Pixabay

Het Britse parlement heeft deze week stiekem een sinister stuk wetgeving aangenomen dat Britten criminaliseert als ze het niet eens zijn met de “klimaatcrisis”.

Als een van de eerste zaken na het zomerreces heeft de regering van het Verenigd Koninkrijk een “netto-nul” wetsvoorstel ingediend dat het in feite een misdaad maakt voor iemand in het Verenigd Koninkrijk om in twijfel te trekken of de door de mens veroorzaakte klimaatverandering wel echt is, schrijft Ethan Huff.

De wetgeving, die bekend staat als de Energy Bill, werd na een derde lezing goedgekeurd door het Lagerhuis en boezemt angst in bij landeigenaren die zien dat ze in de gevangenis kunnen belanden als ze de implicaties ervan aan de kaak stellen.

Volgens rapporten kunnen Britten die zich niet houden aan de regels voor energieverbruik die in de wet worden beschreven, tot een jaar de gevangenis in gaan en boetes tot 15.000 pond (ongeveer 19.000 euro) moeten betalen.

“Er kunnen ook vervolgingen volgen voor het verstrekken van valse informatie over energie-efficiëntie of het hinderen van handhavingsinstanties,” aldus een rapport over de zaak.

Het Britse publiek wil in grote meerderheid dat wetsvoorstellen als deze in een referendum worden ingediend, in plaats van dat ze door politici in de wet worden geforceerd

Misschien wel het meest verontrustende onderdeel van de nieuwe energiewet is “het creëren van strafbare feiten” voor elke “niet-naleving van een vereiste opgelegd door of krachtens energieprestatieregelgeving”.

Met andere woorden, alles wat de Britse regering voorschrijft over energieverbruik met betrekking tot het sprookjesidee van “opwarming van de aarde” zal een vereiste zijn. Iedereen die niet gehoorzaamt, zal zwaar gestraft worden.

  Potentiële milieuramp: Oekraïne bombardeert Russische boorplatforms

“Het lijkt erop dat de net-nul-terugtocht van Starmer en Sunak naar aanleiding van de publieke ontevredenheid over de ULEZ (Ultra Lage Emissie Zone) bij de recente tussentijdse verkiezingen niet meer dan een schijnbeweging was,” meldt Strange Sounds, waarbij ze BBC-commentator Lois Perry citeren.

“De voorgestelde wetgeving geeft de regering (en gezien de verkiezingen volgend jaar zou dat elke partij kunnen zijn) de macht om nieuwe strafbare feiten te creëren en de straffen te verhogen om hun globalistische netto-nul doelen na te streven.”

Ter verdediging van het voorstel beweert de Britse regering dat het niet de bedoeling is om nieuwe strafbare feiten te creëren, maar dat het de bedoeling is om bestaande wetten aan te passen, met name wetten die voortkomen uit de wetgeving van de Europese Unie (EU), zoals de Energy Performance of Buildings Regulations, waaronder energieprestatiecertificaten (EPC’s) vallen.

“Deze wijzigingen zijn bedoeld om belanghebbenden, waaronder verhuurders, bedrijven en huurders, van informatie te voorzien zodat ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen met betrekking tot energie-efficiëntie,” aldus de rapporten.

Het is echter een lastige zaak, want op het eerste gezicht zou het wetsvoorstel kunnen leiden tot de criminalisering van personen die weigeren zich aan de wet te houden. De wetgeving is zo geschreven dat de mogelijkheid daartoe open blijft, en daarom zijn velen fel gekant tegen de aanname ervan.

Zowel in oktober 2021 als in februari 2022 voerde de groep CAR26 YouGov-peilingen uit waaruit bleek dat een aanzienlijk percentage van het Britse publiek het idee steunt om net-nul-wetten zoals deze in een referendum voor te leggen, zodat mensen de kans krijgen om erover te stemmen in plaats van dat het Britse parlement het gewoon zonder inbreng aanneemt.

  "Netto-nul" vereist een enkele wereldregering en een enorme daling van de levensstandaard, waarschuwt deskundige

“Dit suggereert dat er een verlangen is naar een meer inclusieve en democratische aanpak om dit beleid vorm te geven,” zegt CAR26 over de resultaten van deze twee peilingen.

“Als een referendum niet wordt nagestreefd (zowel Boris als nu Rishi hebben het uitgesloten, dus houd uw adem niet in), dan is het essentieel om duidelijke garanties van de regering te eisen dat zij geen netto-nul doelstellingen zullen afdwingen zonder deze expliciet in een verkiezingsprogramma van de partij uiteen te zetten.”

Wat denkt u? Moeten gewone Britten mogen stemmen over energierekeningen die hen dreigen te straffen voor het niet naleven van de nieuwste “groene” agenda? Laat het ons weten in de reacties hieronder.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Dr. Colemnan: Meest voorkomende leugens verteld door klimaatveranderingspsychopatenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWHO-chef dringt er bij mensen op aan om boosterprikken te halen omdat “Covid hier is om te blijven”
Volgend artikelDRINGEND: De Centers for Disease Control heeft zojuist de waarheid toegegeven – de overgrote meerderheid van de mensen die nu in het ziekenhuis worden opgenomen voor Covid zijn mRNA geprikt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

43 REACTIES

 1. Gevaarlijk.
  In Nederland heeft een wet een bepaald doel. Het is aan de rechter of het gedrag van iemand bestraft kan worden middels een bepaalde wet. Zeg maar of de strekking van de wet bedoeld is om een bepaald gedrag te veroordelen. De rechter heeft hier een bepaalde vrijheid, begrensd door parlementaire geschiedenis en kamerstukken gemaakt tijdens ontstaansgeschiedenis van die wet. De rechter kan dus “zorgvuldig redenerend” een bepaalde wet uitbreiden dan wel inperken.
  En nu maar hopen dat de trias politica nog goed werkt tegenwoordig.
  Je komt snel in een grijs gebied.
  Bijvoorbeeld als je mensen waarschuwt hun geld bij een bank weg te halen. Is dit aanzetten tot strafbare bankrun of is dit juist de medemens waarschuwen voor financieel onheil ?
  Heeft alles met belangen te maken in onze geprivatiseerde maatschappij.
  Privebelang versus maatschappelijk belang.
  U voelt het spanningsveld.

  • Als je intelligent zul overkomen zal je eerst nog wat metajuridische studies moeten doen.

   Allereerst hebben wij geen zuivere Trias Politica zoals beoogd door Montesquieu.

   Als je het hier i.c. over het straftecht hebt veegeet je misschien wel het belangrijkste manco te vermelden. De staande magistratuur bepaaltòf een zaak aangangig gemaakt wordt.
   Daarnaast is o.a. de jurisprudentie een making doorde rechterlijke macht.

   Dus geen echte machtenscheiding.

   En ik blijf het herhalen:
   De roverheden zijn hun legitimiteit kwijrgeraakt met het grof schenden van grondrechten en mensenrechtenverdragen

   Net zoals met de andere waanzin waar we nu mee te maken hebben. Het stopt simpelweg als de massa niet meedoet.

  • De Trias politica uitgelegd:
   De grondwet mag niet aan getoetst worden.
   De wetgevende macht: daar komen wetten alleen uit als het door D66 gedicteerd resultaat er uit komt.
   De rechterlijke macht wordt bezet door 90% d66 stemmende ‘onafhankelijke’ rechters
   De uitvoerende macht, de politie, wordt aangestuurd door d66 stemmend hoger kader en linkse burgemeesters van draaideur kartel politici.

   Is dat niet een mooi eerlijk systeem?

 2. Beste Mensen

  Alle levende wezens zijn familie van elkaar
  Een geest verhuist van de ene naar het andere soort belichaming naar gelang zijn/haar tijd het van Nature bepaald

  Het dier Mens is de enige bezetene door het Ego ik
  Zie tekenfilmpje Izznogood ik wil IK zijn

  Klimaatveranderingen vinden in tijdsbestek genomen in levensduur van de mens ….
  Heel langzzaaammm ……
  Dus niet op te merken onopvallend langzaam

  Maar wat Nu plaats vind
  Wat denkt men van de grote Park welk is aangelegd
  In Amerika waar Giga stroom kan worden opgewekt
  Waar Giga Gamma Golven kunnen worden gegenereerd

  Welke wapen hebben de Amerikanen uitgetest gaande over lijken in op Maoi ?

  Misschien Super vergrootglas via Satelliet Satellieten ?
  Denk Denk Denk

  Heeft men wel eens als klein kind zijnde met een Vergrootglas buiten in de Zon gespeeld met een stukje papier of droge bladeren van de bomen
  Koud of warm weer maakt hierbij niks uit

  Het is de Mens die aan alle ellende op Mama Aarde de grootste schuld heeft

  Wat nu plaats vind aan beschadigingen gaat te snel
  Mensen moorden
  Terwijl de Bijbel zegt ;
  GIJ ZULT NIET DODEN = OOK MOORDEN
  Uw naaste lief hebben gelijk Uzelve
  Wie zijn mijn Naasten ?
  Denk ….

  Maar de mens verzint en plakt er listen bedrog in verhalen omheen om Onrecht , Recht te praten
  Vandaar dat de Bijbel zo dik is geworden
  Anders is de Bijbel maar gelijke aan èèn bladzijde uit de Donald Duck strip verhaal
  Zoals de heer Geer Welders het ook verkondigd i.v.m. de labyrint Wiel in weiland systeem
  Joden , Christen , Is-lam nepperijen
  Komt bij mijn Doolhof Wiel Labyrint
  Want Wij zijn de Grootste
  Jaah …. De grootste idioten …..

  Mensen mensen mensen
  Alstublieft Denkt Zelf na

 3. Alles bedreigend voor lijf en leden is een gerechtvaardigd doel tot zelfverdediging, zowel hen die onredelijke wetten maken als hen die deze met geweld forceren….

 4. “Geoengineering is like a junkie figuring out new ways of stealing from his children.” – Meinrat Andreae

  Het is duidelijk dat er zware censuur moet komen over de grootste leugen aller tijden: de klimaat hoax die wel degelijk door de mens zelf veroorzaakt wordt – en niet door de CO2 en koeiescheten en auto uitlaatgassen etc zoals op je mouw gespeld wordt. Het wordt veroorzaakt door de noodzakelijke geoengineering om de schade aan het firmament te mitigeren. Het zwerk werd de afgelopen week totaal bekrast met witte strepen, er was constant geruis in de lucht dat niet door de A1 kwam, en de gevolgen van het strepen en het schrapen aan de plasmalagen maak je vandaag mee. Heb je gehoord over de super zware storm die gisteren over Duitsland trok, bomen vielen om, enorm onweer, etc. Mensen stuurden me er videos van. Dan zijn er de overstromingen in Limburg. Hoe duidelijk moet het verband zijn? Als je af en toe naar het zwerk kijkt, dan kun je die verbanden ook zien, en hoef je het niet af te schrijven als “angst porno.”

  Chemtrails zijn per definitie giftig omdat ze kankerverwekkende ionen zoals aluminium en barium bevatten. Maar het is niet de bedoeling om gif uit te strooien over de wereldbevolking middels die strepen. Die strepen zijn er voor andere redenen. Namelijk, als je goed oplet en regelmatig naar de lucht kijkt, dan zie je dat er twee soorten strepen zijn: heel korte, heel hoog, en heel lange vette, heel laag. De hoge korte strepen worden gesproeid als geleider voor magnetische flux tegen de beschermende lagen rondom de Aarde. De lange vette strepen die langzaam uiteen dwarrelen, soms in lusjes, soms druiperig, soms als waas, etc, je kan er zelf elke dag naar gaan kijken om te zien hoe die strepen zich gedragen – die worden gespoten om de lucht te bedekken, om een ‘wolken’ laag aan te maken. Die wolkenlaag heeft de bedoeling het schrille effect van de zon te verminderen nadat er met EMF gebombardeerd is tegen de bovenlagen. De vette strepen trekken vocht aan.

  Ik zag dat ze rond 2006 (of was het 2005? ik weet het niet meer precies, het was meteen nadat de House Bill ondertekend was door Senator Kay Bailey Hutchison) als gekken tekeer gingen met die strepen, en het weer ging heel raar doen, bijzonder raar. Toen schreef die viezerik Al Gore meteen over de ‘inconvenient truth’ en zo belandde de hele wereld in (mss wel de grootste) leugen ooit: de klimaat hysterie en de CO2 hysterie, de Greta Tonijnberg hysterie, etc.

  Ook heb ik zitten kijken naar de lanceringen van de Ariadne over een periode van 5 jaar, en die gecorreleerd aan de ‘chemtrails’ en de tornado’s. Hetzelfde gedaan met de gekke stunten van Richard Branson. De Joplin tornado sprak boekdelen. De chemtrails worden dus ook over EU gesproeid om daar de klap van het geweld tegen het firmament te mitigeren. In de VS lukt het niet zo best, omdat daar reeds hevige tornado’s bestonden, dus er moet een nieuwe oplossing komen. En die is Bully Gates aan het verzinnen met de jongens van Harvard (waar Greengo destijds ook al over schreef op FN en niemand boeide) David Keith en Frank Keutsch. Google die naam en ga eens wat meer lezen over de geoengineering, als je het eea echt wil weten. Dan begin je langzaam maar zeker te begrijpen wat er speelt. Verbind de touwtjes, en laat je niet alles voorschotelen door de overheid.

  Afijn, iedereen kan ook doen wat ik doe: observeren, patronen ontdekken, en dingen opsnorren op het internet, feiten doornemen, en dan de touwtjes verbinden.

  p.s. Het is meer dan een beetje bizar en super ’toevallig’ dat juist nu de website van FN het begeeft en de hele discussie over de klimaat hoax onder dit artikel verdwenen is:

  https://www.frontnieuws.com/rijden-op-de-klimaat-achtbaan/#comment-223412

  De meelezers die de 4e Industriële Revolutie moeten beschermen waren zeker ontevreden? Feit is dat ook deze mensen het gaan meemaken rond 2030 als het dak van ons huis voldoende gesloopt is zodat de jongens met het geld ‘naar de sterren’ kunnen. Verdiep je nu maar eens in de testen die alle landen aan het doen zijn met landingsgestellen: die van Rusland is mislukt, India had succes, China is ook bezig, de Japanners willen nu ook naar de maan. Ik heb een hekel aan Nu.nl, maar de koppen zijn duidelijk, dus ga maar eens kijken.

  Vraag is, wat gaan ze doen op de maan? Elkaar daar met depleted uranium bekogelen? De waanzin van de ruimtevaart is nog erger dan de gifspuit, ook al heeft deze er linea recta mee te maken. En alle landen doen er aan mee – er staat een heel HAARP netwerk klaar overal dat samenwerkt om de ionosfeer met EMF te bombarderen om gaten te maken zodat ruimteschepen er door kunnen. Je kan dat netwerk hier zien:

  https://www.vrijewereld.org/2011/10/14/strepen-aan-de-hemel-chemtrails/

  Succes er mee, ook de stomme kudde die het kennisdelen wil dwarsbomen, want jullie gaan het ook meemaken. Denk je echt dat je uitgenodigd wordt op hun gezellige eilandjes als de rotzooi uit de hand loopt? En dat gaat gebeuren, daar heb je geen Bijbel voor nodig – je hoeft alleen maar naar de lucht te kijken om de signalen van de man made noodrampen van de “klimaat crisis” te kunnen zien. De hypocrisie en criminele vernieling druipt van die zuurbetaalde witte strepen af.

  • Zolang ik nog mensen foto’s zie delen van “mooie” luchten waar die vet foute strepen duidelijk zichtbaar zijn….
   Ik zou willen dat we het klootjesvolk konden bereiken. Schoppen, feiten tonen, overtuigen….?niets werkt.

  • Bijna al die links zijn niet meer actief, dat schiet ook niet op.
   Maareh, om niet het wiel opnieuw te hoeven gaan uitvinden doe alsjeblieft de lezertjes hier een volledige wetenschappelijke uitleg van waarop de ionosfeer kapot zou moeten om ruimtevaartuigen buiten de dampkring te kunnen krijgen. Bij voorbaat dank!

 5. Dus dit is nou letterlijk 1984 in werking.
  Met de gedachte politie en al er bij die je van je bed licht bij een afwijkende mening.
  Eng landje is dat geworden daar in Engeland.

 6. p.s. kijk alleen hier al eens naar. Dit gaat over NEXRAD WEATHER CONTROL – how to turn natural storms into biblical floods:

  https://youtu.be/4h1Zwv4cis8

  Maar leuk en spannend toch, al die vernieling aan de Aarde en het firmament? En dan lekker protestjes tegen ‘global warming’ houden, terwijl de jongens met het geld achter je rug om doorstomen met de ruimtevaart en het kapen van de leefruimte. Geloof het maar niet, het is toch allemaal angstporno… kan niet waar zijn, zal me tijd wel duuruh… kan er niks aan doen… we moeten ons organiseren….bla bla. En zo strompelen we af op een enorme chaos in de wereld. But who cares.

  • Als je “einde mensheid” bedoelde, en dan wel inclusief werkelijk alle mensen, kon ik me daar nog wel in vinden.

   We zijn zonder enige twijfel een catastrofaal mislukt project.

 7. Dont worry. The same people who make these criminal laws, are the same people whe said that the want a war with Rusia.
  They might getbthere way, one bomb on England by Rusia and their island is gone. Divious stupid people are they.

 8. Die verzonnen “klimaat-crisis” is HET middel om het socialistische / globalistische totalitarisme
  op te leggen.

  ‘Brave New World’ ………….
  Einde menselijkheid.

  • Als je “einde mensheid” bedoelde, en dan wel inclusief werkelijk alle mensen, kon ik me daar nog wel in vinden.

   We zijn zonder enige twijfel een catastrofaal mislukt project.

 9. beter zou zijn te mogen stemmen over het aanblijven van de “club” die die groene agenda er overal doordrukt.
  en dan bedoel ik niet alleen in het VK !
  en dan natuurlijk met alleen een eerlijke uitvoering van de stemuitslagen.
  want met enkel stemmen over de invloed op de energierekeningen zijn we er natuurlijk niet vanaf.

   • Beste Mensen

    Ja beste Adriaan
    En dat zijn meestal de verkeerden
    Computer is nu eenmaal zo ingesteld om veele fouten te maken
    Terwijl deze uitvinding ervoor was gedaan om fouten te reduceren tot nul

    Dank U

  • En wie gaat al die wetten handhaven? Dat handjevol Eurgendfor??

   Lachertje man…..

   Hier zijn al zoveel criminele wetten aangenomen, niemand die ze durft in te zetten of te laten handhaven. De indruk word gewekt dat de elite nog steeds de upperhand hebben echter de werkelijke uitvoering ervan laat nogal te wensen over.

   Veel gescheer, weinig wol.

    • Dat was ook allemaal gestaged. De rellen, protesten en het geweld waren allemaal gescript. Het enige wat wel echt was waren de slachtoffers, en een fractie van wat nu wakker is stond er in 2020. 3 jaar later zijn er zoveel wakker dat controled opposition wel uitkijkt om nog es wat relprotesten te organiseren. Niemand gelooft hun nog. Beklap experiment staat los van dit. Voor velen was het maar een kwestie van t ding een paar minuten per dag op te hoeven zetten, kleine moeite, geen gezeik. Das iets heel anders. Werkelijk verzet vraagt iets meer. En echt verzet ga jij niet vinden op t net. Dat speelt zich juist af daar waar “het net” niet bij kan komen.

   • Beste Mensen

    De robotten en electronica
    Die gaan alles beheren
    De mensheid zal langzaam maar zeker worden uitgeroeid
    All Aliens nemen alles uit handen van de mens
    Communicatie
    Autos , vliegtuigen , boten , fietsen , Motoren en noem maar op alles word electrisch
    Waar heeft men dan nog de lastpost die ziek zwak en misselijk kan worden genaamd mensen nog voor nodig ?
    Denk denk denk

    Dank U

  • Pas als ik van mijn Engelse vrienden hoor dat het ook ingezet en gehandhaaft word dan ga ik pas achter mijn oren krabben. Net zoals hier nemen ze van allerhande crininele wetten aan, maar verder dan dat lijken de elite tentakels niet de reiken. Niemand die de wetten inzet, uitvoert en handhaaft.

   NIEMAND!! Zelfs geen leger of stazi

   • Ze liggen klaar om te worden gebruikt naar goeddunken, en per stuk zijn het achterlijke wetjes, in het geheel is het ene onzichtbare gevangenis die moordmachine kan worden, om het uit te voeren zijn altijd mensjes bereid, vooral hen die zekerheid van inkomen belangrijker vinden dan zelf denken. Ze stellen vaak niets voor maar ze zijn in groepsverband heel erg gevaarlijk, vooral door hun opheffing van enig geweten en hun blinde volgzaamheid. alles waar we geen dele van willen zijn.

 10. Als die domme huurlingen die voor vrijheid in Oekraïne vechten, beter hun strijd in eigen land opzetten voor de vrijheid van hun eigen volk tegen de tian/ koning en lagerhuis. Dan hebben zij nog nut nu sterven ze voor niets

 11. Er is geen klimaatcrisis. Het is weer een hoax om mensen uit te knijpen. Doel: verarming en afhankelijkheid van de staat. Totale controle.

 12. Zie hiervoor 2 YT video’s:
  UK Energy Bill NETT ZERO is going to take Your Home (Stuart Fillingham) en
  Jeff Taylor: Now they come for your Home
  Deze video”s laten wat duidelijker zien wat er speelt.

  • Heel woonhuis bezittend Nederland die wakker is heeft de consensus hun huis en haard in de fik te zetten als ze het op willen eisen.

   Succes met onteigenen sukkels…..

 13. Beste Mensen

  Alleen die Mensen die achterna willen blijven hollen het valse met de paplepel opgediende gewoonten
  Die slaan de waarschuwingen in de wind
  En gaan hun gangetje
  Eindigen ook op een niet plezante manier hun uittocht van Mama Aarde
  Zie de Oekraïners die hun laten Brainwashen door The All Alien Wezens van Europa en de nieuwe naam door die All Alien Europees bedacht Moordenaars hunzelf noemende te weten Amerikanen of Amerika
  Te benoemen als de Dictator’s Regeringen
  Dezen worden samen-gevormd door de gevaarlijke Clubjes zoals : Vanguard , Black Rock , Rocke Feller , Bilderberg , Monsanto’s Enzovoorts allemaal leden van het WEF en allerlei andere afkortingen Waaronder WHO , NATO , NAVO , UN , EU enzovoorts

  De Bijbel vereniging niet vergeten
  Het hol van de Bacillen op de Gespleten Tong Zelf Hunzelf onderscheidende onder ZoeteGod & ZureDuivel
  Deze bijden dienen èèn en dezelde
  Dat is Shaytaan = Satan de Beschermheer Grote Negatieve Paraplu
  Het Aller gevaarlijkste van deze het hoogt genoteerde is hierbij het eilandje van Italië
  U allen kennen het wel
  Zaai verdeeldheid terreur en geweld en regeren maar is hun motto
  Meer is het niet

  Dan verzinnen de gezegden als :
  De Eene zijn Dood is Word mijnen Brood

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in