Пресс-служба Президента России / www.kremlin.ru. / Wikimedia / (CC BY 3.0 DEED)

Tucker Carlson heeft dinsdag op X een verklaring vrijgegeven waarin hij bevestigt dat hij de Rus Vladimir Poetin heeft geïnterviewd en dat de publicatie van dat interview aanstaande is:

“Dit is waarom we het doen. Ten eerste omdat het ons werk is. We zitten in de journalistiek. Het is onze plicht om mensen te informeren. Na twee jaar oorlog die de hele wereld verandert, zijn de meeste Amerikanen niet geïnformeerd. Ze hebben geen idee wat er gebeurt in deze regio, hier in Rusland of 900 km verderop in Oekraïne. Maar ze zouden het moeten weten – ze betalen voor veel ervan op manieren die ze misschien nog niet helemaal beseffen. De oorlog in Oekraïne is een menselijke ramp. Honderdduizenden mensen zijn omgekomen, een hele generatie jonge Oekraïners is ontvolkt en het grootste land van Europa is ontvolkt.

Maar de langetermijneffecten zijn nog veel ingrijpender. Deze oorlog heeft de wereldwijde militaire en handelsallianties volledig herschapen. En de sancties die volgden hebben dat ook gedaan en in totaal hebben ze de wereldeconomie overhoop gehaald. De economische orde van na de Tweede Wereldoorlog, het systeem dat het Westen meer dan 80 jaar lang welvaart garandeerde, valt nu snel uit elkaar en daarmee ook de dominantie van de Amerikaanse dollar. Dit zijn geen kleine veranderingen. Het zijn ontwikkelingen die de geschiedenis veranderen en het leven van onze kleinkinderen kunnen bepalen. Het grootste deel van de wereld begrijpt dit heel goed, ze kunnen het zien. Vraag maar aan iemand in Azië of het Midden-Oosten hoe de toekomst eruit ziet. En toch lijkt de bevolking van de Engelssprekende landen zich hier meestal niet van bewust. Ze denken dat er niet echt iets veranderd is, en ze denken dat omdat niemand hen de waarheid heeft verteld. Hun media zijn corrupt, ze liegen tegen hun lezers en kijkers, en dat doen ze meestal door niets te zeggen.

  Massale gecombineerde aanval vernietigde Oekraïense faciliteiten in het hele land

“Dat is geen journalistiek,” stelt Tucker. “Het is overheidspropaganda, propaganda van het lelijkste soort, het soort dat mensen doodt. Op hetzelfde moment dat onze politici en media dit doen, een buitenlandse leider promoten alsof hij een nieuw consumentenmerk is, heeft geen enkele westerse journalist de moeite genomen om de president van het andere land dat bij dit conflict betrokken is, Vladimir Poetin, te interviewen.”

Tucker voegde eraan toe dat het erop lijkt dat de regering Biden de sms’jes en telefoongesprekken van zijn crew voorafgaand aan het interview heeft bespioneerd, zoals ze al eerder hebben gedaan.

“Amerikanen hebben het recht om alles te weten te komen over een oorlog waar ze bij betrokken zijn en wij hebben het recht om hen erover te vertellen omdat wij ook Amerikanen zijn. Vrijheid van meningsuiting is ons geboorterecht. We zijn geboren met het recht om te zeggen wat we geloven. Dat recht kan niet worden afgenomen, ongeacht wie er in het Witte Huis zit. Maar ze proberen het toch,” zei Tucker.

“Bijna drie jaar geleden bespioneerde de regering Biden illegaal onze sms-berichten en lekte vervolgens de inhoud naar hun dienaren in de nieuwsmedia. Ze deden dit om een interview met Poetin, dat we aan het plannen waren, tegen te houden. We zijn er vrij zeker van dat ze vorige maand weer precies hetzelfde hebben gedaan, maar deze keer zijn we toch naar Moskou gekomen.”

Alex Jones gaf een noodwaarschuwing aan Tucker Carlson nadat het nieuws bekend werd dat hij de Russische president Vladimir Poetin interviewde:

Bovendien voorspelt de Amerikaanse zakenman Patrick Byrne dat het interview tussen Carlson en Poetin onthullingen zal bevatten die zo krachtig zijn dat ze “de geschiedenis zullen veranderen”.

Alex Jones: We zijn voorbij het kruispunt, het is tijd om een kant te kiezen

Via Infowars.

  Scoop: Rusland verfijnt elektronische oorlogsvoeringssystemen om Oekraïense F-16's te onderdrukken

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Vertrouw op je gevoel: Tucker Carlson waarschuwt voor chaos, het negeren van je instincten tijdens ‘geschiedenisveranderende’ gebeurtenissenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBrussel zwicht als eerste: Europese Unie schrapt belangrijke elementen van groene agenda in onenigheid met boeren
Volgend artikelHoe slecht je ook denkt dat Israël is, het is nog erger
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

35 REACTIES

 1. Laten we hopen dat de ‘elite’ een beetje begint te trillen. Waaronder hier in punt.nl.: Mark Rutte, Hugo de Jonge van deur tot deur.. wij weten hun postcodes..van arm tot arm.. dansen met Janssen en de rest.. van Kaag tot het Pentagon.

  • We zullen zien of de algehele kritiek in de commentaren op het Westen fair is of nu op Poetin wordt voortgezet, afgunst, nu hij hier op teevee komt en even niet de underdog hoeft te zijn.

   Van Christus die in 2013-2014 in Rusland 51 tv interviews heeft gegeven, maar in zijn thuisland Engeland op het hoogste niveau door de media werd geband hebben we ook niet veel gehoord, of het moet Russell Brand zijn.

 2. Tucker Carlson is een held van de VvMU.

  President Putin geeft al jaren belangrijke interviews en goed onderbouwde toespraken.
  Zie ook : Oliver Stone.

  Journalisten zouden ook moeten interviewen :
  – Edgar Snowden
  – JULIAN ASSANGE

  • Cool Pete,
   Zeker Assange en Snowden zijn integere personen gebleken, Snowden heeft asiel gekregen in Rusland, bizar he als je erover nadenkt, wij het vrije Westen (sarcasme) en het onvrije Rusland en Assange die men aan het gek maken is in de gevangenis, waar zijn de Westerse journalisten die zich uitspreken voor het vrije woord, ik hoor of zie ze niet, dit is toch ook zo duidelijk, wat erg voor Assange natuurlijk en zijn familie,vrienden!!!

   • In deze hectische tijd is werkelijk niets meer dat het lijkt. Julian Assange heeft in 2010 in het kader van de WikiLeaks met zijn team veel verborgen info naar buiten gebracht.
    Een land ontbrak in dat betreffende jaar in het gemaakte overzicht en dit land staat sinds 07.10.2023 in het middelpunt van de belangstelling: de ziokhazaarse entiteit aka Israël.

   • @Flardinga
    Heb je de foto vast gemist van gene ho waarin Assange, onopvallend in het midden tussen al die militairen staat n het midden van de letter Q.

 3. ”De oorlog in Oekraïne is een menselijke ramp.”

  Zou Tucker dit ook zo verwoord hebben tegenover Poetin?
  Die spreekt toch over een speciale militaire operatie.
  Op het gebruik van de term oorlog staat toch 15 jaar gevangenisstraf.

  • Beste Piet, ik zal proberen voor jou en alle mensen die niet de SMO Speciale Militaire Operatie begrijpen uit te leggen.
   De Amerikanen hebben met Europa een Coupe gepleegd in Oekraïne, vlak na de verkiezingen, maar de winnaar was niet de man die de VS en de EU wilde, dus een coupe.
   Meer dan de helft van de Oekraïners wilden die coupe niet, maar Mevr. Nuland (van America) zette door, en de BURGEROORLOG was een feit.
   Veel Oekraïners die protesterende werden vermoord, anderen vluchten naar het oostelijk deel van Oekraïne, de “DONBASS” en deze werd door het ongekozen Oekraïense regime 12 JAAR elke dag gebombardeerd, waardoor nog eens miljoenen Oekraïners naar Rusland zijn gevlucht, inclusief de door Rutte beschuldigde ontvoerde kinderen.
   Na 8 jaar toen Oekraïne en de VS en de EU, Poetin belazert hadden, met het Minst akkoord.
   En na nog eens 14.000 Oekraïners slachtoffers in de Donbass
   Heeft Poetin besloten om via een SMP operatie, (dus geen oorlog verklaring) de Donbass van de Oekraïense en de VS en EU te bevrijden, en de mensen hebben doormiddel van een referendum Poetin gevraagd bij Rusland aangesloten te worden. Wat Poetin heeft Aanvaard, op dat moment was de Oorlog met Oekraïne over, “MAAR DE VS EN DE EU WILDE EEN PROXY OORLOG” in Oekraïne om daar Rusland te verslaan, en die VS / EU oorlog is vandaag de dag nog bezig, en het westen noemt Rusland de Agressor, terwijl de meerderheid Oekraïners (denk aan de verkiezingen, die de Russische kant hadden gekozen), Poetin vroeg om te helpen.!
   Nu een voorbeeld, ter verduidelijking,
   Uw Buurman slaat zijn familie zo, dat ze elke dag alle hoeken van de kamer zien, en sommige familieleden het niet over leven, U wordt gevraagd te helpen, en de buurman te laten stoppen met dit geweld.
   Na 12 jaar kunt U het niet meer aanzien, en U gaat de buurman tot de order roepen, maar hij luistert niet naar U, dan pakt U hem bij zijn nekvel en zet hem het huis uit, (even een vraag tussen door wie is hier de Agressor?), de Amerikanen en de Europeanen vinden dat U de Agressor bent, oordeel zelf).
   Dan komt de helft van de straat, in opstand tegen U, want zij ZOGENAAMD bevriend zijn met deze barbaarse buurman, dus U haalt Uw familie er bij om niet alleen tegen Uw buurman te vechten, en inmiddels de helft van de straat, dan komt U op een grandioos idee, U koopt het huis van Uw buurman, en U laat die familie daar wonen en helpt ze weer een toekomst op te bouwen, maar dat heeft de buurman alleen maar kwader gemaakt en is met de helft van de straat die aan de kant van de buurman staat, elke dag bezig de ramen in te gooien en brand te stichten in Uw huis waar U de familie laat wonen, die U dan telkens weer moet blussen. anderen gaan met Uw buurman proberen vrede te sluiten, maar de halve straat houd dat tegen, en U bent en blijft die familie maar beschermen, wie is hier de Agressor?????
   Nou ik kan U zeggen, de volkeren die niet in het westerse MSM media gebied wonen, weten allang dat U niet de Agressor bent,
   “MAAR DAT U DE BEVRIJDER BENT DIE DE OVERGEBLEVEN FAMILIE BESCHERMING BIET”.
   Op een paar domme rikken na, zoals de VS en de EU, vindt ruim 70% van de wereld U een held..!!!
   Gefeliciteerd.

   • ”En na nog eens 14.000 Oekraïners slachtoffers in de Donbass
    Heeft Poetin besloten om via een SMP operatie, (dus geen oorlog verklaring) de Donbass van de Oekraïense en de VS en EU te bevrijden.”

    En hiervoor heeft hij in een jaar tijd ruim 60.000 Russische zonen opgeofferd.

    Hoeveel is hij nog bereid om er op te offeren?

    • Deze getallen 60.000 Russische zonen, komen van de MSM media, c.q. de vijand van de Russen.!
     Zo roepen de westerse MSM media, dat Rusland door de sancties failliet is.
     Maar Rusland is inmiddels de 5de economie geworden, en hebben daarmee Duitsland gepasseerd.
     Als U meer berichten van de MSM media plaats, reageer ik niet meer.

 4. Benieuwd hoe dat interview naar buiten naar komen zonder dat zij ingrijpen, ik kan niet ontkennen dat ik nu al geniet voor het feit dat die slechterikken en leugenaars zich zorgen maken, ik gun ze het ergste want dat verdienen zij ook, heb je geen moraal of kompas dan mag je het voelen van mij!

  • Alvóór dit interview, en welk dan óók, nog maar
   via de tv-kanalen op onze netvliezen komt,
   staan de DEMOS, ON THE SPOT, GLECH SOFORT, al op
   1O-tallen SERVERS, WERELDWIJD VERSPREID
   en VERMENIGVULDIGD en GECLUSTERD …..
   Surtout zijn financiële ruggegraat
   c.q. technische équipering !

   Mr. T.C. hoeft daarvoor géénééns zelfs tha ‘Estados Unidos-das-Americas-do-Norte’
   voor te bereiken, noch er fysiek ginds voor present te zijn !
   En er zullen nog wel méééér automatismen en mechanismen
   ingecalculeerd zijn, tegen en indie het ‘ns ‘minder’ goed met Tuckers
   gezondheid mocht gaan …..

 5. Lijkt mij sterk dat Tucker Carlson op eigen initiatief zonder gestuurd door de Cabal naar Rusland afreist om het verhaal van Putin te horen, ik vermoed dat voor onderhandelingen t.a.v. de verliezen van Oekraïne.

  • De slechte regering moet vallen.
   Je ziet dat aan de recente informatie die mondjesmaat wordt vrijgegeven. Epstein’s lijst, de film Sound of Freedom, e.d.

   Alsof deze film erdoor zou komen zonder ’toestemming.’

   Deze moet vallen, zodat de goede éénwereld-regering geïnstalleerd kan worden, en dit zal niet zonder brokken gebeuren.
   Het heeft wel iets weg van het scenario na WO II.

  • Tucker en Alex Jones. Ja, ja. Ook opvallend dat je je email moet invullen op de Tucker site om “op de hoogte te komen van wanneer het interview geplaatst wordt” op zijn site. Vermoedelijk ging het om een brainpicking sessie in Rusland voor doelstellingen van de cabal. Tucker is daar voor klaargestoomd met een meer populistische manier van doen om vertrouwen op te bouwen. Hij zat eerst jarenlang goed te boeren en te zwetsen bij het larietheater Fox en nu is hij razend populair na zijn plotselinge vertrek en een 180 graden andere presentatie van de zaken. Ondertussen hebben we nog steeds dat “interview” niet gezien. Hopelijk is het geen flop als Poetin dit interview werkelijk heeft toegestaan.

  • Beste dwarsligger,
   De eindresultaten zijn belangrijk.
   Het kan 2 kanten uit:
   Of verdere chaos en vechten op zowat ieder plek op aarde , of zoetjesaan globale rust in de tent nadat de Guillotines versleten zijn……

 6. Stukje uit het interview:

  President Vladimir Putin confirms to Tucker Carlson that President Biden is not running the United States.

  PUTIN when asked who runs the U.S:

  “The same forces which have always run it.
  You may change presidents but you do not change those in real power. That is who we have to deal with.
  Joe Biden is just a facade for this power structure”

  Iets wat we natuurlijk allemaal weten hier, maar zoals gezegd, is deze informatie nodig om de slapenden te wekken.

  Bron: Tiktok heet van de pers, onafhankelijk nieuws From Earth. 6.4 M views.

  Er is immers een reden voor, dat de staatsmedia Tiktok afschilderd als zijnde een desinformatie- (=waarheid) bron, en Tiktok wil bannen.

  Ongefilterd nieuws, met ware beelden, verschijnt daar.

  Het interview zelf zal daar dan ook snel geopenbaard worden.

  Hoef hiervoor dus geen X-account aan te maken, of een Fox News-account.

 7. Dear mr. Tucker, I’m gone look 4 – ward 2 U !
  As I love my own country 2 , I do like R🌸SSIYA and its
  Beautiful People and Wonderful Nature too !

  Never 4-get, mr. Tucker, that some 79 years ago, RUS, R🌸SSIYA
  and the wonderful RUSSIAN PEOPLE & SOLDIERS came to liberate
  and free us, – my GandParents and Parents etc … -, and the still remaining
  and surviving martyrs, the so called ‘concentrated people’ in the camps,
  in Germany, Polans, the Baltics and so on !, from the filthy NAZIS !
  With millions of sacrifices, martyrs amongst own Russian Civilians as
  well Soldiers and ResistancePeople !; what you, in US commonly mention
  as ‘casualties of war ‘ !

  M i l l i o n s of Russians who sacrified themselves , all for our sake and freedom !

  Just like for instance, the RUSKIS are now freeing and liberating the
  D🌸NBASS-PEOPLE and his multitude of several 1O of thousands of MARTYRS,
  from the UA AZOV-NAZIST-regime !

  If the RUSKIS weren’t there, that very ‘epoque’, my country, the occident,
  ‘Europe’ should have been still under fascist tiranNy !,
  and me and my children under oppresion as well !

  We C all 4-ward 2 your interview with president VLady, VLadimir
  VLadimirovitsch PUTIN ! Be our guest ! Have a furtile ‘rendez-vous’
  with the strongest Leader on tha Planet, in this very Époque !
  May you both be blessed for the sake of all Humanity especially our
  (Grand)Children and ChildsChildren in the future !

  “* Vero Nihil Verius *” ~ “* Nemo Me Impune lacessit *” 7 II 2O24 13:23

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in