Cansel, 22, vermoord door haar Afghaanse ex-vriend

6
Cansel Godek, vermoord door een Afghaan in Noorwegen, foto: Politie

De politie is in overleg met de nabestaanden naar buiten gekomen met de naam en de foto van de vrouw die vrijdagavond in Evje, Noorwegen, werd vermoord. De overledene is de 22-jarige Cansel Godek, schrijft de politie in een persbericht.

“Het slachtoffer woonde in Evje met haar gezamenlijke kind van de Afghaan, een meisje van tweeënhalf jaar. Het kind wordt opgevangen door de familie en de kinderopvang wordt geïnformeerd”, aldus Cecilie Pedersen, politiechef in het district Agder tijdens een persconferentie op zaterdagochtend.

“Het is een vreselijke tragedie, dat een jonge vrouw van 22 jaar in het dorp het leven niet mag meemaken”, zegt Svein Arne Haugen, de burgemeester van de stad, tegen Dagbladet.

Het dorp Evje in Noorwegen heeft ongeveer 2500 inwoners, waarvan er tenminste één niet had mogen zijn. De gearresteerde Afghaan heeft een tijdelijke verblijfsvergunning, meldt VG.no. Hij heeft zelf de politie gebeld en verteld dat hij ruzie had gehad met een persoon en dat deze persoon nu dood is.

De verdachte Afghaan is eerder ongestraft gebleven, maar was bij de politie bekend. De politie is nog steeds bezig om in kaart te brengen wat er is gebeurd.

De advocaat van de man, Bjørge Tveito, vertelt Dagbladet dat zijn cliënt akkoord gaat met arrest als hij maandag voor vrijheidsberoving wordt voorgeleid. Hij is zaterdag ondervraagd en voor dinsdag is een nieuwe hoorzitting gepland.

Noorse meerderheid: islam is niet verenigbaar met de basiswaarden van de Noorse samenleving

  Noorse islamkritische politicus aangevallen door moslims: "We zijn op weg naar de Zweedse toestand"
Vorig artikelNigel Farage maakt politieke comeback met Reform UK
Volgend artikelLinks maakt zich zorgen over een burgeroorlog in de Verenigde Staten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Jammer voor ’t meisje en triest voor haar familie, maar……….ik heb géén medelijden met haar.
  Meisjes/vrouwen die zich met dat soort inlaten tekenen héél vaak hun eigen doodvonnis.
  En zij kunnen dat weten !!

 2. @karton: ik merk aan mijn eigen jong-volwassen kinderen, dat die zwaar gebrainwashed zijn. Wij, hun ouders, kunnen ze vertellen wat we willen, maar die jonge mensen worden al sinds de lagere school voorgelogen en belazerd door hun linkse onderwijzers, de televisie en de overheid. Ze denken dat wij racistisch zijn en dat het juist heel nobel is om van kleurlingen te houden en vooral blij te zijn met de diversiteit. Ze zijn geestelijk onklaar gemaakt en moreel gedwongen om kleurenblind te zijn. En hun hele omgeving, al hun vrienden, huisgenoten, studiegenoten, hun werk en collegae, is even zeer verziekt. Zij zien mij/ons als de storende factor, omdat wat ik zeg, 180 graden tegenover hun hele levenservaring staat. Bv dat al die islamieten opzettelijk zijn geïmporteerd om ons ethnoeuropeanen te vervangen en uit te roeien; dat de Holly-caust nooit heeft plaatsgevonden, dat er gegarandeerd en bewijsbaar absoluut niet 6 miljoen j@den zijn omgebracht, dat 6 miljoen een magisch getal is wat al sinds 1850 in duitse en amerikaanse kranten werd opgevoerd enz enz. Dat wij mensen niet verantwoordelijk zijn voor de stijging van de zeespiegel, dat al die eco-terreur en elektrische auto’s en troep gewoon controle-mechanismen zijn. Van deze waarheden worden ze gewoon bang omdat hun hersenen volledig vergiftigd zijn tégen de waarheid. Het is om wanhopig van te worden.

 3. @ Themis op 2-11-2020 om 16.54. Ik begrijp uw reactie helemaal. Laat u uw kinderen wél lezen wat er zoal in de wereld gebeurt ? Toen mijn kinderen zo’n 10 – 14 kaar waren en er was ‘s avonds laat een programma op tv over verdovende middelen en de gevolgen daarvan , haalde ik ze uit hun bed en liet ze kijken maar dat programma incl. de beelden van afschuwelijke wonden bij de verslaafden t.g.v. gebruik van de dope. Ze vonden het niet leuk en dat was onze bedoeling. Of dit heeft meegewerkt aan hun afkeer van dope , weet ik niet , maar mogelijk heeft ‘t wel meegeholpen.

 4. Zeker Karton! Ik denk dat jouw aanpak zeker zal hebben geholpen om ze de ogen te openen. Ik heb mijn kinderen ook altijd eerlijk laten zien wat er echt in de wereld gebeurt en hoe ze voorgelogen worden. Ik stuurde ze tot voor belangrijke video’s, zoals “Europe, the last battle” enz enz met relevante informatie, maar ze hebben me nu gezegd dat ze dat niet meer willen. Ze zijn nu volwassen, dus ik respecteer het, hoewel het me soms moeite kost ?.

 5. Afghanen staan zo ergens in evolutie tussen apen en Neanderthalers.
  Een vrouw isniets waard.
  Ze hebben heel vreemde gewoontes.
  Alsje b.v. iemand uit een gezin vermoord, en je claimt bescherming-je moet dan een bepaald woordzeggen- ben ze in huis daar zo veilig als in een bankkluis.
  Kom je buiten, of bieden ze je buiteneten aan, ben je dood.

  Hijging akkoord met arrest, maar dat heeft gevolgen.Waarschijnelijkwordt hij niet voor moord vervolgd, krijgt hijmax paar maand.

  Maar links opgegroeiden hebben idd de maatschappij volkomen verpest.
  Niet iedereen heeft gelijkewaarde.
  Sinds de jaren 80 wordt iemand beoordeeld en geschaaldop een een schaal van-100 tot +100.

  Meetpunt: de waarde van een persoon wordt gemeten aan de verfijning vanzijn/haar normen en waarden.
  Een moslim scoort dus per definitie heel laag, omdat hij alle niet moslims dood wil, en omdatie vrouwen als vee ziet.

  Zo ook dit figuur. In Afghanistanzou hij niet vervolgd worden; zou zij publiek doodgegooid worden met stenen.
  Zoiets als wat voorons een voetbalwedstrijd is.

  Die half-apen horen niet in europa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in