Links: Finse premier Sanna Marin uit haar dak met de Mjöl-gänget (Meel-bende, Fins straattaal voor cocaïne). Rechts: Sanna Marin in tranen op het plein van Lahti: "Ik heb geen dag werk gemist - hier leer ik van"

De Finse premier, die zich gedraagt als Eva Braun in de laatste dagen van Hitlers bunker, beantwoordt mijn eerdere vraag of Finse strijdervrouwen de Kola Rubicon van Rusland zullen oversteken. Te oordelen naar haar vermeende drugsgebruik en haar neiging om als een hoer uit Las Vegas tot zonsopgang te “feesten” met het uitschot van de Finse samenleving, zou Rusland veel meer bang moeten zijn voor de psychoses van Sanna Marin dan voor haar leiderscapaciteiten in tijden van oorlog. Veldmaarschalk Mannerheim op de sneeuwvelden van Finland is zij niet.

En Josep Borrel, de baas van Buitenlandse Zaken van de EU, is geen Talleyrand of Metternich. En, volgens de eigen woorden van deze sukkel, is hij ook geen Sergej Lavrov, de Russische minister van Buitenlandse Zaken, die al heel lang in dienst is en een polyglot is met een zekere reputatie. Het probleem van Borrel met Lavrov is dat Lavrov, die internationaal respect afdwingt, nieuwswaardig is, terwijl Borrel, net als Marin, er alleen maar is om mooi te lijken en hun witte poeder droog te houden.

Het echte probleem hier, en een probleem dat ik al eerder in Tokio heb geconstateerd, is dat Rusland en China, evenals de VS, Groot-Brittannië, Frankrijk en zelfs het piepkleine Ierland, de partij gewicht in de schaal leggen en de EU van Borrel niet, ten eerste omdat de EU, in tegenstelling tot het Rusland van Lavrov, niets onder de motorkap heeft, en ten tweede omdat overbetaalde, incompetente carrièristen als Borrel en die vreselijke vrouw van von der Leyen aan het roer staan. Zij zijn stuurloos, zoals Marin zonder paddestoelen of Zelensky en Hunter Biden zonder de Colombiaanse skipistes om hen voor te bereiden. Het zijn geen leiders. Zij zijn, zoals in vorige artikelen is uiteengezet, de dienstmaagden en slaafjes van de allerergste Amerikanen van de Beltway.

En dat geldt in het beste geval ook voor Liz Truss, de aanstaande premier van Groot-Brittannië, die tegenover de Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov zo’n stuitende onwetendheid van Oekraïense en Russische aardrijkskunde tentoonspreidde, dat het maandenlang een grote bron van pret moet zijn geweest voor Russische en Oekraïense schoolkinderen en hun aardrijkskundeleraren. Maar ter verdediging van Truss moet gezegd worden dat zij altijd slechts een politieke oplichtster is geweest, die haar politieke leven begon als anti-monarchist in de Liberaal-Democratische Partij van MI5, voordat zij haar draai vond in de pro-monarchistische Conservatieve Partij, waardoor zij een beetje lijkt op het Corgi hondje van de Koningin, die met iedereen die het een kluif geeft een stukje over het Koninklijke tapijt wil lopen.

  Paniek: Twee ingrediënten van vaccins die niet goedgekeurd zijn voor mensen

Zoals iedereen die een tweekantige steek draagt geen Napoleon is, zo maakt ook Truss die haar kledingstijl kopieert van de voormalige Britse Tory premier Margaret Thatcher haar nog geen leider, laat staan een van Thatchers kaliber. Als een politicus de kledingstijl van Thatcher zou moeten kopiëren, dan zou Clown Prins Zelensky of een andere imbeciel met een achtergrond in theaterkunst een veel waardiger kandidaat zijn.

Maar een leider zijn en een leider spelen zoals Truss, Marin, Borrel of Zelensky zijn niet hetzelfde. Want politieke leiders als Lavrov of Walid al-Moallem, de onlangs overleden minister van Buitenlandse Zaken van de Arabische Republiek Syrië, zijn anders gehouwen en gedurende tientallen jaren blinken zij uit op hun gebied. Als serieuze diplomaten dwingen zij het respect af dat degenen die meer thuis zijn op de skipistes van Colombia nimmer kunnen verwachten, en daarom kan Borrel alleen maar mopperen als Lavrov en zijn soortgenoten zich bezighouden met het sluiten van vrede, in plaats van de 420 feesten te vieren die meer voorbehouden zijn aan de marionetten van de CIA in Helsinki, Brussel, Westminster en het toepasselijk genaamde Witte Huis.

Mijn Galante Held

Maar er is een verwant element dat alle ware leiders en zij die hun lof bezingen moeten erkennen, en dat is dat diplomaten als Lavrov en Moallem geloven in en streven naar iets meer dan de zakken Colombiaanse coke die dienen als de wortels van de CIA voor hun Europese ezels. Wanneer Syrische soldaten hun trouw aan God, Syrië en Assad chanten, is dat niet omdat hun geloofssysteem zo eendimensionaal is, maar omdat de chants, per definitie, kernachtig moeten samenvatten wat zulke dappere helden beweegt om te vechten en te sterven.

Mo Ghile Mear

Hoewel Mo Ghile Mear, Mijn Galante Held, aangrijpend klaagt over de nederlaag van de heldhaftige troepen van Bonny Prince Charlie bij Culloden, is het veel diepgaander dan dat, aangezien het in werkelijkheid de uitroeiing van het Britse regime van de sociale, culturele en militaire wereld betreurt, door de Schotse en Ierse clansamenleving die hen trotseerde op Culloden Moor.

Wanneer wij dus horen zeggen dat Assad moet gaan, of Poetin moet gaan, of Chavez, Castro of wie dan ook in het vizier van de NAVO, dan is dat niets persoonlijks tegen die Bonny Prince Charlies, maar het is de poging van de NAVO om de sociale, culturele en militaire infrastructuur die die leiders belichamen, van de aardbodem uit te roeien. Als Bonny Prince Charlie de verwaande Parijse dandy was geweest, zoals de Britse inlichtingendienst hem afschilderde, dan zouden de Highlanders, die geen tijd hadden voor Franse parfumerie, hem niet vermaakt hebben. En zo is het natuurlijk ook in Rusland, Syrië en waar en bij wie de NAVO ook maar in het vizier komt.

  Kinderen zijn de breuklijn in het Covid vaccin narratief die de fraude blootlegt

Jeremy Corbyn is in dit opzicht een goed voorbeeld. Hoewel Corbyn, in tegenstelling tot Bonny Prince Charlie, geen knaap was die geboren is om koning te worden, vreesde MI5 dat hij premier zou kunnen worden en daarom moest hij, net als Ken Livingstone en andere rechtschapen Britten, door de media van MI5 en de planten van de Mossad in de Britse Labourpartij vernietigd worden. Hoewel Corbyn, Livingstone en de rest van hen reden hebben om te geloven dat ze hard aangepakt zijn, had MI5 geen andere keus dan degenen die niet in Truss’ effete tweedledee tweedledum politiek systeem konden worden opgenomen, in de kiem te smoren.

Donald Trump en Robert Kennedy Jr bieden verdere voorbeelden van wat voor soort leiderschap de CIA toestaat en wat voor soort zij verbiedt. Toen Trump, als POTUS45, Groot-Brittannië en Ierland bezocht, zorgden MI5 en hun Ierse subkantoor ervoor dat de protesten tegen hem niet alleen geleid werden door hun agenten, maar ook gericht waren op de prioriteiten van MI5 en niet op zaken als zijn geldverdienende politieke streken in Schotland, die, aangezien alle politiek lokaal is, meer centraal hadden moeten staan in wat doorging voor protesten tegen hem.

Kennedy’s misdaad is dat; omdat zijn best verkochte boek waarin hij Covid-taar Fauci ontmaskert een bliksemafleider is voor sceptici die tegen de Covid19-bonanza van Big Pharma zijn, Kennedy, niet anders dan zijn vader en oom POTUS35, het zwijgen opgelegd moest worden en dus deden de sociale media van de CIA een Donald Trump op hem en verbanden hem.

Ashley Belanger was een van degenen die de leiding namen om Kennedy en wat zij noemt zijn afschuwelijke anti-vax groep te schoppen toen hij op de grond lag, maar hopelijk niet buiten westen was. Aangezien ik zowel Kennedy’s boek als Belanger’s CV gelezen heb, voel ik mij gerechtigd te zeggen dat Belanger niet bevoegd is om het boek of hen kort en bondig af te wijzen. Wat onmiddellijk opvalt aan Kennedy’s boek is de hoeveelheid deskundigen en zwaargewichten die hij aanhaalt als zijnde in zijn hoek, en hoewel het boek eerder in een quasi journalistieke dan in een wetenschappelijke stijl geschreven is, leek het mij voor de hand te liggen dat een dergelijk werk, samengesteld door Kennedy, een zeer bekwaam jurist op zichzelf, in de eerste plaats bekritiseerd zou moeten worden door degenen die daartoe bevoegd en geïnstrueerd zijn.

Belanger is niet zo iemand. Het enige wat zij in haar mouw heeft, is dat zij een eenjarige mastercursus van MIT heeft gedaan, die de deelnemers in staat stelt “te schrijven als een wetenschapper”. Maar schrijven als een wetenschapper maakt van iemand nog geen wetenschapper, net zomin als het dragen van tweekantige steek u een Napoleon maakt.

  Artsen 'verbijsterd' over ongekende toename van kanker onder jongeren onder de 50 jaar

Journalisten (ik gebruik dat woord losjes) worden door de CIA, MIT, Rupert Murdoch en anderen klaargestoomd om het gemunt te hebben op elke Kennedy of Corbyn, Assad of Poetin, die misschien de clans bijeen kan brengen om de zaken recht te zetten. Hoewel deze door de CIA gefinancierde bluffers geen ander doel dienen, houden zij het hof in het Witte Huis, in de bunkers van Helsinki en overal waar Colombiaans meel in overvloed is.

Dus, hoe de zaken recht te zetten en de herovering te beginnen, in de veronderstelling dat het veld weliswaar verloren is, maar niet alles verloren is? Het probleem van de CIA is dat, omdat zij niet langer de besten en de slimsten in dienst kan nemen, zij gereduceerd is tot de 420 brigade van Marin, Truss, Zelensky, Borrel en Hunter Biden, die een moeilijk te behouden façade vormen. Als u de zwaarwichtigheid van een Metternich, een Lavrov of een Talleyrand wilt hebben, dan moet u deze stakkers verbergen waar u maar kunt, tenzij u wilt dat de nuchtere politieke leiders van Afrika, Azië en de Golf in het gezicht van deze opgekropte oplichters lachen. En bluffers zoals Belanger kunnen deze mafkezen maar zo lang in de doofpot stoppen.

Over het geheel genomen, terwijl wij toekijken hoe de Bidens, Zelenskys en Marins hun hoofden als paarden in hun Colombiaanse meel begraven, moeten wij erop vertrouwen dat de immense offers van de mannen en vrouwen van het Syrische Arabische Leger, van hun dappere bondgenoten in Oost-Europa en van onze gemeenschappelijke mensheid die zij verdedigen, de vredesdividenden zullen brengen die zij, hun gezinnen en hun gemeenschappen zo rijkelijk verdienen en die, uit de graven van deze martelaren nieuw leven, nieuwe hoop en een vernieuwd en verkwikt leiderschap zal ontspruiten, dat, in de onsterfelijke woorden van wijlen Robert Kennedy die de moord op Martin Luther King Jr aankondigde, de wreedheid van de mens zal temmen, en het leven van deze wereld zacht zal maken en dat geweld, die vlek van bloedvergieten die zich over ons land heeft verspreid, zal vervangen door een poging om met mededogen en liefde te begrijpen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De Oekraïense komiek geeft niet om zijn volk – Hij heeft liever dat zij hun leven opofferen voor zijn arrogantie en waanideeënVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe potentiële volgende Britse premier zegt “gereed” te zijn om atoomwapens te gebruiken indien nodig
Volgend artikelCanada bouwt ONDERVRAGINGSKAMERS met wapenarsenalen om mensen te arresteren en te vervolgen voor “klimaatmisdaden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Zo Een Hoer en en coke snuiver , wat een debiel ze is getrouwd en gedraagt zich als een hoer.
  En dat moet Finland redden .
  Poetin lacht zich krom om dit uitschot

  • Ja die mens moet toch echt iedere avond als die gaat slapen ne grijns op zijn smoel hebben. Wetende dat er geen enkele regeringsleider is in europa of us enzo die vakbekwaam is. Die gaat iedere avond slapen in de wetenschap dat hij ze allemaal in zijn binnenzak heeft zitten. Game match over.👾

  • Treeg…. rare opmerking weer.. waarom nou weer gelijk iemand zo noemen?

   Wat een oordeel.

   Ik vind haar niet verantwoordelijk bezig nee maar ja.. zijn we allemaal niet een beetje onverantwoordelijk bezig (geweest) ? Sommige nog op dagelijkse basis.

   Zoals uw opmerking…. iemand zo’n naam geven is wel heftig hoor….. want: zij doet het gratis en krijgt of vraagt er geen geld voor….. dus het is voor haar geen beroep.

   Als u erover heen zou kunnen had u het gedaan.
   Zo hypocriet schat ik u wel in.

   Enfin,… FIN.

   • Ik vind dat jij gelijk hebt , ze is ook maar een mens die toch wel van een feestje houdt , het is jammer dat er ook zoveel ophef over gemaakt wordt . Ze zouden beter op moeten passen op al die pedofielen van regeringen en Ko…gs huizen .

    • Haar puberale feestgedrag laat duidelijk zien dat ze bij lange na niet capabel is om een land te ‘leiden’. Verreweg te jong en niet droog achter de oortjes. De ideale puppet voor naziklaaSS.

     • Precies, je hebt helemaal gelijk Treeg en Jan.

      Ja leiders die cocaïne snuiven en zich gedragen als h****n, dat is wat elke leider moet doen toch? 😐🙄

      Kan echt niet begrijpen dat mensen dit goed praten wat ze allemaal doet, ze heeft net een kind gehad en is getrouwd, en ze heeft dit al heel vaak gedaan.

 2. Ze mag doen wat ze wilt, het is haar privé, maar dan moet ze niet afkomen met wetten die burgers voor hetzelfde bestraffen. Zij houdt de cokemaffia in stand.
  Het goede voorbeeld?
  Straks gaan ze nog een letterke bijplakken aan dat LGBABC-gedoe CH? Have mercy.

 3. Als presidenten op deze manier bekent worden op sociaal media, is hun geloofwaardigheid totaal weg. Vooral op het buitenlands beleid, zo ook voor het volk. Dan heb je een paar die zeggen het was in haar privé maar dat excuus wordt niet getolereerd, een president van een land heeft een voorbeeld functie, als je niet aan die protocollen wil aanhouden. Ben je niet geschikt om die functie uit te oefenen, zo simpel is dat.

 4. De WEFfertjes geven de voorkeur aan flikkers en potten, die planten zich toch niet voort dan behoeven ze geen rekening te houden voor hun nageslacht. Als je dan ook nog eens een kleurtje hebt heb je al vele pluspunten en je weet nergens iets vanaf (waardoor je maximaal manipuleerbaar bent) Zo ook moet je een geboren psychopaat zijn, die met veel woorden niets kunnen zeggen en bereid zijn om alles te doen wat er gevraagd wordt door Schwabtje, om er zelf beter van kunnen worden mentaliteit hebben. Dan ben jij de goede kandidaat voor het Schwabberteam van de WEFfertjes zwam clubje. Die met pruts en klungel de mensheid wil onderwerpen.

 5. Zij is gewoon de verkeerde op de verkeerde plek.
  En dan ageren tegen Rusland……..niet zo slim.
  het is niet meer zoals in 1939-1940; nu kan een grootmacht een klein kutlandje op afstand vernietigen.
  Als dat gleufdier dat beseft, is er misschien ruimte voor normaliteit.

 6. Heb al veel langer het gevoel dat het overgrote deel van de regeringen op deze wereld bestaat uit over het paard getilde onbekwame leeghoofdige middelbareschoolpubers op jaren…Ach, wij hebben er een die als je het over ‘visie’ hebt meent dat het iets met oogproblemen of een bril te maken heeft, die pertinent weigert ergens een eigen eerlijke mening over op te bouwen, want daar zijn ‘deskundigen’voor (en wát voor !), zich gewoon als een kameleon aanpast aan wat hij denkt dat hem bovenaan en in het zadel houdt en hem tot een gevierde steun van de WEF-dwazen blijft maken….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in