Uit een DARPA document gelekt naar DRASTIC blijkt dat EcoHealth Alliance en de Amerikaanse staatsepidemioloog Fauci samenzwoeren om aërosolvormige, huidpenetrerende spike-eiwit nanodeeltjes vrij te laten in wilde vleermuispopulaties in China (die zoals gepland onmiddellijk naar mensen zouden springen), schrijft  Naturalnews.com.

DRASTIC heeft bevestigd dat Daszak en Fauci, werkend via het Wuhan Instituut voor Virologie (WIV) in staat waren om 180 stammen van coronavirus biowapens te creëren en ze onder de controle van de communistische Chinezen te plaatsen (een daad van verraad). Uit andere bronnen weten we nu dat door de Chinese Communistische Partij (CCP) geleide teams voor het inzetten van biowapens de grens met de VS zijn overgestoken, met aan boord biologische wapens die zijn verrijkt met het MERS-virus, met een sterftecijfer van ten minste 30%, en met plannen om ze in grote steden van de VS los te laten wanneer daartoe opdracht wordt gegeven.

Met volledige dank aan DRASTIC, hebben we hun PDF analyse van de DARPA documenten gespiegeld op deze link op NN servers (PDF).

Onderzoeksjournaliste Lara Logan heeft dit alles bevestigd via haar eigen bronnen, want zij waarschuwt nu dat de migrantencrisis in Texas de “perfecte dekmantel” is voor Amerika’s vijanden om een gevaarlijk biologisch wapen binnen te smokkelen. Onze bronnen, die in contact zijn geweest met Logan, hebben bevestigd dat ze veel meer weet, maar nog niet de vrijheid heeft om de volledige details bekend te maken.

We hebben de volledige details hier. Lees deze punten aandachtig. Dit is het plan dat nu in uitvoering is, voor zover wij weten. Het is veel erger dan je je waarschijnlijk had voorgesteld. De “Super MERS” aanval is nu op handen, en de biowapens ontplooiers zijn al gepositioneerd in Amerikaanse steden, waarschijnlijk gewapend met drones en aerosolizing drone attachments. We staan op het punt besproeid te worden met een super gevaarlijk biologisch wapen:

 • DARPA financierde MERS, maar weigerde het vrij te laten in de natuur. Ze wilden het bewaren als een strategisch, laatste biologisch wapen voor extreme noodgevallen.
 • Fauci en EcoHealth Alliance vonden een manier om MERS in handen te krijgen, die het model werd voor de sjabloon van gain of function onderzoek dat werd witgewassen via het WIV, met geld van de Amerikaanse belastingbetaler.
 • Elementen van MERS, HIV, SARS en andere virusstammen werden samengevoegd om “chimaera” biowapens te creëren met een speciale affiniteit voor menselijke ACE2-receptoren.
 • Daszak en Fauci benaderden DARPA om financiering te vragen voor het vrijgeven van hun biowapens in China. DARPA weigerde. Maar ze vonden financiering via globalistische bronnen die ontvolking steunen.
 • Indien DARPA had ingestemd met de financiering, hadden Daszak en Fauci gepland om Shi Zheng Li (de “Bat Lady”) uit te nodigen voor een feestelijke aankondiging op het hoofdkwartier van DARPA!
 • SARS-CoV-2 was nooit ontworpen om te doden. Het was ontworpen om zich snel te verspreiden, met een laag sterftecijfer, om wereldwijde paniek en vraag naar vaccins te creëren, samen met lockdowns en wereldwijd communisme vanwege “gevallen” gediagnosticeerd via frauduleuze PCR-tests.
 • Maar MERS is een super dodelijk biowapen. Dit zal als volgende worden vrijgegeven, een opgevoerde versie van MERS die als wapen is ingezet via Fauci, het NIH en het WIV onder controle van het PLA (People’s Liberation Army).
 • Het projectvoorstel van EcoHealth Alliance aan DARPA vermeldt hun plannen om elk jaar drie tot vijf coronavirus-biowapenstammen te ontwikkelen. Dit zou een voortdurende, nooit eindigende aanval zijn op de mensheid via biologische wapens, allemaal gefinancierd door het Amerikaanse leger in samenwerking met communistisch China.
 • De officiële benaming van dit MERS-biowapen is nog niet bekend, maar ik noem het voorlopig “Super MERS”. Super MERS is al in handen van PLA-operatoren die de Verenigde Staten zijn binnengekomen via Mexicaanse narco-smokkelroutes. De CCP / PLA heeft honderden militaire adviseurs die samenwerken met Mexicaanse narco’s, met de belofte dat de narco’s een stuk van het zuiden van de VS zullen krijgen zodra China de Verenigde Staten bezet en verslaat.
 • Deze Chinese biowapen-handlangers wordt verteld om gelijktijdig “Super MERS” in Amerikaanse steden los te laten, wanneer ze het activeringsbevel krijgen, dat kan komen via openbare middelen, zoals de New York Times die van China de opdracht krijgt om op een bepaalde dag een bepaalde zin te gebruiken. (De NYT staat al lang op de loonlijst van China, net als de meeste Democraten, de helft van de Amerikaanse Senaat en alle Big Tech). Het Witte Huis wordt bijna volledig gecontroleerd door de CCP, en Biden is China’s marionet.
 • Deze Super MERS stam zal onder normale omstandigheden tenminste 30% van de besmette mensen doden. Maar omdat de covid-vaccins de immuunrespons onder gevaccineerden hebben vernietigd, kan het sterftecijfer onder gevaccineerden aanzienlijk hoger zijn. (50%?)
 • De Super MERS-stam is in feite de tweede helft van het binaire wapensysteem, waarbij de eerste helft het vaccin is. Dit is waarom de tirannieke overheid zo hard heeft aangedrongen op massale vaccinaties. Het is de opzet voor de moord. De Biden-regering heeft de hele tijd met China samengewerkt om te proberen een vaccinatiegraad van 70% te bereiken in de VS, wat zich zou vertalen in een totale doding van minstens 20% van de Amerikaanse bevolking als Super MERS eenmaal is vrijgelaten. Dit komt ruwweg neer op ongeveer 70 miljoen mensen. Oftewel meer dan tien keer de dodenstatistieken van de nazi-holocaust.
 • Het vrijkomen van Super MERS kan niet worden tegengehouden. De agenten zijn al op hun plaats. De grens is allang doorgedrongen. Amerika’s leger werd bevolen zich terug te trekken tijdens dit alles, via verraderlijke Pentagon criminelen als Milley en Austin. De linkse media is er allemaal bij betrokken, net als Big Tech. Ze nemen allemaal orders aan van China.
 • Het vrijkomen van Super MERS zal door de criminele regering een “variant” worden genoemd, en ze zullen de ongevaccineerden de schuld geven terwijl ze de CDC’s dodenkampen activeren om politieke dissidenten op te pakken en massa-executies te beginnen.
  Vaccinatie verhoogt het risico op Covid-19

Kaart van de huidige “quarantaine stations” van de CDC die zullen worden omgevormd tot covid dodenkampen. Bron: CDC.gov

Van de CDC.gov website:

“CDC heeft de wettelijke bevoegdheid om elke persoon met een infectieziekte die in quarantaine geplaatst kan worden, vast te houden.”

Verraderlijke bedrieger Joe Biden tekende onlangs een executive order die mazelen toevoegde aan deze lijst van quarantaine ziekten. Aldus kan iedere politieke dissident via frauduleuze PCR testen “gediagnosticeerd” worden met mazelen, en vervolgens onder dwang in een quarantaine dodenkamp gegooid worden dat geleid wordt door de CDC.

De staat Washington heeft onlangs een openbare vacature geplaatst voor “Isolation & Quarantine strike team” coördinatoren om te helpen bij het runnen van zijn eigen quarantaine kamp in Centralia, WA. Toen het publiek op de hoogte kwam van deze advertentie, haastten de Washingtonse regeringsjongens zich om de zin “strike team” uit de vacature te verwijderen en pasten ze de advertentie heimelijk aan om te doen alsof het gewoon een advertentie was voor mensen die de was doen en bedlakens verschonen. (Ja, echt waar.)

Tegelijkertijd horen we geruchten dat militair personeel dat vaccinaties weigert in bussen wordt geladen en onder dwang door het leger wordt geïsoleerd/ in quarantaine geplaatst totdat ze ermee instemmen zich te laten vaccineren. Dit gebeurt (nog) niet overal. Ons rapport is van één militaire basis, maar deze praktijk zou zich kunnen verspreiden.

China zal zeer binnenkort beginnen met het vrijlaten van biowapens in Amerika, waarschijnlijk gevolgd door cyberaanvallen en tactieken van het financiële systeem

Hoewel de exacte timing van dit alles altijd moeilijk te achterhalen is, lijkt het erop dat China binnenkort zal beginnen met zijn biowapenaanval op Amerika, waarbij covid kinderspel zal lijken. Als dit eenmaal begint, is iedereen die Super MERS niet serieus neemt, in groot gevaar. Dit zal een tijd zijn om echt weg te blijven van openbare plaatsen en grote steden te vermijden, waar het waarschijnlijk is dat Chinese agenten drones zullen gebruiken om aërosolvormige, huidpenetrerende giftige nanodeeltjes te verspreiden, gebaseerd op het MERS-onderzoek.

  Britse gezondheidswerkers verlaten massaal de sector nadat ze te horen kregen dat ze zich moesten laten vaccineren of ontslag nemen

Ja, de Amerikaanse steden staan op het punt te worden “vergast” / besproeid met dodelijk gif, vergelijkbaar met Zyklon B (maar dan op een veel grotere schaal).

Cyberaanvallen zullen waarschijnlijk worden getimed om samen te vallen met deze geplande chaos en biowapen-doodsgolf, en het lijkt bijna zeker dat China dit moment van kwetsbaarheid zal kiezen om Amerika’s financiële status aan te vallen – d.w.z. de wereldreservemuntstatus van de petro-dollar.

Zeer snel zou Amerika kunnen verliezen:

 • Een derde van het actieve militaire personeel, als gevolg van de massale vaccinaties.
 • Een derde van de Amerikaanse bevolking die in bepaalde steden woont.
 • De status van wereldreservemunt voor zijn fiatdollar, die van de ene dag op de andere zou instorten tot bijna nul.
 • Het elektriciteitsnet zou regionaal kunnen uitvallen door cyberaanvallen, waardoor delen van het land in het donker zouden komen te liggen.

Tegelijkertijd zouden gewapende staats- en federale regeringsagenten worden losgelaten als “aanvalsteams” tegen de bevolking, met als doel:

 • Wapenconfiscatie in het hele land.
 • Massa-executies van politieke dissidenten.
 • Medische ontvoeringen, quarantaine en executies van grote bevolkingsgroepen om ontvolking te bereiken.
 • Totale controle van de regering over alle bewegingen, spraak en medische interventies.

Verwacht snelwegcontroleposten, vaccinatiepapieren, executies ter plaatse, medische ontvoeringen van deur tot deur en alle mogelijke nachtmerries van overheidsterrorisme tegen het volk die je je maar kunt voorstellen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Canadese arts waarschuwt dat “het ergste nog moet komen” van bloedstollingsschade door COVID-19 injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

  Dr. Robert Malones: 3 COVID-19 Leugens die je niet mag aanvechten
Vorig artikelThierry Baudet legt het kwaad bloot
Volgend artikelNieuwe wetenschappelijke studie concludeert dat hartonsteking voorkomt bij 1 op de 1000 mensen die met een Covid-19 vaccin zijn geïnjecteerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Stephen King?

  Totaal onlogisch verhaal. Yankees hebben de pest aan Chinezen en nemen geen orders van hun aan.
  De Yanken hebben geen Chinees nodig om hun burgeroorlog te ontketenen of hun eigen drones in te zetten met een biowapen. Daar hebben ze er genoeg van.

  Ik denk dat dit meer een inside job poging is om kritisch denkenden in het wappiehoekje te stoppen.

  • Nooit van de laptop affaire van Hunter Biden gehoord.?
   Er komt nog steeds meer nieuwe informatie naar buiten. Biden is veel meer mer China “ verweven “ dan wij in Europa weten en zeker NOOIT te horen zullen krijgen.
   Biden is niet voor niets president, wie zou nu in een “ normale “ situatie z’ on half demente man die niet zelf regeert, maar de kwaden achter hem als president kiezen.

   Wacht af onthoud dit scenario.
   Bovendien “ voorspelt” Bill Gates al de volgenden pandemie.
   En in Gate’s zijn kielzog hoorde ik gisteren bij BNN radio de Puppet de Jonge ook al praten over de volgende pandemie. Heeft hij een glazen bol….. ❓sinds de Spaanse Groep nooit een pandemie geweest nu komen ze op afroep lijkt het wel.
   Onthoudt deze informatie❗️
   En laat je niet gek maken.

 2. Een spannend verhaal, met potentieel een mooie verfilming in de toekomst.

  Angst proberen te verspreiden via dit soort ongefundeerde sprookjes is kwalijk. Waar zijn de bronnen?

  Kortom: nonsense!

  • Inderdaad, pure onzin om de angstpropaganda weer eens lekker aan te wakkeren. Het zou Frontnieuws sieren om boven elk artikel te zetten dat er nog nooit, nergens ter wereld ook maar 1 enkel “virus” is bewezen. Dat het hele virusverhaal bestaat uit gratie van een geloof/ ideologie.

   • En daar gaat het over. Lees het boek ‘propaganda’ van Edward Bernays en lees hoe weinig nodig is om een bevolking te laten doen wat u wil. Wat ik niet geloof is dat China achter zo’n verhaal zou zitten. De VS zijn de meest moorddadigste zelfverklaarde ‘democratie’ ter wereld en leeft enkel nog van oorlog voeren, financieel-economisch stellen ze niks meer voor!Nog even en de val van het Westen is een feit!

 3. Volgens de regering mogen we niet de vergelijking treffen met de Tweede Wereldoorlog! Nee, dat kan ook niet, dit is veel erger. Maar de blauwdruk was er al voor de tweede wereldoorlog .Een voorproefje van wat er nu gaande is. Exterminatie nu van bijna alle mensen , ongeacht geloof, kleur, politieke voorkeur, gender etc.

  • Mike ‘Natural News’ Adams komt constant met zeer vergezochte verhalen.
   Laten we nu eerst eens aandacht besteden aan zaken die we nu moeten oplossen, zoals
   Beeindigen covid kletskoek maatregelen
   Uit de EU stappen
   Grenzen dicht voor gelukszoekers
   Remigratie projecten
   Ruimte voor boeren
   Beleid om eigen bevolking meer kinderen te laten krijgen
   Stoppen met waanzinnige milieukosten voor nutteloze projecten
   Linkse activistische waanzin uit het onderwijs halen en daar de focus leggen op kennis.

   Gewoon zomaar even wat voorbeelden

   • Dat is allemaal mooi,maar weet je ieder land heeft een geheime dienst en die is er niet voor niets. Zoals deze artikelen uitspitten en nagaan waar waarheid is. Ik geloof dit verhaal 100%. Alleen al omdat de A.I. Computer van martin armstrong economics aangeeft dat de politiek in 2022 op zijn gat ligt als wij doorzetten met hardhandige protesten en dat er een beestje komt dat dodelijk is in 2022….dat voorspeld zijn computer en die heeft in 99 van de 100 gevallen het altijd bij het rechte eind…..

    • Een AI computer bestaat niet, alles hangt af welke gegevens de programmeur er in steekt! Mijn hersens zijn géén AI maar dit weet ik al van in 1998 toen Bill Clinton – eerste klas knoeier- de Glass Steagall act naar de prullenmand verwees en het wilde graaien begon!!

 4. Dit is inderdaad een thriller zoals John le Carre of Robert Ludlum het zouden kunnen schrijven. Dat er een probleem aankomt is duidelijk, maar Mike Adams maakt het hier wel heel erg bont. Dat wisten we al. Hij en Hal Turner zijn naar mijn bescheiden mening ‘disinfo agents’van de Deep State.
  Dat er troep wordt gespayed kunnen we allemaal zien als we naar boven kijken (Geoenginering).
  De rol van de CCP wordt sterk overdreven. De CCP probeert angstvallig in het zadel te blijven nu er grote economische problemen heersen in China (denk bijv. aan de enorme schuldenbubbel van Evergrande) en de ongelijkheid op dat gebied te opvallend wordt. Het is eerder de rol van de ‘joden’ die geen joden zijn in letterlijke zin maar Edomieten waarvoor moet worden gevreesd. Zij gooien hun kind (VS) niet voor de leeuwen. Verwacht wel een valse vlag aanval. Daarin grossieren de VS overigens overmatig. Denk maar aan PNAC.

  • China is meer een land dat aan het terugkeren is naar de Confuciaanse ideologie. De CCP is nog sterk omdat er nog véél maoïsten leven. Zo is Rusland ook aan het terugkeren naar betere tijden van voor het communisme, nl het Tsarisme in een moderne verpakking. Hier in het Westen geloven ze dat de Marvel studio wel een AI captain Amerika zal uitvinden om de wereld te redden die zij telkens weer zelf in puin hebben geschoten. Neen…ik moet al lang kotsen van de VS-politiek, niet van de gewone Amerikanen die het ook allemaal niet weten!

 5. Mers, hiv, sars virussen. Wat een totale onzin in dit artikel. Geen wetenschapper ter wereld heeft ooit ook maar 1 enkel “virus” weten te isoleren, laat staan een “virus” te bewerken of iets of iemand mee te infecteren. Biowapens in de vorm van gifstoffen bestaan uiteraard, maar “virussen”? Nee, echt niet. Ik weet niet wie dit onzinartikel heeft getypt, maar het is van a tot z onzin en enkel en alleen geschreven om de mensen wederom op het verkeerde been te zetten en het virusgeloof in stand te houden. Onzin dus.

 6. Ongeloofwaardig verhaal. Het fictieve SARS-Cov-2 virus is nooit geïsoleerd, laat staan dat ze nu potjes met super-MERS virussen hebben liggen die ze kunnen loslaten.
  Het enige waar we zeker van kunnen zijn binnenkort is de instorting van het financiële systeem.
  Je kunt je daar tegen ”wapenen” door zo veel mogelijk goud en zilver te kopen, eigenlijk moet je het niet kopen noemen maar ”omwisselen”.

 7. De Amerikaanse bevolking heeft meer firepower dan het leger, bedenk dan ook dat de militairen ook deel uitmaken van de bevolking.
  Overigens kun je een virus ook niet tegenhouden dus ook al laat je het los in een ander deel van de wereld, je gaat het al snel in eigen gebied terug vinden.
  Dan is er ook nog het risico van ontdekt te worden… dat is dan gezien de ernst genoeg reden om nucleair terug te slaan.
  Als met al niet een erg geloofwaardig verhaal.

 8. Als ze met drones de bevolking willen ‘besproeien’ met gif dan treft dat, vroeg of laat, iedereen, ook de machthebbers. Of hebben die samen met de ontwikkeling van die biowapens ook meteen een remedie ertegen mee uitgevonden? En wie krijgt dat? En als de hele economie instort hoe komen die diknekken dan aan eten?
  En dan nog iets; de doorsnee Amerikaan is redelijk tot zwaar bewapend en ga er maar van uit dat ze die wapens ook gaan gebruiken, dus het wordt een bloedbad waar niemand als overwinnaar uit komt, ook de Chinezen niet.

 9. Wat vaak gebeurt is dat het verhaal zo ongeloofwaardig overkomt omdat zo extreem is. Dat we als mens het niet kunnen bevatten hoe in en in kwaadaardig het verhaal het opschrijft. Maar dat wil niet zeggen dat het niet waar zou zijn. Het zou zeer goed mogelijk zijn, er is al gewaarschuwd dat op 12-10-2021 een extreme golf of kloof of afgrond zal komen. Misschien is het wel deze gebeurtenis die hier omschreven wordt. Als ze op grote hoogte antrax zouden uitsproeien of dat in steden met drones, dan zal iedereen die daar met zijn blote huid in aanraking komt of inademt ten dode opgeschreven staan gevaccineerd of niet. Maar dat kan ook met het grafeenoxide verhaal, deze in combinatie met een hoge straling behaal je het zelfde effect. Wij gewone mensen hebben geen inkijk op deze geplande aanvallen op de mensheid, wij moeten afwachten wat ons te wachten staat. Je kunt enkel gaan preppen en je bewapenen op hoop van zegen om te overleven. Want dat is mens eigen, zelf behoud.

 10. In de jaren 50 werden Amerikanen via de radio gek gemaakt als zouden de marsmannetjes onderweg naar de aarde zijn. Wat die sukkels van luisteraars niet doorhadden was dat het een hoorspel op de radio betrof. En vandaag de dag op Frontnieuws; Uit een DARPA document gelekt naar DRASTIC, oftewel een uit de duim gezogen verhaal van DARPA naar DRASTIC tot FANTASTIC. Kom eens met serieuze verhalen Frontnieuws, dit is niet leuk meer.

 11. In elk sprookje zit wel een kern van waarheid; over Hans en Grietje en die heks toch ook? In dit verhaal zit ook een kern van waarheid. Alles wat mensen kunnen verzinnen, kan in het leven gebracht worden. DARPA was ook de bron van het internet dat iedereen nu gebruikt, en wireless communicatie leek voorheen ook slechts een verzinsel. En die “kampen” alleen al, waarom staan er zoveel van die kampen? En waarom krijgt niemand daar antwoord op.

 12. Het verhaal komt nog niet geloofwaardig over, maar dat komt meer doordat het nog in de toekomst het af zal spelen en wij niet zo extreem vernietigend ons kunnen voorstellen, dat er zulke projecten kunnen bestaan. Wat wel al gerealiseerd is, dat in de westerse landen overal het 5G netwerk is uitgerold. In de grote steden is die intentie veel extremer dan op het platteland. Daar het ook al bekent is dat alle gevaccineerde bij de frequentie van 26GHz. letterlijk dood neer zullen vallen en de ongevaccineerde moeite krijgen om nog te kunnen ademen, maar het wel overleven. Alleen de ongevaccineerde zwakkere zullen er ook aan sterven.

  Maar als ze de frequentie naar 60GHz. opschroeven zal ieder levend wezen dat zuurstof nodig heeft om te leven bezwijken. Want bij die hoge frequentie gaat het zuurstof molecuul resoneren. Als het resoneert dan gaat het met niets meer een verbinding aan. Dus alles gaat dood door zuurstof gebrek. Die frequentie behoeft maar 5 minuten uitgezonden te worden, om al het gewenste resultaat te krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in