Als men de huidige Covid-statistieken van Europa bekijkt, kan men niet anders dan huiveren. Het is nu duidelijk dat een enorme, recordbrekende Covid-golf zich een weg baant door Duitsland en Midden-Europa. Verbazingwekkend genoeg gebeurt dit op een continent waar veel landen prat gaan op een vaccinatiegraad tussen 65 en 70% van de totale bevolking, schrijft Vasko Kohlmayer.

Minder dan een jaar geleden verklaarde Dr. Anthony Fauci dat een inentingsgraad tussen 60 en 70 procent zou leiden tot kudde-immuniteit. Volgens een rapport van Axios dat werd gepubliceerd op 25 december van vorig jaar:

“Dr. Anthony Fauci heeft lang 60 tot 70% genoemd als het niveau van COVID-infectie/vaccinatie dat het land nodig zou hebben om kudde-immuniteit te bereiken – om de ziekte te laten verdwijnen en het leven weer normaal te laten worden…”

De meeste landen in Europa vallen nu ruim binnen dat bereik, alleen al door het aantal vaccinaties.

Het effect van de vaccins wordt nog versterkt door de natuurlijke immuniteit die, volgens sommige deskundigen, bij sommige bevolkingsgroepen tot 50% kan bedragen. Bijna twee jaar na de pandemie zijn de mensen op veel plaatsen uitgebreid blootgesteld aan het virus en bezitten zij als gevolg daarvan natuurlijke antilichamen. Daarom zou inenting van, laten we zeggen, 65% van de bevolking met een goed vaccin moeten resulteren in een algemene immuniteit van rond de 80%. Met een dergelijk immuniteitsniveau mogen we verwachten dat de ziekte zo niet verdwijnt, dan toch aanzienlijk minder vaak zal voorkomen.

Het is nu echter overduidelijk dat Europa ondanks zijn hoge vaccinatiegraad bij lange na niet in de buurt komt van de beloofde verlichting. Niet alleen dat, maar de situatie is in feite veel slechter dan vorig jaar om deze tijd, toen er nog geen vaccins waren.

Hoewel we de exacte drempel die nodig is voor kudde-immuniteit tegen Covid 19 niet kennen, is één ding zeker. Als de vaccins hadden gewerkt, zou de pandemie nu grotendeels onder controle moeten zijn, gezien de hoge vaccinopname in Europa. Helaas is het tegendeel het geval. Op dit moment zijn Duitsland en Midden-Europa in de greep van de ergste golf sinds het begin van de pandemie. Deze golf zal waarschijnlijk verder reizen en andere delen van het oude continent treffen.

  Dokters sturen kennisgevingen van aansprakelijkheid voor schade en overlijden door vaccins naar EMA en alle leden van het Europees Parlement

Wij zullen u de realiteit van de situatie laten zien door de relevante gegevens op een overzichtelijke, duidelijke manier te presenteren. We doen dit door grafieken met de vaccinatiegraad te vergelijken met grafieken met het aantal gevallen in de landen die we bespreken.

Geen van beide partijen in het vaccinatiedebat zal de geldigheid van de hieronder gepresenteerde gegevens betwisten. De gegevens zijn afkomstig van de Google Coronavirus Statistics tool, die zijn materiaal ontleent aan officiële bronnen en overheidsdatabanken. De gegevens zijn openbaar en algemeen toegankelijk. Als u de in dit stuk gebruikte gegevens wilt verifiëren of reproduceren, kunt u dat gemakkelijk doen door naar google.com te gaan en “coronavirus” in te tikken plus de naam van het land waarvan u de statistieken wilt onderzoeken. Zodra de gegevens van het land naar voren komen, kunt u in het horizontale menu dat verschijnt onder de term “Statistieken” kiezen welk type gegevens u wilt zien: “Nieuwe gevallen” of “Vaccinaties”.

Duitsland

Op 25 november bedroeg de volledige vaccinatiegraad in Duitsland 68,1 procent, terwijl meer dan 70 procent van de bevolking ten minste één dosis heeft gekregen.

Ondanks de vaccinatiegraad die in dit land tot kudde-immuniteit had moeten leiden, heeft Duitsland te kampen met een recordaantal gevallen. Op 24 november werden in het land 79.051 nieuwe gevallen geregistreerd, meer dan 50% meer dan het vorige record van 45.333 op 7 januari. Het is veelzeggend dat het vaccinatiecijfer van het land toen 0% bedroeg. De 70% vaccinatiegraad in Duitsland was niet alleen ontoereikend om de pandemie in te dammen, maar valt ook samen met de ergste ziektegevallen sinds het begin van de pandemie.

Oostenrijk

Op 24 november had het land een volledige vaccinatiegraad van 65,8%, terwijl zeventig procent van de Oostenrijkers ten minste één dosis had gekregen.

  Bill Gates geschokt en verbaasd als nieuwsanker hem ondervraagd over zijn nauwe relatie met veroordeelde pedofiel Jeffry Epstein

Met bijna twee derde van de bevolking geïnjecteerd, noteerde Oostenrijk op 24 november een nieuw dagrecord van 15.365 gevallen. Daarmee werd het vorige record van november vorig jaar met meer dan 60 procent overtroffen. Op dat moment had nog niemand in het hele land één enkele dosis gekregen. Met andere woorden, de vaccinatie van bijna 70% heeft de incidentie van de ziekte onder de bevolking niet doen afnemen. Integendeel, het viel samen met het hoogste aantal ziektegevallen ooit in dit land.

Zwitserland

Eind november meldde Zwitserland een volledige vaccinatiegraad van 65,7%, terwijl 67,4% van de bevolking ten minste één injectie met het vaccin had gekregen.

Op 22 november meldde Zwitserland 14.592 nieuwe Covid-19 gevallen. Dit was bijna 40% meer dan het vorige record van 10.517 gevallen op 3 november vorig jaar. Op dat moment bedroeg de vaccinatiegraad van het land nul procent.

[Opmerking: Als u het recordcijfer van november op google.com probeert te reproduceren, krijgt u het cijfer 21.926 voor 2 november. Gezien de trend en de grafiekcurve is dit duidelijk een databankfout die volgens ons niet opzettelijk is gemaakt. Om dit te corrigeren, ontlenen wij ons cijfer voor 3 november aan Worldometers.com; zie de link hier].

Tsjechische Republiek

Op 24 november bedroeg de vaccinatiegraad in Tsjechië 58,9 procent, terwijl 61,8 procent van de Tsjechen ten minste één dosis van het vaccin kreeg.

Op 24 november meldde Tsjechië 25.949 nieuwe gevallen. Dat is bijna 40% meer dan het vorige record van 17.773 gevallen in januari van dit jaar. Hoewel het inentingspercentage van Tsjechië iets lager ligt dan dat van zijn westelijke buren, is 60% nog steeds relatief hoog. Het ligt in ieder geval zeer dicht bij het door Dr. Fauci aangegeven immuniteitsbereik van de kudde. Niet alleen heeft Tsjechië geen grootschalige immuniteit bereikt, maar de dagelijkse hoeveelheid ziektegevallen is aanzienlijk hoger dan op enig ander punt in deze pandemie. Met een vaccinatiegraad van 60 procent zou men redelijkerwijs mogen verwachten dat de ziekte onder controle zou zijn. Helaas is juist het tegenovergestelde gebeurd.

  Travestie: Regeringen weten dat vaccins niet werken, maar dwingen mensen ze toch te nemen

Hongarije

Op 24 november was 59,7% van de Hongaren volledig gevaccineerd en had 62,3% ten minste één vaccinatie gekregen.

Tegelijkertijd telde het land 27.209 gevallen, bijna 300% meer dan het oude record van 27 maart. Op het moment van het vorige record bedroeg de vaccinatiegraad 7%.

Conclusie

Met een vaccinatiegraad van 60 tot 70 procent zou het virus – zo niet uitgebannen, dan toch zeker onder controle moeten zijn. In plaats daarvan is het, zoals we in een aantal landen in Europa zien, uit de hand gelopen.

Bij het zien van deze cijfers kan men niet anders dan diep bezorgd zijn, vooral omdat de sterftecijfers in de periode december-januari meestal een piek vertonen. Gezien de recordhoogte van de sterftecijfers in Midden-Europa kunnen deze landen de komende weken wel eens zeer donkere tijden tegemoet gaan.

Veel Europese landen en andere landen met een hoog vaccinatieniveau in andere delen van de wereld luiden de noodklok en leggen een nieuwe golf van lockdowns op.

Als de vaccins ook maar enigszins effectief zouden zijn, had dit nooit kunnen gebeuren op een continent waar de gemiddelde vaccinatiegraad 65% bedraagt.

Aangezien de exploderende aantallen gevallen samenvallen met de hoge inentingsgraad, begint men te vermoeden dat het misschien de vaccins zijn die verantwoordelijk zijn voor de recordaantallen gevallen.

Uit de gegevens blijkt duidelijk dat de vaccins niet het effect hebben dat zij geacht werden te hebben.

De hierboven gepresenteerde cijfers en grafieken leveren het harde bewijs van het falen van vaccins.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vernon Coleman: De waanzinnigen hebben het gesticht overgenomen en ze kunnen met deze injecties miljarden dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBelgische junior profwielrenners met extreme hartproblemen na vaccinatie
Volgend artikelReiner Füllmich: Aan het eind van het jaar komt er een internationaal tribunaal
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Zijn gevaccineerden mogelijk asymptomatisch (dus drager) zolang hun antistoffen nog hoog zijn ?
    Pikken de hoge positieve testen niet ook delen van het vaccin op ?

  2. Het beste dat ik kan zeggen dat ‘shedding’ bestaat. Dit is het in de nabijheid van gevaxte het spike proteïne inademen en er zelf ziek van worden. Een familielid gin elke week 2 dagen op café vol ‘fiere’ gevaxten en hij ligt nu al 2 weken in hospitaal met voor de helft dichte longaders die voor zuurstoftransport zorgen, net de plek waar het zgz virus toeslaat. toeval? dat bestaat niet in zo’n zaken! Blijf weg of op afstand van gevaxten to er meer geweten is! Dit biowapen is effectief goed ontworpen!

  3. Die PCR test slaat toch nergens op!? Dus gaat men meer testen dan krijgt men meer positieve gevallen ongeacht van de situatie waarin men zich bevindt. Ook generaliseert men de PCR-resultaten niet naar de rest van de populatie wat een uiterst vreemde gang van zaken is!? Mullis de ontwikkelaar van de PCR test heeft trouwens aangegeven dat de test ongeschikt is voor diagnose, dus het klopt allemaal van geen kanten! Maar het lijkt allemaal niet uit te maken, angst heeft het reptielen-bewustzijn bij velen van ons geactiveerd, maar wat me nog het meest beangstigend is dat grote groepen gevaccineerden nu de ongevaccineerden de schuld geven van het niet werkende vaccin??? Voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid dat mensen die een medicijn niet nemen de schuld krijgen van het niet functioneren van het medicijn. Gaan we weer aan heksenjacht doen? Maar eigenlijk moeten we terug naar de basis, hoe erg is dit Corona-virus nou eigenlijk.

  4. Wat mooi gezegd, reptielen bewustzijn!
    COvID staat voor Certificate Of Vaccination ID en is rond 1995 door Bill (fucking) Gates geïntroduceerd.
    Momenteel wordt m.b.v. de MSM rondgebazuind dat er weer een ontzettend gevaarlijk virus uit Zuid Afrika de nieuwe pandemie gaat veroorzaken, voila weer extra angst zodat dat weer heel veel stress teweegbrengt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in