Deze scène vond enkele dagen geleden plaats in een stad in Italië. Een migrant lijkt ervan overtuigd te zijn dat hij zonder vervoersbewijs de bus kan nemen en probeerde in de bus te stappen. De controleur liet zich door het opstandige gedrag van de migrant niet van de wijs brengen, wees hem resoluut af en verhinderde hem om in de bus te stappen. Moedig hoe de inspecteur voet bij stuk hield, hopelijk heeft dit geen ‘racistische’ nasleep.

Bisschop onthult: Achter de schermen werd besloten de Europeanen uit te roeien

  Illegale migranten overspoelen Italië - 11.000 in een enkele week
Vorig artikelEen derde van alle burgerluchtvaartpiloten in Pakistan heeft valse licenties
Volgend artikelTe kritische toespraak: Duitse Groenen laten oppositie politicus door de politie afvoeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Meer dan vermoedelijk wordt de bestuurder, in het ongelijk gesteld, ongevraagde migranten mag men niets weigeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in