Linksen: een afvallig soort

2
Linkse relschoppers © VS Politie

Een vriend van mij vertelde me een tijdje geleden over een boek dat hij op de universiteit moest lezen. Biologen hadden moeite om vast te stellen waarom sommige dieren aan de ene kant van de rivier sliepen maar aan de andere kant al hun wakkere uren doorbrachten. Ik vroeg, “waren de roofdieren en het voedsel aan de andere kant?” Hij was een beetje geschokt dat ik het antwoord wist zonder ooit van het boek gehoord te hebben, maar het leek de eenvoudigste conclusie. Dat is immers de verklaring van de buitenwijken. Het geld is in de stad, maar de misdaad ook, dus de mensen brengen hun dagen in de steden door, maar ’s nachts in de buitenwijken, schrijft auteur Ethan op Identitydixie.

Patroonherkenning is van vitaal belang om te overleven. Dit geldt niet alleen voor mensen, maar zelfs spinachtigen zoals de Oost-Afrikaanse springspin gebruiken patroonherkenning om vrouwelijke muggen als voedselbron te kiezen, in plaats van mannetjes. Een belangrijk onderdeel van overleven is het kunnen zien van een bes en zich realiseren dat “Grug stierf na het eten van die bes” of het zien van een dier en zeggen “dat dier beet Barney en hij stierf” en het realiseren van “ik moet daar wegblijven”.

Om een of andere reden proberen mensen op links te wijzen op uitzonderingen om de regel te ontkrachten. Dit is een voorbeeld van de NAXALT-daling (niet alle x zijn zo). We hebben allemaal voorbeelden gezien van onwaarschijnlijke dierenvrienden of vreedzame roofdieren. Niettemin wordt er echter niet niet van ons verwacht dat we geloven dat alleen maar omdat twee homoseksuelen een leeuw hebben getemd, dat alle andere leeuwen vriendelijk zijn. In werkelijkheid was dat ook niet zo. Roy kwam daar op de harde manier achter.

  Benjamin Button-syndroom? "15-jarige" asielzoeker ziet eruit al een grootvader

Het feit dat er enkele tamme beren zijn, zoals deze mensen laten zien, verandert niets aan het feit dat beren in het algemeen gevaarlijk zijn en vermeden moeten worden. Als Tim Treadwell dat simpele feit had herkend, zou hij nu nog leven. Als ik zeg dat mannen sterker zijn dan vrouwen, bedoel ik niet dat alle mannen sterker zijn dan alle vrouwen. Ik twijfel er niet aan dat Ronda Rousey een van de mannen die voor BuzzFeed werken in elkaar zou kunnen slaan, maar dat is het vergelijken van het 99e percentiel van vrouwen met (genereus) het 15e percentiel van mannen.

De geactualiseerde misdaadcijfers zijn omhoog en onthullen dezelfde trends als elk ander jaar: zwarten plegen een overweldigende hoeveelheid geweldsdelicten en moorden. Dit is waar, of je nu kijkt naar 2019 of de tijdschaal uitbreidt. 13 do 50 is een oude meme maar klopt.

Interessant is dat zwarte criminaliteit in elk land waar ze wonen waar is. Zwarten hebben drie keer meer kans om gearresteerd te worden dan blanke mannen in het VK. Deze verhouding zou waarschijnlijk zelfs nog groter zijn, ware het niet dat de draconische spraakwetten gericht zijn op blanke mensen, zoals de 12-jarige jongen die werd gearresteerd voor een gewaagd Twitterbericht over een zwarte Premier League-speler. Iedereen met een IQ van drie cijfers kan deze patronen herkennen, maar ze zullen worden gestraft als ze ernaar handelen, dus dat doen ze dat niet.

Voor linksen zullen dat deze patroonherkenning betekenisloos of onwaar zijn omdat ze veronderstellen dat er sprake is van overdreven politiewerk tegen niet-blanken. Dit is een aantoonbaar valse verklaring, want de arrestatiecijfers komen overeen met een verhouding van bijna 1:1 met raciale identificatie op basis van 911-oproepen. De realiteit is dat zwarte mensen, zelfs gecontroleerd op inkomen, gewoon meer criminaliteit begaan.

  Stockholmsyndroom: Waarom linkse deugmensen altijd de islamitische daders in bescherming nemen

Linksen zeggen dat patroonherkenning “een andere naam voor racisme en seksisme” is. Het lijkt onwaarschijnlijk dat de mensen aan de top deze dingen geloven, maar de linkse voetsoldaten accepteren deze propaganda en absorberen het ontegensprekelijk op. Ze absorberen het zo diep dat ze het evolutionaire instinct afwijzen en in plaats daarvan de bloem eten waarvan hun instinct zegt dat ze giftig is.

© Politie

Het is onduidelijk of linksen niet in staat zijn om patronen te zien of gewoon een selectieve blindheid hebben. Ze lijken niet te worstelen met het wijzen op de gevaren van roken, maar er zijn toenemende kreten over het bekritiseren van hoge vet/hoog calorische diëten wat vetfobisch zou zijn. Evenzo, wanneer iemand iets zegt over blanke vrouwen die zwarte mannen daten die eindigen als alleenstaande moeders of zwarten die meer misdaad begaan, krijgen de linksen een beroerte. Zij kunnen niet begrijpen dat de spreker niet zegt dat elke zwarte man een slechte echtgenoot zal zijn of dat elke zwarte als crimineel zal eindigen. Hoewel links atheïstisch is en beweert dat mensen gewoon dieren zijn met grotere hersenen, doen ze nog steeds alsof wat waar is voor elke andere soort, plant, en zelfs natuurlijke fenomenen, op de een of andere manier niet waar is voor de mens. Ze gebruiken uitzonderingen om aan te tonen dat de regel niet 100 procent van de tijd waar is, en dus ongeldig is. Dit gaat ook voorbij aan het feit dat er bijna geen regel is die 100 procent van de tijd van toepassing is, zoals de bovengenoemde uitzonderingen aantonen met betrekking tot tijgers, beren en vrouwen.

  Nieuwe studie constateert dat "woke" mensen eigenlijk heel dom zijn

We zien dit keer op keer waar linksen worden vermoord door de mensen van wie ze beweren dat ze geweldloos zijn, in plaats van ze gewoon te vermijden. Deze afwijzing van een elementaire evolutionaire overlevingsstrategie geeft aan dat linkse mensen zich kunnen ontpoppen tot een andere ondersoort van de mens. Als dat zo is, hebben ze een nieuwe naam nodig. Eerder dan “homo sapiens”, is een meer passende benaming “homo sinistram” (linkse mannen). Als je kijkt naar de fysionomie van linkse mensen, met name de politiefoto’s van de Antifa, lijkt het zeker mogelijk dat ze zijn afgeweken in een andere biologische groep.

Het korte, naïeve leven van Zaida Catalán

Vorig artikel“Hongarije zal nooit een immigrantenland zijn”
Volgend artikelZweedse politie waarschuwt: loop niet alleen op het IJzerplein in Gotenburg
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Waarheid, in Suid Afrika hebben we de moorden op blanken maar veel erger sijn de moorden swart op swart. Gemiddeld 50+ per dag. Toen een vroulike blanke regter segt dat swarte mannen de meeste van de verkraghtinge uitvoerde, was de gort gaar en sij haar baan kwijt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in