Deze kiezer wordt niet overtuigd door deugden of statistieken. Hij wordt overtuigd door dromen, visioenen, verhalen en grappen.” – Curtis Yarvin

Auteur vergeten, ben er naar op zoek, tussen mijn 200 tabs, red. Update: auteur is (door scherpziende lezer) gevonden.

Neem afstand van de scène en begrijp dat de opeenstapeling van procedurele juridische bullshit in de verschillende schijnrechtszaken tegen kandidaat Donald Trump grotendeels een poging is om het publiek te verwarren, te mystificeren en bezig te houden terwijl het grote schavot van ons nationale leven instort. Het nieuws – zowel mainstream als alt – zal dag na dag gedomineerd worden door analyses van elke beweging en tegenbeweging door eindeloze krochten van rechtszaalprullariae terwijl de Amerikaanse economie instort en verbrandt, overgebleven rijkdom in beslag wordt genomen en de Amerikaanse sociale orde verandert in een soort vurige smurrie, schrijft James Howard Kunstler.

In november 2024 zal er iemand tot president worden gekozen, of niemand. Op dit moment komt het waarschijnlijk neer op een verkiezing waar meer dan de helft van het land niet in gelooft, of helemaal geen verkiezing vanwege een burgerlijke chaos die zo extreem is dat de afscheidingsweken van 1861 er net zo tam uitzien als een brandoefening op een middelbare school. Naast het verlammen en vastpinnen van hun belangrijkste tegenstander, hebben de necromanten van de Democratische Partij het spelbord met een ongeëvenaarde precisie opgezet, zodat hun tegenstanders nooit meer een verkiezing kunnen winnen. Toch zijn ze zo zelfvoldaan dat ze blijkbaar denken dat niemand het merkt. (We zullen uiteindelijk voor je komen, Marc Elias.)

  VS Verkiezingen 2024 - Twee rechtszaken en één winnaar

Wat betreft het uitpluizen van al die valse beschuldigingen tegen Mr. Trump, bedenk dan dat we nu in een cultuur leven waarin geen waarheid bestaat, alleen vechtende portfolio’s van narratieve spinsels, tenminste volgens de Marxiaanse wokesters die de machinerie van de wet hebben overgenomen, dus daar, met een vingerknip gaat jurisprudentie – als in: Ik zweer de waarheid te vertellen, de hele waarheid, blah blah…. De grap is aan u. Er is geen waarheid meer, dus hou op met vol te houden dat er ook maar iets dergelijks te bepalen valt, behalve welke uitkomst de Partij van de Chaos ook nastreeft.

De opgeschorte animatie van augustus met zijn zandkastelen, broodjes kreeft en zorgeloze cocktailcruises zal spoedig plaatsmaken voor het seizoen van orkanen, financiële fiasco’s, gedenkwaardige militaire bewegingen en omkeringen van politiek fortuin. Wat komt er bijvoorbeeld terecht van “Joe Biden”, de fictieve president, en dat groepje van griftige familieleden om hem heen? Ik zal u één ding vertellen: hij gaat zich absoluut niet herkiesbaar stellen, en de machtige pretentie rond die hallucinatie maakt iedereen op het kabel-tv-nieuws tot idioten. Iemand heeft Old’ “Joe” de zwarte piet toegespeeld. Dr. Jill is in een fles gekropen. De “Big Guy” is nu gewoon aan het mokken en verdrinkt zijn verdriet in ijs – maar zijn lot hangt daar boven de duinen van Rehoboth als een onheilspellende zwarte zeevogel die aan een zieke wind hangt en hem bespot. Je hebt het eindelijk verknald, Joey, huilt het… caw caw caw….

We naderen dus het moment waarop impeachment niet langer ontweken kan worden. De stapels bankgegevens van de familie Biden die de heer Comer uit Kentucky her en der heeft opgegraven, plus deal memoranda, video- en audio-opnamen van duistere besprekingen en honderden vertellende e-mails zijn van een andere bewijskracht dan de lijst met hypothetische gedachtemisdaden die Jack Smith, Alvin Bragg en Fani T. Willis hebben opgesomd. Persoonlijk zou ik op zijn minst een afzettingshoorzitting willen zien waar al dat harde bewijs van omkoping door de familie Biden methodisch wordt uiteengezet zodat The New York Times en CNN het kunnen negeren. Het zal een paar dagen op een game of chicken lijken, maar dan zullen de partijbonzen Old Joe “helaas” bevelen om opzij te stappen voordat dat grimmige spektakel te ver gaat.

  Bijna 200 Nationale Gardisten Covid-19 opgelopen nadat Peking Joe ze naar een ijskoude parkeergarage had verbannen

De Oekraïne-oorlog zal dan van Kamala Harris zijn om te verliezen – daar kunt u van op aan – maar het zal niemand iets kunnen schelen. Ik heb het gevoel dat Barack Obama niet in staat zal zijn om… hoe zullen we het zeggen… met haar samen te werken. Achter al dat gekakel moet een innerlijke leegte schuilgaan die zo groot is dat Judge Crater, DB Cooper en de brigantijn Mary Celeste er misschien wel in ronddolen, samen met Amelia Earhart, Jimmy Hoffa en de Lost Colony of Roanoke. En ik durf me de vergaderingen met Kamala niet voor te stellen waar Susan Rice, Lisa Monaco en Torie Nuland de arme onnozelaar proberen te vertellen wat ze moet doen. Het zal eruitzien als een van die afgeranselde meisjes op een straathoek in Oakland.

Hoe dan ook, tegen die tijd zullen de aandelenmarkten volledig in elkaar storten, al die Vanguard pensioenfondsen zullen aanspoelen als zovele kronkelende grunions op Cabrillo Beach, en uw lokale bank zal het opnemen van geld beperken tot $500, een paar weken voordat de lang voorspelde bail-ins worden uitgevoerd. Op dat magische moment zal de Democratische Partij alles hebben wat ze maar wenste.

Natuurlijk kan ik niet zeggen dat het melodrama precies zo zal verlopen, in die volgorde. Maar verwacht problemen in september. Verwacht wanorde zoals u zich nog nooit hebt voorgesteld. Denk erover na om al het geld dat u op de bank hebt staan terug te halen. Overweeg om uzelf voor de veiligheid te bewapenen, als u in een deel van het land woont waar dat is toegestaan. Of misschien zelfs als u in een ander deel van het land woont. Leg wat bonen en rijst en wat batterijen klaar. Maak uw mentale veiligheidsgordel vast. Als augustus voorbij is, zal het een hobbelige rit worden.

  Sleepy Joe struikelt meerdere keren op de trap van Air Force One - en eindigt op zijn knieën

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

De meest verwoestende video op het internetVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLied brengt wereldwijde beweging op gang; mensen WERELDWIJD “snappen” waar de man over zingt …
Volgend artikelBuitenlandse huurlingen onthullen schokkende aantallen slachtoffers in Oekraïne – media
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

17 REACTIES

  • @Malou…

   Dat QFS is een uitkomst ALS de mensheid de oorlog tegen de elites wint. Om daar te komen moet eerst de hele mensheid wakker schrikken en gaan verlangen/eisen naar een dergelijk systeem. Om de mensheid wakker te laten schrikken, zullen we in een vrije val de afgrond van totale tirannie in moeten gaan. Dat gaat nu komen. Mijn intuïtie zegt dat we nu een echt voorproefje gaan krijgen van de hel die de elites op aarde willen creëren. De mensheid moet transformeren om zichzelf te kunnen bevrijden van de kwade krachten en de matrix. De meeste mensen vinden pas de wil om te transformeren als ze de dood in de ogen kijken. Het gaat een wilde rit worden.

   ALS dat QFS echt bestaat, dan zal dat pas komen 1 milimeter voordat we de grond raken. Volgens mij is QFS gewoon Nesara/Gesara en Nesara/Gesara zou op de ochtend van 9/11 actief worden… maar toen gebeurde 9/11 en werd het overruled.

   Maargoed… ik weet het uiteindelijk natuurlijk ook niet, ik deel mijn perspectief met je. Ik bid dat we als mensheid een eenheid gaan worden. 🙏❤

   • Heilige rotzooi! Praten over de .0001% (van mensen die deze info zelfs zouden kunnen beginnen te begrijpen) Geweldig werk Daniel ❤

    https://youtu.be/Ztv8AGinqnE

    “Boom” The I Pet Goat NYC & DC Destruction Decode Video. Be Warned.

    Deze kiezer wordt niet overtuigd door deugden of statistieken. Hij wordt overtuigd door dromen, visioenen, verhalen en grappen.”

    Vermoedelijk was New York 2300 jaar geleden slachtoffer van een tsunami. Uit recent bodemonderzoek zijn Amerikaanse wetenschappers tot deze nieuwe ontdekking gekomen. Het onderzoek naar het verloop van deze historische gebeurtenis wordt onder andere uitgevoerd door wetenschappers van de Vanderbilt Universiteit.

    23 september 2023 https://youtu.be/KuNcSp2T4Lw

    Massive tsunami coming to New York City

    • Edwin Vissers augustus 20, 2023 at 04:39
     Bedankt voor de zeer interessante link, Edwin. Ik probeer het eea te rijmen met het getal 22, dat staat voor “heel veel werk om het komende tegen te houden, eigenlijk niet te stoppen, kan gepaard gaan met de dood.” (Deze definitie komt direct uit de Bron, dus is niet de definitie die de vrijmetselaarij er aan gaf om het te perverteren.) Het getal is namelijk altijd een bericht aan de ontvanger over iets dat gaande is. De vrijmetselaarij heeft zich de getallen valselijk toegeëigend en de betekenis er van veranderd. Vandaar dat ze dingen plannen op die getallen, bijv 911. Maar de getallen dienen als boodschappers, en niet voor misbruik om kwaadaaardigheid te plannen. De vrijmetselaarij heeft het niet juist, maar je kan hun planning wel toetsen aan de ware definitie van de getallen. Het getal 11 betekent “grote verandering” goed of slecht. Veel mensen zijn 11:11 gaan zien. Het getal 33 betekent “blijf in controle van jezelf, doe niets waarvan je weet dat het niet juist is” – terwijl de vrijmetselaarij het definieert als “wij zijn in controle van jullie”. Dit klopt niet. Ze kunnen zeggen wat ze willen, maar dat is niet de betekenis van de getallen en het geeft ze geen extra kracht of wat dan ook. Het is gewoon weer misbruik maken en omdraaien van waarheid uit de Bron, maar dan op een stupide, nutteloze manier, zoals het toekennen van een “graad 33” aan een gevaarlijke minkukel in de vrijmetselarij, die precies het tegenovergestelde doet van wat de boodschap van het getal is. Als je meer wilt weten, vertel ik het je graag.

    • Ik wil weleens weten hoe ‘ze’ de toekomst kunnen voorspellen. Mechanisme.

     Ik denk dat je voor al die gamatria beter naar het verleden kunt kijken. Al die mystieke slimmeriken proberen getallen te interpreteren en te vervoegen zodat het net lijkt of ze macht hebben over toekomstige gebeurtenissen. Dat hebben ze niet!

     Ik denk dat je voor september eerst maar eens in iets anders moet duiken. Het begin van de grote vloed waar al hun vriendjes verzopen. De nephilim en de zondvloed. Die begon namelijk ook in september. En 11 september is de geboorte van de Messias.

     De Joodse hamoedim zijn over 7 feesten verdeeld, 3 in het voorjaar, het geestelijk nieuwjaar en in het najaar, het oude seculiere nieuwjaar. En 1 feest ertussen, het wekenfeest van 7×7+1=50 pentecoste. Oftewel Pinksteren wat slaat op een aparte groep. Het feest van de eerstelingen (zie PS2*), de eerste graanoogst van het wintergraan.

     De najaarsfeesten zijn rosh Hashanah; bazuinen feest het begin van het nieuwe jaar, yom kippur; grote verzoendag, sukot; loofhuttenfeest en simchat Torah; vreugde der Wet. Deze vallen allemaal in september.

     De feesten in april zijn grotendeels vervuld in Pasen 2000 jaar geleden. De vervulling van de feesten in het najaar moet nog komen. Vandaar dat jullie die data in september steeds terug zien komen. Dat is gewoon jatwerk voor eigen agenda.

     PS: er is een groot verschil tussen Hebreeuws en Grieks denken. Grieks is exact en Hebreeuws is mystiek. In Grieks is profetie een voorspelling die na de uitkomst afgerond is. In Hebreeuws bijbels denken is profetie patroon, een terugkomend fenomeen dat steeds duidelijker wordt.

     Dat weten deze vrijmetselaars en ze maken daar gebruik van. Zo luidde de komst van Yeshua hamashiach het nieuwe jaar in, leefde Hij onder de mensen wat met Loofhuttenfeest gevierd wordt, en leerde hij de wet die door Mozes ontvangen was. Hij is Gods verzoening met de mensheid in de vervulling van Pesach door zelf het paaslam te zijn. Met het bloed van het paaslam werd aan de deurposten een teken gezet, een tav (in proto-hebreeuws een t zonder boogje onder) zodat de doodsengel van vrijdag de 13e van de Egyptische kalender aan hen voorbij ging.

     Er komt nog aan het einde van de tijd een periode aan waarin de engel de bazuin blaast en de rampen uit Openbaring losbreken. Dat zal dan ergens in september zijn. Dat hebben die valse profeten goed afgekeken. Dan gaan we zien wie er achter het gordijn zit van de Wizard of Oz; ounces of gold.

     PS 2, voor wie denken de bijbel te kennen. Dit vers is hierin cruciaal en wordt altijd verkeerd vertaald en dus verkeerd uitgelegd en niet begrepen.
     Romeinen 8:19 NBG51. “Want met reikhalzend verlangen wacht de schepping op het openbaar worden der zonen Gods.”
     Hier staat ZONEN Gods; huion, niet techne; kinderen. Maakt dat verschil dan? Ja, heel veel. De term Zonen Gods slaat op de gevallen engelen uit Genesis 6, de verborgen heersers van deze wereld. De tovenaars achter het gordijn!

     Vergelijk dit met een tekst iets verderop waar kinderen gebruikt wordt. In Griekenland waren kinderen nooit automatisch erfgenamen van de vader/patriarch maar moesten ze eerst geadopteerd worden als de patriarch zeker was dat het kind niet van de melkboer was.
     “En dat niet alleen, maar ook wijzelf, die de eerstelingen van de Geest hebben, ook wijzelf zuchten in onszelf, in de verwachting van de aanneming tot kinderen, namelijk de verlossing van ons lichaam.”
     Romeinen 8:23 HSV
     Dit is waar Pinksteren op slaat, de eerstelingen zijn de christenen, de aangenomen menselijke kinderen (technoi) manlijk en vrouwlijk.

     De zonen Gods (alleen manlijk) zijn originele schepping, niet geboren uit een vrouw maar door God gemaakt. Dus engelen, of Adam of Yeshua, de laatste Adam.

     Dus de hele aarde smacht naar het moment dat deze verborgen engelen tevoorschijn komen op aarde zodat we kunnen zien wie al die ellende veroorzaakt. En dan kan de Zoon van God voor onze ogen met hen afrekenen.

     Ik weet niet hoe jullie hierover denken maar ik kan niet wachten.

 1. wat een heerlijk en leuk artikel met het toppunt obama hoe zal ik het zeggen…niet kan samen?werken met Kamala harris..🤣😂

 2. Het zal wel liggen aan de beperkte capaciteiten van mijn verstand maar ik versta van bovenstaand gebral geen jota. Het is iets over in Amerika met enkele namen uit de politiek. Het lijkt op een verhaal over gebeurtenissen in een kippenren.

  • Nee, het ligt niet aan jou. Het is typisch Amerikaanse hete lucht. Geblaaskaak. Taal met veel ‘ons kent ons’ gezegden waarin verhalen verborgen zitten die iedereen dan maar ineens moet begrijpen. Ze kennen geen klare taal. Duidelijke woorden, juiste definities om zelf een idee te verwoorden kennen ze niet, ze lenen gemeenplaatsen.

   Dat is hun vorm van compensatie voor intellectuele en culturele achterstand.

 3. Ahum. Mooi dat het WHO dan toch maar de globale baas geworden is, niet? Dan hoeven we ons vast geen zorgen meer te maken over wie de POTUS gaat worden dit jaar. De WHO en het vax paspoortje, wat wil je nog meer? Maar er zal vast nog wel een leuke brulaap op de troon gezet worden in Ziomerica, om de Leeghoofden bezig te houden terwijl de puntjes op de i gezet worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in