Kunstmatige intelligentie verandert onze wereld in een tempo dat absoluut adembenemend is. Als u mij tien jaar geleden had gevraagd of ik nog zou meemaken dat kunstmatige intelligentie een kunstwerk van wereldklasse of een lange speelfilm zou maken, dan had ik gezegd dat dat onmogelijk was. Maar nu zijn dat eenvoudige taken die kunstmatige intelligentie kan uitvoeren. Dus wat gaat er gebeuren als KI miljoenen keren slimmer en miljoenen keren krachtiger wordt dan nu? Als het genoeg tijd krijgt, zal KI elk gebied van ons leven overnemen. Onze wereld is nu al krankzinnig, maar over vijftig jaar zal hij lijken op iets uit een extreem bizarre sciencefictionroman als KI zich exponentieel mag blijven ontwikkelen, schrijft Michael Snyder.

Helaas maakt slechts een zeer kleine minderheid van de bevolking zich zorgen over de potentiële gevaren van KI, en dat is een probleem.

Het hoeft geen betoog dat de groei van KI enorme gevolgen heeft voor onze economie.

KI kan de meeste eenvoudige taken al veel beter en veel sneller uitvoeren dan menselijke werknemers dat kunnen, en meerdere onderzoeken hebben geconcludeerd dat er miljoenen banen verloren dreigen te gaan. Het volgende komt van Fox News

In maart 2023 bracht het technologiebedrijf OpenAI bijvoorbeeld een rapport uit waaruit bleek dat minstens 80% van de Amerikaanse beroepsbevolking minstens 10% van hun werkgerelateerde taken beïnvloed zou kunnen zien door de invoering van GPT, terwijl nog eens 19% van de werknemers minstens 50% van deze werkgerelateerde taken beïnvloed zou kunnen zien. Hoewel de invloed van GPT op alle loonniveaus van invloed is, worden banen met hogere inkomens mogelijk het meest beïnvloed, concludeert OpenAI.

Ook in maart 2023 ontdekten onderzoekers van investeringsbank Goldman Sachs, na het verzamelen van gegevens over beroepsgerichte taken in Europa en de VS, dat ruwweg twee derde van de huidige beroepen blootgesteld zijn aan verschillende gradaties van generatieve KI-automatisering (zoals gevonden in ChatGPT), en dat KI bijna een vierde van het huidige werk zou kunnen vervangen.

In juli 2023 publiceerde het McKinsey Global Institute een rapport waarin werd geschat dat zonder generatieve KI, automatisering tegen 2030 taken zou kunnen overnemen die goed zijn voor 21,5% van de gewerkte uren in de Amerikaanse economie; maar met generatieve KI zou dat aandeel stijgen tot 29,5%.

Dus wat zou er gebeuren met alle werknemers die niet langer nodig zijn als KI de meeste van onze banen begint over te nemen?

  WHO lijdt nederlaag nu landen zich massaal verzetten tegen globalistische plannen en weigeren hun soevereiniteit op te geven

Ik denk dat dit een vraag is die we ons allemaal zouden moeten stellen.

Kunstmatige intelligentie dreigt ook onze persoonlijke relaties te veranderen.

“KI-vriendinnen” blijken immens populair te zijn bij jonge mannen, en we worden gewaarschuwd voor de “ernstige gevolgen” die dit waarschijnlijk zal hebben…

De opkomst van virtuele vriendinnen met kunstmatige intelligentie (KI) maakt de stille epidemie van eenzaamheid onder een hele generatie jonge mannen mogelijk. Het heeft ook ernstige gevolgen voor de toekomst van Amerika.

Hoe kan iets dat zo belachelijk lijkt – een virtuele KI-vriendin – een toekomstcrisis onder Amerikanen veroorzaken? Nou, met miljoenen gebruikers hebben apps virtuele vriendinnen gecreëerd die met u praten, van u houden, u in staat stellen om uw erotische fantasieën uit te leven en via gegevens precies leren wat u leuk vindt en wat niet, waardoor de “perfecte” relatie ontstaat.

Wie wil er nu geen “perfecte” relatie?

In de echte wereld hebben mensen gebreken, en dus bestaat er niet zoiets als een “perfecte” relatie.

Dus als KI een vriendin kan creëren die altijd ideaal voor u is, begrijp ik waarom veel mensen zich daartoe aangetrokken zouden voelen.

En dit gebeurt echt. Een KI-vriendin die gebaseerd is op een echte social media influencer heeft zelfs al meer dan 1.000 gebruikers

Deze virtuele vriendinnen kunnen zelfs gebaseerd zijn op echte mensen. Een beïnvloeder creëerde een KI-bot van zichzelf met de naam Caryn, en kreeg vervolgens meer dan 1.000 gebruikers (d.w.z. echte vriendjes) in minder dan een week en een wachtlijst van meer dan 15.000 mensen.

Een KI-vriendin klinkt misschien aanlokkelijk. U krijgt een band met een supergeil meisje dat naar u luistert en u waardeert, 24/7. Naast het kiezen van fysieke kenmerken, tot aan de grootte van haar achterste, kunt u ook haar persoonlijkheid kiezen. Houdt u van “heet, grappig en brutaal”? Dat zal ze zijn. Of als u meer houdt van “schattig, verlegen en bescheiden”, dan kunt u ook bij haar terecht.

Natuurlijk worden niet alleen eenzame jonge mannen deze wereld ingetrokken.

In mijn volgende boek bespreek ik een vrouw die daadwerkelijk met haar KI-vriendje is getrouwd, en ze houdt vol dat ze gelukkiger is dan ooit tevoren.

Maar wat zijn de consequenties?

Wat zal dit met onze samenleving doen?

Er is al een woedende epidemie van eenzaamheid onder onze jonge mannen, en het wordt met de dag erger…

Laten we eens naar de harde cijfers kijken. Meer dan 60 procent van de jonge mannen (18-30 jaar) is single, vergeleken met slechts 30 procent van de vrouwen van dezelfde leeftijd. Eén op de vijf mannen zegt geen enkele goede vriend te hebben, een aantal dat in de afgelopen 30 jaar verviervoudigd is. De hoeveelheid sociale contacten met vrienden daalde tijdens de pandemie met 20 uur per maand en neemt nog steeds af.

KI begint ook in onze kerken gebruikt te worden.

  Huiveringwekkend: World Economic Forum toont technologie waarmee de overheid uw gedachten kan bestraffen en grote bedrijven uw hersenen kunnen bespioneren (Video)

Vorige maand haalde een Methodistenkerk in Texas de krantenkoppen over de hele wereld toen de voorganger een hele “eredienst” hield met behulp van KI-technologie…

Op 17 september 2023 transformeerde de Violet Crown City Church, een Methodistenkerk in North Austin, VS, de traditie van de zondagse eredienst naar het nieuwe tijdperk met behulp van Kunstmatige Intelligentie.

Pastoor Jay Cooper van de Violet Crown City Church besloot om een door KI gegenereerde eredienst te organiseren voor zijn gemeente.

Dit is zo verkeerd.

Maar het is onvermijdelijk dat meer kerken dit gaan doen.

Pastor Cooper vroeg Chat GPT om een hele dienst voor zijn gemeente te maken, en die spuwde “gebeden, een preek en een origineel lied gebaseerd op de preek zelf” uit…

Jay kwam op het idee om KI te gebruiken om God te aanbidden door Chat GPT zelf voor persoonlijk gebruik te gebruiken, zoals het schrijven van humoristische countrymuziekteksten voor de lol, en hij dacht dat het een geweldige manier zou zijn om zijn gemeente in de 21e eeuw te brengen door hen kennis te laten maken met KI op een manier die hen nog steeds God laat aanbidden.

Met behulp van KI nam Jay de dienst op terwijl hij de kunstmatige intelligentiegenerator de dienst liet leiden, waarbij de KI in staat was om gebeden, een preek en een origineel lied gebaseerd op de preek zelf te creëren.

Maar wat voor “geestelijke inhoud” mogen we van een machine verwachten?

Uiteindelijk zullen alle KI-programma’s de waarden weerspiegelen van degenen die ze gemaakt hebben en degenen die ze gebruiken.

In dit geval werden de huidige maatschappelijke waarden duidelijk weerspiegeld in deze “eredienst”. De “preek” begon als volgt

“Komt allen die vermoeid zijn, komt allen die zwaar beladen zijn,

Want op deze plaats vinden we rust voor onze zielen.

Kom, mensen van allemaal,

Want hier vieren we de diversiteit van Gods schepping.

Kom, zoekers naar gerechtigheid en vrede,

Want samen streven we ernaar om van de wereld een betere plek te maken.”

Serieus?

  Globalistische marxisten eisen dat iedereen 'de Kool-Aid drinkt' - dit pad leidt altijd tot revolutionaire zelfmoord met blijvende sporen in de geschiedenis: bloedvlekken en massagraven

In de eerste zes zinnen worden verschillende politiek-correcte modewoorden gebruikt en het is duidelijk wat deze KI-“preek” probeert over te brengen.

Natuurlijk was dit niet de eerste kerkdienst die door kunstmatige intelligentie werd gecreëerd.

Zoals ik al eerder heb geschreven, werd de allereerste kerkdienst die door kunstmatige intelligentie werd gecreëerd, gehouden in de Pauluskerk in Beieren, Duitsland

Vroeg in de zomer van 2023 hielden robots, geprojecteerd op een scherm, preken voor ongeveer 300 gemeenteleden in de Pauluskerk in Beieren, Duitsland. De experimentele kerkdienst, gemaakt door ChatGPT en Jonas Simmerlein, een theoloog en filosoof van de Universiteit van Wenen, trok enorm veel belangstelling.

Het is slechts een kwestie van tijd voordat meer kerken op de bandwagon springen.

En andere religies maken nu ook gebruik van geavanceerde technologie.

Als u het kunt geloven, zijn er meertalige robots ingezet in de Grote Moskee in Saoedi-Arabië

Kijk eens naar de recente robotinitiatieven in de Grote Moskee in Saoedi-Arabië. In deze moskee worden meertalige robots ingezet voor verschillende doeleinden, waaronder het geven van antwoorden op vragen over rituele voorstellingen in 11 talen.

Hoewel deze robots in de Grote Moskee de Heilige Koran kunnen reciteren, kunnen ze bezoekers ook in contact brengen met lokale imams. Hun touch-screen interfaces zijn uitgerust met streepjescodes, waardoor gebruikers meer te weten kunnen komen over de weekroosters van moskeepersoneel, waaronder geestelijken die vrijdagpreken leiden. Bovendien kunnen deze robots bezoekers via video-interacties verbinden met islamitische geleerden om hun vragen de klok rond te beantwoorden.

Als dit is wat er vandaag gebeurt, hoe denkt u dan dat onze wereld er over 20 of 30 jaar uit zal zien?

Het goede nieuws, als u het zo wilt noemen, is dat ik denk dat we niet de kans krijgen om daar achter te komen.

De klok tikt en de mensheid heeft niet veel tijd meer.

We zullen dus misschien nooit alle verschrikkingen te zien krijgen die kunstmatige intelligentie op onze samenleving zou loslaten.

Maar de veranderingen die we tot nu toe hebben gezien, zijn zeker erg genoeg, maar het grootste deel van de bevolking lijkt nog steeds niet al te gealarmeerd door dit alles.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Kunstmatige Intelligentie: Een seculiere kijk op de digitale antichristVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAls zelfs de nazi’s geen nazi’s zijn
Volgend artikelMedeoprichter Greenpeace geeft toe dat “klimaatverandering een bedrog is” om “de agenda van de globalisten door te drukken”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

  • De jeugd weet niet beter meer.
   Al jaren geleden te horen gekregen van mijn nichtje, nadat ik haar wees op een slordige schrijffout.
   Als ik iets wil weten dan zoek ik het wel op internet op wat ik moet weten.
   Dus dat gaat dan nog wat worden dan wanneer chatGTP en AL jouw dat gaat vertellen.
   Het zal zonder er aan te twijfelen als waarheid geaccepteerd worden.

  • Als ik hem de vraag stel krijg ik toch een andere visie:

   Als ChatGPT heb ik geen directe toegang tot het internet. Mijn antwoorden worden gegenereerd op basis van de informatie die ik tijdens mijn training heb geleerd. Mijn training is gebaseerd op een grote hoeveelheid tekstgegevens verzameld vóór mijn kennisafsnede in september 2021. Dus ik kan geen actuele informatie van internet verstrekken na die datum. Ik kan echter wel algemene kennis en informatie bieden op basis van mijn voorafgaande training. Het is altijd verstandig om de informatie die je op internet leest te verifiëren en te bevestigen met actuele en betrouwbare bronnen.

 1. Het zal niet meer duren voor ik afscheid neem van computers, telefoon en internet.
  Hoe meer het verplicht is, hoe meer ik er de schurft aan krijg.

  • @ ralf oktober 4, 2023 Bij 11:20,
   Al die verplichtingen ben ik ook op tegen, dat is immers ook volgens de grondwet strafbaar want dwang/verplichting = slavernij.

   Daar al het automatische jouw dommer maakt en jouw steeds minder alerter maakt. Wat in jouw omgeving gebeurt. Vele zullen dan steeds meer gaan leunen op de kennis en het kunnen van het apparaat door hun eigen luiheid en gemakzucht en het zelf nadenken en zelf iets creëren vanuit je gedachte steeds meer overlaat aan die A.I./K.I. Dan verkrijg je steeds dommere gehoorzame mensen, die steeds volgzamer zullen worden aan de kunstmatige intelligentie. Precies waar de globalisten de mensheid wil hebben.

   Iets zelf je aanleren gebeurt steeds minder, ze kijken wel een You Tube filmpje hoe het moet. Maar zullen nooit zelf meer iets gaan experimenteren, hoe het moet of hoe het in elkaar zit of hoe het werkt. Alles wordt voor gekauwd en op een dienblaadje aangereikt. Daar leert niemand meer iets van, die kennis sla jij nooit op in je lange geheugen. Op die manier wordt eigenlijk alles in ons leven gekanaliseerd hoe wij moeten gaan leven.

   Dat is de onderliggende adder onder het gras, die vele verdommen om die te herkennen. Totdat het te laat is en dan zich gaan afvragen hoe het zo ver kon komen. Net als bij de schaapskudde die door het hek is, wordt het hek gesloten. Er is dan geen mogelijkheid meer om terug te keren naar eerdere opties.

  • Tja, kunstmatige inseminatie is ook wel wat anders he?

   Het ontneemt je wel de meeste lol in leven. Zelf doen, zelf uitzoeken, zelf lezen, zelf leren, zelf ervaren is toch wel te prefereren. Kunstmatig is nu eenmaal niet echt en zal nooit tevreden stellen.

 2. Tot nu toe vind ik de ChatGPT nog wel interessant. Je kunt er niet helemaal op vertrouwen, want het maakt nog veel fouten. Kon b.v. geen drie lettergrepig woord maken. Ik moest het telkens weer corrigeren. Het wordt pas spannend (new speak voor eng) als KI zich gaat belichamen, dus als er op straat robots in menselijke gedaante gaan rondlopen, of robots in miniscuul kleine vorm die ons kunnen bespioneren. Vooralsnog zijn het alleen maar lettertjes. Een mis opdragen gestoeld op KI, is vragen om moeilijkheden, want KI heeft geen eigen principes en baseert zich niet op de bijbel alleen. Het staat wel vast, dat we er niet aan zullen ontkomen, dus kun je er maar beter mee leren leven, net als alle andere uitvindingen. Je kunt overal gebruik en misbruik van maken, net zoals bijna alles wat je kunt zien, als wapen ingezet kan worden. Laten we voorlopig dus nog maar even de kat uit de boom kijken.

 3. Sarcasme,cynisme, humor, context, de mens als mislukt diersoort, vervreemding van de mens van de natuur, onvermogen tot rationeel en logisch denken, leven zonder materialisme en egotripperij, rekent de natuur af met de mens of vernietigt de mens zichzelf? etc. Vragen in die trant weeit KI/AI geen raad mee en komt niet verder dan het verwijt een negatieve kijk op de mens re hebben … Mij is het nog niet gelukt zinnige antwoorden te ontfutselen uit AI. Een kind van 5 geeft zinnigere antwoorden.

 4. De G.O.D. computer, Geografisch overkoepelend denkorgaan, Een originele versie op de toekomstige ontwikkeling van de computer en de relatie tot zijn omgeving: Computer HARLIE als zelfstandig ontwerper van een feilloze denkmachine!
  Gerrold, David, s.f uit 1973.
  Sommigen zagen het dus al gebeuren, maar AI kan dus de taken van onze machtsgeile bestuurders, rechters, juristen, ambtenaren e.d mooi overnemen, wat zullen ze zich vervelen, en, handigheid is niet te koop, dus hobbyisten en echte denkers hebben weinig problemen.

 5. Hoe gaat A.I. om met de ‘Universele’ Verklaring van de Rechten van de Mens? Er bestaan hiervan twee versies, waaronder de (islamitische) versie van Caïro welke alle ‘universele’ rechten overschrijft met de islamitische wetten. Hmz, laat me raden..

 6. Jay kwam op het idee om KI te gebruiken om God te aanbidden,

  Als je nu geen groterbewijs hebt dat religie krankzinnig is weet ik het ook niet meer.

  Er zit wel een groot voordeel aan Ai, dat ding is niet corrupt. Spuugt uit wat is ingegeven en zolang dit naar eer en geweten is ingeven zal de wereld er een stuk eerlijker op worden.

  • Definieer ‘religie’?

   Volgens mijn definitie van religie ben ik het met je eens. Maar we hanteren verschillende definities. Religie is een surrogaat. Jij bent er nog niet achter waarvoor. Maargoed.

   Dit gebruik van AI is gewoon een belediging. Alsof je een AI gebruikt om tegen je vrouw te praten zodat je zelf wat anders kunt gaan doen. Eens kijken hoe lang het goed gaat.

   Religie is net zoiets. Elke dag even een jurkje aandoen, hetzelfde gedichtje 10x opdreunen, een kaarsje branden voor jaar foto, een keer voor je kop slaan en dan op naar het werk. Ja… Daar zal je vrouw blij van worden. Het is een soort van geestelijke masturbatie. Ik doe het zelf wel.

 7. Naar mijn weten was China het eerste land waar een katholieke mis werd gedingest met pratende robotheiligen. Destijds een filmpje daarvan op F.N. geplaatst.

 8. Van ChatGPT, Even voorbeeld wat er nog komen gaat en hoe snel het gaat.

  Op het moment van mijn kennisafsluiting in september 2021 waren de krachtigste computers ter wereld zogenaamde supercomputers. Deze supercomputers worden vaak gebruikt voor complexe wetenschappelijke berekeningen, simulaties en big data-analyse. De ranglijst van de krachtigste supercomputers wordt elk halfjaar bijgewerkt, dus het is mogelijk dat er inmiddels nieuwe supercomputers zijn gebouwd die de vorige recordhouders overtreffen.

  Een van de bekende supercomputers in 2021 was de Fugaku-supercomputer in Japan, die werd ontwikkeld door RIKEN en Fujitsu. Fugaku was op dat moment de krachtigste supercomputer ter wereld, met een rekenkracht van meer dan 442 petaflops (miljoenen miljard berekeningen per seconde).

  Er zijn echter verschillende supercomputers over de hele wereld, zoals die van de Verenigde Staten, China en Europa, die in de top van de ranglijst van krachtigste supercomputers staan en enorme hoeveelheden gegevens kunnen verwerken en complexe berekeningen kunnen uitvoeren.

  Het is belangrijk op te merken dat de kracht van een computer niet alleen wordt bepaald door zijn rekenkracht, maar ook door andere factoren zoals geheugencapaciteit, opslagcapaciteit en efficiëntie in het verwerken van specifieke taken. Daarom kan de “krachtigste” computer variëren afhankelijk van het specifieke doel waarvoor deze wordt gebruikt.
  De vraag naar de computer met de meeste rekenkracht voor het verwerken van data met kunstmatige intelligentie (A.I.) kan variëren afhankelijk van de specifieke behoeften en het tijdstip waarop je de vraag stelt. Op het moment van mijn kennisafsluiting in september 2021 waren enkele van de meest krachtige systemen voor A.I.:

  Supercomputers: Systemen zoals de Summit-supercomputer van het Oak Ridge National Laboratory in de Verenigde Staten of de Fugaku-supercomputer in Japan werden vaak gebruikt voor A.I.-toepassingen vanwege hun immense rekenkracht.

  Grafische verwerkingsunits (GPUs): GPUs van NVIDIA, zoals de NVIDIA A100, waren erg populair voor het versnellen van A.I.-berekeningen vanwege hun parallelle verwerkingskracht.

  Google TPU (Tensor Processing Unit): Google heeft speciale hardware, de TPU, ontwikkeld voor A.I.-taken, waaronder training en inferentie van diepe neurale netwerken.

  Datacenters met krachtige servers: Bedrijven als Amazon, Microsoft en Google bieden cloudservices met krachtige servers en GPU-opties voor A.I.-toepassingen. Deze services, zoals Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure en Google Cloud Platform (GCP), bieden toegang tot schaalbare rekenkracht.

  Speciale A.I.-systemen: Sommige bedrijven en onderzoeksinstellingen ontwikkelen specifieke A.I.-hardware, zoals AI ASICs (Application-Specific Integrated Circuits), om A.I.-berekeningen te versnellen.

  Het is belangrijk op te merken dat de technologie snel evolueert, dus de situatie kan sinds mijn laatste update in september 2021 zijn veranderd. Het “meest krachtige” systeem kan variëren afhankelijk van de meetcriteria, zoals rekenkracht, energie-efficiëntie of geheugencapaciteit. Het is raadzaam om recente bronnen te raadplegen of contact op te nemen met experts in het veld voor de meest actuele informatie over de krachtigste A.I.-systemen.

 9. Interessant artikel. Ik zat toevallig de UFO docu’s op Netflix te bekijken en er viel me iets op. In episode 2 (Believers) van de serie “Encounters” zijn er uitspraken van de getuigen gefilmd. Dit waren destijds jonge kinderen in Zimbabwe, 1994, op de Ariel school. Ze hadden een fenomeen meegemaakt, en kregen daarbij berichten van een ‘alien’ die ze voor zich zagen staan. Deze berichten spraken over het milieu en de ’technologering’ van de wereld. (Je moet het zelf zien voor de details.) Wat me opviel is dat de berichten zo duidelijk waren over het milieu op Aarde dat beschermd moet worden – alle dieren, planten en bomen etc, en dat mensen niet alles moesten ’technologeren’ – zo noemde dat jonge meisje het toen. En wat zien we nu? Gates die hele bossen wil begraven om er poen aan CO2 credits uit te kunnen slaan, CO2 en stikstof oorlogen, dier misbruik, watervervuiling, klimaat mishandeling etc, en overal die maffe AI die de mens en zijn spirituele wezen steeds meer ‘getechnologeerd’ maakt.

  Man, man… zelfs de aliens kunnen mensen geen verstand aanpraten, kennelijk. John Mack, een psychiater bij Harvard, ging onderzoek doen naar die ervaringen, en werd van Harvard afgetrapt toen hij het eea zeer geloofwaardig achtte. Later stierf hij aan doodslag door een dronkaard. Hm.

  Zeer boeiende serie, moeite waard om te zien, of je nou wel of niet in ‘aliens’ gelooft. En het is duidelijk dat de powers-that-be the ‘alien’ en UFO kwestie weer helemaal naar hun eigen hand zetten en zoveel mogelijk perverteren om er weer een slaatje en nog meer macht uit te slaan. Wat een klotezooi. Komt het ooit nog goed? Vraag het effe aan je AIetje?

  • Hallo Immortal,

   Misschien was die alien een engel? 1994 is nog niet zó heel lang geleden. De associatie die ik kreeg bij het lezen van je uiteenzetting betreft een filmpje welke ik een aantal jaren geleden tegenkwam en wat toen al tamelijk gedateerd was – helaas zonder dat ik verdere tijdspanne heb opgeslagen – en was opgenomen in een dorpje in Afrika dat was opgetrokken met leem en andere natuurlijke materialen. Er was een team ‘wetenschappers’ gearriveerd die her en der opstellingen hadden geplaatst van diverse metalen constructies om ‘iets’ te gaan meten. Hetgeen me bijstaat, is dat de inheemse – verder wereldvreemde – dorpelingen dit alles met argusogen en op gepaste afstand aankeken. Ikzelf overigens incluis. Hetgeen ik me nu dan afvraag, is of e.e.a. niet óók in scene is gezet om de Gaia religie verder te introduceren en implementeren. Als subdoel op weg naar het ‘einddoel’. Just a thougth..

   • Als het een engel was, dan was het een beschermengel met een heel duidelijke liefdevolle boodschap voor het welzijn van deze wereld. Hij communiceerde als een engel, maar had niet de gedaante van een engel. Ik ben benieuwd wat je vindt van deze Encounter serie, het is echt de moeite waard om het te zien. Het is zeker niet sensationeel gemaakt door Yon Motskin (google for info). Hij legt de nadruk op de humanitaire aspecten van deze waarnemingen, ook vanuit een religieus standpunt, zonder vooroordelen of bias. De begaanheid van Dr. John Mack was ontroerend. In éen van de afleveringen wordt ook besproken wat je schrijft. Dit is geen dr. Greer UFO claptrap, of Roswell herhaling. Het beschrijft het wonderbaarlijke van de ‘alien’ waarschuwingen over de rotzooi die de mens aan het maken is, hoe fout de mens bezig is. Dit is geen space alien propaganda in de zin van we moeten ons wapenen, en we moeten beven, want de space alien komt, lockdowns! Het zouden inderdaad engelen geweest kunnen zijn die mensen hebben waargenomen tijdens deze vreemde gebeurtenissen.

 10. Het AI intelligentiesysteem. Ze vroegen eens aan zo’n systeem wat de beste klok is. Eentje die elke dag een minuut achterliep, of eentje die stil stond. Je raad nooit waar het systeem mee aan kwam zetten; die vond de klok die stil stond de beste klok. En waarom ? Omdat die stilstaande klok altijd tweemaal per dag de juiste tijd aangaf. Kunstmatige intelligentie zal nooit kunnen tippen aan menselijke intelligentie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in