Horde Afrikaanse moslim-invasiërs vallen de lokale bevolking aan met pepperspray, glazen flessen, asbakken, stoelen en tafels. Gewonde ober en doodsbange toeristen. Dit is wat ze in Italië dumpen: uitschot.

De hele buurt gewekt door de gebeden van moslims. In veel wijken van Rome beginnen de klachten reeds om 6 uur ’s morgens. Nul veiligheidsafstand en velen zijn zonder mondkapje: de mensonwaardige Coronamaatregelen zijn alleen van toepassing op Italianen.

De Italiaanse politie knielt niet neer en ontruimt de clandestiene illegalen zonder mitsen en maren. De goede oude tijd…

Nu dealt hij niet meer: Naffer-drugsdealer in Jesolo halfdood geslagen

Illegalen-hotspot Lampedusa: 422 asielzoekers binnen enkele dagen aangekomen.

2 REACTIES

  1. Staat ons ook te wachten, al is het al op veel plaatsen aanwezig, maar de slome autochtonen zien het niet, of willen het niet zien uit zwakte, en de grote hamvraag WIE GAAT ER NOG IETS AANDOEN
    de modale, goed opgevoede, beleefde, rustige, hardwerkende en zich blauw betalende Vlamingen kunnen niet op tegen dit tuig, dat dan nog gesteund wordt door de overheid, het merendeel van de politici, en het zeik Europa.

  2. We moeten in Belgie ,Nederland, Duitsland en andere EU landen zo snel mogelijk milities met jonge sterke mannen, legermensen en veteranen, die bevolking neschermen oprichten! Zoiets als in dertijd de SA echte knokkers fie hun eigen bevolking helpen, de regering doet toch niks! Anders zijn we echt verloren en niet rascistisch, maar realistisch!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here