Italiaanse artsen en verpleegkundigen die van hun werk zijn geschorst omdat ze de experimentele Covid-vaccins niet hebben genomen, worden binnenkort weer aangesteld, zei de nieuwe minister van Volksgezondheid Orazio Schillaci vrijdag. De recente Italiaanse verkiezingen die Giorgia Meloni tot premier hebben verheven, hebben een positief effect op het overheidsbeleid, bericht Rairfoundation.com.

“Er wordt gewerkt aan een maatregel waardoor gezondheidswerkers die geschorst zijn wegens niet-naleving van de verplichte vaccinatie, vóór de vervaldatum van de schorsing weer in dienst kunnen worden genomen”, zei hij in een verklaring op de website van het ministerie.

De aankondiging van de minister van Volksgezondheid komt negen dagen nadat Meloni het parlement vertelde dat er tijdens toekomstige pandemieën geen groene passen, verplichte lockdowns en door de overheid bevolen bedrijfssluitingen meer zouden zijn:

De regering van de voormalige globalistisch premier Mario Draghi stelde de controversiële Covid-vaccinaties in 2021 verplicht voor leraren en gezondheidswerkers en breidde die in januari van dit jaar uit tot iedereen boven de 50 jaar.

Een weigering leidde tot een schorsing van het werk zonder loon voor ambtenaren, terwijl degenen boven de 50 een boete van 100 euro riskeerden.

Tijdens een persconferentie nadat het kabinet de maatregelen had goedgekeurd, beschuldigde Meloni haar voorgangers, Draghi en Giuseppe Conte, van een “ideologische” benadering van Covid. “De vorige regering nam verschillende maatregelen zonder wetenschappelijk bewijs,” zei Meloni.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Coleman: Wij zijn in de eindfase van de opmars naar “De Grote Reset”; Wij moeten nu winnen of voor altijd verliezenVolg Frontnieuws op Telegram

  435.897.435.897 vrij rondzwervende spike-eiwitmoleculen na COVID vaccin booster - Hun harten zullen NOOIT volledig herstellen van het "vaccin"

Lees meer over:

Vorig artikelMeer dan 50 landen stemmen tegen anti-nazisme VN-maatregel
Volgend artikelOnze wapens zijn de waarheid. Daarom is onze zaak juist. Daarom zal de overwinning voor ons zijn!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Het is een begin, maar de hoofdverantwoordelijken moeten terecht staan voor hun misdaden . Het machtsmisbruik en de gezondheidliche gevolgen waren veel te zwaarwegend om gewoon verder te gaan met business as usual .

  • Juist Dominique, het lijkt mij dat ze speciaal is aangesteld om de rust te laten terugkeren. De boel af te leiden en veroordelingen voorkomen en de rest onder het tapijt te vegen. Ik vind het stinken naar rotte vis.

 2. Meloni sust de onrust even. De deepstate heeft grote stappen gezet en het hele rechtssyteem aangepast. Meloni probeert alles glad te vegen en verder te gaan, zodat mensen vergeten dat er wetten en regels zijn gemaakt die op elk moment weer kunnen worden ingezet. Deze Meloni is een demoon in engelen gewaad. Een antichrist. De regeringen van het westen zitten vol, puilen uit elkaar, van dit soort demonen.

  • Heel goede reactie. Ik vertrouw die Meloni niet. Ze staat achter UA en is lid van een globalistische club. Ze was de eerste die voorstelde om de groene pas in te voeren in IT. Daarna nam de EU het over. Ze sust nu de boel maar ondertussen gaan ze verder met de great reset.

 3. Als ze het echt meent dan zet ze degene die het hebben geflikt achter slot en grendel. Of is dat vanuit het ASPEN denkpunt niet geoorloofd . In iedergeval zouden er mega zaken moeten komen. Ik blijf het vies vinden ruiken.

 4. “Er wordt gewerkt aan een maatregel “
  Onmiddellijk!!!! gvd

  Ze gaan daar nog efkes over denken…

  “verplichte vaccinatie” die was al onwettelijk.

  Ik hoop dat er goede advokaten zijn.
  Ziekenhuizen zijn onderbemand, al voor de crisis was er tekort aan personeel.
  Nu mogen ze terug???
  – in eer herstellen
  – Schadevergoeding
  – Op hun blote knieën vragen
  – Bonussen voor overwerk.

 5. Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is het meestal ook zo, dit doet ze slechts om de bevolking rustig te houden….Daarvoor is deze dame op deze plek gezet.

 6. Deze dame moet oprotten. Italië is al jarenlang bankroet en wordt door de ECB en Brussel ondersteund. Deze dame steunt Ukraine. Op het gebied van de emigranten vertolkt ze ook de wens van de EU , maar de EU Brussel heeft in deze dame iemand gevonden die zogenaamd hard van de toren blaast , maar er niks van bakt. Na 6 maanden opnieuw verkiezingen in dat land Italië.
  De club van Rome is een leugen. Wie Ukraine steunt is gehersenspoeld, geïndoctrineerd.. hoe is het mogelijk dat zo.n land als Italië in de G7 zit. Vriendjespolitiek natuurlijk.

  • Vladimir november 6, 2022 at 14:38

   Juist die partij van haar is een slimme list, de juiste retoriek gebruikt om als verkiezingsoverwinning uit de bus te komen, de Italianen hebben een hogere levensstandaard dan de Nederlanders en toch verdwijnt er idioot veel geld naar Italië zoals je aangaf.

   Zelf denk dat de Paus ook aan haar rokken trok om het beleid van het Vaticaan niet in de problemen te laten komen, Salvini en Berlusconi hoor je nu niet, ofschoon Salvini ook wel goed beleid voerde gezien de krankzinnige migratie stromen die op hun land afstevenen, maar door allerlei instanties werd gedwarsboomd, gaat nu ook weer gebeuren ben ik bang voor.

 7. Het aangestelde marionetje is een vrouwtje, zo lief en betrouwbaar en zo modern. Net als Moeke Trutsula van de Lijken. Het volk heb een mammie.

  Dus de hele meute gaat er weer in trappen. En dan gaat het Meloni masker af en het blijkt Poppa Klaus te zijn. Whahahahahah!

 8. Rockefeller strontza Meloni..Val van een klif in Davos aub, oplichtster met gespleten tong…Zendelingen van de cabal zoals Mussolini kon vroeger misschien maar nu niet meer met internet..Jullie plaat draaien we niet opnieuw we kennen nu het liedje…Jacht is geopend weldra.

 9. Geen groene passen, geen lockdowns en geen bedrijfssluitingen.
  Wel vaccinaties, wel qr code en wel nationalisatie van bedrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in