De media liegen overal. De oorlog wordt geleid door westerse inlichtingendiensten en hun lakeien in de pers, die heldenverhalen naar buiten duwen om te manipuleren en te inspireren. De meeste zijn vals, complete sterke verhalen over het Oekraïense verzet tegen de Russische dreiging. Het grote narratief mag nooit in twijfel getrokken worden: Oekraïne vecht voor zijn toekomst tegen een kwaadaardig despotisch regime, en wij moeten allen onze steun betuigen aan de kant van het “goede” tegenover het “kwade”. Wat maakt Oekraïne “goed” en Rusland “slecht”? Rusland is de agressor. Dat is het. Volgens die maatstaf zijn de VS het kwaadaardigste land ter wereld, omdat zij de afgelopen 60 jaar 91% van alle oorlogen in de wereld hebben uitgelokt, om nog maar te zwijgen van staatsgrepen, moordaanslagen en vervalste verkiezingen. Maar laten we toch maar meespelen, schrijft The Good Citizen.

Stelt u zich dit scenario van agressie voor. Rusland heeft iets opgericht dat SATA heet. (Surround America Together Alliance) met de Bahamas, Cuba, Canada en heel Midden-Amerika. Artikel 5 van SATA zegt dat als er één ten strijde trekt, ze allemaal ten strijde trekken. Poetin probeert Mexico erbij te krijgen. Hij heeft daar in 2014 een staatsgreep georkestreerd en een marionettendictator geïnstalleerd, die Poetin via de zoon van Poetins crackhead helpt verrijken. Hij blijft Mexico verzekeren dat ze op een dag lid zullen worden van de SATA, ook al zouden de andere landen de toetreding niet goedkeuren en voldoen ze niet aan een aantal minimumeisen. Andere politici in de Doema sturen hun kinderen om in besturen van Mexicaanse bedrijven te zitten om salarischeques van $50.000 per maand te innen. Rusland blijft wapens sturen naar Mexico, dat een neonazistische troepenmacht van nationalisten bij de grens heeft, die schieten op Engelssprekende Amerikaanse separatisten, die liever bij de Verenigde Staten zouden willen horen. Staakt-het-vuren is in 8 jaar 2000 keer verbroken, waarbij 14.000 doden in het conflict zijn gevallen. De V.S. hebben een geduldige houding aangenomen, en geprobeerd te redeneren met de Mexicaanse cokehead-dictator, maar hij blijft SATA-wapens en geld aanvaarden. Vorige week zei de Mexicaanse dictator dat hij niet alleen SATA-lidmaatschap wil, maar dat hij Russische atoombommen in zijn land wil, gericht op de Verenigde Staten. Dat was de laatste druppel. Dinsdag lanceerden de V.S. luchtaanvallen in heel Mexico en verklaarden die Engelssprekende Amerikaanse staten tot onafhankelijke republieken.

Er zijn geen “good guys” in welk scenario dan ook, maar er zijn wel leugenaars, propagandisten en huichelaars in het hele westen, die wanhopig proberen de massa te manipuleren om haar het gevoel te geven dat Poetin en Rusland de vijand zijn. In het bovenstaande scenario zouden zij dat zijn, maar het omgekeerde is de werkelijkheid. De Verenigde Staten en Oekraïne zijn verantwoordelijk voor de gebeurtenissen die zich nu ontvouwen en weigeren nog steeds maatregelen te nemen om ze te stoppen.

Een nieuwe Koude Oorlog

Zijn de wereldleiders dit conflict aan het manipuleren om de weg vrij te maken voor een grotere oorlog? Op een vreemde manier zullen alle centra van de wereldmacht winnen, ook het WEF. Poetin wint door, als hij succes heeft, de controle over Oekraïne terug te krijgen en de wereld te laten zien dat Rusland niet langer een deurmat zal zijn voor de westerse arrogantie en hypocrisie. De V.S. winnen door meer wapens en soldaten oostwaarts naar de grens van Rusland te sluizen. De defensie-aannemers winnen opnieuw. De pandemische oorlogsmisdadigers krijgen de kans dat de wereld een andere kant opkijkt, nu het nieuws over hun misdaden begint uit te lekken. De NAVO kan eindelijk eens stoer doen en doen alsof zij echte macht heeft. Sancties zorgen ervoor dat Rusland sneller in de armen van de Draak wordt gedreven, terwijl er een energiecrisis ontstaat met stijgende aardgas- en benzinekosten in het hele westen. Afgezien van de SWIFT- en centrale-banksancties voor Rusland, doen de meeste sancties de Europese en Amerikaanse consumenten, producenten, bedrijven en transporteurs pijn, waardoor de prijs van alles omhoog gaat. Het WEF wint terwijl fiatvaluta’s vernietigd worden, bevoorradingsketens tot niets ineenstorten, China belangrijke grondstoffen achterhoudt die het westen nodig heeft voor medicijnen, computers, auto’s, bijna alles. Men moet zich afvragen of China eigenlijk de buitenlandse politiek van de V.S. leidt. Hoeveel politici en spionnen zijn niet gecompromitteerd door Chinees geld en invloed om Rusland opzettelijk in de richting van China te drijven? Rusland uit SWIFT schoppen is geweldig voor China’s nieuwe digitale munt. Het zal de status van de Amerikaanse dollar als wereldreservemunt ondermijnen, waardoor de invloed van de V.S. in de wereld nog verder zal verzwakken. Wanneer de dollar valt, zal al die Amerikaanse schuld het land economisch opblazen, waardoor het er slechter aan toe zal zijn dan tijdens de grote depressie.

  Poetin en westerse waarden

China zou na elk conflict dat de planeet niet in een zwevende bol van glas zou veranderen, alleen staan als de wereldwijde supermacht. Hun model van totale bewaking en onderwerping aan de staat, dat voor de westerse naties gepland wordt met ID2020, de SafePass, The Green Pass en andere vormen van digitale slavernij onder het mom van medische veiligheid, zal de wereldbevolking veranderen in één organisme dat centraal gecontroleerd en beheerd zal worden. Het zal moeilijk worden voor de mensen om nog iets te bezitten als er niets meer te kopen valt, en hun munteenheden het zich niet meer kunnen veroorloven, omdat de schaarste de prijs van alles heeft opgedreven. Het WEF kan dan hun voorbereide oplossingen aanreiken voor de laatste fase van de grote reset die zij hebben uitgetekend, de convergentie van biologische entiteiten met biotechnologie en massabewaking. Onze post-humanistische dystopie.

Tot dan mag de wereld doen alsof er demarcatielijnen zijn voor een wereldoorlog, en mogen de media de narratievn creëren, propaganda pushen om de massa’s ervan te overtuigen dat dit een beschavingsstrijd is tussen alle gebruikelijke emotionele modewoorden die in werkelijkheid volkomen betekenisloos zijn: liberalisme, democratie, vrijheid enz. en het echte kwaad. Zij kunnen dan de gehersenspoelde massa’s mobiliseren tegen degenen die niet meer in deze kunstmatige crisis trappen dan zij in de covid-scherts zijn getrapt.

Na de afgelopen twee jaar is dit allemaal moeilijk te verkopen, komende van westerse landen die gezonde mensen gedwongen hebben gevangenen te zijn in hun eigen huis, terwijl ze kinderen misbruikten, sociale conflicten veroorzaakten, angst en vrees creëerden om hun burgers in bedwang te houden, giftige injecties dwongen, hun oorlogsmisdaden verdoezelden en dachten dat wij ons allemaal wel als een stel idioten achter hun volgende gemanipuleerde crisis zouden scharen. Om dit te verkopen zal de bevolking in het hele westen zich moeten assimileren met de Borg, of ernstig geheugenverlies hebben. Helaas trappen er nu al miljoenen in, alweer.

  Ruslands overwinning in Oekraïne weerklinkt in Centraal-Azië

Kanonnenvoer oproep

De ultieme waarheid die in dit huidige conflict nooit mag ontgaan, is dat het geheel te voorkomen was. De komiek is óf te gedrogeerd om zijn gezond verstand te gebruiken, óf de wereldmanagers hebben een pistool tegen zijn hoofd om ervoor te zorgen dat de waanzin doorgaat en het Oekraïense volk eronder lijdt. Hij zou er met één telefoontje en één vergadering een eind aan kunnen maken als hij wilde, maar de hyena’s willen oorlog, omdat ze alleen maar domheid en verraad kennen.

Het is moeilijk om te kijken naar de eindeloze media-barrages van verzonnen verhalen over mensen die emotioneel gemanipuleerd zijn om te geloven dat zij voor hun natie en vrijheid vechten en niet voor een Oligarch-klasse die geen moer om hen geeft. Het volk van Oekraïne zou woedend moeten zijn op de komiek, maar in plaats daarvan zijn ze bereid om kanonnenvoer voor hem te zijn. De Oekraïense Borg in het westen juichen deze mensen tot hun zekere dood toe, mochten zij ooit het Russische A-team ontmoeten, dat nog in Kiev moet verschijnen. Poetin weet dat dode burgers hem niet goed uitkomen, en hij moet hun slachtoffers beperken om de eeuwige etiketten van “kwaad” te vermijden, en hij is waarschijnlijk niet van plan het land te bezetten. Dat zou een enorme dwaasheid zijn die alleen arrogante en kortzichtige rijken ondernemen in verre landen met millennia geschiedenis van oorlogvoerende stammen. Hij wil gewoon een neutrale buur die de beer niet prikt, erkenning van onafhankelijke Russische republieken in het oosten, en behandeld worden met het respect dat de macht van zijn natie verdient. Als hij die macht moet gebruiken om die te krijgen, lijkt hij dat te willen blijven doen.

De invasie blijkt moeilijker te zijn dan eerst gepland, en het is heel goed mogelijk dat Rusland weken of maanden in Oekraïne vastloopt. Als hij in een hoek gedreven wordt en niets te verliezen heeft, kan Poetin steeds meer troepen en middelen voor de bezetting inzetten, wat de westerse hyena’s in vervoering zou brengen. Dit zou Rusland afhankelijker maken van China voor leningen en middelen, misschien zelfs wapens. Het land zou gebalkaniseerd kunnen raken, met pockets en steden van Russische bezetters en eindeloze beschietingen en vuurgevechten in de steden. De bevolking van Oekraïne zou daar het meest onder lijden.

  The Economist deelde enkele verrassende feiten over Ruslands superioriteit in elektronische oorlogsvoering

De komiek geeft niet om zijn volk, anders zou hij de telefoon oppakken en om een staakt-het-vuren vragen. Hij heeft liever dat zij hun leven opofferen voor zijn arrogantie en waanideeën, en vooral voor de westerse camera’s, door hen op te roepen de wapens op te nemen en de straat op te gaan om hun bloed te vergieten voor de zaak van de oligarchen. Oekraïne zal nooit lid worden van de NAVO of de EU. Zelfs als Poetin en Rusland zich op een dag terugtrekken, zullen er nog steeds corrupte oligarchen aan de macht zijn die de internationale hulp stelen, als het niet eerst naar de politieke klasse van Amerika gesluisd wordt. De Oekraïners zullen nog steeds geen democratie hebben. De natie zal nog steeds arm zijn. Hun bloed zal voor niets vergoten worden. Dit wordt nu “patriottisme” genoemd door westerse narratieve managers. Oekraïners die bloed vergieten voor westerse hyena’s is patriottisch.

Al degenen in het westen die beweren aan de kant van Oekraïne te staan, zullen wegrennen zodra dit conflict voorbij is en hun gebrekkige aandacht wordt gericht op het volgende waar de media hen naar willen laten kijken. Zullen de westerse leiders beloven dat zij zullen helpen bij de wederopbouw van deze catastrofe die zij zelf hebben veroorzaakt en die volkomen vermijdbaar was? Zullen zij miljarden dollars uittrekken voor infrastructuur of werkgelegenheidsprogramma’s om het Oekraïense volk te helpen, zoals zij gedaan hebben met wapens die misschien in de handen van Rusland terechtkomen? Zullen zij zich om het Oekraïense volk bekommeren wanneer het neutraal is en niet langer onder de volledige invloed van westerse hyena’s staat? Het antwoord op deze vragen zal ons alles zeggen over hoeveel het westen werkelijk om Oekraïne geeft. Verwacht niet dat de media ook maar één camera op de nasleep zullen richten of ook maar één van de bovenstaande vragen aan de westerse leiders zullen stellen wanneer de rook is opgetrokken.

De oorlogsfetisj-verhalen zoals deze in de corporate media over gemanipuleerde burgers die zich haasten om kanonnenvoer voor de westerse waanzin te zijn, zijn hartverscheurend, niet inspirerend of patriottisch zoals de verslaggever beweert. De managers van de media staan te popelen om deze burgerlichamen te zien opstapelen, zodat zij ze niet één, maar twee keer kunnen gebruiken als propaganda tegen Poetin. Hier staan ze te popelen om verslag uit te brengen voor hun eerste appèl.

Als ze het maar wisten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Covid en Poetin zijn geen bedreiging voor uw vrijheid; mensen als Schwab, Gates en Trudeau zijn dat welVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe waanideeën van het Westen over deze oorlog: Poetin is NIET gek en de Russische invasie is NIET mislukt
Volgend artikel“Krankzinnige Poetin”: Het misinformatiespel van de Globalisten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

    • Voor het daar over te hebben, zul je de Holodomor moeten bespreken. De holocaust van 10 millioen christenen in de Ukraine door joodse bolsjevieken. Kijk ook de docu eens van Juri Lina over de bolsjevistische revolutie in Rusland door Joodse agitatoren opgeleid in de USA. Hitler werd als held verwelkomd in de Ukraine in WW II waarvan beelden op het internet. Als je niet de hele geschiedenis van een gebied, een land kent kun je niet oordelen wat daar werkelijk gebeurt en wat de aanleiding is. Ook in WW II ronselde de katholieke kerk nederlandse jonge mannen om tegen de bolsjevieken naast Hitler te vechten. Na de oorlog werden deze zelfde jongen mannen, die hun levens riskeerden weggezet als zijnde NSB’ers. De UK en USA hebben talloze gruwelijjke oorlogsmisdaden gepleegd. De wereld heeft het daar niet over.

  1. erg om te zeggen ,maar als je dit allemaal leest ,waarvoor leeft de gewpne bevolking dan nog ,dan gaan er nog meer zelfmoorden zijn dan er nu al zijn ,bemoedigend is dit artikel helemaal niet,is zo erg voor onze bevolking

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in