© 7C0 / Flickr (CC BY 2.0)

Een grote menigte, bestaande uit linkse activisten, probeerde deelnemers aan een demonstratie tegen de Coronabeperkingen in Duitsland te vermoorden, meldt Junge Freiheit.

De politie in de Duitse deelstaat Saksen onderzoekt een vermoedelijke moordaanslag die plaatsvond in verband met een Coronademonstratie in Leipzig op zaterdag.

Tot nu toe geeft het onderzoek aan dat de daders linkse activisten waren, vertelt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie van Leipzig aan Junge Freiheit.

Een groep demonstranten die protesteerde tegen de strikte maatregelen om de verspreiding van Corona te stoppen, bevond zich in een fastfoodrestaurant nabij het winkelcentrum Höfe am Brühl. Ze werden vervolgens aangevallen door 15 tot 20 mensen, van wie de meesten waren gemaskeerd.

Twee van de slachtoffers werden neergeslagen en de aanvallers bleven hen schoppen terwijl ze op de grond lagen. Pas toen de oproerpolitie waarschuwingsschoten afvuurde, hielden ze op en vluchtten de daders de plaats delict, schrijft Junge Freiheit.

Twee gewonde mannen werden naar het ziekenhuis gebracht. De aanklagers categoriseren de misdaad als poging tot moord.

Reeds in mei heeft Frontnieuws verslag gedaan van een andere wrede aanval in verband met een Coronademonstratie in Stuttgart. Ook toen waren de daders gemaskerde linkse activisten. Een van de demonstranten raakte zo zwaar gewond dat hij in een coma terechtkwam.

Duitsland: Antifa slaat Corona-demonstranten het ziekenhuis in

Rondom Duitsland zijn grote demonstraties gehouden tegen Coronabeperkingen en de demonstranten worden vaak aangevallen door linkse activisten. In de mainstream media in het land worden de gemoederen opgehitst door de demonstranten consequent af te schilderen als gevaarlijke rechtsextremisten en samenzweringstheoretici.

Met AstraZeneca tot de dood erop volgt - verschrikkelijke zaak schokt Duitsland

Dit weekend werd in Berlijn een ‘stille tocht’ gehouden, die gewelddadig werd toen de politie ingreep tegen zwart geklede linksen die de weg voor de demonstratie probeerden te blokkeren.

Links wordt radicaler: Antifa bereidt moordaanslagen op politieke tegenstanders voor

7 REACTIES

  • Ik ben voor, dan hoef ik die mafkezen met hun mondkapjes met ‘leuke’ printjes ook niet meer tegen te komen.
   Cor en don worden ook gewoon opgesplitst in 2 vliegtuigmaatschappijen:
   Cor van Corona voor de niet-gevaccineerden en
   Dom uh Don voor de genetisch gemanipuleerde schapen

 1. Politie is typisch links.
  Zien ze dat ze proberen een man om zeep te helpen, schieten ze in de lucht.

  Ze hadden gericht moeten schieten.
  Zoiets als “staan of ik schiet” bij voorkeur eerst schieten….

  Maar ook: rechts is veel te tam
  Ik zou het simpel doen.
  Hou een demo,klein. Provoceer de idioten dan komen ze wel.
  Als ze dan komen; kudde rechtesen met honkbalkuppeltjes de linksen als bal gebruiken.

 2. Die linksen zijn daadwerkelijk de SA van Soros en consorten.

  En dan durft een corrupt kreng als Kaag die Soros ook nog op te hemelen….

 3. Ondertussen wordt er volop strijd gevoerd tegen rechts in Duitsland :
  https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2020/kampf-gegen-rechts1/
  met citaat :
  “BERLIN. Die Bundesregierung hat sich am Mittwoch auf ein Maßnahmenpaket in Höhe von einer Milliarde Euro im „Kampf gegen Rechts“ geeinigt. Das Vorhaben solle „Ursachen von Rechtsextremismus und Rassismus besser verstehen lernen, dem Handeln von Rechtsextremen als starker Staat Antworten geben und die Förderung der demokratischen Zivilgesellschaft stärken“, teilte die Bundesregierung mit. “(=einde citaat).
  Het voormelde illustreert dat Duitsland omgebouwd is tot een DDR dictatuur met een Stasi terreur, en waarbij Antifa fungeert als de stoottroepen van dit DDR regime. Ondertussen zijn in tal van grote steden, ganse wijken onder controle van buitenlandse misdaad clans.. die geen strobreed in de weg worden gelegd.

 4. Wat mij het meest aanspreekt bij de altijd zo nadrukkelijk aanwezige linkse (antifa)activisten (nee, extremisten!) is hun overduidelijke levensvreugde, hun politieke ruimdenkendheid, hun zachtmoedige, grenzeloze en ongebreidelde tolerantie ten opzichte van de andersdenkende medemens, hun originaliteit en hun geniale vermogen om op trefzekere wijze alle problemen in “hun” maatschappij tot simpele leuzen te herleiden, hun fysieke en uiterlijke aantrekkelijkheid, hun smetteloze hygiëne, hun verheven afvalethos, hun overheersende pikante sterke geuren die ze verspreiden, hun lieflijk stemgeluid, hun zeer smakelijke eetgewoonten, hun totale abstinentie van drugs, hun voorbeeldige seksuele moraal, hun hoge arbeidslust, hun diepe spiritualiteit, hun groot verantwoordelijkheidsbesef, hun probleemoplossend vermogen en hun ongelofelijke loyaliteit aan het boven het gesteld gezag.
  Wie zou zich niet tot hun rangen willen voegen?
  Ontwaakt verworpenen dezer aarde en sluit de rijen….!
  (Teiltje…. Ik moet even overgeven)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here