61% van de Amerikanen verwacht een burgeroorlog

2

61 procent van de Amerikanen denkt dat de Verenigde Staten een nieuwe burgeroorlog tegemoet gaan. 52 procent legt voedsel- en wapenvoorraden aan.

Uit een nieuwe peiling in de Verenigde Staten blijkt dat 61 procent van de kiezers denkt dat er een burgeroorlog op het land wacht. De reden hiervoor is de haatretoriek van de linkse journalisten tegen de gekozen president Donald Trump en de massale steun die etreem-linkse gewelddadige organisaties krijgen van linkse politici en multinationale ondernemingen.


Noemt het “… de meest angstaanjagende uitslag van een peiling waar ik ooit mee geconfronteerd ben”. Rich Thau, president van Engagious onthult dat 61% van de Amerikanen gelooft dat de burgeroorlog eraan komt en maar liefst 52% is al bezig met het aanleggen van voorraden voedsel, benodigdheden en wapens.

Het onderzoek, verricht door Engagious, the Sports and Leisure Research Group, en ROKK Solutions dat als deel van hun “2020 Back to Normal Barometer” werd uitgevoerd, vond dat zelfs de gematigden ook geloven dat er een ernstige onrust komt.

CNN-journalist geschokt wanneer NYT schrijver zegt dat 2e Amerikaanse burgeroorlog opkomst is na de Amerikaanse presidentsverkiezingen, en 61 procent van de burgers dat als waarschijnlijk ziet.

De situatie in de Verenigde Staten is nu zo ernstig dat 52 procent van de kiezers voorraden aanlegt, zoals voedsel en munitie, om hun overlevingskansen na de presidentsverkiezingen van november te verbeteren.

Zowel linkse journalisten als vooraanstaande vertegenwoordigers van de linkse zogenaamde “Democratische” partij hebben hun plannen voor een burgeroorlog openlijk verduidelijkt in de vorm van een terugtrekking uit de unie als Trump de verkiezingen wint, vergelijkbaar met de terugtrekking van de zuidelijke staten in 1861.

Finacial Times verklaart de mechanismen achter een mogelijk burgeroorlogsscenario:

  VS-staten maken vaccin-vermoorde mensen vloeibaar en strooien hun vleesslijm over voedselgewassen als "meststof"

“Donald Trump has won the electoral college by a clear margin. Yet America is in ferment. Cities around the world are holding candlelit vigils for US democracy and smaller Democratic states have joined California to threaten “Calexit”. Unions plan a general strike to pressure chief executives to back America’s majority.

To be fair, Joe Biden won 6m more votes than Mr Trump — 52 per cent to 47 per cent. Turnout was low because of rampant coronavirus and obstacles to absentee voting. Yet Mr Trump was re-elected according to the rules. What US court would dare question the outcome?

Forewarned is forearmed. America’s judges, governors and chief executives ought to be losing sleep over such an eventuality. Twice in the last 20 years, a candidate has won the US presidency after losing the popular vote.

In 2000 the Supreme Court voted five to four to stop the Florida recount. Al Gore conceded to George W Bush though a full tally would probably have tilted it his way. In 2016, Mr Trump won the electoral college in spite of having 3m fewer votes than Hillary Clinton. It could easily happen again in November. This time nobody would be playing by Queensberry Rules.

The difference with 2000 is that Americans are far likelier to view their opponents as enemies than competitors. Today’s toxicity is more redolent of the 1860 election that preceded the civil war.

Mr Gore was too much of an institutionalist to go against the Supreme Court. Mr Biden would be branded a traitor by most of his party were he to sacrifice America’s majority on some outdated altar of national unity.”

Video over van pedofiele beschuldigde John Podesta’s War Games.

Douglas Murray: De Verenigde Staten hebben alle voorwaarden voor een burgeroorlog

Vorig artikelVluchtelingenactivist krijgt drie immigranten toebedeeld… Zijn reactie spreekt boekdelen
Volgend artikelPaus Franciscus: “Elk land behoort ook tot de buitenlander”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. Dat komt hier ook hoor.. kijk maar hoe achterlijk links reageerde toen baudet na wilders en onze pim ook heel veel stemmen kreeg… De linkse kutzooi sprak toen openlijk over een kogel door zn kop. Links lijkt fatsoenlijk maar zodra ze gaan verliezen gaan ze openlijk de boel opnaaien en verdraaien . Als t volk nee zegt tegen afschaffing referendums. Zegt rutte gewoon ja met de mededeling de burgers hebben de vraagstelling niet goed begrepen. Wat een minachting . Dus ik zeg kommaar op laat het hier ook maar gebeuren.

  2. HET GEZEIK OVER LINKS EN RECHTS, HOOG EN LAAG, ZWART EN BLANK ETC. KAN PAS IN DE REMISE BELANDEN ALS DE HETE STOOM EEN KEER FLINK WORDT AFGEBLAZEN. ZOLANG ER IN HET OPEN LUCHTRUIM WEZENLOOS EN SMAKELOOS WORDT GEREDEKAVELD over wat juist en niet juist is, redelijk en onredelijk, dom en olieslim, zal de ene drogreden zich blijven buitelen over de andere en is er nooit een constructieve oplossing in zicht. Het was Gustav Flaubert die schreef dat de mens uit pens, poep, plas, vocht en botten zou bestaan. Hoe denkt men in deze vleesmassa nog individualiteit en persoonlijkheid te kunnen leggen, zoals Henry Miller schreef. Toegegeven dat je zulk een hete-afstoom-blaas-therapie niet wenst tussen staten die tegenover elkaar met nucleaire wapens gesorteerd staan. De Amerikaanse bevolking die diverse burgeroorlogen achter de rug heeft, schijnt er desalniettemin toch geen morele lering uit te hebben kunnen trekken. De vraag rijst waarom het nu opeens anders zou zijn. Ik kan hier alleen maar over speculeren. Ná de diverse burgeroorlogen werd de wereld geschokt door films als “gejaagd door de wind ” , kunta kenté etc. hetgeen de discussie over het blank-complex tegenover zwarten deed oplaaien en politieke veranderingen deed forceren. Toen Obama voor enige turbulentie zorgde in de Amerikaanse politieke atmosfeer bleek dat deze zwarte president zijn electoraal gewin niet uitsluitend te danken had aan zwarte stemmers, maar misschien veel meer aan blanke kiezers. Deze mentaliteitsmetamorfose zal een heel ander soort burgeroorlog tot gevolg hebben en wordt het niet per definitie een stammen oorlog tussen blank en zwart. In de kwestie Floyd waren het niet uitsluitend zwarten die schuimbekkend en de hoek- en slagtanden ontblotend de straat optrokken. Helaas is er nog steeds een grote meerderheid onder de blanke bevolking die er heilig in gelooft dat zij zwarten op de klassieke manier moet kunnen bejegenen zoals hun eigen voorouders dat ook ooit deden. Hieruit volgt dat de erfenis en nalatenschap onder blanken in Amerika niet materieel van aard is maar vooral immaterieel. Ik blijf erbij dat de blanken de mazzel hebben dat zij geen aanvaring en confrontatie hebben met een etnische groep met een ( orthodox) Islamitische achtergrond. Er was dan niet eens een burgeroorlog voor nodig geweest om de blanken die net verongelijkte kinderen stampvoetend de kleren van het lijf afrukkend om een extra snoepje dreinden, tot ratio en beschaving te manen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in