Een VN-resolutie tegen de verheerlijking van het nazisme en aanverwante ideologieën is op aanzienlijke weerstand gestuit van de VS en andere westerse democratieën: 52 landen stemden vrijdag tegen de resolutie.

De ontwerpresolutie “Bestrijding van de verheerlijking van het nazisme, neonazisme en andere praktijken die hedendaagse vormen van racisme, rassendiscriminatie, vreemdelingenhaat en aanverwante onverdraagzaamheid in de hand werken”, ingediend door de vertegenwoordiger van Rusland bij de VN, werd aangenomen met 105 stemmen voor. Naast de 52 stemmen tegen onthielden 15 landen zich van stemming, bericht RT.

In de resolutie wordt diepe bezorgdheid geuit over de verheerlijking van het nazisme, het neonazisme en voormalige leden van de Waffen SS, en wordt de bouw van monumenten en het houden van openbare ceremonies ter ere van het Derde Rijk veroordeeld. Bij de inleiding van de resolutie verwees de Russische afgevaardigde naar een toename van vreemdelingenhaat, anti-migrantengevoelens, islamofobie en antisemitisme, naast andere vormen van discriminatie.

De VS en verschillende van hun bondgenoten verklaarden hun stem tegen de maatregel door te stellen dat Rusland de nazi-wreedheden misbruikt om zijn militaire operatie in Oekraïne te rechtvaardigen, en drongen erop aan dat aansluiting bij Moskou in het veroordelen van de verheerlijking van de nazi’s zou neerkomen op het helpen van het Kremlin om de Holocaust te bewapenen.

Het Verenigd Koninkrijk beschuldigde Moskou van “het bevorderen van leugens en het verdraaien van de geschiedenis”, terwijl het erkende dat het “legitieme zorgen over de mensenrechten die zijn ontstaan door de mobilisatie van het neonazisme” gebruikte om zijn activiteiten in Oekraïne te rechtvaardigen. De VS gingen verder en stelden dat Ruslands “voorwendsel om het neonazisme te bestrijden, echte pogingen om het neonazisme te bestrijden ondermijnt”. En Oekraïne beweerde dat de anti-nazistische boodschap van Moskou “niets gemeen heeft met de echte strijd tegen nazisme en neonazisme”, die Kiev benadrukte in alle vormen te veroordelen.

  Oekraïens zelfvernietiging

Australië, Japan, Liberia en Noord-Macedonië stelden een amendement voor om te verduidelijken dat zij weliswaar zeer anti-nazistisch waren, maar ook zeer anti-Russisch. Hun toevoeging “merkt met verontrusting op dat de Russische Federatie heeft geprobeerd haar territoriale agressie tegen Oekraïne te rechtvaardigen op basis van de vermeende eliminatie van het neonazisme”, en herinnert iedereen eraan dat het “voorwendsel om neonazisme te gebruiken om territoriale agressie te rechtvaardigen, echte pogingen om neonazisme te bestrijden ernstig ondermijnt.”

Rusland was tegen het amendement en beschuldigde de schrijvers ervan “een wig te drijven tussen staten” door het op het laatste moment in de commissie te laten vallen. De resolutie werd aangenomen met 63 stemmen voor, 23 tegen en 65 onthoudingen.

Moskou diende vorig jaar een soortgelijke resolutie in, voordat de militaire operatie in Oekraïne was begonnen maar nadat de door de VS gesteunde staatsgreep een regering had geïnstalleerd die neonazigroepen zoals het Azov-regiment toeliet en Stepan Bandera loofde, de Oekraïense nazi-collaborateur wiens Organisatie van Oekraïense Nationalisten verantwoordelijk was voor de afslachting van tienduizenden Polen en Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog. De resolutie van 2021 werd door slechts twee staten bestreden: de VS en Oekraïne.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Ach kijk! Met WO III voor de deur is preppen opeens geweldig en trendy. De vlag draait naar de nieuwe wind!   Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe grafiek die alles verklaart
Volgend artikelItalië’s Meloni verzekert dat er nooit meer gedwongen bedrijfssluitingen, groene passen of verplichte lockdowns zullen zijn (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

 1. Laten we eerlijk zijn. Als een land/regering niet eens in Europa zetelt, maar wel WO I en II heeft voorbereid en faciliteiten mogelijk gemaakt en daar naast in 2014 een coupe om een acteur, komediant aan de macht te krijgen om een biowapen industrie daar op te bouwen dan is het duidelijk waar dat land voor staat. Ikke, Ikke en de rest mag stikke.

 2. De VN is letterlijk alleen voor de Bühne. De Russen en China trekken zich niets meer aan van de VN. Ze gebruiken het nog voor de chemische labs en chemisch/biologische oorlogvoering van het westen in Oekraïne maar uiteindelijk heeft dit orgaan zijn mooiste tijd achter de rug en moet opgeheven worden.

 3. Nazi’s….tsja..nou veel erger, ronduit Satanisch.Het kwaad kent vele gezichten…Elon Musk al gezien in zijn Baphomet pakkie met omgekeerd kruis? Met Heidi Klum en zijn eveneens Satanische moeder…Mijn vermoedens waren juist. In het westen zijn duistere krachten aan het roer..Putin heeft gelijk als hij zegt dat hij tegen de Satanisten van het westen vecht. Wat je ook gelooft of juist niet. Deze mensen kloppen gewoon niet…Elon Musk niet, M.Zuckerberg niet, Bill Gates niet, Jeff Bezos niet de hele fucking zieke transgender bende inclusief grootste gedeelte film/muziek industrie niet. Als je ze stuk voor stuk onder de loep neemt deze Cabal stuit je gewoon op regelrechte duivelaanbidding,modificatie mens via voedsel,chemtrials en vaccins…En ik zeg dit als Atheïst. Ik ben er van overtuigd dat wij worden gedomineerd door reptilian achtige ET’s die zich vertalen naar Satanisme bij mensen en dat onze ware creators de Annunaki (the shinning ones) die je in iedere oude cultuur tegen komt zullen wederkeren om het tij te keren. De zuidpool waar Dhr. SS’r Schwab onderzoek deed naar ET’s is overgenomen door de USA na ww2. Dit was contact met foute reptilians. (Het verhaal wat ze creëerde dat ze er zaten om levertraan, my ass!!) Klinkt het wappie? jazeker..Maar wie het ziet en weet, ziet het. Ik geef toe, heb er zelf mensen vroeger om uitgelachen maar wist wel dat er iets niet klopte…Nu weet ik..

  • Nuke Davos, ik kan niets anders zeggen dan dat ik 100% met elk woord wat je hier in je verhaal deelt, eens ben.

   Ik ben geen Atheïst.. ik denk niemand..want wij bepalen niet wie onze Vader is; we zijn allemaal Zijn kinderen. Dus een statement maken lukt ons al niet op dat vlak… anders waren we initieel al niet op aarde.. als we niet “Kind waardig waren…

   Hiermee wil ik zeggen dat dus ook die mensen die je opnoemt…….. onderdeel zijn van een Agenda van God. Ik geloof niet in Satan. Ik geloof in God die groter is dan alles wat we ons maar kunnen voorstellen want: Hij heeft alles gecreëerd. Hij…of HET LOT…of HET UNIVERSUM….

   De Tij zal keren…. en aangezien we zien wat er gaande is; heb ik hoop dat het positief zal uitpakken voor ons en niet zo positief voor hen.

   De slang bijt in eigen staart.. die tijd is gekomen…. en dat zijn het; slangen lovers…

   • Videootje op zich ook helemaal okay. Onderweg het scrollen, leerde ik ook dat houten kruizen waar Yahusha overigens these days nog altijd aan hangt, beledigend is voor joden en overeenkomstig massaal verwijderd worden. Goh …

 4. Nazi, fascist, ik ben dat hele kotjesgedoe ‘stront’beu.
  Heb de neiging weg te blijven waar er kwistig met dergelijke uitlatingen gestrooid wordt.
  Niemand heeft er baat bij. Het tegendeel is waar, een kwaad aura overkoepelt. Stookt op en houdt haat levendig.
  Polarisatie joepie. Missie geslaagd.

  Gevaarlijker is de ondergrondse beweging die alle werkelijkheid overschrijd.

 5. Ik herhaal wederom, vanwege de victorie door de Russen op Nazi Duitsland omdat Nazisme het extreemste kapitalisme is in zijn vorm en die vorm geen enkele andere manier van denken toestaat dus de allerergste staatsvorm zonder enig tegengeluid, ja de dood is je dan toegestaan en verder moet je de bek houden vanwege dit allemaal zal ik altijd van de Russen houden no matter what, voor altijd in mijn hart, para siempre!!!

   • Vince,
    Ook al noemen Nazi’s zich Nationaal Socialisten beoefenen de allerextreemste vorm van Kapitalisme, waarom steunden dan het Westen en de VS vooral Nazi Duitsland dan? Nooit gelezen over al de grote bedrijven die de Nazi’s steunden wereldwijd, multinationals praat ik over he, socialisme is wat men deed in de Sovjetunie, Hitler stond daar lijnrecht tegenover!

    • Socialisme is een derivaat van het communisme, en in de kern gelijk aan communisme.
     Fascisme en communisme zijn twee kanten van dezelfde medaille, of Ianniskop zo u wilt. Beide bewegingen werden en worden gefinancierd uit dezelfde zak geld.
     Er zijn wel kleine, mineure, verschillen, maar fundering en structuur zijn vrijwel identiek en beogen een zelfde doel.

     • U zit helemaal fout met uw vergelijking tussen communisme en nationaalsocialisme.

      Zie odysee . com /@NSDAP:0/What-is-national-socialism:42
      voor een toelichting.

      • U maakt de meest voorkomende denkfout, door ervan uit te gaan dat het fascisme en het communisme voor twee verschillende zaken vochten. Misvatting…
       ALLE kanten, inclusief de Amerikanen en Engelsen vochten in de tweede oorlog om de NWO te bevorderen.
       Betaald door een hele trits aan bekende Amerikaanse banken die alle partijen, dus ook de Duitse, financierden.
       Kijk bijvoorbeeld eens naar de bank van Prescott Bush
       Inderdaad de vader/grootvader van…
       Doet u eens wat meer en vooral dieper onderzoek.
       Er zal een hele wereld voor U opengaan, en dat is, gezien Uw laatste comment hieronder, blijkbaar hoognodig…
       Goedenavond nog.

       • De Duitsers vochten in WOII inderdaad voor een nieuwe orde. Dit zou echter geen wereldorde zijn maar een orde voor Europa.
        De huidige joodse wereldorde die toen en nu word nagestreefd staat hier recht tegenover!

    • Nooit iets bij geschiedenis gehoord over de lend lease act?
     Zonder deze hulp van de US aan de Sovjet Unie had Duistalnd waarschijnlijk de oorlog in het oosten gewonnen.

     • U gelooft in het gebruikelijke narratief?
      U tast in het duister.
      Misschien moet U eens wat dieper onderzoeken, en niet de gemanipuleerde ‘geschiedenis’ kritiekloos aanvaarden.

      • Adolf Hitler is en was de grootste Europeaan aller tijden.
       Lijkt me niet dat dit het gebruikelijke narratief is of wel?

       Het enige wat deze aardkloot nog kan redden is een heropleving van zijn werk: het nationaalsocialisme als weltanschauung.

 6. Henk het is 1 grote poppekast alles wat jou geleerd is berust op een leugen. Ww1 en ww2 is opgezet door zelfde psychopaten die nu aan de touwtjes trekken althans hun nazaten nu. Communisme is de ‘slaven’ / russen opgedrongen door deze club een creatie van hen net zoals nazisme/facisme..En de vele onnodige slachtoffers in Normandië waren schietschijven evenals gebraden burgers in Dresden en verdampte jappen in Japan. Alles om de de-populatie te bewerkstelligen….Het is hard,vreemd,eng maar helaas waar…

 7. Even redelijk blijven: het communisme (en al haar varianten) heeft meer slachtoffers gemaakt dan het nazisme. Dat zijn de feiten. Maar feiten zeggen velen niks. Betekent dit dat de ene ideologie beter is dan de andere? Nee, beiden zijn verwerpelijk. Voor het geval dat iemand weer denkt dat ik partij trek.

 8. (Zoals bekend) zijn de Joden afstammelingen van DAVID.
  Voldoen de Zionisten aan deze afstamming? zijn de zionisten Joden?
  Jood zijn zou gecertificeerd moeten zijn en niet lukraak, oneigenlijk, door iedereen gebruikt mogen worden.
  Dat zou HEEL veel zogenaamde problemen oplossen en duidelijk maken.
  Je kan wel wat “roepen” maar dat is niet hetzelfde als “to be”.

 9. Complete bullshit in zijn geheel, zijn halve waarheden the last battle, het is gewoon lachwekkend met dat benarde deprimerende stemmetje erbij. Nazi’s zijn een produkt van juist foute zogenaamde joden en zwarte adel. De hele ww2 klopt namelijk voor geen reet en zit vol geschied vervalsing. Hitler had Rotshild te pakken plaatste hem in 5* Hotel liet hem gaan ipv nekschot en daarna had ie ineens kapitalen in failliet Duitsland om complete peperdure settings te financieren alla Romeinse allure. Ook heeft ie alle freemason gebouwen laten staan waarvan akte ben er in paar geweest wat voorheen SS hoofdkwartieren waren de freemason shit nog steeds onaangetast aanwezig. Feit is dat we allemaal in de boot zijn genomen en hard ook. Nazi’s en foute Ashkenazi en zwarte adel zijn met elkaar verbonden in het occulte, doen aan opoffering van eigen mensen zonder blikken of blozen voor een hoger doel en hebben links naar Antartica waar je Schwabenland hebt en Rotshild land. Er is daar contact geweest met entiteiten, call it what u want, het zijn de slechte ET’s. Geslachtloos net zoals Reptilians (De gekko mooi voorbeeld kloont zichzelf) ,Satanisch in mensen vorm/uiting. (Skull and bones,jezuïeten,opus dei,Bilderberg,hele vaticaan etc etc.) De VS heeft het stokje overgenomen in 46. Onze creators ‘de shining ones’ weten dat wij deels geïnfecteerd zijn door deze slechte entiteiten en gaan optreden zodra zij terug komen..Cern 666 is ook niet wat men denkt dat het is, het is een duivels project om anunakki te dwarsbomen. Het gaat je voorstellingsvermogen te boven, ik lachte er vroeger mensen om uit maar weet inmiddels genoeg..Alle ideologieën,geloven,stromingen hebben maar 1 doel en dat is onderdrukking en misleiding van ons mensjes met elk pressiemiddel zoals mandaten,vaccins,oorlogen opzetten tegen elkaar maar ook voedsel denk aan soja de oestrogeenbooster die zit overal in zodat we bitches worden. We moeten nog veel leren van onze creators de anunakki die wel man/vrouw zijn en voor vruchtbaarheid en ons hebben geschapen als man/vrouw. Fuck daarom Darwin dat was gewoon een freemason, evolutietheorie is maar voor een deel waarheid. The big bang is ook ontkracht en bullshit. Met andere woorden er speelt iets veel groters dan wat wij(95%) denken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in