Leerlingen van de Gladwyne Elementary School in Pennsylvania, VS, worden gedwongen om links-extremistische propaganda te lezen over hoe racistisch het is om te sympathiseren met de politie. Ze leren ook dat degenen die het links-liberale nieuws niet volgen, medeplichtig zijn aan racisme.

Zelfs Amerikaanse kinderen vanaf zes jaar worden gedwongen deel te nemen aan de propaganda in de vorm van kinderboeken die hen leren over racisme, iets wat door meerdere ouders wordt bekritiseerd.

De boeken doen de wenkbrauwen fronsen bij sommige ouders, die het moeilijk hebben met deze politieke focus. Elana Yaron Fishbein, een moeder van twee jongens en een doctorandus in maatschappelijk werk, schreef een brief aan de hoofdinspecteur van het district, de bestuursleden en de directeur van de school, en eist dat de school haar nieuwe “culturele bekwaamheid” leerplan verwijdert, meldt Summit News.

Om hun ouders te haten omdat ze blank zijn. De kinderen zijn blank, en dan zijn ze automatisch bevoorrecht en slecht. (De school) leert dit aan kleine kinderen!, stelt Fishbein verontwaardigd in de brief.

Na de arrestatie van de zwarte crimineel George Floyd die in verband hiermee overleed, hebben verschillende Amerikaanse scholen hun onderwijsprogramma’s gewijzigd om ze aan te passen aan de eisen van de zwarte ras-activisten van de Black Lives Matters-beweging, waarin veel aandacht wordt besteed aan de “blanken schuld”.

Het betreffende schooldistrict werkt bijvoorbeeld met een linkse extremistische groepering die zich “Teaching Tolerance” noemt om antiracisme in het schoolonderwijs en het curriculum op te nemen, waarbij extra aandacht zal worden besteed aan de racistische geschiedenis en het heden van de Verenigde Staten en blanke Amerikanen.

  Trailer voor het nieuwe "Call of Duty" computerspel waarschuwt voor cultureel marxisme

Volgens Fishbein zijn veel ouders verontwaardigd dat de school hun kinderen indoctrineren met links-extremistische en antiblanken-propaganda, maar de meesten durven niets te zeggen uit angst om racisten genoemd te worden.

BLM-leidster eist van blanke gezinnen om “het huis dat je bezit aan zwarten te geven”

Vorig artikelMan helpt het milieuprobleem op te lossen
Volgend artikelLinksen manipuleren video: Nepnieuws over vermeend politiegeweld in Duitsland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in