New York Times: Val de VS aan

3
© Torrenegra / Flickr (CC BY 2.0)

Linkse activisten in ’s werelds beroemdste krant, de New York Times, pleiten nu bij buitenlandse machtshebbers om in te interveniëren bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

De grootste krant ter wereld, de New York Times, het Amerikaanse equivalent van de Pravda, eist nu dat andere landen in de VS “interveniëren” in verband met de presidentsverkiezingen.

In het artikel “America May Need International Intervention” beweert de linkse krant dat de zogeheten Democraten de VN- en EU-landen moeten gebruiken om president Donald Trump uit zijn functie te ontzetten in iets wat het meest op een staatsgreep lijkt.

“Voor veel Amerikanen – opgevoed om de Verenigde Staten te zien als de natuurlijke leider van de “vrije wereld” – is het misschien moeilijk voor te stellen om te vragen om buitenlandse interventie tegen de tirannie in ons eigen land”, schrijft de New York Times.

Wat de New York Times bedoelt met ’tirannie’ wordt verder niet vermeld en blijft onduidelijk. Het lijkt iets te zijn wat de linkse journalisten van de krant bij elkaar hebben verzonnen om te proberen hun ondemocratische en gewelddadige methoden te rechtvaardigen.

De nieuwe eis komt nadat het Amerikaanse leger zich onlangs gedwongen voelden naar buiten te treden om te verklaren dat men het idee verwierp om de Democraten te helpen met geweld de macht te grijpen. Het leger verwees toen naar het feit dat er in de Verenigde Staten rechtbanken zijn die de verwachte geschillen over de verkiezingsuitslag in november kunnen oplossen.

Als de Democraten-activisten binnen de journalistiek nu in plaats daarvan zeggen dat de VN de Verenigde Staten moet interveniëren, bedoelen ze eigenlijk China, waarvan de regerende communistische partij grote sommen geld betaalt aan veel van de westerse wereldleiders, waaronder de Biden-clan.

  Facebook slaat toe op Antifa - censureert duizenden

Het plan is nu dat Joseph “Joe” Biden de hulp inroept van de VN-Mensenrechtenraad, waar China een absurd belangrijke rol speelt.

Buitenlandse invloed op verkiezingen: “Niet verkeerd als wij het doen”

Zoals gewoonlijk doet links precies wat ze hun tegenstanders valselijk verwijten. Links in de Verenigde Staten beschuldigt Rusland er al vier jaar van dat het de Amerikaanse presidentsverkiezingen interveniëert, en eisen nu dat andere landen en met name de Communistische Partij van China dat doet. Het fenomeen is een klassieke linkse strategie, om de kritiek op zichzelf te ontwapenen.

Het artikel in de New York Times is geschreven door Peter Beinart en maakt deel uit van de poging van links om de Color Revolution in de Verenigde Staten te bewerkstelligen.

Breinart is een controversiële orthodoxe linkse journalist. In de afgelopen jaren heeft Breinart gepropageerd dat de Verenigde Staten stoppen met het aanvallen van de islamitische staat, voor multiculturalisme in Israël en dat het communistische China het democratische Taiwan annexeert.

In 2018 werd Beinart tijdelijk gearresteerd door de Israëlische veiligheidsdienst Shin Bet wegens vermeend contact met Palestijnse terroristen.

Breinart eist nu dat de Europese organisatie Organization for Security and Co-operation (OSCE), die dicht bij George Soros staat, een beslissende invloed krijgt op de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Een buitenlandse “interventie” tegen de Verenigde Staten zou waarschijnlijk leiden tot een burgeroorlog, wat op zich zeker een doel is voor veel van de vijanden van het land.

Amerikaanse burgers roepen Trump op onderzoek in te stellen naar Soros’ “financiering van binnenlands terrorisme”

Vorig artikelUitwisselingsstudenten ontvluchten Zweden – Zweden is niet langer meer een eerste wereldland
Volgend artikelVermoorde zijn vrouw en kinderen – krijgt liefdesbrieven na Netflix-documentaire
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in