Medeoprichter van Greenpeace, Patrick Moore, heeft het publiek gewaarschuwd dat “klimaatalarm” een hoax is, gepleegd door de globalistische elite om hun agenda te bevorderen, en dat het idee dat het klimaat in een crisis verkeert “100% onwaar” is.

Moore, die een leven lang milieuactivist is, is de voormalige voorzitter van Greenpeace Canada en hielp in 1971 bij de oprichting van de internationale organisatie. Nadat hij de groep in 1986 verliet, heeft Moore geprobeerd het publiek te waarschuwen dat milieuactivisme gekaapt is om politieke agenda’s door te drukken, schrijft Thepeoplesvoice.

In een zeldzaam interview met podcasthost Dan Proft waarschuwde Moore het publiek om niet meer alles te geloven wat de mainstream media hen vertellen en “op zoek te gaan naar de waarheid” en “uit te zoeken wat waar is en wat niet.”

Moore benadrukt hoe voorstanders van de groene agenda de afgelopen jaren weersveranderingen hebben gebruikt om te suggereren dat de planeet wordt vernietigd door de opwarming van de aarde.

“Ze zeiden laatst dat dit het heetste jaar in de geschiedenis van de aarde was, en dat is niet zo,” vertelde Moore aan Proft op de podcast “Counterculture”. “Dat is gewoon, punt uit, een leugen. Het hele klimaatalarmisme – ‘klimaatcatastrofe’ – is 100% onwaar,” verklaarde Moore.

“We zitten niet in een klimaatcrisis.”

Moore vertelde Proft dat er “niet echt iets radicaals aan de hand is” met het klimaat.

Moore leidt momenteel de CO2 Coalition, een niet-partijgebonden stichting die beleidsleiders en het publiek voorlicht over de belangrijke bijdragen van kooldioxide aan ons leven en de economie.

  Klimaatactivisten in shock over Greta Thunberg's milieuvervuilende rotzooi

Moore, al meer dan 50 jaar ecoloog en milieuactivist, stelt dat een verhoogd niveau van koolstofdioxide in de atmosfeer gunstig is.

Volgens Moore zijn beweringen dat klimaatverandering “door de mens veroorzaakt” wordt “propaganda” die hij als “gevaarlijk” omschrijft.

De opmerkingen van Moore, een vooraanstaand expert op het gebied van milieu, zijn rechtstreeks in tegenspraak met de groene agenda die door de regering van de Democratische president Joe Biden en globalistische groeperingen zoals de Verenigde Naties (VN) en het World Economic Forum (WEF) wordt gepusht.

Voorstanders van de groene agenda eisen dat het publiek hun “koolstofvoetafdruk” vermindert om “de planeet te redden”.

De landbouwindustrie is onlangs naar voren gekomen als een van de belangrijkste doelwitten van het anti-koolstof narratief.

Zoals Slay News onlangs meldde, roept Biden’s klimaat tsaar John Kerry boeren op om te stoppen met het verbouwen van voedsel om te voldoen aan de radicale netto-nul doelstellingen van de regering voor het verlagen van de uitstoot.

Ondertussen zijn er aanwijzingen dat het tij voor de groene agenda van de globalisten aan het keren is.

Bill Gates, een van ’s werelds meest prominente klimaatalarmisten, heeft onlangs toegegeven dat het narratief over de klimaatcrisis een hoax zijn, zoals The People’s Voice meldde.

Gates vertelde naar verluidt aan een groep van zijn mede-voorvechters van de globalistische groene agenda dat het narratief over de “klimaatdoem” nu zo overdreven zijn dat het publiek de poppenkast doorziet.

Tijdens het live-evenement in The Times Center in New York gaf Gates toe dat “geen enkel gematigd land onbewoonbaar zal worden” als gevolg van “de opwarming van de aarde.”

  Bill Gates' nieuwe plan: 70 miljoen hectare bomen kappen om "de opwarming van de aarde tegen te gaan"

Hij gaf verder toe dat de agressieve angsttactieken niet langer werken bij het publiek.

Gates waarschuwde zijn globalistische bondgenoten: “Als je probeert het klimaat brute kracht op te leggen, krijg je mensen die zeggen: ‘Ik hou van het klimaat, maar ik wil die kosten niet dragen en mijn levensstandaard verlagen.'”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Deze kinderen ervaren de hel op aarde zodat groene deugmensen een elektrische auto kunnen rijdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Grote KI-Invasie: Als het genoeg tijd krijgt, zal Kunstmatige Intelligentie elk gebied van ons leven overnemen
Volgend artikelOorlogsmisdaad 18+: Oekraïense nazi’s martelden nog een Russische krijgsgevangene
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Inmiddels is aardig duidelijk dat ALLES wat een crisis wordt genoemd, een totale leugen is en dat ALLE politiek, media, beursgenoteerde bedrijven en ONDERwijs, meewerken om deze leugens tot waarheden te verheffen.

  There is hope in people, not in systems, not in society, but in you and me!

 2. Ik maak me geen zorgen in hoge CO2 waarden voor de mens, in duikboten leven mensen tot 8000 ppm en in het ISS to 12000 ppm.
  In de kasten landbouw voegt men extra CO2 toe omdat planten dan ziekte-resistenter zijn , een hogere opbrengst genereren en minder water verbruiken (de oplossing voor de vergroening van de aarde ).
  Van zodra je binnen bent zit je zo al direct aan het dubbele, de mens is een zoogdier en die hebben altijd al bij hogere waarden geleefd.
  Ik maak me meer zorgen in het zero Carbon beleid wat men wil doorvoeren , als de mens geen extra CO2 meer in de atmosfeer brengt gaat de aanwezige CO2 enkel maar zakken door al de flora die de CO2 aan de atmosfeer ontdekt. Afgestorven flora valt eenmaal afgestorven op de grond en zakt daar in weg, na miljoenen jaren verandert dat organisch materiaal onder invloed van hoge druk en temperatuur in aardolie, aardgas en steenkool.
  Als de CO2 de vervat zit in dit materiaal niet terug in het ecosysteem gebracht wordt dan krijgt men uiteindelijk een tekort aan atmosferische CO2 en sterven de planten af en daarmee ook het dierlijke leven die er van afhankelijk is.
  In hogere temperaturen maak ik me zeker geen zorgen, periodes van hogere temperaturen noemt men climatic optimum periodes , dat zijn de periodes waarin menselijke beschavingen floreren. Het zijn de koude ijstijd periodes die zorgen moeten baren :
  http://www.atmo.arizona.edu/students/co … ocene.html

  • Zero carbon = zero life… dat is hun agenda. Ze willen alles vernietigen en de aarde depopuleren, en we praten er openlijk over mee omdat we niet snappen dat zero co2, zero leven betekent. De schaapjes om mij heen praten over energietransities en zero carbon, omdat ze in het ONDERwijs zijn geprogrammeerd om de mockingbird wetenschap, media en politiek na te praten ipv zelf kritisch na te denken.

   Wake up… we are the carbon they want to reduce.

   Zodra deze hele eenvoudige waarheid onder de mensen gaat gonzen, zal de hele co2 zwendel snel instorten.

  • “Afgestorven flora valt eenmaal afgestorven op de grond en zakt daar in weg, na miljoenen jaren verandert dat organisch materiaal onder invloed van hoge druk en temperatuur in aardolie, aardgas en steenkool.” Goed opgelet op school, maar dit is een leugen. Olie komt echt niet van samengeperste blaadjes, hier is 0,0 bewijs voor, het is een theorie, een niet onderbouwde theorie. Zo kan de oliemaffia zeggen dat de voorraad bijna op is en autoloze zondagen invoeren en hogere prijzen rekenen. Olie is schier oneindig verkrijgbaar, oude lege olievelden spuiten opeens weer olie, rara hoe kan dat. En waar denk je dat brandstof van vulkanen vandaan komt die onder de grond maar oneindig blijven branden? Ook afgevallen blaadjes en boomstammetjes? Alsjeblieft mensen, denk na.

  • Ach, zie het positief, als menselijke beschavingen niet floreren sterven de domsten en zwakste mensen uit, zie het als rasverbetering, een bepaalde groep in Duitsland was daar ook mee bezig, ze doen het nu alleen op een veel grotere schaal, en wereldwijd.

 3. De weerman/vrouw/.. op tv spreken ook al een tijdje over de ‘klimaatverstoring’ en niet meer over de ‘klimaatverandering’
  Ze spelen allemaal met ons klote

  • Patrick oktober 4, 2023 Bij 12:20
   Hij gooit het ook op de zon, omdat de meeste mensen deze verklaring wel lusten. Dus dat komt hem goed van pas, want hij gebruikt zelf HAARP. Hij weet dus wel beter waar de klimaatsanomalieën vandaan komen. Deze schoft.

 4. De corruptiesaus druipt ook bij de klimaathoax net als de coronahoax van alle kanten af. Niemand heeft enigszins aannemelijk kunnen maken dat CO2 samenhangt met klimaatverandering. Veel aannemelijker is dat de activiteit van de zon invloed uitoefent op het klimaat maar niets daarover in de systeemmedia.

  • Zombies kijken niet omhoog, die leven in 1D en kijken alleen op ooghoogte of omlaag, op schermen, zoekend naar spullen en ervaringen om te consumeren om het kortstondig geluk van ‘leuk en lekker’ te voelen. Pas als HAARP in hun 1D wereld gevolgen heeft zal er iets gebeuren, maar dan zullen hun schermen ze vertellen wat ze moeten denken en doen.

   De oplossing van een probleem zit in het probleem, internet moet uit zodat de 1D zombies geen sturing/programmering meer krijgen van hun schermen. Daarnaast moet hun geld waardeloos worden zodat ze stoppen met consumeren. Dan ontstaat er langzaam een kans dat ze omhoog gaan kijken en vragen gaan stellen. De tijd om de matrix te gaan saboteren breekt aan. Zendmasten, betaalpunten, beelschermen en camera’s moeten falen om cbdc’s en digitale transhumane shit tegen te houden. Mensen houden van gemak… maak het digitale leven ongemakkelijk door alle digitale middelen te saboteren en de digitale middelen zullen floppen. We zijn nog niet eens begonnen om ons echt te verzetten… houd moed.

   • Ik zag op telegram een bericht over dat elke zendmast een aardige hoeveelheid puur koper en platina bevat. Als we dat nu in t roemeens op socials zetten zijn ze zo omgehakt..

  • Tja, alles wordt door elkaar gehaald. Milieu, klimaat, HAARP etc. Er is geen touw meer aan vast te knopen maar het is allemaal heel erg volgens de alarmisten. En het is te droog, te koud, te warm, te nat of de droogte duurt te lang of de regenperiode duurt te lang of droogte, hitte, kou en regen volgen elkaar in een te snel op. Of het is te lang te stabiel en warm maar het volgende moment is het juist te veranderlijk en te winderig. En trouwens, het komt allemaal door de mensheid.

 5. Als ik het een beetje analyseer, tracht de elite, op kosten van de gewone wereldburgers, het CO2 uit de atmosfeer te filteren, en het daarna in oude gasvelden op te slaan, en de boeren weg te pesten.
  Indien zij een onnoemelijke hoeveelheid CO2 bezitten is landbouw en voedselproductie voor hun een peuleschilletje, voeg daarbij dat natuurlijke mest uitgebannen is, en wij zijn voor voedsel volledig afhankelijk van de elite, zit je daar in je containerwoninkje zonder vooruitzichten doelloos afhankelijk bezitsloos zogenaamd gelukkig te zijn.

  • 05/09/2023
   Bill Gates financiert VERNIETIGING VAN ALLE BOMEN om “opwarming van de aarde” te stoppen.

   ‘Om te voorkomen dat de planeet smelt in een plas overdreven opgewarmde goo, wil miljardair eugeneticus Bill Gates alle bomen omhakken en in de grond begraven.
   In het komende decennium is Kodama Systems, een bedrijf dat onlangs een injectie van $ 6,6 miljoen aan startkapitaal ontving van het “Breakthrough Energy” -programma van Gates, van plan om ten minste 70 miljoen hectare westerse bossen te verwoesten om “klimaatverandering” te voorkomen.

   “Het begraven van bomen kan de opwarming van de aarde verminderen”, beweren sommige wetenschappers nu blijkbaar – bekijk de volgende aflevering van Crossroads met Joshua Philipp voor meer informatie:…’

   https://www.naturalnews.com/2023-09-05-bill-gates-bankrolling-destruction-trees-global-warming.html

   • Wat een ziek verhaal…
    “After burying the dead trees and other debris, known as biomass, in large, dry, oxygen-free “earthenvaults,” Gates et al. will be able to sell lots of carbon credits and make a large fortune in the process.”

    Wat zou iemand willen doen met zoveel geld als de wereld een rotzooi is geworden…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in