Op Facebook werd de afstand tussen president Poetin en Macron verborgen door de hoek van de foto. Via Facebook

Ter gelegenheid van zijn bezoek aan de Russische president Vladimir Poetin is zijn ambtgenoot uit Frankrijk in paniekmodus overgeschakeld: Emmanuel Macron weigerde de verplichte Covid19-test af te leggen uit angst dat de Russen “zijn DNA zouden kunnen stelen” omdat de test zou zijn afgenomen door een Russische arts, bericht Freewestmedia.com.

Het afnemen van het DNA van de Franse leider vormde een echt veiligheidsrisico, aldus twee goed ingelichte bronnen. Dus moest de ontmoeting, over het onderwerp van het Oekraïneconflict, ongeveer zes babyolifantjes uit elkaar worden gehouden. Was Macron bezorgd dat de Russen zouden ontdekken dat hij het mRNA-vaccin niet had genomen?

Wereldwijde DNA-pool door Covid-tests

Dus terwijl de Covid-19 regimes van de wereld in de neuzen van miljarden mensen peuteren met geprepareerde wattenstaafjes en het DNA van nietsvermoedende mensen gemakshalve in wereldwijde databanken invoeren – krijgt de Franse Coronadictator Macron driftbuien over zijn lichamelijke integriteit. Hij weet waarschijnlijk wat nu toch officieel is: een Covid19-test levert automatisch het DNA van de geteste persoon.

Bovendien kunnen Covid-vaccins het DNA beïnvloeden. IRP senior onderzoeker Shalini Oberdoerffer, bijvoorbeeld, identificeerde in 2018 een nieuwe modificatie mRNA die de activiteit van genen drastisch beïnvloedde door de productie van eiwitten uit RNA te bevorderen.

Hartelijke toenadering tot Kazachse president

Op donderdag, drie dagen nadat Macron en Poetin hun ontmoeting “op sociale afstand” hadden, ontving Poetin de Kazachse president Kassym-Shomart Tokayev. De twee staatshoofden schudden elkaar vriendelijk de hand en zaten dicht bij elkaar – slechts gescheiden door een kleine koffietafel. Het is niet bekend of de Kazach zijn DNA aan de Russische arts heeft gegeven. Maar misschien is hij toch dubbel gevaccineerd en geboosterd.

  Nu ook in Hong Kong: onderzoeken naar overlijden en ernstige bijwerkingen

Zes ‘babyolifantjes’ van elkaar verwijderd

Dus daar stonden Poetin en Macron, in Moskou, voor verzamelde vlaggen en riepen naar elkaar wat ze te zeggen hadden over het Oekraïneconflict. Zo zag het er althans uit op de bijgaande foto’s van de recente ontmoeting. Zelfs in de vergaderzaal, weg van het publieke oog, hielden ze afstand.

DNA-diefstal is een veiligheidsrisico

Woordvoerder Dmitry Peskov van het Kremlin bevestigde dat Macron de test had geweigerd. Rusland had er geen probleem mee. Daarom was een afstand van 6 meter tot Poetin nodig om Poetin’s gezondheid te beschermen. Een van de bronnen vertelde het persbureau Reuters: “Ze wisten wat de afwijzing door Macron van de Russische Covid19-test betekende: geen handdrukken en een lange tafel.” Maar ze hadden er niet mee kunnen instemmen dat het DNA van Macron in “hun” handen terecht zou komen. De “tweede bron” liet weten dat dit alles niets met politiek te maken had, en dat het de onderhandelingen op geen enkele manier beïnvloedde.

Iedereen in zijn eigen bubbel

Macron had voor zijn vertrek een Franse PCR-test gedaan. Hij heeft ook een antigeentest gedaan bij zijn eigen arts in Rusland. “De Russen hebben ons gezegd dat Poetin strikt ‘in zijn eigen bubbel’ moet worden gehouden”. Het bureau van Macron liet weten: het Russische gezondheidsprotocol was niet acceptabel voor Frankrijk, zei hij, en het was ook niet verenigbaar met het strakke tijdschema. Omdat het tijd zou hebben gekost om te wachten op het resultaat van de test. Toen hem gevraagd werd naar de DNA-bezwaren, zei hij: “De president heeft artsen die samen met hem bepalen welke regels al dan niet aanvaardbaar zijn in verband met zijn eigen gezondheidsprotocol.”

  Er wordt al lange tijd gewaarschuwd tegen herhaald gebruik van mRNA-preparaten

In eigen land wordt Macron niet alleen bespot om zijn belachelijke Covidmaatregelen, maar ook omdat het gerucht de ronde doet dat zijn “vrouw” in feite een als vrouw vermomde transseksueel is, voorheen bekend als Jean-Michel Trogneux. Genealogen zijn nieuwsgierig naar het grote aantal anomalieën, ook met betrekking tot niet alleen Brigitte’s maar ook Macron’s verdachte familiegeschiedenis. Dat kan nog een reden zijn waarom hij een DNA-test vreest.

Gates en Soros geïnteresseerd in het oogsten van DNA

Ten minste één Covid19 testbedrijf dat van plan was uitstrijkjes met het DNA van klanten te verkopen, leidde in november vorig jaar tot een onderzoek van de Britse waakhond voor gegevensprivacy.

Cignpost Diagnostics, een door de overheid erkende leverancier onder de naam Express Test, verkocht de informatie aan derden, volgens bedrijfsdocumenten, om “meer te weten te komen over de menselijke gezondheid”, meldde de Sunday Times destijds.

De gebruikelijke verdachten, Bill Gates en George Soros, hebben ook grote belangstelling getoond voor het oogsten van DNA.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Onthuld: bedrijf gefinancierd door Bill Gates verzamelt stiekem DNA uit Corona testkitsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHerhaaldelijk melden slachtoffers neurologische problemen na de COVID-19 injectie
Volgend artikelCanada’s leiders zijn in paniek omdat burgers nu hun tirannie trotseren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Macron heeft gewoon een zoutoplossing gekregen, net als Poetin. Denkt één van jullie dat Sputnik V een veilig vax is, het is iedentiek aan het westers vergif!

 2. Zie, er zit een heel ander plan achter, het heeft totaal niks te doen met de zogenaamde volksgezondheid, leugens en nog meer leugens, bedriegen en controle daar gaat het om.

  • Zeker weten alle regering leiders poletiekers wat mee doen aan deze hoax.
   Dit zijn duivelse mensen met de elite deze moeten gestraft worden voor mijn part met de de dood? Dat is zeker voor mij het enigste alles af pakken van hun en hun de dood straf geven voor hun genocide en verminkingen van de bio spuit.
   Waarom omdat dit de zelfde mensen zijn wat in de groep elite een plaats verdienen zo, om mee te werken aan onze dood en ons alles willen afpakken en het geld in ruilen om ons te onderdrukken de meeste mensen begrijpen het niet HET GAAT NIET OM CORONA dat is alleen om ons bang te maken en te laten volgen hoe zij hun wereld willen hebben dit doen ze al 100derde jaren dit gaat hun niet lukken.
   Maar ze moeten GESTRAFT WORDEN ALS WIJ WAT DOEN MOETEN WIJ OOK BOETEN en dat doen we nu al.

 3. Heeft die kokosmakroon eigenlijk wel DNA?
  Hij is een afgezant van de duivel. Ik vraag me af of die DNA hebben. Hij heeft geen enkel menselijk trekje.

 4. Poetin had die tiran direct in de Siberische gevangenis moeten gooien.

  Het klootjesvolk tot in de ziel aantasten met DNA verzamelen etc. etc. maar als hij aam de beurt is…..de blaireaux!

  Wsl is DNA laten registreren dus vele malen gevaarlijker dan dat wij leken ons nu kunnen beseffen.

  En het laatste stukje database wordt nu opgebouwd, fucking VAIDS testen zodat ook ons ganalyseerde bloed vastligt.
  Straks dat zendende pilletje nog slikken en klaar. Einde mens.

  Het is echt onbeschrijflijk eng…..en als we de kern niet onschadelijk maken is het een verloren zaak.

  Van 5G tot injecties, van chips tot ……

  “Medische” wereld en technische wereld dienen nog maar één duivels doel.

  En hoe mooi ook dat er nu kleine opstanden zijn, maar de integrale aanpak tot in de kern ontbreekt.

  • “Straks dat zendende pilletje nog slikken en klaar” Weet niet of U op de hoogte bent maar dat zendertje is bij de gevaccineerden al geplaatst en operatief. Gemakkelijk te bewijzen met een bleutooth app scanner.

 5. Ik neem aan dat doe kokosmakroon iets te drinken heeft gekregen. Dan kan van het gebruikte glas of kopje zijn DNA afgenomen worden.
  Ik denk dat het nog erger is. God mag weten wat ze met die stok in je neus achterlaten.
  Nee, ik zal mezelf nooit laten testen. Het hele zaakje stinkt behoorlijk.

 6. macron zij ooit in ongeveer de zelfde strekking als bush sr.
  “”al we dit verliezen , verliezen we alles en veliezen we voor altijd””
  waar bush sr zei , “als mensen er achter komen wat we doen jagen ze ons door de straten en lynchen ze ons”.

  de meeste weten het al.
  vele hoorde de geruchten al,
  wat bankiers , politici , ceo,s , rockstars en filmsterren doen voor macht en geld…

  kinderen.
  babytjes.

  pas als het struisvogel gedeelte van het volk dat nog krampachtig aan zn fiat knaken , uitkering , dode naam en “hulp” van de overheid vast houd.
  om zich als de franse ganzen de “hulp” door hun strot laat duwen terwijl ze vrij zijn en h7n kroost dagelijks gevaar loopt.

  en zien wie ze/we macht gaven en wat ze hiermee uitvraten, dit en hun per direct stoppen.

  lopen we pas in de richting van vrede en vrijheid.

  molenstenen.
  luke 17 : 2

  ik rijd met
  “the millstone project”
  stikers op de auto ,velen lezen het en kijken in diepe angst alsof ze weten wat ik bedoel en wat gaat komen.

  boven de 3,3 rooien pm
  verplicht langs bij de “odd felows.
  niet meedoen…?
  werk weg , alles weg.

  MOLENSTENEN!!

 7. als de westerse liberale vrouw die zich zo liet besodemieteren dat feminisme niet gewoon mannen haat is en de traditionele hoeksteen van de samenleving het gezin vernielt en gesloopt heeft….

  waker word voor haar , ik heb recht op
  Dit , Dat , Zus en Zo , bull snitzel verhaal
  en stopt met haar kinderen en babys naar de vaxinazi centra te lopen om ze te beschermen met een gif cocktail.

  pas als deze hard core groep uit hun cognitive disonantie durven te stappen en in de spiegel kijken en realiseren door wie ze zich lieten verleiden en waar zij aan mee werkten komt

  De collective en wereldwijde “de Schreeuw”.
  want die schreeuw komt.

  en als we de text mogen geloven vallen
  gezonde sterke volwassen kerels dood neer.
  als de ‘echte’ waarheid zich laat zien.

  de rest is allemaal klein vergeleke bij wat
  allemaal echt gebeurde
  en wat ze met ons van plan zijn
  als we het weer laten gebeuren.

 8. Het kan zijn dat zijn eigen PCR testen lieten zien dat hij positief is. En dat die prikken niet deugen. We weten ook dat de PCR test uitermate onbetrouwbaar is en nooit gebruikt zou moeten zijn om Covid vast te stelken. Maar toch werd dat gedaan om dan een drogreden te hebben hele landen en continenten in een lockdown te gooien. Toegeven aan een nieuwe, nu Russische, test zou de hele boel wijd open gegooid hebben. En dit, op een moment dat de bevolking in een nieuwe paniek toestand van oorlog gegooid moet worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in