Deze video, die in het begin van de massale COVID-19 vaccinatiecampagne werd samengesteld, toont slachtoffers die ernstige neurologische problemen ondervinden nadat ze hun injecties hebben gekregen.

In het begin van deze bijna 15 minuten durende video wordt een jongeman getoond die stuiptrekkingen heeft en aan de zuurstof ligt. Naarmate de video vordert, laten slachtoffers zien wat ze doormaken. “Ik wist niet wat ik anders moest doen dan live laten zien wat mijn lichaam op alle uren van de dag doormaakt”, zegt een slachtoffer.

Ze kreeg op een dag de Moderna-prik en begon meteen symptomen te vertonen. Binnen twee dagen verkrampte haar tong en op de derde dag had ze over haar hele lichaam stuiptrekkingen , zelfs toen ze valium nam. “Ik heb hier niet om gevraagd,” zegt ze.

TERRIBLE COVID VACCINE REACTIONS – PLEASE SHARE!

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Prikspijt: COVID prikslachtoffers “Neem dit vergif niet”Volg Frontnieuws op Telegram

  Aartsbisschop Viganò: Globalistisch 'uitroeiingsplan' dient Satans doel om zowel lichaam als ziel te doden
Vorig artikel38-jarige Canadese vrouw krijgt bloedstolsels, stuiptrekkingen na één Pfizer mRNA-injectie, sluit zich aan bij #FreedomConvoy om anderen te waarschuwen
Volgend artikelMacron in paniek over “DNA diefstal” en weigert Covid-test voor Poetin ontmoeting
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in