Foto: freepik / skawee

Een 56-jarige piloot van LATAM, een Latijns-Amerikaanse luchtvaartmaatschappij, is deze week plotseling overleden terwijl hij gebruik maakte van het toilet van een Boeing 787 Dreamliner die hij van Miami naar Chili bestuurde.

Het onverwachte en tragische overlijden van Iván Andaur dwong twee andere copiloten om de controle over het vliegtuig over te nemen en een noodlanding uit te voeren, terwijl een verpleegster hem probeerde te reanimeren, maar daar niet in slaagde, omdat ze niet over “de nodige of voldoende benodigdheden” beschikte, schrijft Ethan Huff.

Andaur bestuurde vlucht LA505 naar Santiago toen hij zich ziek begon te voelen. Zijn symptomen zoals beschreven waren direct gerelateerd aan een hartstilstand, wat suggereert dat hij misschien wel het zoveelste slachtoffer is van het Covid-19 “vaccin”.

In plaats van de geplande bestemming te bereiken, moest de vlucht worden omgeleid naar Tocumen International Airport in Panamá City, waar Andaur uiteindelijk dood werd verklaard.

De verpleegster, die zichzelf op social media alleen bekendmaakt als “Isadora”, zegt dat ze samen met een andere verpleegster en twee artsen probeerde om Andaur te reanimeren. Ondanks hun beste pogingen om zijn leven te redden, stierf Andaur.

“Helaas hadden we niet de nodige of voldoende middelen om een goede reanimatie uit te voeren,” zei Isadora. “LATAM moet het protocol verbeteren in het geval van gezondheids- en medische noodsituaties zoals deze, waarbij levens gered kunnen worden maar de middelen nodig zijn.”

Het is onbekend naar welke “middelen” Isadora precies verwees die volgens haar het leven van Andaur hadden kunnen redden.

Het grote publiek wordt zich bewust van het feit dat in het post-covid tijdperk covid-vaccins typisch verantwoordelijk zijn voor dit soort incidenten

Volgens een naamloze vrouwelijke passagier die op dat moment op de vlucht zat, vertrok het vliegtuig rond 23.00 uur uit Miami voordat een van de copiloten om medische hulp vroeg.

  Media vertellen iedereen die lijdt aan massavormingspsychose dat er niet zoiets is als massavormingspsychose

“Na 40 minuten vroeg de piloot ons of er een dokter in het vliegtuig was, we weten niet wat er daar gebeurde,” wordt de vrouw geciteerd.

Op een gegeven moment vroeg een van de stewardessen aan de passagiers of iemand spullen bij zich had die gebruikt konden worden om iemand te helpen die insuline-afhankelijk is.

“Ze vertelden ons dat we gingen landen omdat de piloot zich ziek voelde en toen we aankwamen, vroegen ze ons om het vliegtuig te evacueren omdat de situatie verslechterd was,” legde de vrouw verder uit.

Sinds Andaur’s vrouw Veronica in 2017 overleed, is het enige overgebleven directe familielid hun dochter Sofia.

Voordat hij piloot werd bij een commerciële luchtvaartmaatschappij, was Andaur in dienst bij de Chileense luchtmacht.

Na de noodlanding stond het vliegtuig een half uur bij de gate voordat de luchtvaartmaatschappij aankondigde dat de vlucht geannuleerd was. De passagiers werden in hotels in de buurt ondergebracht voordat ze de volgende middag weer verder vlogen.

“Veilig (om winst te maken) en zeer effectief (om te doden),” schreef een commentator over de situatie, die insinueerde dat de Operation Warp Speed-injecties waarschijnlijk de doodsoorzaak van Andaur waren, aangezien de meeste luchtvaartmaatschappijen van hun werknemers eisten dat ze “gevaccineerd” werden om te kunnen blijven werken.

“Bij u gebracht door Pfizer of Moderna,” schreef een ander, die dezelfde insinuatie maakte.

“Weer een mandaat kwijt,” zei een ander, verwijzend naar de vaccinmandaten die meer dan waarschijnlijk verantwoordelijk zijn voor dit tragische incident.

“De rijken gebruiken alleen piloten die niet gevaccineerd zijn, dat je het maar weet,” suggereerde een ander.

  Professor Michel Chossudovsky - #Ja, het is een "killer-vaccin"

Anderen speculeerden dat de ontbrekende apparatuur waar Isadora het over had misschien een defibrillator was, die nodig is in vliegtuigen voor het geval iemand een hartaanval krijgt.

“Ik denk dat we niet eens hoeven te vragen wat de oorzaak is,” schreef een ander.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De echte reden dat de regering wil dat je elke 3 maanden een COVID-19 Booster Prik krijgt is omdat de gevaccineerden een nieuwe vorm van AIDS ontwikkelenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLoekasjenko: “Poetin heeft besloten Oekraïne te beëindigen – Rusland zal Nikolajev-Odessa innemen en Transnistrië bereiken”
Volgend artikelMeer tekenen dat het Westen aan het verliezen is en dienovereenkomstig reageert in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Zal wel weer een complottheorie zijn, schreeuwen ze alvast vanuit “het vak K territorium”. Ondertussen komen ze tijd te kort om hun hachje in Davos te redden. De ratten verlaten 1 voor 1 het zinkende schip dat staat voor:het grote WEF bedrog. De genocide en hervorming van de wereld. Ondertussen zijn alle publiekrechtelijke organen uitgeschreven uit de handelsregisters. Wel zo makkelijk als straks de souvereiniteit is afgepakt, de staatskassen zijn geleegd, de digitale munt als enig betaalmiddel geldt, je naam en adres in de grote WEF computer zit, de farmacie op volle toeren draait en de supermarkten leeg zijn. Demonstreren of verzet plegen heeft dan geen zin meer want de 5G straalt dan op volle toeren je koppie in, zodat je hersenvocht gaat koken en je geen stap meer kunt zetten of je lazert om met bloedproppen in je lijf.

 2. Stop maar met deze artikelen. We kunnen niet tegen de censuur op.
  Vanmorgen nog weer weinig vrienden gemaakt in een groep waar de spuitjunks zich zorgen maakten omdat de c…terug komt????!!!!

  Kan het nog steeds niet laten dus hun verteld dat alleen geïnjecteerden ziek kunnen worden…..

  Ben verder genegeerd door de dwaze massa.

  Het gaat weer helemaal verkeerd zoals verwacht. Te lang de touwtjes laten vieren…dus moet er weer even dwang komen, zeker nu die duitse euhoer weer giga chemicaliën heeft ingekocht.

  Het stopt niet!

  • Beste jantien,
   Naar mijn mening niet.
   Heel dat NWO gedoe is al tientallen jaren bedacht waarbij alle mogelijke scenario’s onder de loep zijn genomen.
   Een van de dingen wat er voor hun mis kan gaan, is eventuele onderlinge conflicten over macht/belangen.
   Als b.v. 1 multinational in moet inboeten t.o.v. een voordeel voor een andere multinational, zou er wel eens frictie kunnen ontstaan.
   In de politiek zie je dat nu ook een beetje gebeuren m.n. binnen de EU.
   Hongarije is een steentje in de schoenen van Brussel.
   En verder de meningsverschillen over de militaire ‘ hulp’ aan de Oekraïne.

 3. Ik stap nooit weer in een vliegtuig. Zo lang ik ze zie vliegen is er wat mij betreft nog niets aan de hand. Als ze neerduvelen echter wel………..

 4. Ondertussen blijft de horde zogenaamde ‘vluchtelingen’ uit Afrika maar naar hier komen.
  Hoe is dat mogelijk?
  Vermits in Afrika nauwelijks gevaccineerd werd tegen het zogezegde levensbedreigende coronavirus, zou dat continent ondertussen zo goed als uitgestorven moeten zijn.
  Als je dat tegen ‘vaxidioten’ zegt kijken ze je met onbegrijpende ogen aan zoals koeien naar een trein kijken.

 5. Olympische zwemmer sterft plotseling op 42-jarige leeftijd
  Johnathan Jones, The Western Journal Door Johnathan Jones, The Western Journal
  Gepubliceerd op 16 augustus 2023 om 18:01 uur Britse zwemgemeenschap is ’s morgens het verlies van Olympiër Helen Smart, die op 42-jarige leeftijd is overleden. Sky News meldde dat er geen doodsoorzaak is vrijgegeven, maar dat Smart “plotseling stierf”. Smart vertegenwoordigde haar land onder haar meisjesnaam, Don-Duncan, op de Olympische Spelen van 2000 in Sydney en won brons op de Commonwealth Games in Kuala Lumpur in 1998. Volgens Sky News was de late zwemmer eind jaren negentig ook de Britse kampioen op de 200 meter rugslag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in