards ” Bedoel je dan buiten de binnenste ring van het geprojecteerde simulatie koepel met de ijsmuur, wat we aarde noemen. Want ons voorgelogen projectie verhaal dat we op een ronde bol zouden leven die alle natuur wetten negeert. Zodat ze ons kunnen voorliegen met de ruimte verhalen, zoals satellieten, maanlanding, reis naar Mars e.d. Trouwens het schijnt dat de ondoordringbare ijsmuur is gevallen, de aarde is nu al voor ons fysiek 2x zo groot geworden tot aan de plasma koepel. Dat is de ware redenen dat het zogenaamde continent Antarctica verboden terrein is voor de gewone mens. Die volgens de voorspellingen rond 27 november zal vallen en dat zou 3 dagen duisternis veroorzaken. Deze projectie simulaties, die elk maar ongeveer 140 jaar meegaan. Zal telkens opnieuw opgestart moeten worden, zoals in het matrix verhaal. Iedereen die besmet is met voldoende grafeenoxide in zijn bloed/lichaam, kunnen opnieuw geprojecteerd worden in de nieuwe simulatie projectie. Die een hogere frequentie heeft, dan nu het geval is. Want alle materie op de aarde heeft zijn eigen elektromagnetische frequentie, het maakt eigenlijk niets uit of dat nu voor ons dode materie is of levende materie is. Alles is een gematerialiseerde projectie in deze simulatie koepels, want daar bestaan er meerdere van. De verhalen dat mensen ontvoerd werden door buitenaardse, waren gewoon even verplaatst in een andere simulatie koepel. De nieuwe simulatie zal alle andere simulatie koepels samenvoegen, want deze zal de laatste simulatie projectie zijn van de GOD Ba al. Die we ook onder de mannelijke naam Lucifer of Satan kennen. Waar Jezus en God de vrouwelijke kant is van de zelfde simulatie projecties. Alle religies die we nu kennen aanbidden de zelfde GOD, alleen is in de loop der jaren andere benamingen aan gegeven.

 2. Hal Turner kennende, hij maakt het altijd spannender dan het werkelijk is, buiten het feit dat niemand precies weet wat er staat te gebeuren in Oekraïne wordt de Angelo Amerikaanse geruchten kraan wijd opengedraaid doel hiervan is naar mijn mening het publiek angst aan te jagen net zoals met de Convid-19 plandemie gebeurde.

  Mijn vermoeden bestaat uit twee opties: de zionisten voeren de langverwachte operatie Dropshot en zionist Churchill’s natte droom Operation Unthinkable of er wordt toch een vuile bom operatie uitgevoerd samen door Zelensky en de Angelo Amerikaanse zionisten Bilderbergers.

 3. Even een andere kijk op de zaak
  Wij gebruiken een andere kalender ( Gregoriaanse) als de Russen , niet altijd maar wel in de Russische orthodoxe kerk (Juliaanse).
  30 oktober is voor de russen een dag die wel enige betekenis heeft (enkele grote mijlpalen in hun geschiedenis ) net zo als 7 november in onze telling
  In onze telling/kalender is 30 oktober de vooravond van de oktober revolutie en 7 november het einde , waarom dan oktober revolutie en niet Oktober November of November revolutie ?
  Volgens de Juliaanse Kalender die de Russisch orthodoxe kerk gebruikt is de oktober revolutie van 18 tot en met 25 oktober verlopen …. onze 7 november. (105 jaar geleden)
  Wie is wat van plan voor 7 november 2022?

 4. Ik denk persoonlijk niet dat Rusland als eerste kernwapens gaat gebruiken, ze weten door Tjernobyl dat een groot gebied in hun regio voor tientallen jaren onbewoonbaar en onbruikbaar zal zijn. Het roekeloze Amerika heeft die waarschuwende ervaring niet, en heeft recent haar wetten veranderd om kernwapens gemakkelijker in te kunnen zetten.
  Waarschijnlijk wordt het westen in de val gelokt om moeilijk verdedigbare gebieden in te nemen, waar ze dan later met een enorm conventioneel pak slaag vakkundig worden verjaagd.

  • atoombommen bestaan niet, kijk maar naar een kerncentrale, als die op hol slaat krijg je een meltdown, geen explosie.
   het armageddon komt van scalaire golf wapens zoals CERN, daarmee worden overstromingen, aardbevingen en vulkanen opgewekt als indonesie, japan en zand dat uit de lucht valt als dat ding in algerije heeft aangestaan om la palma te laten instorten, maar niet lukte.

    • Hiroshima werd opgeblazen met een VS vrachtschip vol TNT. Tegelijkertijd bombardement met napalm/fosfor bommen. Zo gebeurde het volgens VS oud soldaten die met oorlogsmateriaal al in Japan waren gelegerd in aug. 1945. Wat is waar?
     Kijk naar de gevolgen bij Hiroshima. Binnen korte tijd werd de stad weer opgebouwd. (Puinruimengebeurde bijna meteen). Wederopbouw…niet traditioneel Japans maar deels naar Amerikaans model. Hoogbouw, beton, staal etc. Grote wegen. Hypermoderne hoge snelheidstreinen, maar ook veel groen. GEEN NUCLEAIRE winter zoals wij altijd te horen kregen. Geen straling die 100 of 500 jaar alle leven onmogelijk zou maken. Geen zwart geblakerde boomstammen. Hoe kan dat?
     Er wonen nu 1,2 miljoen mensen in H.. Het is een welvarende, moderne stad aan zee, met grote havens. Veel parken en veel bomen. Gezonde vitale burgers. Rara.
     Hoorde van een Nederlandse bezoekster (2019) aan de ‘gehavende’ stad H. …dat ze versteld stond. Ze verwachte toch sporen van het atoomgeweld. Maar niets. De WO2 Gedenktekens zijn amper te vinden.
     De VS hield Japan tot lang na 1945 bezet en verbood (!!) de hele bevolking inclusief de Japanse (en internationale?) pers met 1 woord te reppen over de alle bombardementen op de Japanse steden. (Ook Tokio was platgegooid met fosfor en fragmentatie). Op straffe van jarenlange detentie!
     Bij Nagasaki hetzelfde verhaal. Nu 500.000 inwoners. Ook een belangrijke havenstad. Met de grote staatsscheepswerven. TNT…fosforbommen erop etc. Ook die stad floreert al 85 jaar. Zie wiki: Een kenmerkende wiki quote: ‘Het duurde lang voordat bewoners (van Nagasaki) konden terugkeren: de eerste noodwoningen werden pas zomer 1946 opgeleverd’. Wat?
     Jee…wat gevaarlijk was het daar.
     Ik ben een vrouw en een leek, maar ik heb veel gereisd en veel gezien. Een aantal mannen in mijn familie en omgeving deden dienstplicht cq vochten tijdens WO2 en/of familieleden zaten actief in verzet WO2.
     Strategische situaties worden gemanipuleerd. Naar gelang landen, machthebbers, agitators, familie netwerken, geheime diensten of de pers daar garen bij spinnen. Ik las ooit dat er mogelijk iets was met de grote aanwezigheid van de RK kerk met name Jezuïeten in de getroffen steden. (RK als gevolg van handel met Portugal). Jezuïeten zijn goed in geheimhouding.
     Kernkoppen met splitsing EN fusie processen….kon men niet in een kleine dunne stalen huls stoppen. Die (zogenaamde) bommen waren 3.3 meter bij 1.5 doorsnee. Dat is technisch gezien onmogelijk. Laat staan zo’n hyper explosief ding vervoeren in een rammelend vliegtuigje.
     James Bond verhaaltje. En fotoshoppen bestaat al sinds 1870.
     Bij een kerncentrale worden metersdikke beschermlagen aangebracht
     rondom de gloeiende kern. En wordt het proces voortdurend gekoeld. En gemonitord. En straling gemeten.
     Ja…wij…de wereldbevolking… zijn er waarschijnlijk ingeluisd.
     Oorlog draait voor een groot deel om bluf, propaganda en schijnbewegingen.
     Door het afschaffen van de algemene dienstplicht is de bevolking niet meer op de hoogte van traditionele en geavanceerde ‘war games’.
     Bij het afschaffen van de algemene dienstplicht werd gewaarschuwd voor het gevaar van een bevolking met een kop in het zand. Zonder onafhankelijk toezicht op de eigen krijgsmacht. De dienstplichtigen vertelden namelijk alles door. Zelfreinigend vermogen. Beroepsmilitairen hebben (volgens mij) zwijgplicht.

 5. SPECULATIE is – dat Rusland de Oekraïners naar dit gebied zal lokken, het vervolgens zal verdampen met tactische atoombommen en tegen de NAVO zal zeggen: “Als jullie Oekraïne binnenvallen, krijgen jullie landen dit ook.” Diezelfde speculaties beweren dat Rusland van plan is voor eens en altijd zijn gelijk te halen: dat het kernwapens zal gebruiken om “Russisch grondgebied” te verdedigen.

  Kijkend naar het gebied dat geëvacueerd wordt, kan ik slechts de conclusie trekken dat dit juist het gebied is dat onder water gaat als de dam in de Dnepr wordt opgeblazen. Een scenario waar al vaker sprake van was in de laatste tijd.

 6. Iedereen maakt die verkiezingen zo belangrijk, maar de Democraten gaan gewoon winnen. Trump is uitgeschakeld door de inval door de FBI, de stemmen worden weer met Dominion geteld, zoals in 2020, en Amerikanen krijgen nu vlak voor de verkiezingen weer gratis geld (zie interview Stansberry research met George Gammon) zodat ze stemmen voor de hand die ze voedt (stimulus money). Er is totaal geen noodzaak tot een kernoorlog voor Joe Biden om de verkiezingen te winnen.

 7. Je hebt meespelen en meedoen.
  Hebben Rusland, Chïna & India met die Amerikaanse MRNA zooi geprikt? Denk het niet, waarom was Sputnik niet geaccepteerd in het westen, niet schadelijk genoeg.
  Ik weet het niet, maar volgens mij hebben US big pharma weinig marktaandeel gehad in deze landen terwijl de schaapjes aan het knokken waren om een prikkie te krijgen.

 8. Rommelaar november 5, 2022 at 15:18

  “waarom was Sputnik niet geaccepteerd in het westen, niet schadelijk genoeg”

  Goed beredeneerd, zelf was dit vermoeden niet bij mij te binnen geschoten.

  • Sputnik, was/is net als de Chinese tegenhanger op basis van het de oude techniek. Dus geen mRNA/CRISPR techniek van Pfiser, Moderna, Jansen en jansen en Astra Zenica.

 9. Beste Mensen

  Wat de Ameikanen beter gezegd
  Ex Europeanen of Nazaten van Europees geindoctrineerd bloed doen en niet doen
  Is tot daar aan toe
  Waar Nederland Nu al lang en breed mee aan de Gang is
  Wat doet Rutte op die positie met seconden lijm in de kabinetsstoel plakken
  Hij moest al lang en breed opkrassen
  Maar Satan beveelt anders te handelen
  En de Aarde word in deze Kali juga huidige Satanische tijdperk door
  1 . God en de
  2 . Duivel geregeerd
  1 . Zoete leugen 2 . Zure Leugen
  Leugens blijven ten aller tijde leugen
  Hoe men die ook uitspreekt dat doet er niet toe
  Of met Suiker Honing Mango Sap op de Tong gesmeerd
  Of
  Met Azijn Peper AccuZuur op de Tong ingesmeerd
  Nogmaals Leugens blijven altijd Leugens
  Dat veranderd heus niet door zoetigheid of zurigheid op de Tong gesmeerd uit te spreken

  Uitgebreid en wel in Super kindertaal geschreven
  Makkelijker kan het helaas niet worden geschreven

  Dank U

 10. Al geruime tijd beweren sommige mensen die tot de “marge” worden gerekend dat dit allemaal theater is. COVID, de oorlog in Oekraïne, alles. Zij beweren dat het allemaal jaren van tevoren is gepland door de machthebbers, ofwel als brood en spelen voor de massa, ofwel als een echte poging om de wereld via catastrofe en angst in een “nieuwe wereldorde” te storten. Divina Comedia, de wereld is een schouwspel. Amen.

  • Het is je eindexamen voor assentie, alleen als je nu bij jezelf blijft ga je mee, dus als je de waarheid blijft leven wordt je weer jezelf (=jezus joh 14:6)

 11. “Nogmaals, dit is SPECULATIE”

  Het is tevens onzin…
  Er is geen scenario denkbaar waarbinnen het gebruik van een (tactisch) nucleair wapen in Kherson of omgeving in het voordeel van de Russen zou zijn.
  Ze verwachten waarschijnlijk een mogelijk NAVO (nucleaire) aanval, op de stuwdam stroomopwaarts van Kherson.
  Dan kan Biden heel hard “Putin did it” roepen, om de naderende verkiezingsnederlaag een halt toe te roepen.

 12. Volgens Anastasia zal Putin benaderd worden door aliens..in ruil voor hun hulp in deze oorlog moet hij ( deels?)zijn zeggenschap over Rusland opgeven..hoe het afloopt wordt niet vermeld.
  .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in