U heeft zeker gelezen over die vreselijke Libische kampen waaruit de migranten zogenaamd ‘vluchten’?

Foto bijschrift: “فتنس من ناحية تانية” / “Fitness aan de andere kant (van de Middellandse Zee)” – via Unsermitteleuropa

Zoals u in de onderstaande video uit Libië kunt zien, zijn dit eigenlijk vakantiedorpen waar illegale immigranten de tijd kunnen doorbrengen voordat ze vertrekken. Ze betalen immers elk duizenden dollars voor de overtocht naar Europa, dus dat is allemaal inbegrepen. Zodoende ook de festiviteiten voor het vertrek.

De mensensmokkelaar S.B. organiseerde een strandfeest in Zuwara (Libië) voor zijn klanten, die een boot naar Italië zullen nemen zodra het weer het toelaat:

“De mensenhandelaar S.B. heeft in #Zuwara, in #Libia, een strandfeest
georganiseerd voor zijn klanten die, zodra de weersomstandigheden
het toestaan, op een boot naar Italië vertrekken.
Ik, eerlijk gezegd, stelde me de Libische kampen anders voor.
#migranten #immigratie”

Backup:

Duizenden voormalige IS-strijders zijn naar Italië afgereisd

Interview met migrant: "Ik ben gekomen om op jullie kosten behandeld te worden omdat ik hiv-positief ben"
Vorig artikelPaniek onder links: Supreme Court-rechter overleden – zal naar verwachting het Amerikaanse presidentschap beïnvloeden
Volgend artikelHet nieuwe spannende Duitsland: Nieuwe “angstruimtes” voor vrouwen en politie raadt aan “het uitgaan en de weg naar huis te plannen”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in