© Freepik

Hier is het dodental als gevolg van COVID voor kinderen van 18 jaar en jonger: ongeveer 750 doden, schrijft Steve Kirsch.

Bron

Maar als deze sterfgevallen lijken op die van volwassenen, dan zijn dit kinderen die met COVID zijn gestorven, niet aan COVID. Het werkelijke aantal sterfgevallen door COVID is waarschijnlijk veel kleiner. Maar we zullen genereus zijn en zeggen dat alle 757 kinderen aan COVID zijn overleden, alleen maar omwille van ons argument (omdat we niet aangevallen willen worden door de “pro-vaxers”).

VAERS-gegevens over sterfgevallen door vaccins

Laten we nu de VAERS-zoekopdracht uitvoeren om te zien hoe het vaccin het doet. Merk op dat we de zoekopdracht beperken tot de VS. Dit is de reden waarom we lagere cijfers krijgen dan in andere artikelen. Dit komt omdat we niet vals spelen. We sluiten de buitenlandse rapporten uit.

Ook zijn in de twee query-rapporten hieronder de 18-jarigen allemaal in de categorie 17-44 gezet. Dat is een vaste categorie voor MedAlerts queries. De enige sterfgevallen daar zijn 18-jarigen omdat het beperkt is door de query zelf.

Slechts 35 meldingen.

Echter, niet al die sterfgevallen zijn causaal! Sommige zijn gewoon achtergrond sterfgevallen. Dus laten we die verwijderen. Laten we superconservatief zijn (zoals gewoonlijk) en gewoon alle sterfgevallen die in een eerder jaar zijn gemeld aftrekken… dat omvat zowel de achtergrondsterfte als de sterfgevallen die verband houden met vaccins:

OK, 35-3 = 32 sterfgevallen die “overtollig” zijn.

VAERS is echter met een factor 41X ondergerapporteerd, een cijfer dat is berekend op basis van de eigen methodologie van het CDC. Toen ik contact opnam met het CDC met de vraag of ik een fout had gemaakt in mijn berekening, kreeg ik alleen maar stilte. Geen antwoord. Het  is een gespreksstopper. Dit is dezelfde behandeling die ze gaven aan Aaron Siri toen hij de URF berekende. Ze weigeren met mij te praten, ze geven geen antwoord aan Siri, en ze weigeren het “juiste” getal te geven aan verslaggevers die hiernaar vragen. Wanneer ik iemand in het Congres probeer te vragen om dit getal aan de CDC te vragen, krijg ik alleen maar ophangpogingen. Niemand wil het weten. Ik begrijp niet waarom dat is. Ze kennen het proces. Ze hebben het eerder gedaan. Maar dit jaar lukt het ze om de een of andere reden niet.

De “remedie” is een stuk erger dan de “ziekte”

Dus we hebben 1.312 doden die hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt zijn door het vaccin, vergeleken met 757 doden door COVID.

Dus we hebben waarschijnlijk bijna twee keer zoveel kinderen gedood met het vaccin dan er zijn gedood door COVID.

Kortom, onze gezondheidsautoriteiten hebben ouders ervan overtuigd dat het beter is de kans dat je kind sterft te vergroten dan te verkleinen.

Maar hé, we zijn nog maar net begonnen, aangezien nog niet alle kinderen onder de 18 zijn ingeënt. De autoriteiten haasten zich om alle kinderen te laten vaccineren voordat iemand doorheeft wat er aan de hand is. Dus verwacht dat de aantallen nog veel hoger zullen worden.

Maar hoe zit het met de USA Today “factcheck”?

Om niets over het hoofd te zien, kunt u vragen: “Hoe zit het met de USA factcheck?”

Ik ben nog steeds op zoek naar zo’n factcheck die echt correct is, en tot nu toe sta ik nog steeds met lege handen.

In deze wordt mijn vriend Michael Yeadon geciteerd die stelt dat “kinderen 50 keer meer kans hebben om door COVID-vaccins te worden gedood dan door het virus zelf”. Dit is een schatting die waarschijnlijk niet ver van de waarheid ligt, omdat vrijwel alle kinderen die “aan” COVID zijn gestorven, waarschijnlijk eerder “met COVID” zijn gestorven. Vrijwel allemaal hadden ze meerdere risicofactoren. Het is moeilijk om ook maar één gezond kind te vinden dat aan COVID is gestorven. Ik ken er geen een. En jij? Dus ik denk dat Dr. Yeadon’s verklaring ofwel zeer accuraat is of er niet ver naast zit.

Ella Lee’s factcheck begint met:

“Klinische testgegevens tonen aan dat de COVID-19 vaccins geen risico vormen voor de dood van kinderen.”

WTF? Neem je me in de maling?!?! Ik wil niet onbeleefd overkomen of zo, maar heb je wel hersenen? Dit is zowat de domste verklaring ooit gemaakt. Ik zou hier graag een video debat met Ella Lee over doen. Dit kan niet waar zijn. Hoe kan USA Today dit afdrukken?

Om dat aan te tonen, zou je een klinische proef moeten doen met miljoenen kinderen, niet 2000. En zelfs dan kun je alleen maar zeggen dat het risico op overlijden op zijn best minder dan 1 op de paar honderdduizend is. En we weten dat het een enorm sterfterisico is voor volwassenen. Daar is geen twijfel over mogelijk. Dus waarom zou het niet voor kinderen zijn? Is er iets in het werkingsmechanisme van het vaccin dat dit beperkt? Is er een regel code in het DNA die zegt, “indien jonger dan 18, niet gastheer doden?” Absoluut niet.

Het gaat dan verder met Leana Wen te citeren:

“In de V.S. is geen enkel kind gestorven aan het vaccin, maar meer dan 600 zijn er gestorven aan COVID,” zegt Dr. Leana Wen, een professor in gezondheidsbeleid en management aan de George Washington Universiteit, in een email. “(Yeadon’s) bewering is volledig onwaar.”

Kijk, er is gewoon geen andere manier om dit te zeggen: Dr. Leana Wen lult uit haar nek. Haar bewering is aantoonbaar onjuist. Ik zou graag met haar in debat gaan. Ik zou veel geld betalen om met haar te debatteren. Maar terwijl zij graag gratis op CNN verschijnt, zal geen enkele hoeveelheid geld haar overhalen om mij toe te staan haar te interviewen.

Voor meer informatie
Voor meer informatie over kindersterfte, lees dit artikel over een paar van de gevallen in VAERS. Het is behoorlijk schokkend.

Help levens te redden: deel dit artikel op grote schaal.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

VK: 85% van de Covid-19 doden zijn gevaccineerden, het aantal sterfgevallen onder kinderen is met 83% gestegen sinds zij de prik kregen aangeboden, de Covid-19 vaccins hebben een negatieve effectiviteit van maar liefst -132%Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelProberen meer dan 100 dode Amerikaanse piloten ons een boodschap te sturen over de veiligheid van vaccins?
Volgend artikelBritse wetenschappers ontdekken dat COVID-prikken “mensen lijken bloot te stellen aan een verhoogde mortaliteit”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

 1. RUTTEKUT en HUGO NEEM NOG WAT COKE IDIOOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ophangen NEURENBERG 2.0
  New update:
  VAERS is the Vaccine Adverse Event Reporting System put in place in 1990. It is a voluntary reporting system that has been estimated to account for only 1% (see the Lazarus Report)

  946,461 Reports x 100 = 94646100

  Through December 3, 2021
  19,886 DEATHS
  102,857 HOSPITALIZATIONS
  104,217 URGENT CARE
  148,181 DOCTOR OFFICE VISITS
  8,432 ANAPHYLAXIS
  11,896 BELL’S PALSY
  3,230 Miscarriages
  9,977 Heart Attacks
  16,918 Myocarditis/Pericarditis x 100 = 1691800
  32,644 Permanently Disabled
  4,717 Thrombocytopenia/Low Platelet
  22,422 Life Threatening
  35,009 Severe Allergic Reaction
  10,946 Shingles

  Link:

  https://openvaers.com/covid-data

  God have Mercy!

 2. Hoi Hugo,
  Dat zijn twee karaktertypen die eigenlijk in een ‘inrichting’ thuishoren en waar onze ‘samenleving’ tegen beschermd zou moeten zijn…

  • Hoi Dobby,

   Helemaal eens maar helaas is het niet zo. Als ik het voor het zeggen had zou iedereen die een ”belangrijke” functie heeft hierop testen om zo de maatschappij te beschermen. Helaas is het omgekeerde waar.

   Ik weet nog goed dat tijdens de financiele crisis in 2008 bekend werd dat Wall Street bankiers juist hierop geselecteerd werden want geen geweten….

   Groeten,
   Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in