Zwarte schreeuwde “Black lives matter” en stak vervolgens blanke man neer

2

Een zwarte BLM’er schreeuwde “Black lives matter” voordat hij zijn blanke slachtoffer neerstak en wordt nu vervolgd voor poging tot moord en haatmisdaad, aldus de politie in Aurora, Verenigde Staten.

De mesaanval vond plaats op dinsdagavond in de buurt van East Alameda Avenue en South Sable Boulevard, toen de 30-jarige zwarte Steve Sinclair de 29-jarige blanke Michael Conner benaderde en hem zei: “Ik ga jou en je hond vermoorden”.

Conner probeerde weg te rennen en zichzelf te verdedigen met een stok.

Een arrestatiebevel schrijft dat Sinclair een mes gebruikte om Conner neer te steken die in het ziekenhuis voor steekwonden en een ingeklapte long moest worden behandeld, meldt Newswars.

Conner, een blanke man, vertelde de politie in het ziekenhuis dat Sinclair, een zwarte man, schreeuwde: “Black lives matter”, voordat hij werd neergestoken, volgens het rapport.

Nadat de politie was gearriveerd, bleef Sinclair schreeuwen “Black lives matter”, en ook tegen de agenten zei: “Ik heb hem neergestoken, ik ben een psychopaat”, terwijl hij erop aandrong dat de agenten hem zouden neerschieten.

Sinclair wordt vastgehouden in de gevangenis van Arapahoe County en wordt beschuldigd van poging tot moord en haatmisdaad.

De afgelopen weken hebben verschillende andere aanvallen plaatsgevonden die blijkbaar werden gemotiveerd door Black Lives Matter retoriek.

Talrijke wrede aanvallen hebben zich voorgedaan bij BLM-protesten, onder meer in Kenosha, Wisconsin op maandagavond toen een oudere man beestachtig werd mishandeld nadat hij had geprobeerd zijn eigendommen te beschermen tegen plunderaars.

Een andere man in Portland werd door een zwarte geslagen en in het gezicht bewusteloos geschopt nadat hij had geprobeerd een vrouw te beschermen tegen diefstal.

  Zwarte burgermeesterskandidaat: Ontvoering was om sympathiestemmen te winnen - filmde haar eigen "mishandeling en ontvoering"

Eerder deze week schoot een bende van drie zwarte mannen vanuit hun voertuig op een groep aanhangers van Trump tijdens een politieke bijeenkomst in Charlotte.

Zwarte BLM-aanhanger gearresteerd na het bewusteloos schoppen van een onschuldige blanke man

Vorig artikelDuitse politicus geeft openlijk toe: De Coronacrisis dient om de natiestaten af te schaffen
Volgend artikelMainstream media hullen zich wederom in stilzwijgen: Blanke studente en vader door zwarte doodgeschoten in hun voortuin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. In Nederland krijgen zulke tweebenige wezens die zich als beesten gedragen hulp, begeleiding, raadslieden, vreten, drank, telefoons, t.v., koelkasten, geld, rechten, verlof, begeleiding naar een huis, uitkeringen, voorrang bij een baan enz. enz.

  2. Weer een astronaut die zn eigen carriere saboteert ???. Wat jammer toch. Ik moet eerlijk zeggen dat die zwarten goed bezig zijn om glashelder te maken dat het een dramatische fout was om te denken dat ze gelijkwaardig zijn aan ethnoeuropeanen en dat apartheid, oftewel segregatie, weer ingesteld moet worden. Samenleven met deze gevaarlijke imbecielen is onmogelijk. Ze Zijn Niet Hetzelfde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in