Foto: freepik / somemeans

De mainstream media hebben eindelijk toegegeven wat veel mensen al lang begrepen. Volgens het tijdschrift Science lijden veel mensen die aan “long Covid” lijden, eigenlijk aan “long vax”.

Dit is weer een overwinning voor de zogenaamde “samenzweringstheoretici”, die dit al zeggen sinds de Covid-19 vaccins aan de mensheid werden opgedrongen door Big Pharma in samenwerking met gekaapte regeringen over de hele wereld.

Childrenshealthdefense.org meldt:

Mainstream publicaties en regelgevende instanties zijn gezwicht voor de druk van het publiek om toe te geven dat het COVID-19 vaccin verwondingen kan veroorzaken zoals myocarditis en pericarditis – maar tot voor kort publiceerden ze weinig of niets over het grote aantal mensen dat aan auto-immuunziekten lijdt na vaccinatie.

Dinsdag publiceerde het tijdschrift Science echter een artikel waarin werd bevestigd dat COVID-19 vaccins in verband worden gebracht met auto-immuunziekten, zoals dunne vezel neuropathie en posturaal orthostatisch tachycardie syndroom (POTS).

“We hebben uit volle borst geschreeuwd dat deze dingen gebeuren,” vertelde Agnieszka Wilson, oprichtster van #CanWeTalkAboutIt aan The Defender. “En eindelijk, langzaam, wordt het erkend.”

De campagne #CanWeTalkAboutIt is een wereldwijde inspanning om de stilte rond verwondingen door het COVID-19 vaccin te doorbreken.

Suzanna Newell, bestuurslid van de patiëntenbelangengroep React19, vertelde aan The Defender:

“Ik ben ontzettend dankbaar dat artsen en medische instellingen nu bereid zijn om over bijwerkingen te praten. Ze hadden naar de gewonden moeten luisteren. We hebben zelfs veel gewonde medische professionals onder de gewonden die moeite hadden om gehoord te worden.”

Science rapporteerde dat naast abnormale bloedstolling en hartontsteking, de COVID-19 mRNA vaccins aanleiding geven tot “een andere duidelijke complicatie”:

“Deze slopende reeks symptomen die lijkt op Long Covid, is meer ongrijpbaar geweest, het verband met vaccinatie onduidelijk en de diagnostische kenmerken slecht gedefinieerd.

Maar in de afgelopen maanden heeft wat sommigen Long Vax noemen een bredere acceptatie gekregen onder artsen en wetenschappers, en sommigen werken nu aan een beter begrip en een betere behandeling van de symptomen.”

Volgens Science lijken gevallen van Long Vax “zeer zeldzaam”. Ze omvatten een breed scala aan symptomen zoals aanhoudende hoofdpijn, ernstige vermoeidheid en abnormale hartslag en bloeddruk.

De symptomen kunnen binnen enkele uren of weken na de vaccinatie optreden en zijn moeilijk te bestuderen, aldus de auteurs van het artikel.

Science meldt dat steeds meer onderzoekers diagnoses stellen die onder andere bestaan uit kleine vezel sensorische neuropathie, die tintelingen of elektrische schokken veroorzaakt, brandende pijn en problemen met de bloedsomloop, en POTS – een aandoening die de bloedsomloop beïnvloedt en kan resulteren in symptomen zoals licht in het hoofd, flauwvallen en een verhoogde hartslag – die optreden bij het opstaan vanuit een achteroverleunende positie.

De symptomen na de vaccinatie kunnen kenmerken van één of beide aandoeningen hebben. Mensen met long COVID kunnen soortgelijke symptomen hebben, aldus het artikel.

Kleine sensorische vezelneuropathie en POTS worden ook in verband gebracht met andere vaccins, zoals Gardasil, het humaan papillomavirus (HPV)-vaccin van Merck.

In een reactie op het artikel schreef Substacker Igor Chudov dat de auteurs het lijden erkennen, maar het ook minimaliseren door ten onrechte te beweren dat het zeldzaam is. “Het gaat maar door over hoe ‘zeldzaam’ verwondingen door vaccins zijn.”

Brianne Dressen, oprichter van React19, zei dat ondanks het feit dat het artikel een aantal van de belangrijkste beweringen afzwakt, zij het ziet als een belangrijke stap in de richting van een bredere erkenning van deze aandoeningen.

Dressen vertelde The Defender:

“Science Magazine spreekt tot een publiek dat de rest van ons, die in deze hoek geplaatst zijn, niet kan aanspreken omdat ze niet eens weten dat we bestaan. We zijn allemaal tot in het oneindige gecensureerd. Dus hoe gaan we die mensen bereiken?

  Vaccinbeschadigden spreken zich uit - Voelen zich in de steek gelaten door regering die hen vertelde dat COVID injectie veilig was

Ze zijn keer op keer gehamerd in bladen als Science Magazine – wat nogal ironisch is – met het idee dat de vaccins geweldig zijn en dat er op geen enkele manier iets slechts kan gebeuren…

Dus als we ooit de kans krijgen om hen een beetje inhoud te geven, zodat ze zich zelfs maar een klein beetje afvragen wat er om hen heen gebeurt, dan kunnen we hen terugbrengen naar de waarheid.”

Vaccin-gerelateerde auto-immuunziekten worden ondergerapporteerd

Wetenschappers van de National Institutes of Health (NIH) probeerden in 2021 patiënten met Long Vax symptomen te bestuderen en te behandelen. Ze publiceerden een preprint rapport over hun werk, maar het onderzoek werd zonder uitleg abrupt stopgezet en de NIH heeft pogingen geblokkeerd om details te ontdekken over wat het agentschap al vroeg wist.

Science citeerde ook eerder en komend onderzoek van Sujana Reddy waarin post-vaccin POTS werd vastgesteld, en een onderzoek dat vorig jaar door onderzoekers van het Cedars Sinai Medical Center in Nature Cardiovascular Research werd gepubliceerd en dat COVID-19 en het vaccin in verband bracht met POTS.

Ander peer-reviewed onderzoek rapporteerde soortgelijke verbanden en heeft een breed scala aan effecten op het immuunsysteem en neurologische effecten van het COVID-19 vaccin aangetoond.

Talloze mensen met auto-immuunziekten als gevolg van het COVID-19 vaccin hebben ook hun verhalen met The Defender gedeeld. Sommigen meldden moeilijkheden bij het indienen van hun gezondheidsinformatie bij het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS).

Tussen 14 december 2020 en 23 juni 2023 werden er in totaal 1.569.668 meldingen van bijwerkingen na COVID-19 vaccins ingediend bij VAERS.

De meest recente beschikbare gegevens van VAERS laten 770 meldingen van POTS zien, waarbij 578 gevallen worden toegeschreven aan het vaccin van Pfizer, 160 meldingen aan dat van Moderna en 31 meldingen aan dat van Johnson & Johnson.

“Onderrapportage is een bekend en ernstig nadeel van het VAERS-systeem,” aldus VAERS-deskundige Jessica Rose, Ph.D.

Rose schreef: “Helaas kunnen we nooit echt weten hoeveel mensen last hebben van ongewenste bijwerkingen. Meldingen kunnen zoekraken, meldingen kunnen in een tijdelijke VAERS ID limbo blijven hangen of überhaupt nooit worden ingediend.”

Wetenschappers spreken zich aarzelend uit

“Je ziet één of twee patiënten en je vraagt je af of het toeval is,” vertelde Anne Louise Oaklander, M.D. Ph.D., een neuroloog en onderzoeker aan de Harvard Medical School, aan Science. “Maar tegen de tijd dat je er 10, 20 hebt gezien,” ging ze verder, “is er rook, dan is er vuur.”

Naast Oaklander, een toponderzoeker op het gebied van kleinevezelneuropathie, Harlan Krumholz, M.D., een cardioloog in Yale, Sujana Reddy, D.O., een arts-assistent interne geneeskunde in East Alabama Health, Tae Chung, M.D., een neuromusculaire fysiater die een POTS-kliniek leidt in Johns Hopkins, Matthew Schelke, M.D., een neuroloog aan de Columbia University en Lawrence Purpura, M.D., MPH, een specialist op het gebied van infectieziekten aan de Columbia University, en William Murphy, Ph.D., een immunoloog aan de University of California, Davis gaven allemaal commentaar op hun lopende onderzoek naar auto-immuunziekten in verband met COVID-19 vaccinatie.

Het artikel meldt ook dat “regelgevende instanties in de VS en Europa zeggen dat ze geen verband hebben gevonden tussen COVID-19 vaccins en kleinevezelneuropathie of POTS”.

Maar zelfs Peter Marks, M.D., Ph.D., directeur van het U.S. Food and Drug Administration’s Center for Biologics Evaluation and Research, dat het bestaan van auto-immuunbijwerkingen van vaccins heeft ontkend en gebagatelliseerd, gaf tegenover Science toe: “Als een zorgverlener iemand voor zich heeft, willen ze het concept van een bijwerking van een vaccin misschien wel serieus nemen.”

De Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach heeft “erkend dat long Covid-achtige symptomen na vaccinatie een echt fenomeen zijn,” meldde Science ook.

  Top viroloog voorspelt dodelijke COVID varianten voor de gevaccineerden in "de komende twee maanden"

Marks vertelde Science dat hij zich zorgen maakte dat “de sensationele kop” over bijwerkingen van vaccins het publiek zou kunnen “misleiden”. En verschillende andere onderzoekers die in het artikel werden geciteerd, uitten ook hun bezorgdheid dat hun onderzoek “het vertrouwen in COVID-19 vaccins zou kunnen ondermijnen.”

Dressen zei dat onderzoekers aarzelen om zich uit te spreken omdat dit grote risico’s met zich meebrengt.

“Er is geen enkele persoon, of ze nu nieuw zijn in dit spel of al tientallen jaren meedraaien, er is geen enkele persoon die niet gestraft wordt als ze over die grens stappen en zich uitspreken,” zei Dressen.

Ze voegde eraan toe: “Er is niet één persoon die een held wordt genoemd, geld krijgt en hun onderzoek uitvoert. Er zijn altijd repercussies. En deze onderzoekers wisten dat, toch? Daarom kwamen ze samen en met veel machtsvertoon naar buiten.”

De kracht van patiëntenbelangenbehartiging

Dressen vertelde The Defender ook dat artsen en onderzoekers zich eindelijk uitspreken vanwege het werk dat gedaan wordt door patiënten met vaccinatieschade.

“Het interessante aan deze onderzoekers is echter,” zei ze, “dat ook zij gedeprogrammeerd moesten worden. En dat gebeurde door … de patiënten die in hun kantoren terechtkwamen,” zei ze.

“Het merendeel van de belangenbehartiging die plaatsvond om deze onderzoekers zover te krijgen dat ze bereid waren om zich uit te spreken, gebeurde op de werkvloer met hun eigen patiënten. Dus dat is de kracht die patiënten hebben.”

Newall, die lijdt aan de COVID-19 vaccin-gerelateerde auto-immuunziekte, zei:

“Het beste advies en de beste steun die ik over mijn bijwerkngen heb gehad, kwamen rechtstreeks van andere gewonden. Zij zijn een reddingslijn voor mij geweest. Ik wist alleen dat ik om een huidpunctiebiopsie moest vragen omdat andere gewonden me dat hadden gezegd op basis van mijn symptomen.

Zelfs toen ik wist waar ik om moest vragen, wilde de eerste neuroloog wachten en andere onderzoeken doen omdat hij zei dat dunnevezelneuropathie zich normaal gesproken niet zo voordoet als bij mij. Ik zei tegen hem dat we ons in onbekende [sic] wateren bevinden en al doende leren, dus doe alsjeblieft de test.

Uiteindelijk, na maanden wachten, testte hij me en ik was positief voor small fiber polyneuropathy.”

Immuunreactie op spike-eiwit

In het artikel wordt verondersteld dat de symptomen van Long Vax veroorzaakt kunnen worden door een immuunreactie op het SARS-CoV-2 spike-eiwit. Science schrijft:

“Eén theorie is dat sommige mensen na vaccinatie een nieuwe ronde antilichamen aanmaken die gericht zijn tegen het eerste. Die antilichamen zouden een beetje zoals spike zelf kunnen werken: Spike richt zich op een celoppervlakeiwit genaamd de angiotensine-converterend enzym 2 (ACE2)-receptor, waardoor het virus cellen kan binnendringen.”

Bernhard Schieffer, M.D, Ph.D., een cardioloog aan de Universiteit van Marburg, wordt ook geciteerd:

“De malafide antilichamen kunnen zich ook binden aan ACE2, dat helpt bij het reguleren van de bloeddruk en hartslag. … Als die antilichamen de ACE2-signalering verstoren, zou dat de hartkloppingen en bloeddrukschommelingen kunnen veroorzaken die bij POTS voorkomen.

Kleine vezelneuronen hebben ook de ACE2 receptor op hun oppervlak, dus in theorie zouden malafide antilichamen kunnen bijdragen aan neuropathie.”

Rose vertelde The Defender dat “moleculaire mimicry” een mogelijke actie is voor spike-geïnduceerde auto-immuniteit. Moleculaire mimicry verwijst naar een significante overeenkomst tussen pathogene elementen in een vaccin en sommige menselijke eiwitten.

Volgens Nature kan deze gelijkenis leiden tot immuunkruisreactiviteit, waarbij de reactie van het immuunsysteem op de pathogene antigenen de gelijksoortige menselijke eiwitten kan beschadigen, wat in wezen auto-immuunziekte veroorzaakt.

Nodeloze gaslighting moet stoppen

Voorstanders van vaccinatie zeggen dat veel meer onderzoek naar dit soort ongewenste voorvallen noodzakelijk is.

  Bekende tv-stuntman krijgt enkele dagen na COVID-19 injectie bloedklonters en vreemde nachtmerries

“Dit is slechts een van de vele verwondingen en vele bijwerkingen waarover ze in dit artikel schrijven. Er moet nog veel meer werk worden verricht op dit gebied, er moet nog veel meer aandacht worden besteed aan een heleboel mensen die nu lijden,” zei Wilson.

Newell zei dat de kans op herstel groter is als vaccingewonden toegang krijgen tot vroege behandelingen.

“Maar dat vereist erkenning,” zei ze, en ze voegde eraan toe: “Net zoals het Guillain-Barré syndroom erkend wordt als een vaccinreactie, moeten ook de kleinevezelneuropathie en POTS erkend worden.”

Ze voegde eraan toe:

“Als er een medisch en financieel vangnet was geweest, samen met processen om de gewonden nauwkeurig te onderzoeken en ons adequaat te ondersteunen, dan zouden we al veel verder zijn dan we nu zijn en dan hadden zovelen niet nodeloos bij de dokter aan de schandpaal gehangen met allemaal nieuwe symptomen.

Ik zou willen dat degenen onder ons die vóór onze Covid-vaccins geen gebruik maakten van het medische systeem en nu plotseling met slopende en angstaanjagende symptomen werden geconfronteerd, op zijn minst onderzocht zouden zijn.

We hadden erkenning nodig, ook al zijn onze waarheden ongemakkelijk. Het is een pijnlijke en eenzame rit geweest die ik niemand zou toewensen. We moeten openlijk over reacties kunnen praten, want waar niet over gepraat wordt, leidt tot schaamte en isolement. Isolement kan tot zelfmoord leiden. We hebben veel te veel gewonden zelfmoord zien plegen.

We hebben jaren gewacht omdat onze reacties zouden kunnen leiden tot aarzeling over vaccins. Dat heeft de vooruitgang vertraagd. Wij maken deel uit van de wetenschap. De medische wereld moet onze bijwerkingen bestuderen om dit gloednieuwe vaccin veiliger te maken voor allemaal.”

Science meldde dat een paar door universiteiten gesponsorde onderzoeksprojecten vooruitgang boeken. De LISTEN-studie van Yale zal zowel lange COVID- als Long Vax-gevallen onderzoeken.

React19 is ook van plan om kleine beurzen uit te delen voor het bestuderen van immunologie, biomarkers en andere kenmerken van ziekte na een vaccinatie. “Zelfs bescheiden steun is belangrijk,” vertelde Krumholz aan Science, want “het is aan ons om voorlopige gegevens te produceren” om geldschieters met diepe zakken over de streep te trekken.

“De kapitaalkrachtige financiers van Covid-vaccins hadden er geen probleem mee om er miljarden in te pompen zonder enige voorlopige gegevens – maar hun slachtoffers helpen is niet één van hun financiële prioriteiten,” merkte Chudov op.

Hij voegde eraan toe: “Dus de onderzoekers die de slachtoffers van de vaccins helpen, werken met tienduizenden dollars, terwijl de aandeelhouders van Pfizer genieten van hun miljardenoverwinning.”

Wilson, die ook een journaliste is die artsen en wetenschappers interviewt in haar programma, de “Aga Wilson Show“, voegde eraan toe: “Dit is geen gevecht tussen de anti en de pro-vax. het is een gevecht voor de gezondheid van mensen.”

Ze zei dat volksgezondheidsinstanties verantwoordelijk zouden moeten zijn voor het creëren van betere systemen om verwondingen op te sporen en onderzoek zouden moeten financieren om ze te begrijpen en te behandelen en om te voorkomen dat ze opnieuw gebeuren.

“We zitten in een zeer slechte situatie omdat de overheden hier geen verantwoordelijkheid voor nemen. Dit onderzoek moet gefinancierd worden,” zei ze.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

31 jaar longverpleegkundige getuigt hoe hij zonder het te weten patiënten doodde door COVID-protocollen te volgen – “Ik ben de man die op de knoppen drukte, zoals in de gaskamers in Auschwitz”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLeger stelt dikke trannies vrij van fysieke fitheidsnormen, waardoor het Amerikaanse leger het lachertje van de wereld wordt
Volgend artikelMet betrekking tot de aanstaande NAVO-top, ik zou het niet beter kunnen schrijven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. De vaccinaties zijn de boosdoeners en mensen met een zwak afweersysteem en onder liggend lijden waren vaak de Sjaak, reeds was bekend dat van 5 procent van de vaccin batches 100% dodelijk waren, eigen vanuit het oogpunt van de daders gezien een goede strategie om geen slapende honden wakker te maken.

   • Artsen in Italië, Duitsland en India zeggen dat meeste Covid-19 doden niet door virus, maar door longbacterie zijn overleden

    Pathologen: ‘Beademingsapparatuur en IC opnames zijn nooit nodig geweest’ – Italiaanse ministerie Volksgezondheid veranderde omstreden WHO protocollen, met als gevolg dat veel corona patiënten weer snel herstelden: 14.000 patiënten op één dag uit ziekenhuis ontslagen

    ——————————————————————————————

    Artsen in Italië, Duitsland en India, die autopsie hebben gepleegd op talloze mensen die aan Covid-19 zijn gestorven, hebben ontdekt dat veel slachtoffers niet door het virus, maar door de aanwezigheid van een longbacterie zijn overleden. In veel gevallen is trombose (bloedproppen) de doodsoorzaak. Zieken zouden daarom met simpele bloedverdunners zoals aspirine kunnen worden behandeld.

    Italiaanse artsen braken met de omstreden protocollen van de WHO, en bleken daardoor in staat om Covid-19 eindelijk effectief te behandelen, zodra ze vast hadden gesteld dat veel corona patiënten slechts aan ‘uitgezaaide intravasculaire coagulatie (klontering)’, oftewel trombose, leden.

    ‘Beademingsapparatuur en IC opnames zijn nooit nodig geweest’ >>>

    https://www.xandernieuws.net/algemeen/artsen-in-italie-duitsland-en-india-zeggen-dat-meeste-covid-19-doden-niet-door-virus-maar-door-longbacterie-zijn-overleden/

    • Nogmaals virussen bestaan niet, deze theorie brengt geld in het laatje voor de joodse zionistische Rockafellers en Big Pharma, er is nog nooit een virus geextraheerd of geïsoleerd uit een patiënt.

 2. Hoe duidelijk wil je het hebben ? De oversterfte en verwondingen zijn direkt begonnen na de start van de prikcampagne. De neppandemie gaf geen verandering ondanks de moordpraktijken in ziekenhuizen met beademingsapparatuur en remdesivir.

 3. Ik heb geen tv, lees geen “nieuws”, maar kreeg dit net onder ogen. Iets van de “longshitnogwat” vast gaat helpen.. (mgn voor jullie oud nieuws, maar ik wil het even delen)


  Als de huidige plannen van de Europese Commissie doorgaan, zullen op korte termijn de regels met betrekking tot nieuwe veredelingstechnieken gaan veranderen. Dit houdt dan in dat CRISPR-Cas, een vorm van genetische modificatie waarmee je DNA kunt aanpassen, straks ongemerkt aanwezig kan zijn in de producten die we kopen. Deze verandering raakt iedereen, maar heeft met name negatieve gevolgen voor de biologische sector, aangezien de techniek niet in het voedsel te traceren is en wij daardoor niet meer kunnen garanderen dat biologisch geteelde producten vrij zijn van genetische modificatie.

  Ik krijg, als intuïtief individu al steeds meer her gevoel dat we zijn overgenomen.
  Bijna elk dorp, vrachtwagen etc heeft die enge communistische EU vlag hier. Ook staat dit nare teken op onze kentekenplaten hier.
  EU, NAVO, WHO…..het houdt niet op.

  En met de chemtrails, onteigeningen, toekomstige concentratiekampen vrees ik dat mijn verdieping in moestuinieren, aardeverbetering en lokale heirloomzaden kweken ook zonde van de tijd is en ik de hooivork beter voor wat anders kan gaan gebruiken…

  • “Dit houdt dan in dat CRISPR-Cas, een vorm van genetische modificatie waarmee je DNA kunt aanpassen, straks ongemerkt aanwezig kan zijn in de producten die we kopen.”

   Deze zin is niet waar. Klopt niet, kan niet. Je kunt geen laboratorium in een komkommer proppen. Je kunt niet door het eten van die komkommer een laborant in je lichaam krijgen. Je kunt een komkommer niet gebruiken om een zgn ‘covid-vaccin’ te eten. Het is echter venijniger dan dat.

   Wat deze wet verbied is discrimineren van genetisch gemodificeerde gewassen.

   Genetisch gemodificeerd kan vanalles zijn. Meestal is het een extra ingebouwde resistentie tegen schimmels of insecten of zoals Monsanto tegen Round-up, hun eigen gepatenteerde bestrijdingsmiddel. Tabaksplanten zijn resistent tegen insecten doordat ze nicotine aanmaken. Is dat gezond om te eten? Nee! Wil je dat in je tomaten? Nee!

   Hierdoor krijgen coöperaties zoals Bayer (de suikeroom van Lientje) patentrecht op genetische modificaties en dus op planten. De natuur kun je niet patenteren, dit wel.

   Alleen met wetten kun je monopolies maken en zo vette winst. Zelfde met patenten. Ze willen alles wat leeft patenteren zodat ze het hun eigendom kunnen maken. En de licentie kunnen intrekken wanneer het hen blieft. Denk aan de Philip K Dick film ‘Repo men’. Als jij niet betaalt: stekker eruit.

  • Bid oprecht voor je eten
   8 OKTOBER 2022
   Ranteba Pieté
   444 Prophecy News

   Een gedeelte hieruit:
   …..
   Maar nogmaals, ik bewoog me in de geest en bevond me in een bepaalde eetgelegenheid. Ze verkochten worst. Het zag er lekker gebakken uit, maar toen ik ernaar keek, bewoog het op en neer alsof het ademde. Alsof het leefde.
   Niet alles wordt in de onderwereld gemaakt, maar zelfs voor degenen die daar niet van gemaakt zijn, zorgt de duivel ervoor dat ze worden verontreinigd. De Heer liet me demonen zien. Ik zag ze winkelcentra, winkelcentra en markten binnengaan. zodat niemand ze kon zien. Ik zag dat ze de goederen aanraakten om er zeker van te zijn dat ze vervuild waren. Ze raakten elkaar zelfs aan. de bonenkorrels op de markt!
   Neem de leiding en bid, vernietig de werken van de duivel. Hij heeft geen macht over jou.
   Dit is niet om iemand bang te maken of om te zeggen dat je geen voedsel moet eten. Nr. Romeinen 14:14 en zoveel andere verzen laten zien dat alle soorten voedsel goed zijn om te eten, zolang je maar tot God bidt voor dat voedsel. Mijn waarschuwing, zoals de Heer mij heeft verteld, is deze. Als je bidt, bid dan niet alleen een vast gebed zodat je kunt eten. Vraag de Heer liever om dat voedsel te zuiveren en alle kwaad eruit te verwijderen. Hij is in staat om verander het in echt voedsel want niets is onmogelijk bij hem.
   De Heer zei dat ze spreuken in voedsel zetten om mensen geestelijk zwak te maken. Daarom vinden mensen het zelfs moeilijk om te vasten, ze hebben je geestelijk vastgebonden omdat je niet oprecht bidt voor je voedsel.
   De Heer zei dat we het bidden om water nooit mogen verwaarlozen omdat het ook vervuild is. De duivel weet dat mensen niet om water bidden voordat ze het drinken. Daarom slaagt hij in zijn plannen tenzij we bidden.

   Sjalom.
   ________________________________________

 4. Van ganser harte hoop ik dat de mensen die ons — de wakkere waarschuwers — steeds afwezen en in de gekkenhoek hebben gezet, nu kunnen leren zien dat elke pandemie en elke oorlog domweg een georganiseerde gebeurtenis is.
  In oktober of zo schijnt Billie Gates los te gaan met Marburg of een andersoortige angstaanjagende pandemie (die hij op een video grinnikend aankondigde).
  Dan hoop ik evenzo dat al die hardnekkige gelovers in de Covid-evangeliën van De Jonge, Kuipers, van Dissel en aanverwante clowns, het voortaan kunnen opbrengen om NIET braaf en volgzaam mee te doen aan dergelijke krankzinnige scenario’s van de overheid, media, televisie, internet etc.

 5. Het zijn geen vaccins
  Het zijn geen vaccins
  Het zijn geen vaccins
  Het zijn geen vaccins
  Het zijn geen vaccins
  Het zijn geen vaccins
  Het zijn geen vaccins
  Het zijn geen vaccins
  Het zijn geen vaccins
  Het zijn geen vaccins
  Het zijn geen vaccins
  Het zijn geen vaccins
  Het zijn geen vaccins

  Zo duidelijk?

  • Goed opgemerkt. Kan niet vaak genoeg worden gezegd.

   Het zijn geen vaccins. Het is een biowapen. En Covid-19 bestaat niet, is een psyop. Dus een biowapen op basis van een psyop. Dat is wat we in 2020 en 2021 hebben meegemaakt. Nu komt Oekraïne er even tussen door – geruchten van oorlogen – en Parijs. En daarna, als het stof is neergedaald, gewoon weer verder met psyop-biowapen.

 6. Ministers met 0,0 verstand blijven ondanks alle negatieve berichten doorgaan met de prikjes !!
  En zo wordt het moord met voorbedachte rade cq. dood door schuld !!

 7. Ach vanaf we geboren zijn proberen de farmaceuten met hun zogenaamde medische wetenschap ons te vergiftigen en onze gezondheid op allerlei manieren te schade. Zodat je maar klant van hun kwakzalververeniging wordt en blijft. Het was al van te voren bekent dat die zogenaamde vaccins er niet voor enige gezondheidsverbeteringen waren bedoelt. Maar de propaganda daarom heen waren er druk mee bezig om je het tegendeel te beweren. De criminele organisaties gaan op 1 of andere redenen altijd vrijuit en het slachtoffer die schade van hun rotzooi ondervind wordt als schuldige aan gewezen. Dat hij/zij maar beter op zijn gezondheid moet letten.

  Alles is letterlijk omgedraaid in het leven, die de dodencultus dienen. De oorlog tegen alles wat leeft is al decennia bezig. Nu vallen ze de cruciale leven gevende elementen aan en bestempelen ze dat als iets verschrikkelijks vervuilend en vergiftiging zou zijn voor het klimaat. Alleen niet ieder beseft dat, dat de wereldheersers de oorlog verklaard hebben aan alles wat leeft, waaronder de mens zelf. Als we op een landgebied wonen, waar de elementen koolstof, stikstof, waterstof en zuurstof voor 99% van dat landgebied deel uitmaakt, om juist die elementen dan te bestempelen als een bedreiging voor ons klimaat. En die bestrijding dan duurzaam te gaan noemen, dan begrijpen vele dwazen niets van het leven.

  • Klopt Qvic,

   Je kan alles omdraaien en het zien, ik doe het sinds die cornashit altijd. Je leert er heel veel van om de wereld op die manier te bekijken. Maar dat heeft ook een enorme keerzijde. Als ik naar buiten kijk zie ik geen mooie huisjes en tuintjes meer, ik zie ze gebukt gaan onder schuldenlast, ziektes ( waarvan ik niet verschoond blijf, niemand), conflicten, scheidingen enz.

   Dus keer het jezelf liever niet aan. Dan zie je de naakte werkelijkheid. Geniet van de dag. Ik neem nog maar een biertje. Zolang het nog kan.

   • Ze komen zichzelf allemaal tegen:

    ‘Wee hun die het kwade goed noemen en het goede kwaad; die duisternis voorstellen als licht en licht als duisternis; die bitter doen doorgaan voor zoet en zoet voor bitter.’

 8. Men moet verder denken, grootser. De mensheid is gestopt te betaan toen men die prik nam. Behalve die m niet genomen hebben behoren nu nog tot de mens. De rest is afgeschreven

  • Je mag het eigenlijk niet denken…. Misschien heb je gelijk. En nee ik ben niet depressief. Zit in de tuin met een koud biertje een beetje te ouwehoeren op frontnieuws. Het kan erger toch? De komkommers komen er ook weer aan zag ik. Tomaten nog niet. Dus het wordt zomer.

 9. Weet je Adriaan wat ik geloof, en ik geloof niet veel. Dat we op dit moment in een bizarre tijd leven. We worden angstig gehouden, afgeperst en we kijken niet wat er om ons heen gebeurt. Althans niet in de goede richting. Waar ik naartoe wil is, zou het kunnen zijn dat AI het spel speelt.

  Dat moet ik uitleggen vrees ik,

  Maar als ik zie hoe snel AI leert, en ik volg het. En op een punt komt dat (hij/zij weet ik veel een computer dus) zichzelf vragen gaat stellen en beantwoorden en erna gaat handelen?
  Het is volgens mij niet ver meer, dat betekent dat een aantal mensen dit al (lang) in bezit heeft. Alles is smart? En wat heeft grafeen gedaan, hangen ze aan 5 G? Trouwens wij ook mijn vrouw had een nieuwe iPhone gekocht en daar zag ik al 5g staan. Daar win je de oorlog mee.

  Dus, Wordt de mens gedrag aangeléerd, of is de mens overbodig? Nu echt vast staat, dat lockdowns onnodig waren en een misdaad tegen de menselijkheid. En dan weer terug die VAXX.

  Nu weet ik het zeker, de psycho-ambulance komt me halen. Meer complotten zijn er niet toch? Of ben ik wat vergeten?

 10. Gijp juli 7, 2023 at 17:23

  De mannen in witte jassen beste Gijp komen ons ophalen, nee een grapje, tijdje terug las ik een stukje dat een van de Google ster medewerkers die aan een AI programma werkten op een gegeven moment antwoord kreeg van het programma waaraan hij werkte, verrast en tergelijkertijd verontrust meldde hij het voorval aan zijn chef die weer op zijn beurt het hoger in hiérarchie meldde om natuurlijk lekker te slijmen.

  Lang verhaal kort de AI programmeur werd ontslagen

  Het wordt tijd u te realiseren wat het ‘monkey see monkey do’ principe is en wat de online bullying technieken van de staat zijn. Het is haar belangrijkste wapen.

  https://www.youtube.com/watch?v=X6kWygqR0L8

 11. Ja het gaat hard, en als je alles omdraait is het logisch wat er gebeurt. De waanzin wordt tot het maximale gevoed. Het wapen is de mensen bang maken. En wie maakt de mensen bang? Een schermpje. Meer is het niet. En wie beheerst de schermpjes?

  Ja die schermpjes zijn leuk, je kan een beetje ouwehoeren op het net, porno kijken of kan je helpen met je eigen ontwikkeling. Maar wie beheerst ze? Datacentrum na datacentrum wordt gebouwd. Voor wie? Voor wie stemde de gemeenteraad in Zeewolde? Zogenaamd Facebook.

  Niks is echt. Het enige wat echt is zijn de seizoenen en dat de Betuwe volgend jaar weer in bloei staat.

  • Gijp juli 7, 2023 at 18:02

   Juist alles zonder mensen gaat door, de aarde draait dan nog steeds om de zon.

   Groeten en nog een fijne avond en neem er een van mij.😛

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in