Foto via de Gateway Pundit

Een zwarte man heeft een blanke scholiere en haar stiefvader doodgeschoten voor een bumper, in Georgetown, Verenigde Staten deze week.

Een derde slachtoffer, een man die stopte om te helpen, overleefde na te zijn neergeschoten en mishandeld.

De autoriteiten zeggen dat er een bumperbotsing plaatsvond toen Ty Sheem Walters begon te schieten en Laura Ashley Anderson, 21, en Charles Nicholas Wall, 45 doodde.

De Daily Mail meldt:

“Laura Ashley Anderson, 21, en Charles Nicholas Wall, 45, werden op maandag doodgeschoten buiten het huis dat Anderson net had gekocht in Georgetown, Zuid-Carolina, waar Wall arriveerde om reservesleutels te brengen.

Om ongeveer 17:00 uur maandag reed Wall de oprijlaan in de voortuin op om een set reservesleutels aan zijn dochter Laura af te leveren die buiten stond te wachten. Toen Wall de oprijlaan indraaide raakte iemand zijn achterbumber.

De politie zegt dat de andere bestuurder, Walters, toen in woede uitbarstte en in plaats van het uitwisselen van verzekeringsinformatie en het indienen van een eenvoudig politierapport over een onbelangrijke bumperbotsing, meteen het vuur opende.

Volgens het arrestatiebevel schoot Walters met een pistool op Wall en raakte hem minstens tweemaal, in het hoofd en het torso, terwijl hij Anderson minstens eenmaal in het hoofd schoot. Zowel de stiefvader als de stiefdochter werden gedood.

Een derde persoon, Paul McConnell, werd minstens eenmaal door pistoolvuur geraakt alvorens met het vuurwapen op zijn hoofd werd geslagen door de schutter, maar zou naar verluidt zijn verwondingen overleven.”

“Ik ben er kapot van. Hartstikke gebroken. Verward. Boos. Ik begrijp het niet. Wie schiet er op onschuldige mensen?”, schrijft Kimberly Wall, de moeder en echtgenote van de twee dodelijke slachtoffers op haar Facebook-pagina.

  40 VS deelstaten willen een antitrust rechtszaak tegen Facebook aanspannen wegens  monopoliepositie

“Ik moet een van mijn kinderen en mijn man begraven. Het is monsterachtig. Ik begrijp niet waarom dit moest gebeuren. Ik begrijp het gewoon niet. Het is gewoon verschrikkelijk. Ik weet niet hoe we verder moeten gaan“, zegt Kimberly Wall tegen WBMF-TV.

Media blackout: Zwarte man zwenkte zijn SUV met opzet in blanke jongens – geen haatmisdaad aanklacht

Een vriendin van de familie vertelt WPDE-TV dat Laura Anderson lerares wilde worden.

“Ze wilde lerares worden zoals haar moeder. Ze maakte zich klaar om naar school te gaan. Ze was alles in orde aan het brengen. Alles begon op zijn plaats te vallen voor haar”, vertelt familievriendin Lynn Lambert aan WPDE-TV.

Walters probeerde in een bosrijk gebied te vluchten nadat de politie hem te voet zag vluchten. K-9 hondenpatrouilles werden ingezet en Walters werd in hechtenis genomen.

Walters wordt beschuldigd van twee moorden en één poging tot moord en wordt zonder borgtocht vastgehouden.

De gruwelijke dubbelmoord op Channon en Christopher – een misdaad die door de media werd verzwegen

Vorig artikelZwarte schreeuwde “Black lives matter” en stak vervolgens blanke man neer
Volgend artikelMassale moslimrellen in Malmö na de koranverbranding: “Allahu Akbar!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Typische de moderne achterbakse media.
  Ze laten alleen zien wat graag door links naar voren gebracht wordt.
  We weten de voorbeelden van ongestraft blanken belagen.
  Maar o wee als er een donkere burger ( vaak crimineel) het slachtoffer wordt.
  Dan zien we de grote verontwaardiging in de vorm van rellen met daaraan gekoppeld het linkse gedachtegoed, het proletarisch winkelen of roven.
  Dit blijft natuurlijk nooit goed gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in