Ze zijn het beu dat hen wordt verteld iets in hun lichaam te injecteren wat ze niet willen, waarvan ze de langetermijneffecten niet kunnen overzien. Verkocht door bedrijven die beschermd zijn, die immuniteit hebben tegen openbare rechtsmiddelen,” zegt Fox News nieuwsanker Tucker Carlson.

“We hebben de hele week verslag gedaan van deze vrachtwagenstaking in Canada en aan het eind van de week waren er een paar verschillende beelden die door je hoofd spookten. Stel je de politie voor die de brandstof steelt van de vriezende truckers. Stel je de lachende trucker voor die praat over liefde en zwaait met de Canadese vlag. Totaal niet bedreigend,” zei Carlson vrijdag tijdens zijn show “Tucker Carlson Tonight.”

“Maar bovenal, herinner je de hysterie van de mensen die de leiding hebben als ze uitkijken op de zee van mensen uit de arbeidersklasse die er ziek van zijn dat er met ze gesold wordt. De mensen die het voor het zeggen hebben zijn hier enorm van streek over. Hysterisch. Het is hilarisch. Je ziet het al voor je, een kleine Pete Buttigieg die op en neer springt, handen schuddend en schreeuwend tegen de vrachtwagenchauffeurs: ‘Ga van mijn brug af, jongens, ga nu meteen van mijn brug af!'”

Carlson merkte de duizelingwekkende hypocrisie op van leiders als premier Justin Trudeau en Joe Biden die de les lezen over “de wet” terwijl ze die elke dag overtreden.

“Dat is het grappigste deel. Deze mensen geven helemaal niets om de wet. Ze geloven dat zij de wet bepalen,” zei Carlson. “Dit is de minister-president die de politie opdracht gaf om brandstof van mensen te stelen. Er is geen wet die zegt dat je geen benzine mag hebben in Ottawa. Dat heeft hij net verzonnen. Nu geeft hij lezingen over de wet.”

  Pfizer wordt beschuldigd van experimenten op weesbaby's om hun Covid-19 vaccin te testen

“Joe Biden, die elke dag op grote schaal de federale wet overtrad door twee miljoen mensen illegaal te importeren zonder jouw toestemming, is nu boos over de wet,” vervolgde hij. “Justin Trudeau is zo van streek dat hij de kinderen van de vrachtwagenchauffeurs bedreigt. ‘Het is tijd om naar huis te gaan, vooral als je je kinderen bij je hebt,’ zei Trudeau. Hij zou niet willen dat hen iets overkomt.”

Er zit ook veel ironie in het feit dat Trudeau zich druk maakt over Canadezen die de grens blokkeren, terwijl hij precies hetzelfde deed voor ongevaccineerde burgers.

“Trudeau viel ook de demonstranten aan voor het sluiten van de grens. Alleen Justin Trudeau mag dat doen. En dat doet hij al meer dan een jaar. Dus waar kijken we hier naar? Het is meer dan hypocrisie. Waar we naar kijken is paniek,” legde Carlson uit.

“Justin Trudeau weet dat niemand zich bij het protest heeft aangesloten omdat ze ‘moe zijn van COVID’. Ze zijn de tirannie beu. Ze zijn het zat om te horen dat ze iets in hun lichaam moeten spuiten dat ze niet willen, waarvan ze de langetermijneffecten niet kunnen overzien. Verkocht door bedrijven die beschermd zijn, die immuniteit hebben tegen openbare rechtsmiddelen.”

De mensen zijn de tirannie beu, voor een groot deel omdat ze nu weten dat de COVID-lockdowns en beperkingen niets hebben gedaan om de verspreiding van het Chinavirus te voorkomen.

“We weten ook dat wat ze ons vertelden om te doen, niet werkte. De lockdowns hebben niet gewerkt. Johns Hopkins heeft dat onlangs gezegd. Vrij overtuigend,” merkte Carlson op. “Dat is waar de mensen boos over zijn. Ze willen hun vrijheid terug. Ze zijn niet moe van het virus, ze zijn moe van de leiders die het virus hebben gebruikt om zichzelf meer macht te geven. En ze doen het nog steeds.”

  Wereldwijd eisen steeds meer artsen dat de injecties worden stopgezet

Carlson wees erop dat de politie zaterdag zal proberen een konvooi demonstranten te verwijderen van de Ambassador Bridge die Michigan met Canada verbindt.

“Er komt een krachtmeting in Windsor, Ontario. We zullen zien wat er gebeurt,” zei Tucker. “Maar de rest van de wereld heeft de les al geleerd. En die is dat als je je verzet, als je zegt dat je er genoeg van hebt, vreedzaam, vrolijk, met liefde, ze er aandacht aan moeten besteden. Het is het enige waar ze aandacht aan besteden.”

Justin Trudeau Threatens To Destroy Canadian Lives If They Protest


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Canada: Gezondheidsautoriteit kon bestaan van virus niet bewijzen – Beklaagde vrijgesprokenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMacron in paniek over “DNA diefstal” en weigert Covid-test voor Poetin ontmoeting
Volgend artikelTrudeau in paniek: Opnieuw een Canadese militaire leider verbreekt de gelederen, regering van slag (Nederlands transcript)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Maar gaat Trudeau in zijn favoriete kleding–een bh slipje en jarratels naar de truckers?

  Trudeau heeft totaal verloren.
  Stel dat hij et leger zo gek krijgt de trucks weg te slepen–dat is mogelijk– dan nog: dat kan met een voor een; en hun plaatsen worden zo weer bezet.
  Stel dat hij de vergunningen intrekt: een land zonder vervoer is terug naar de bush-bush; zie england.

  het wijste wat hij kan doen: 100% toegeven en opstappen met zijn linkse zooitje.
  Dat zal hij niet doen.
  Zijn alternatief: eruit getrapt worden met zijn linkse zooitje.

  Dat zal WEL gebeuren.
  Hoe duur dat wordt voor Canada en USA, hangt van de duur van de demo af.

  P.s.: zo werd/wordt ik ook gecontroleerd op publieke media….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in