Met de marxistische rellen waarbij gewone Amerikanen publiekelijk op straat worden belaagd en mishandeld, met de ambitie voor een grootschalige sociaal-revolutionaire culturele revolutie, en een rechts dat er genoeg van begint te krijgen, zijn alle voorwaarden aanwezig voor een burgeroorlog in de Verenigde Staten. Dat is de mening van de Britse auteur Douglas Murray.

De consequenties van een hele generatie jonge mensen die op Amerikaanse universiteiten zijn geïndoctrineerd, zijn de afgelopen maanden in de straten en op de pleinen van het land duidelijk zichtbaar geweest. Wat aanvankelijk een slecht verholen protest was tegen vermeend politiegeweld is sindsdien geëscaleerd tot systematische aanvallen en pogingen om hele steden en gemeenschappen te saboteren. De videoclips en berichtgevingen van Antifa’s en Black Lives Matter’s gewelddadige verwoestingen zien we dagelijks voorbijkomen.

Maar radicalen die proberen de Verenigde Staten van binnenuit te verstoren, moeten voorzichtig zijn met wat ze willen – als ze denken dat de Anglo-Amerikaanse hegemonie slecht was, zullen ze het niet leuk vinden wat de Chinese hegemonie betekent, zegt Murray in het interview.

Stem Trump

Om een communistische revolutie te voorkomen, vindt hij het belangrijk dat de Verenigde Staten zich van de rand van een burgeroorlog terugtrekken, op Donald Trump stemmen en het radicalisme bestrijden dat het land sinds de jaren 1860 (verkiezingen in de aanloop naar de burgeroorlog) nog bitterder verdeeld en bedreigd heeft gemaakt.

De twee totaal verschillende visies op de geschiedenis zijn hoe burgeroorlogen ontstaan, zegt hij.

Gewelddadige aanvallen van BLM en Antifa, steken appartementen in brand waar “families binnenin zijn opgesloten”

  Peiling: 40% van de Democraten zegt "blij" te zijn dat Trump positief test op het Coronavirus
Vorig artikelSomalische mannen zullen mogen trouwen met 10-jarige meisjes en consumeren
Volgend artikelZwarte getuige filmt en juicht wanneer blanke politieagenten door het hoofd worden geschoten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in