Man helpt het milieuprobleem op te lossen

0

In de Zweedse social media verspreidt zich een video die laat zien hoe een man met een stang rondloopt en meerdere auto’s op een parkeerplaats kapot slaat.

Afgelopen maandagmiddag werd de video op Facebook gepubliceerd met de informatie dat het vandalisme dezelfde dag in Boden plaatsvond.

Op dinsdag heeft het Zweedse nieuwsorgaan Samhällsnytt contact opgenomen met het regionale commandocentrum van de politie (RLC) in de regio Nord om meer te weten te komen over het incident. Maria Linné, die woordvoerster is bij RLC, verklaarde dat ze niet op de hoogte was van het incident en vroeg om later terug te bellen.

Zweedse Milieupartij-leiders hebben fondsen in luchtvaart, kolen, olie en kernenergie

  Nu 85 vaccins gerelateerde sterfgevallen gemeld in Zweden
Vorig artikelDemocraten gouverneur van New York noemt Corona “Europees virus”
Volgend artikelBlanke schoolkinderen leren de politie en hun ouders te haten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in