Media’s verduistering en censuur hebben Biden de overwinning gegeven

0
781
Foto's van Hunter Biden's schandaallaptop © privé

Een op de tien kiezers van Joe Biden zou niet op de linkse kandidaat hebben gestemd als ze op de hoogte waren geweest van het schandaal rond zijn zoon Hunter, volgens een opiniepeiling van News Busters.

De onthullingen van de New York Post over de laptop van Hunter Biden explodeerden weken voor de presidentsverkiezingen als een bom. E-mails die op een computer werden gevonden die de zoon van de politicus ter reparatie had ingeleverd, lieten zien hoe Joe Biden in zijn tijd als vicepresident diep betrokken was bij de corrupte zaken van zijn zoon in landen als Oekraïne en China.

Maar de social mediaplatforms kozen er onmiddellijk voor om de onthulling te censureren en de verspreiding ervan te stoppen. Tegelijkertijd vermeden de grote traditionele mediahuizen de berichtgeving over het schandaal. In plaats daarvan werd de overduidelijk ware informatie consequent afgedaan als “Russische misinformatie”.

Een nieuwe opiniepeiling van The Polling Company toont nu aan dat bijna de helft van de Bidense kiezers die in de belangrijke kantelstaten (Arizona, Georgië, Michigan, Nevada, North Carolina, Pennsylvania en Wisconsin) wonen, niet op de hoogte waren van het schandaal.

Van degenen die nu informatie over de onthulling hebben ontvangen, verklaarden velen dat ze niet op Joe Biden zouden hebben gestemd als ze op de verkiezingsdag van de informatie op de hoogte waren geweest. Als alle Biden-kiezers inzicht hadden gehad in het schandaal, zou 9,4 procent van hen volgens het onderzoek niet op de linkse kandidaat hebben gestemd. Het zou dan betekenen dat Trump in alle kantelstaten had gewonnen en een verpletterende overwinning in de presidentsverkiezingen mee naar huis had genomen.

Alleen al in de VS 12.000 sterfgevallen geregistreerd als gevolg van de COVID-19 vaccins

Dezelfde kiezers kregen ook informatie over verschillende andere schandalen rond Joe Biden die de mainstream media hebben verdoezeld. In totaal gaf 17 procent aan dat ze niet op Joe Biden zouden hebben gestemd als ze op de hoogte waren geweest van een of meer van de schandalen, schrijft Media Research Center.

Dagboek beschuldigt Biden van seksueel misbruik van zijn dochter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here