Civil War Camp, circa 1863 © FotoGuy 49057 / Flickr  (CC BY 2.0)

“We zijn niet goed in oorlog” – Een burgeroorlog wordt nu door het Amerikaanse linkse establishment benadrukt als een mogelijk scenario.

Links in de Verenigde Staten maakt zich nu publiekelijk zorgen over een nieuwe burgeroorlog. De reden hiervoor is dat links van mening is dat de Republikeinen niet zullen accepteren dat de zogenaamde “Democraten” ondemocratisch aan de macht komen na het verlies van de presidentsverkiezingen.

De verklaring van de linkse kandidaat “Joe” Biden dat hij achter “de grootste verkiezingsfraude uit de geschiedenis” zit en dat hij de stemmen van de kiezers niet nodig heeft om president te worden, heeft die perceptie aangewakkerd:

“Ik heb je niet nodig om verkozen te worden [tot president], ik heb je nodig nadat ik verkozen ben”, zegt Joseph Biden tegen zijn kiezers.

De “Democratische” leider in het parlement Nancy Pelosi heeft openlijk verklaard dat Joseph Biden op dinsdag tot president zal worden verkozen, “ongeacht wat de telling” toont.

“Ik weet zeker dat Joe Biden op dinsdag wordt gekozen, ongeacht wat de definitieve telling van de stemmen laat zien”, zegt de linkse kenau Nancy Pelosi.

De enigszins hysterische linkse politica Nancy Pelosi maakte een maand geleden krantenkoppen toen zij triomfantelijk uitriep dat, “ik spoedig president zal zijn!”

Linkse journalisten zijn niet zo eerlijk met hun bedoelingen, wanneer ze schrijven dat de “VS dicht bij een burgeroorlog kunnen zijn”, proberen ze de dreigende burgeroorlog te wijten aan de waarschuwingen van de gekozen president over de verkiezingsfraude van links, niet aan de verkiezingsfraude zelf.

Volgens sommige peilingen ziet maar liefst 61 procent van de kiezers een burgeroorlog als waarschijnlijk. En steeds meer mensen maken zich nu zorgen over wat dit zal betekenen:

  Linksen scheiden omdat de partner op de "verkeerde" stemt

“Denk je dat we op weg zijn naar een soort burgeroorlog?”, vraagt Lex Fridman aan de socialist Eric Weinstein.

Volgens de linkse komiek Bill Maher gelooft 34 procent van de burgers in een burgeroorlog in de Verenigde Staten binnen 5 jaar:

“Let us skip the civil war. We are not god at war, and they are not god at being civil”, zegt de linkse komiek Bill Maher.

De reden waarom een burgeroorlog dreigt is vooral wegens de links-liberale mainstream media journalisten en hun kwaadaardige toon.

Onlangs eiste de ultralinkse CNN dat linkse politici “de Verenigde Staten moeten opblazen”. Tegelijkertijd eist de ultralinkse New York Times “buitenlandse interventie”, in die zin dat de VN/EU en China de Verenigde Staten militair zullen binnenvallen.

Professor die in 2010 voorspelde dat er in 2020 “chaos” zou heersen, zegt dat er een burgeroorlog zal uitbreken

Vorig artikelCansel, 22, vermoord door haar Afghaanse ex-vriend
Volgend artikelVerschillende landen, verschillende gebruiken: Algerije dumpt illegalen in de woestijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Pelosi president? Zou ze willen; kan ze–Biden en Clinton’s traditie getrouw–nog meer stelen.

  Er kan best een burgeroorlogkomen;daarop zijn delinksen uit et BLM en Antifa. Soros heeft ze bewapend. Als het zover komt, hangthet af vande loyaliteit van leger van wat er gebeurt.
  Ik denk dat de linksensnel vernietigd zullen worden.

  het hebben van een lul maakt je niettot minaar, het hebben van hark maakt je niet tot boer, het hebben van een wapen maakt je niet tot soldaat

 2. De blanke Amerikanen, van oorsprong ontsproten aan en geëvolueerd uit in Europa veroordeelde notoire criminelen willen niet erkennen en toegeven dat de zwarte bevolking samen met hun adderengebroed eenzelfde geschiedenis hebben beleefd en doorstaan. Zij bejegenen de zwarten absoluut als drop-outs en inferieure creaturen die enkel geschikt zijn voor het vieze zware werk en de bajes. Opmerkelijk is dat de bijbel onder de goedgelovigen onder hen als handvest dienst doet voor hun racistische en misdadige ideologie ( = het traditiegetrouw lynchen van een Neger). De meeste fanatieke Christenen zijn radicale racisten.

  In tegenstelling tot Nederland kent Amerika geen ontkerkelijking als gevolg waarvan kerken getransformeerd zijn tot culturele centra o.a. Hierdoor zagen de Islamieten kans om daar waar de kerk zich niet gestand kon houden, een moskee te verkassen. Deze ontkerkelijking zou in Amerika misschien kunnen leiden tot een betere raciale interactie. Het weekblad Panorama had in de jaren zeventig diverse artikelen gepubliceerd over de vondst van de dode zee-rollen in de Indische oceaan volgens welke documenten Jezus Christus lang niet degene is geweest waar de bijbel hem nog steeds voor houdt. Jezus zou tussen zijn 18de en 30ste jaar humane wetenschappen aan de universiteit in India hebben gestudeerd en geen visser zijn geweest welke functie de bijbel hem toedicht. Verder zou hij op de respectabele leeftijd van 113 jaar aan de voet van de Himalaya gebergte zijn gestorven en zou nooit gekruisigd zijn geweest.

  Negers zijn voor de blanke bevolking krachtens het vervatte in de bijbel nog steeds de Judas. Eigenlijk is het jammer dat de blanken niet dezelfde confrontatie hebben met de Islamitische bevolking als met deze zwarten in hun land. De Islamgelovigen zouden de VS hebben getransformeerd tot een Sahara van verderf. Zelfs Trump zou met zijn heroïsche glossolalie ervoor zijn gezwicht.

 3. Het links tuig moet van deze planeet verdwijnen wij moeten onze moordenaars en onder drukkers uit moorden anders komen wij nooit van dat tuig af die nu zelfs onze kinderen zijn dood aan het spuiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in