Het linkse krapuul draagt graag diversiteit en kleurrijkheid hoog in zijn vaandel. Hoe blank vele protesten zijn, blijkt uit een foto die momenteel op social media gedeeld wordt.

“Virtue Signaling” – Deugsignalering is alles

Een foto van een Black Lives Matter demonstratie circuleert op social media. Daarop te zien: Talloze blanken die demonstreren voor diversiteit, kleurrijkheid en tegen racisme – maar nauwelijks zwarten. De foto is genomen bij een BLM-protest in Krakau, Polen.

Op social media worden de blanke demonstranten beschuldigd van “Virtue Signaling”. Men spreekt hierover wanneer blanken met een bevoorrechte achtergrond minderheidskwesties kapen zonder er zelf iets mee te maken te hebben. Het veronderstelde doel: maatschappelijke waardering krijgen door mee te zwemmen op de anti-racismegolf.

Hoe kleurrijk was het protest in Krakau eigenlijk? Flinkfeed heeft 2 zwarten en 99 blanken geteld op de foto.

Het is niet verwonderlijk dat dit nogal ongekleurde protest belachelijk wordt gemaakt: “Ah ja, deze ene zwarte vriend is de trofee waar de linksen voor vechten”, schrijft een Facebook-gebruiker. “Wow, ze lieten maar één zwarte vriend toe, dat lijkt vrij exclusief te zijn”, merkt een ander op.

Ook een getekende meme wordt in de opmerkingen gedeeld. Daarin verbiedt een blanke feministe een zwarte vrouw te spreken als ze zegt dat ze zich niet onderdrukt voelt: “Shhh. Natuurlijk ben je onderdrukt. Je bent je er gewoon niet van bewust en je hebt me nodig om het je uit te leggen”.

Deugzweed verontschuldigde zich in naam van het hele Zweedse volk bij alle immigranten: “We hebben gefaald om voor jullie te zorgen”

  Kijk: Deugdsignalerende Spaanse milieuminister fietst naar klimaatconferentie met escort van benzineauto's
Vorig artikelHuiszoeking en licentie intrekking bij Coronakritische arts
Volgend artikel15-jarige Ida gaf Arabieren aan voor verkrachting – nam het recht in eigen hand toen haar aangifte werd afgewezen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Ach je moet als student in deze corona tijd toch wat te doen hebben om later als je eenmaal als senator in de Kamer zit zelfgenoegzaam om terug kunt kijken, toch?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in