Op 6 januari 2007 werden Channon Christian en Christopher Newsom door een groep zwarten ontvoerd, verkracht en doodgemarteld. De buitengewone wrede misdaad werd daarna door de mainstream media verzwegen.

Raciale misdaden tegen blanken worden zelden genoemd in de mainstream media, omdat deze daden niet overeenkomen met het narratief van blanken als permanente onderdrukkers van andere rassen. Toen het paar Channon Christian en Christopher Newsom in 2007 waren blootgesteld geweest aan een bijzonder wrede dubbelmoord werd dit niet vermeld, en voor zover Frontnieuws kon vinden, geen woord van de drie grote kranten in Nederland. In de Verenigde Staten waar de misdaad plaatsvond, werd het gebeuren ook verduisterd, totdat alledaagse mensen begonnen te reageren op de verdonkeremaning.

Channon Christian en Christopher Newsom

Op de avond van 6 januari 2007 verlieten Channon Christian (21) en Christopher Newsom (23) een appartement in Knoxville, Tennessee, om een vriend te bezoeken. Op de parkeerplaats wachtte een groep van vijf zwarte mensen tussen de 18-25 jaar. Channon en Christopher werden ontvoerd en met hun eigen auto naar een appartement twee blokken verderop gebracht.

De auto werd na twee dagen door de ouders van Channon gevonden, en op de derde dag, 9 januari, arriveerde de politie bij het appartement waar ze een dode Channon vonden, gruwelijk mishandeld, in groepsverband verkracht en gedumpt in een vuilcontainer. Christopher werd op een aangrenzende spoorlijn met schotwonden gevonden, vanaf zijn middel naakt naar beneden, vastgebonden en levend verbrand.

Channon en Christopher stierven na vele uren van verkrachting en marteling. Volgens de gerechtsartsen van Knox County was Christopher met een voorwerp anaal verkracht en vervolgens door een persoon verkracht. Op dat moment was hij vastgebonden, geblinddoekt en zijn mond met een band gesnoerd. Hij werd vervolgens weggesleept voordat hij in zijn rug en nek werd geschoten, en daarna in brand werd gestoken.

  De globalistische multimiljonair George Soros werkt samen met MasterCard om de omvolking in het Westen te versnellen

Nog erger verging het voor Channon, die na blootgesteld te zijn geweest aan wrede mishandelingen en seksuele martelingen overleed als gevolg van verstikking. Gedurende enkele uren werd Channon verkracht door vier zwarten; vaginaal, anaal, oraal en werd ook met een voorwerp gebrutaliseerd (”savaged”). Haar vagina en anus waren zwaar verwond en veroorzaakte grote bloedingen. Terwijl ze nog leefde werd haar lichaam met bleekmiddel geschrobd en werd tegelijkertijd in haar keel gegoten.

Toen de bende met haar klaar was, werd ze in gordijnen gewikkeld en haar hoofd in vijf vuilniszakken omhuld totdat ze uiteindelijk in een vuilniscontainer werd gedumpt met een laken over haar heen. De gerechtsarts verklaarde dat op dat moment Channon nog leefde, maar als gevolg van verstikking overleed en haar leven in een vuilcontainer eindigde.

De vijf personen werden veroordeeld wegens verkrachting, moord, kidnapping en diefstal, of medeplichtigheid hieraan, tot twee jaar gevangenisstraf, twee levenslange gevangenisstraffen en een doodstraf.

Waarom deze wrede dubbele moord überhaupt werd gepleegd, was “onduidelijk” en vanaf het begin werd beweerd dat het motief alleen maar autodiefstal zou zijn. Daarom was het voor justitie des te meer meteen duidelijk dat het zich hier absoluut niet om een haatdelict handelde. “Er is absoluut geen bewijs van een haatdelict”, zei John Gill, adviseur van de districtsaanklager van Knoxville County. De massamedia hebben dit citaat een lange tijd herhaald.

De mainstream media ontvingen al snel massale kritiek voor hun verzwijging van de wrede dubbelmoord. Volgens KnoxNews, behandelden slechts lokale media in Knoxville en het persagentschap AP de kwestie regelmatig, terwijl het “weinig aandacht in andere media” kreeg.

  Moslim spreekt openlijk over zijn huwelijk en seks met een minderjarig meisje

De nauwelijks media-aandacht aan het gebeuren zorgde ervoor dat mensen op blogs en social media razend werden. Countryzanger Charlie Daniels vroeg zich af waarom hij in zijn woonplaats Nashville, op slechts 240 kilometer van Knoxville, nauwelijks iets over de zaak hoorde. Hij verklaarde:

Op dat tijdpunt waren er waarschijnlijk nog geen vijf gebeurtenissen in het land die belangrijker hadden kunnen zijn dan dit. Het is volstrekt onrechtvaardig om als herinnering aan deze jonge mensen niet te informeren over wat er met hen is gebeurd.

Glenn Reynolds, hoogleraar in de rechten aan de Universiteit van Tennessee, vertelde de lokale media dat de Amerikaanse media een “stramien” hebben voor hoe men “white-on-black crime” moeten rapporteren, maar niet in omgekeerde gevallen. Hij verklaarde: 

Ik denk dat het grote en snelle nationale aandacht zou hebben gekregen als er een zwart paar door vijf blanke mensen was ontvoerd en vermoord.

De haat tegen blanken moet serieus genomen worden

Vorig artikelGeorge Soros – filantroop of economische oorlogsmisdadiger?
Volgend artikelViktor Orbán blijft zich hardnekkig tegen immigratie verzetten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

 1. Ik reageer maar niet direct dit keer!
  Maar mijn haat was er niet feitelijk nooit, maar wordt aangewakkerd door dit soort gebeurtenissen.
  Het was enigszins sluimert aanwezig en waarom. Vroeger en ook tegenwoordig heb ik alle mensen lief.
  Tot circa 40 jaar geleden. Ik werkte bij de brandweer Amsterdam en er was iemand te water geraakt in de Oude Zijds Voorburgwal. Een prostituee had een man bij het plassen in het water zien vallen. Oké, we hebben hem eruit gehaald. Overleden dus verdronken. Het was een vrij jonge man met rood vlassig haar, uit de plaats Arnhem, welke was wezen stappen in Amsterdam. Op de wal waren veel toeschouwers en ook veel donkere mensen uit de overzeese gebieden. Ik hoorde ze tot mijn afgrijzen roepen, O het is maar een witte en ze liepen lachend weg. Op dat moment schrok ik en besefte dat dit de toekomst werd. Afgrijselijk deze opmerkingen. Vanaf dat punt ben ik toch onbewust onderscheidt gaan maken.
  Maar de slechte verpesten het altijd voor de goedwillende, maar dit is bij het blanke ras ook zo.
  Maar toch brak er wat. Jammer. Gelukkig hebben we dit racisme vrijwel niet bij de brandweer, uiteraard wel eens een geintje, maar de onderlinge correctie is altijd up to date.
  Laten we dit zo houden. Maar voor de maatschappij vrees ik dat dit niet gaat gebeuren. Racisme organisaties willen teveel en te snel. De blanke worden voor rotte vis uitgemaakt. Moeten knielen voeten kussen en hun spijt betuigen voor zaken van 400 jaar geleden. Denk zelf dat de motivatie hiervoor in het financiële vlak moet worden gezien.
  En zaken welke de donkere mens worden aangedaan worden door de valse media groot gebracht.
  Andersom hoor je vrijwel niet. Maw de blanke is vogelvrij.

 2. @ H. Schwarz.

  Het overgrote deel van het Nederlandse volk, waarvan velen nu dood zijn, heeft in het verleden voor de wantoestanden waarin wij ons nu bevinden tientallen jaren lang duidelijk gekozen.

  Er zijn waarschuwingen méér dan genoeg geweest:
  Prof. Dr. Smalhout
  Mr. H.B.J. Hiltermann
  Dr. Hans Janmaat
  meerdere predikanten
  Mohammed Rassoul
  Pim Fortuyn
  Wilders
  waarbij ik mijn eigen inzet op mijn eigen onbekende kleine plaatsje voor mezelf meereken.

  ‘Mohammed Rassoul’ schreef het boek
  “De ondergang van Nederland. Het land van de onnozele dwazen.”
  Het linkse gif heeft toentertijd schrijver en boek volledig willen afmaken. (Zoek alles met het Internet maar op!)
  Hun inzet was juist grote reclame voor dat boek, zodat heel Nederland daarvan kennis had kunnen nemen.

  Maar de “onnozele dwazen”, dat is nu uitgegroeid tot zo’n 70 % van het Nederlandse volk, hebben heerlijk rustig doorgeslapen, want drie vacanties per jaar, twee auto’s voor de deur, met 55 of 57 jr. in de VUT, luxe huizen, voetbal, drank, drugs, overspel, zelfhaat, stemmen op huichelaars en het afval van de mensheid, moord op ongeboren kinderen, afbraak onderwijs, binnen laten stromen van enorme hoeveelheden vreemdelingen en die grote voorrechten geven, bijna (?) beloning voor misdaad, belachelijk maken van het Christelijk geloof en kerkverlating, homo-gekte en de meest losbandige feesten waren EN ZIJN NOG STEEDS veel belangrijker.

  Nederland…

 3. Albert Schweizer zei al: als je Afrikanen als gelijken behandeld zullen ze je vernietigen.

  Sinds de nazi’smag je niks meer zeggenvanrassen; maar negers hebben laag IQ(64) en zijn behept met genetische info die heel ver van andere groepen afstaat. Vind eens een staat in Afrika,die redelijk ontwikkeld is,en waar 50 jaar geen stammen oorlogen waren.
  Vrouwen die gemiddeld 6 koters krijgen…..ondanks trillioenen ontwikkelingshulp die naar Afrika vloeiden……weggegooid geld.

  Alleen de ‘vrije markt”kan ze ontwikkelen. Grenzen hermetisch dicht. Geen cent ontwikkelings hulp.
  Dat gaan ze of ontwikkelen, of elkaar afmaken.

  In beide gevallen: probleem opgelost

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in