Terwijl u dit leest, is het vandaag vrijdag 18 augustus 2023. Twee avonden geleden speelde ik in mijn wereldwijde TALK Radio show een nieuw lied van Oliver Anthony genaamd “Rich Men North of Richmond” en meldde aan mijn wereldwijde publiek dat dit lied een snaar heeft geraakt bij gewone, alledaagse, werkende mensen in heel Amerika. De volgende dag stond het nummer bovenaan de Apple Music Charts voor wereldwijde distributie, schrijft Hall Turner.

Ik heb geen enkele eer voor het feit dat het lied de top van de GLOBALE hitlijst heeft bereikt, maar ik hoop en bid zeker dat ik heb geholpen.

Dit lied spreekt tot de echte, dagelijkse strijd die u, en ik, en elke andere gewone, arbeidersklasse persoon, leeft. Het spreekt tot de reden van deze strijd: De rijke mannen ten noorden van Richmond (Virginia) – dat wil zeggen Washington, DC.

Het lied heeft echt wereldwijde aantrekkingskracht en een gebruiker op Twitter, die nu “X” heet, monteerde een video van Podcasters over de hele wereld die allemaal samen online naar het lied luisterden. Sommigen hadden zelfs tranen in hun ogen.

Ik denk dat het komt omdat ze zich eindelijk realiseerden dat we ALLEMAAL getroffen worden door de situaties die deze “Rich Men north of Richmond” creëren. Niemand van ons is immuun. Het is een strijd voor AL ons gewone volk. Het lied brengt het besef naar voren dat AL deze problemen, alle strijd, alle verdeeldheid – groepen tegen elkaar opzetten – ALLEMAAL veroorzaakt wordt door de “Rijke mannen ten noorden van Richmond”.

  Terwijl bijna niemand keek, sloten leiders op de VN een 7-jarige overeenkomst om één enkele globale agenda uit te voeren

Hieronder is die video van de Podcasters wereldwijd, van alle leeftijden, rassen, vormen en maten, die naar het lied luisteren. Bekijk de reacties. Het is zoooooo krachtig. In die reacties zitten echte tranen van mensen die weten hoe moeilijk het tegenwoordig is om gewoon te leven. Op hun gezichten is bijna opluchting te lezen dat ZIJ niet de enigen zijn in deze strijd; het besef dat wij allemaal zwaar getroffen worden. En bovendien zijn we deze onzin ALLEMAAL zo ontzettend beu.

Oliver Anthony, “Rich Men of Richmond” Lyrics:

I’ve been sellin’ my soul, workin’ all day / Overtime hours for bullshit pay / So I can sit out here and waste my life away / Drag back home and drown my troubles away.

Pre-Chorus:
It’s a damn shame what the world’s gotten to / For people like me and people like you / Wish I could just wake up and it not be true / But it is, oh, it is.

Chorus:
Livin’ in the new world / With an old soul / These rich men north of Richmond / Lord knows they all just wanna have total control / Wanna know what you think, wanna know what you do / And they don’t think you know, but I know that you do / ‘Cause your dollar ain’t shit and it’s taxed to no end / ‘Cause of rich men north of Richmond.

I wish politicians would look out for miners / And not just minors on an island somewhere / Lord, we got folks in the street, ain’t got nothin’ to eat / And the obese milkin’ welfare.

Well, God, if you’re 5-foot-3 and you’re 300 pounds / Taxes ought not to pay for your bags of fudge rounds / Young men are puttin’ themselves six feet in the ground / ‘Cause all this damn country does is keep on kickin’ them down.

  Het kwaadaardige bedrog achter de covid hoax

Repeat Pre-Chorus

Repeat Chorus

I’ve been sellin’ my soul, workin’ all day / Overtime hours for bullshit pay.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

WELKOM BIJ DE REVOLUTIE!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMeer tekenen dat het Westen aan het verliezen is en dienovereenkomstig reageert in Oekraïne
Volgend artikelEen hobbelige rit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

 1. “Niemand van ons is immuun. Het is een strijd voor AL ons gewone volk. Het lied brengt het besef naar voren dat AL deze problemen, alle strijd, alle verdeeldheid – groepen tegen elkaar opzetten – ALLEMAAL veroorzaakt wordt door de “Rijke mannen ten noorden van Richmond”.

  Ja dit is HET…!!

  • Vergeet lieden zoals Rutte en F. Timmermans niet, die een volk totaal versplinteren en zelfs binnen gezinnen en tussen man en vrouw haat zaaien met hun “maatregelen” en “zachte dwang” bij de inspuitrondes…

   Nee, er zijn veel “Rich men North of Richmond” die in Europa blijken te wonen…

   When does the hangman come around…

   Alleen U kan dictators en moordenaars stoppen….zonder rem voor vrijheid en tegen dictators en hun voetvolk.

   • Duchesne augustus 19, 2023 at 15:25

    Juist Duchesne er zijn veel rijke mensen in Brussel, Berlijn en Den Haag ect die een enorme macht vormen en moeilijk te remmen zijn.

    Omdat een groot gedeelte van het publiek en elite achter de politici blijven staan omdat zij hun sociale positie aan de satanische machthebbers hebben te danken.

    22-11-2023 weer op dezelfde partijen stemmen met de hoop dat het dan wel beter zal gaan, stemmen helpt niet meer.

    • We kunnen de rollen ook omdraaien:

     Dat WIJ zelf bepalen wanneer we thuisblijven, niet gaan werken of gewoon met ons allen de straat opgaan om te laten zien dat WIJ degenen zijn die de wereld laten draaien… en ons niet de massamoordende fascisten laten voorliegen en verleiden, de landverraders die ALLES doen om de mensheid tegen elkaar op te zetten en uiteindelijk allemaal om het leven te brengen!

     Laten we dat dan zomaar gebeuren? De tijd dat ZIJ de dictatuur oplegden en WIJ alles voor zoete koek slikten is nu toch wel voorbij, hoop ik??

  • Als volgzame simpele zielen gekocht kunnen worden om de rich men
   te beschermen, politici, OM, rechters, politie, leger verliest het klootjesvolk.

  • Lied brengt wereldwijde beweging op gang… ??

   Ja voor een dag ja.. alweer vergeten hoor..

   En DE MENSEN die het op gang zou moeten brengen…. die weten van niks…

   Nothing to see here.. life goes on..

 2. We zijn niet alleen… WIJ zijn de mensheid. WIJ ZIJN DE MEERDERHEID!!! En WIJ zijn overal en we doen al het werk, maar onze pooiers (deepstate overheid van geheime diensten, fake regeringen, belastingdiensten en criminele justitie en politie) roven ons kaal en bloeden ons leeg.

  Filmtip; Elysium

  WIJ moeten verenigen en samenwerken ipv strijden en concurreren.

  Liefde aan iedereen die hier komt, leest en reageert. Verdeeld zijn wij alleen en zwak. SAMEN zijn WIJ onverslaanbaar!!!

  🙏😘❤

  • 10000% eens

   BUT…..

   Het moment dat het verenigen zal plaatsvinden… zijn we met een select clubje nog over en zullen we wonderbaarlijke (bestaat gelukkig) support nodig hebben. Met andere woorden; more to come….. good luck komende periode!

 3. In het bijzonder van toepassing op België, een vadsige zelf gecreëerd politiek apparaat als nergens anders ter wereld bestaande uit een legioen regeringen die enkel maar landgenoten tegen landgenoten opzet om er zelf munt uit te slaan .
  Verdeel en Heers , hoe meer verdeling en haat er gezaaid kan worden hoe meer heersers er aangesteld worden die de Belgische bevolking tot “bloed ,zweet en tranen” uitperst.

  • Ik vraag mij af hoeveel er nu weer gaat gefraudeerd worden met de verkiezingen.
   Mensen beginnen stilaan te beseffen wat een dictatuur het hier verworden is.
   Vorig keer bijna 1 miljoen niet komen opdagen.
   Vraag mij af hoeveel het er nu gaan zijn.

  • @Fem, het kostbaarste juweel van koningin Mathilde (1973) is het in 1926 aan de toenmalige kroonprinses Astrid (1905 – 1935) door de Belgische bevolking geschonken diadeem van de negen provincies. Sinds 01.01.1995 bestaat België na de splitsing van de provincie Brabant uit tien provincies.

 4. Ik had dit nummer eergisteren hier ook geplaatst omdat het idd een geweldig nummer is dat ons hopelijk verbindt. Mensen gaan door dit nummer beseffen dat we allemaal in dezelfde shit zitten en dat we door het oude principe “verdeel en heers” tegen elkaar op worden gezet. Goed nummer, goede tekst en een geweldige stem, ik hoop dat we elkaar wat minder gaan haten door dit nummer.

 5. Wauw……Prachtig!!
  Ik bid tot God dat de mensen eindelijk massaal wakker mogen worden zodat we snel uit deze afschuwelijke nachtmerrie mogen komen.

 6. Ik ga meer voor ‘l elite van Trust, de teksten zijn veel krachtiger en veel meer tegen het systeem en wat er achter zit, maar muziek kan mensen verbinden en dat is een start natuurlijk, het gaat niet om de muziekstijl maar om het verzet en dat is nodig en velen weten het natuurlijk wel, niet iedereen is doof en blind, ik herinner mij ook in een nummer van Trust gezongen in het engels, one g.d for the rich and one for the pour, ja muziek voor mij zelf is ZO belangrijk omdat je kracht kan geven of hoop!!!

  • Flardinga, je weet nooit precies wat een song pakkend maakt.
   Ik vind het niet fijn om naar te luisteren. Harde stem, niet melodieus. Tekst heeft het.
   Maar als dit lied een bewustwording tot stand brengt van hen die dat toe nu niet waren dan wil ik hem 100 keer beluisteren.
   ‘L elite Trust geluisterd en ik begrijp wat u vindt.

   • Svea,
    Dank voor de reactie, met jouw gekozen woorden eens natuurlijk, maar muziek is gewoon een wapen zonder iemand pijn te doen, Jim Morrison van the Doord zei vroeger al they have the guns we have the songs!!!

     • De meeste muzikanten die jong gestorven zijn wilde niet meedoen met het verrotte Hollywood. Vaak werd een overdosis als smoes gebruikt, maar ik denk dat ze “opgeruimd” zijn omdat ze de viezeriken in Hollywood wilde bekendmaken. Dus Jim zou (denk ik) aan onze kant staan.

      • Sorry Sandra voor de rude awakening, maar Jim Morrison hield van zeer jonge meisjes in zijn bed, hoe jonger hoe beter, tot ongenoegen van de andere bandleden, en Jim raakte daar door menigmaal in problemen. Dat dit gedrag zou kunnen komen door zijn eigen MK-ultra opvoeding is geen excuus.

       • Hoe weet jij dat, was je er bij? Kom met feiten en bewijzen of heb je dat in een of ander muziekroddelblaadje gelezen? Dit is iig de grootste kul die ik de laatste tijd gelezen heb en
        die MK-ultra opvoeding, wat dat ook moge zijn in jouw ogen, was iig gigantisch mislukt.

     • @Frans H…

      Jim Morrison en Jimmy Hendrix hadden allebei vaders die in het leger werkten. En volgens mij las ik ook dat Jim en Jimmy hebben allebei een harde MKultra opvoeding gehad.

      • Jim Morrisons vader George S. Morrison (1919 – 2008) was als commandant van het VS-flottielje verantwoordelijk voor het uitvoeren van het false flag Tonkin-incident op 02.08.1964 (aka USS Maddox-incident) waardoor de VS direct betrokken raakte bij de oorlog in Vietnam.
       De Deep State heeft president Johnsons voorganger Kennedy mede uit de weg geruimd op 22.11.1963, omdat Kennedy volgens de door hem op 11.10.1963 ondertekende National Security Action Memorandum 263 (2 + 6 + 3 = 11!) op grond waarvan de Amerikanen eind 1965 alle troepen uit Vietnam zouden terugtrekken.
       JFK’s kantoor in het Capitool tussen 1947 en eind 1960 waar hij in die periode zitting had als lid van het huis van afgevaardigden en senator had nummer 263.
       Johnson werd tijdens zijn presidentschap tussen 22.11.1963 – 20.01.1969 ook behoorlijk in de wielen gereden door de CIA (A damned murder incorporation) en daardoor, gecombineerd met de desastreus verlopende oorlog in Vietnam zag hij af van herverkiezing in 1968 en werd zijn kleurloze vicepresident Hubert Humphrey (1911 – 1978) presidentskandidaat voor de democraten in 1968 en kon Deep Stater & crook Richard M. Nixon (1913 – 1994) in 1968 het presidentschap binnen halen.

      • De vraag was ‘wat Jim Morrison gedaan zou hebben in deze tijd tussen al zijn leeftijds gebonden pro prik collega’s’.
       Alleen Sandra geeft antwoord en de rest gaat los op wat zij denken te weten zonder antwoord te geven.

    • Als prof-muzikant kan ik u verzekeren dat muziek een MEDICIJN is voor lichaam en geest. Zingen en dansen is net zo krachtig als bv lachen en heeft een heel sterke invloed op onze psyche. Het wordt niet voor niets al heel lang als helende trauma-therapie gebruikt.

   • Muziek en stemmen hoeven niet altijd mooi, zacht en melodieus te klinken.
    De 5e en 9e van Beethoven kunnen er ook wat van en toch blijft het prachtige muziek.
    (in de klassieke muziek zijn ook heel wat rauwe stukken!!!)

    Juist dat rauwe en die eindeloze herhalngen —–=== Het is net
    of ie de boodschap (die even rauw als werkelijk is) er bij de mensen IN WIL STAMPEN!

   • Mogen onze smaken verschillen..??

    Deze getormenteerde bluegrass Apallachian boer met keispijn kan echt uitpakken met z’n stem op een manier waar Andree Hazes bang van zou worden. En zijn mooie gitaar klink als een klok na slechts een paar jaar oefenen speelt hij heel gevoelig en subtiel.

    Ondanks dat ik geen fan van ‘country’muziek ben, ben ik wel onder de indruk van zijn muzikaliteit en talent! 🙂

  • @Liberté Hoezo ben je onnozel als je een beetje hoop haalt uit muziek. Ik denk dat je écht onnozel bent als je je zo gek laat maken dat je nergens meer het mooie van in kan zien. Je hebt je super negatief laten maken, dat vind ik onnozel.

  • Je onderschat de kracht van muziek; zie ” Bella Ciao”, dat door de Italiaanse bergen schalde tijdens WW2, en mensen op de been hield. Denk aan de prachtige authentieke muziek vd jaren 60, die een omwenteling teweeg bracht in het denken en handelen v de jonge mensen. Rich men north of Richmond wordt al uitgeroepen tot national Anthem onder de Amerikanen die het spuugzat zijn…
   Je mag zijn stem niet mooi vinden maar hij zingt van uit de bodem van zijn hart, en dat raakt je!
   Die gozer is zo focking authentiek….
   Op de 7de dag nadat het lied was uitgekomen trad hi,j zoals vaker op, op een boerenmarkt ergens in de Appalachian mountains, en ipv 20 toehoorders stonden er honderden mensen die het lied meezongen, de text kende!! In een week tijd 25 miljoen hits, en op nummer 1 op I-tunes, en 5 andere nummers van hem in de top 10.

 7. Was er al eerder bekend mee. Mij spreekt het niet aan….. voor mij gewoon een lelijk lied. En dat zegt alles over mijzelf….niets over dat lied.

  Als dit dan moet zijn wat de menigte wakker trapt……graag.

  Voor mij is het niet nieuw…..er is zat op de wereld gebracht in deze….
  ” It’s the universal soldier ” van Donovan zegt hetzelfde in een andere context. Wie betaald ze.

  Maar goed……alles wat een bijdragen levert ……. joho!

 8. Het laatste album VS van Mark Stewart is pas een wakker schudder, heel vreemt dat hij volgens zijn website in april overleden zou zijn maar niets over de oorzaak of begravenis te vinden.

 9. Hé maar in Belgie hebben wij vandaag de finale van zomerhit !! Aan de kust heeft het grandiose evenement plaats, men is daar trouwens al weken aan n stuk de pannen van de daken aan tzingen en de stenen uit de vloer aan t dansen; niks dan banale computer geproduceerde kutliedjes, terwijl de wereld, sociaal economisch ecologisch, climatologisch, deontologisch naar de kloten gaat, ….’alors on dance(chante)) zong Stromae ….Goed dat het aan t strand is, praktischer om de gebreenwashte domme koppen nog wat dieper in tzand te steken ….

  • De breinwassende afleidingen voor de breindode meute maakt die hypnose door de psychopaten mogelijk.. en ze kunnen hen alles wijsmaken! Zo gaan ze net zo blij allemaal in de rij staan voor de doodsprikjes, en ze vinden het heerlijk!

   • Net naar Infowars, Alex Jones gekeken (van ma 22 augustus) in september is er een nieuwe ronde gepland, nieuw virus , nog ‘dodelijker’ dan de vorige en met alle maatregelen! Testen, Mondkapjes, lockdowns, QR codes en natuurlijk de prikken! Dus Nieuwe Ronde Nieuwe kansen! Ga alvast maar in de rij staan!
    Die mensen leren het nooit!
    Van Alex Jones mag je vinden wat je wilt, maar hij heeft vaak gelijk gekregen!

 10. Net nog even geluisterd. Zijn ziel zingt dit nummer. En de reacties van de luisteraars raken mij in mn ziel. Ik voel eenheid… we willen allemaal dat deze horrorshow van smerige gestoorde elites, psychopaten politici en grote aandeelhouders bedrijven stopt.

  En 25.000.000+ views… in TIEN dagen. Uit het niks!!! Dat doen weinigen hem na.

  Dat geeft wel aan dat hij echt een goede snaar raakt.

 11. Prachtig. Zo iets opens en eerlijk zou hier in Nederland niet zo snel gebeuren. Het hardnekkige “Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg” lijkt nog steeds te prevaleren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in