Voormalige groene partijpolitica van de Zweedse Milieupartij Zaida Catalán (†)

Waarschijnlijk heeft u gehoord over de twee jonge Scandinavische vrouwen die in Marokko door islamisten zijn vermoord en onthoofd. Ze zijn niet de enigen. Hier is iemand waar u misschien nog niet van gehoord hebt, Zaida Catalán, een Zweedse politica die in maart 2017 in Congo werd doodgeschoten en onthoofd.

Wat deed ze daar, zou u zich kunnen afvragen, in dat shit-hole van corruptie, armoede en rebellie? Controleerde ze de Kamuina Nsapu-militie, die verantwoordelijk was voor de onthoofding van veertig politieagenten? Nee. Zij en een Amerikaan controleerden samen met de rebellen de gruweldaden van de regering als onderdeel van een missie van de Verenigde Naties. De New York Times beschrijft haar dood:

Spannende ontwikkeling”, schreef ze eind januari in haar dagboek. “Ik kan deze rotzak misschien bij de lurven grijpen. Verdomme!”

Een paar weken later trok Catalán, een onderzoekster van de Verenigde Naties met weinig opleiding en geen veiligheidsuitrusting of ziektekostenverzekering, naar een afgelegen gebied vol met militiestrijders om de daders te vinden achter een bloedbad in de Democratische Republiek Congo.

Een korrelige mobiele telefoonvideo laat zien wat er daarna gebeurde: Een groep mannen met geweren en rode banden leiden Catalán, een 36-jarige Zweeds-Chileense, in een bos met haar Amerikaanse collega Michael J. Sharp, 34. De twee onderzoekers zijn op blote voeten.

Sharp begint te ruziën. Hij en Catalán worden op de grond gedwongen. Plotseling worden er schoten afgevuurd, waarbij Sharp als eerste wordt geraakt. Catalán schreeuwt en probeert te vluchten voor dekking. Ze wordt twee keer geraakt.

Hun lichamen werden weken later ontdekt in een ondiep graf, zorgvuldig naast elkaar gelegd, in tegengestelde richting.  Catalán was onthoofd. Haar hoofd was meegenomen.

Hier is wat je uit deze tragedie kunt halen. Ten eerste; Zaida Catalán wilde als groene partijpolitica van de Zweedse Milieupartij de planeet redden. Ten tweede; ze geloofde in het concept van moedige rebellen die strijden tegen de onderdrukking van de regering. En als “waarnemer” van de V.N. geloofde ze in internationalisme en globalisme. En nu is dat aantrekkelijke hoofd aan de bovenkant van de pagina niet langer bevestigd aan het mooie lichaam dat je hiernaast op een motorfiets ziet, aldus Eurocanadian.

  Afrikaanse moslim gooit al biddend vrouw uit raam van de 11e verdieping

De reden hiervoor is niet Congo, dat altijd al zo is geweest zoals het nu is, een gewelddadige, achtergebleven, gevaarlijke regio. De reden hiervoor is dat jonge Zweedse vrouwen, en blanke vrouwen in het algemeen in het Westen, op hun progressieve scholen een vals verhaal hebben gekregen. Zij geloven in feite dat ras een sociale constructie is, dat alle mensen in principe vriendelijk zijn, dat regeringen over het algemeen onderdrukken en dat de boeren over het algemeen onderdrukt worden.

Ze geloven in deze bizarre fantasie en ze sterven, en zullen blijven sterven, totdat de regeringen in het Westen de westerse onderwijsinstellingen op grote schaal opruimen. Tot die gelukkige dag zullen er meer mooie hoofden worden afgesneden. Geef dus niet de schuld aan Congo. Congo is wat het is.

Geef jezelf de schuld voor het ondersteunen van schoolsystemen die onze vrouwen doden.

Zweedse feministe weigerde asielzoeker aan te geven die haar 12-jarige dochter had aangerand

Vorig artikelTweederangskinderen ervaren de hel op aarde opdat groene deugmensen telefoneren terwijl ze een elektrische auto rijden
Volgend artikelDe gekochte rebellie – dit zijn de financiers en profiteurs van de klimaathype
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Mevrouw Catalan is het slachtoffer geworden van haar eigen verdwazing en onvoorzichtigheid.
    Veel erger is dat hier ook vele andere mensen het slachtoffer worden van derdewerelders die door linkse deugmensen, zoals mevrouw Catalan, naar hier gehaald worden.

  2. Meestal is het westen verantwoordelijk voor alle gaos in Afrika ze zetten meestal spionnen als leiders geven ze geld en wapens en kunnen dan alles doen in het land het zelfde als Europa alleen andere beleid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in